17438
-
High end PC #1178 picsába :( -
#1177 Jah. -
#1176 Semmi.
Ha visszanéztek nagyon régen topic-okban. ÉN RÉGEN MÁR MEGMONDTAM.
Akkor még ingame előzetesekből lehetett látni.
Akkor lehülyéztek ezért. -
High end PC #1175 most ezt a fasza kis topicot bezárják örökre még ma este? -
Fbn Lx #1174 én sem értem, mi a szar különleges a haloban, ez van :D -
#1173 RPG ügyileg nálam: KOTOR > KOTOR2 > Mass Effect > minden más
(tudom, hogy egyiksem fullrpg) -
#1172 Reméljük semmi. -
#1171 Legyen szo pl a Falloutrol, vagy a Baldurs Gaterol, Witcherrol esetleg a KOTOR2-rol :D
Vagy repulogepszimulatorokrol ?
Kvarcjatekok ? :D -
#1170 Háát ezt tartom is.
Azért én nem kötözködni akarok, de ha ez igaz, hogy a crysis-ban 36fps-t csinál egy 20-es kártya 1680x1050-ben, akkor vagy az szó szerint HÜLYE aki ezt a táblázatot megcsinálta, vagy nem írta mellé, hogy LOW beállítás mellett.
Ne akard má nekem ezt annyira bemesélni, mert ha kipróbálnád élőben, és nem csikok alapján igazodnál el, akkor rájönnél, hogy egy 8800GT is elhasal a Crysis alatt. -
#1169 Nem is kell meggyoznod, mert szerintem is igazad van. Halorol elterjesztettek, hogy uber-mega-powa a vilag legjobb FPSe aztan, csak jobb zsebbol elokaparok szaz masik FPS-t ami a hangulataban es minden masban foldbe alazza. -
#1168 amúgy most mi is a téma? -
#1167 Nem akarok beleszólni, de az " te .... istenbarma vagy" az is személyes. -
#1166 Bocs en meg a magyarazataidra szaeok, foleg azutan hogy kitalaltad, hogy 20ezerert nem lehet olyan kartyat venni, ami a mai jatekokhoz boven eleg.
Ezutan csak balfasz hazugsagokkal tomted a jonepet, tehat innentol erdektelen milyen nulla erteku hazugsagokkal traktalod ujra a nagyerdemut. -
#1165 Tény, hogy aki szereti, annak jó.
Ezt tiszteletben kell tartani, és tény ahhány ember annyi igény.
Én egy szuperfocis játékkal sem tudnék ellenni, mert nem érdekel.
Elismerem róla hogy faxa, de ha nem köt le akkor mit sem ér egy játék.
Csak abban igazat kell adni, hogy egy lerágott csont.
Mint a gagyi horrorfilmekben. Szinte ugyanaz, csak mindig fiatalabb szerplőkkel. -
#1164 na mind1 úgyse győzzük meg egymást, részemről vita zárva -
#1163 nem játszottam vele, de mint még régebben írtam láttam MM-ben, ahogy két kocka játszott vele, így ríl tájm a szemem előtt elvenedett meg a HALO univerzum legjobb játéka, mondjuk nekik se tetszett annyira, bár furcsálltam, hogy maguk között a CS-hez hasonlították:) -
#1162 Te meg igazán egy istenbarma vagy.
Ugy utálom az ilyen embereket, akik megmondják a frankót, másra hogy személyeskedik, mikozben úgy kezdi a mondatot, hogy ostoba vagy.
Igen én is személyeskedek, de legalább nem osztom az elvakult idióta mellékérveket, amik nem szólnak másrol, hogy ostoba vagy meg nem értesz hozzá, én tudom ezt csak igazán, miközben egy értelmes mondatot nem tud kiböfögni a témáról.
Elvakult ostoba konzolbubus. Ha farka lenne még lehet le is szopnád.
-
#1161 Jó mint modtam már, szintén 5éves szintem magyarázom viszont, mert másképpen nem érted már meg, hogy szarok a GSO-dra.
Mondtam hogy rendben legyen 1 kártya ami a 8800-asokhoz közel van, bár én biztos nem vennék olyat.
Mit csináljak még térdeljek le, és könyörögjek hogy hagyd abba, mert nem érdekel.
"Akkor legyen jó a GSO-is mit bánom én, ha azon fut az összes mai cucc maxon, akkor bánom én hogy mi a neve"
leírom megint vázlatossan:
a 9600GSO az durva kártya jobb mint a 8800GT!!!! -
#1160 godskill -
#1159 "AA fps" emmeg mi? Americas army-t szokták AA-nak rövidíteni,de te szerintem nem erről beszélsz:) -
#1158 Hát remélem én nyerem az auckiót,és csütörtökön már ki tudom próbálni:-) -
#1157 Igen, alapból nem tetszik neki a halo univerzum, nem is értem miért kell minden hszbe előhozni hogy szar... ha a 3al játszott volna és mint fps megnézi akkor is látná hogy AA fps a legjobbak közül. -
#1156 ez persze csak az überszint nálam, nagyon jó még: CoD 2-4, UT3, FEAR
csak ezeket azért nem soroltam az előbbiekhez, mert semmivel sem forrdalmibbak, mint a Halo, de a hangulatuk az elsőosztályú:) -
gyuri12 #1155 Szerintem magával a stílusával,és a világával van bajod. Mert egy kiváló játék,de csak az ilyenre fogékony embereknek. -
#1154 Na akkor a tisztan latas vegett, elmagyarazom megint neked mint egy ot evesnek.
Az atlag felbontas 1280x1024 a legtobb felhasznalo monitoran, hiszen a kozepszintu 19" monitorok is ezt a felbontas ismerik.
Abban a felbontasban pedig talan a Crysis kivetelevel ez a videokartya barmivel megbirkozik teljes reszletesegnel.
Persze kitalalhatsz extrem felbontast is hiszen van 2440es felbontasu monitor, de ez csak maximum megint a csusztatas kategoriaba lenne jo.Szoval ez egy Crysis teszt de mar ez is nagyobb 1680as felbontasnal.
Folytassuk:
-
#1153 Half Life részei, Bioshock -
#1152 Te olyan szinten ostoba vagy,ha azt nem veszed észre,hogy már itt oldalak óta csak személyeskedsz,hogy az már borzasztó:D -
#1151 Mindenek leáldozott komolyan mondom:D -
#1150 Na leírtad a lényeget.
És a gáz az, hogy sok más játékkal is ez van. -
#1149 Számodra mi az AA fps fogalma? példákat is sorolj kérlek -
#1148 A handheld nem konzol, a konzol nem PC, A PC nem handheld mégis egy cső alá veszik...veszitek.....
Annyival különbözik a DS a Wii-től, mint a Wii a PS3 & X360 párostól.
Sőtt még egymástól is különböznek ... nagyon is.
Csak mert közel egyszerre jelentek meg, és tv-re köthető játékgépek, még nem egyenlőek.
Sőt mindegyik gép más.... -
#1147 Az univerzummal semmi bajom, a játékmenet nem fogott meg. Nem is az, hogy nem fogott meg, inkább semmi különleges nincs benne. Az meg hogy felesleges poszt... ez egy fórum és mindeki elmondja a véleményét, ha nem vagy kíváncsi rá, akkor ne olvasd el.:) -
#1146 Miért ne? PC-re gyakorlatilag alig adnak már ki demo-kat így, egyedül a videók és a bemutatók alapján tudod eldönteni, hogy jó-e az a játék, vagy nem, és a Halo 3 bizony számomra nem az (feltéve ha PC-re is jött volna), de erre már az előző részekről is következtetni lehetett. Videók alapján 10-ből 10 játékra meg tudom mondani, hogy megfelelne-e nekem. Én annyit szűrtem le, hogy kb ugyanolyan mint az első 2 rész szebb grafikával. Nem kifejezetten rossz játék, de nem is a legjobb, középszerű, egyszer elmegy, de a Halo széria ennél nem több és nem is kevesebb. -
#1145 Személyeskedés nem a szamár szóra értettem.
Meg ha neked fullon pörget 9600GSO mindent, akkor mondom legyen jó, de legtöbb ember ezért valszeg naon kiröhögne.
Atiról meg szó sem volt.
Ezért mondom, hogy te összekevered más hozzászólásokkal is.
Nyomogass a válasz erre gombokra....:
"De az Nvidia 9600 sorozatbol mar lehet venni VGA-t 20kbol. Brutto.
Ha valaki nem akar 2440es felbontasba jatszani az mindenre eleg szinten." -
#1144 De en tudom mirol beszelek es nem handled, hanem handheld, de legalabb most ezt is megtudtad :D
Ja es a Wii kicsit sem handheld, es biza akar tetszik akar nem ezen a vonalon a X360al es a PS3-al verseng es ott bizony halalra szivatja az eladasaival oket. -
#1143 Az rendben van hogy nyomod itt a dolgokat, meg minősítes embereket, nade abba gondolj bele hogy 40 valahány éves fejjel hogy lehet valaki ennyire korlátolt?:) -
#1142 A mobil telefonra készülő cuccokat néznék, akkor az is lenyomna mindent. -
#1141 Szemelyeskedest ? Szamarak az nem az allatok kategoria ? :D
Bar azok is lehet, hogy szemely kategoriaba sorolandok, de majd megmagyarazod :D
"
Arról volt szó, hogy 20eért is lehet kapni olyan vga-kat, amivel frankón mennek a mai játékok.
És ugye erre válaszoltam, MONDTAM, hogy azért nem ennyire igaz"
DE pontosan igaz, innentol kezdve nem kell 40k-t kiadni ra, csak 20at es a szar GSO-t senki nem erolteti rad, mert 40ert amit te irtal az esszeruen gondolkozo ember, aki egy kicsit is ert a szamitogephez 4850et fog venni es nem az altalad ajanlott 9800GT-t, amivel kiakartad magyarazni magad. -
#1140 Olcsó és kis igényű játékok vannak rá, amihez a legtöbb ember elég tudással rendelkezik, ez nem jelent semmit.
Gondolom ez nagy szivatás. -
#1139 Persze hogy jók a márió galaxy is, de nekem nem prevgenbe kell hanem HDbe, majd ha lesz szívesen játszok velük vagy egy 25 ezres Wíín, mert kb eyit ér a gép, vagy még ennyit se, legyen 20...