17438
  • Istencsászár
    arra a pár dologra egy max 50 ezres pécé tökéletes sok évig
  • gyuri12
    A PS3 vs. Xbox360 vita most nagyon is úgy áll,hogy inkább box,mint Ps. Az összes értelmes(ebb) PS3 tulaj ismerősöm vagy venni szeretne,vett,vagy venni is fog egy boxot. Bár,ilyen játékkínálat mellett nem csoda.(én is amitt döntöttem a box mellett,mert nagyon sok jó játék nem jön PC-re.)
  • bardocz
    Ha nem tod mit vitázunk,akkor minek jössz be ide?
    aki scak játszani akar,annak nem lesz jobb egy pc.
  • Pepsi Twist
    ok csá kiléptem... -.-
  • theone91
    Gyökér-e vaty? #1050!

• Pepsi Twist
    nem tom mit vitázunk hogy melyik éri meg jobban

!!!HASZNÁLATI ÉRTÉK!!!
  • bardocz
    Hát nálam szebb forza 2,mint akármelyik másik szim a gépemen,csak te sajna hülye vagy
  • DarkSector
    A PS=PC-s akart lenni
  • DarkSector
    Azért ez nem ilyen egyszerű, mi az a használati érték, kinek mit jelent.
    Ha valaki játszani akar, akkor nem.
    Akinek kell más is, és megelégszik PC-s felhozatallal, annak biztos jó, de én még akkor is a másik variációt tartanám jó választásnak.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy aki PS multizásban gondolkodik, az fektet bele PC-be.
    Nyugodtan utána lehet járni.
  • theone91
    De nem lehet összehasonlítani... Itt a PC-s játékról és a konzolos játékról van szó! A többi funkció mellékes! (Kérlek fogd fel! Kérlek, kérlek!)
  • Pepsi Twist
    640x480 felbontású öreg katódsugárcsöves 70cm-es tévén mit szép? :D
  • Istencsászár
    LCD monitoron igy ugyan olyan, persze HD tévén az igazi ahogy a pécé is...
  • bardocz
    De az ma már szinte van mindenkinek.Ugyan úgy mint tv.Csakhát a pc-n játékhoz nem kell különleges monitor a teljes élvezethez,míg konzolnál nem árt.Attól függetlenül persze régi tv-n is szép képe van.
  • Tiger1111
    Jó ez a fórum téma örök vita évekig:) Ez kicsit hasonlít az X-360 kontra Ps3 vitához 1000 ember 1000 érve és soha senki nem fogja meg győzni a másikat ,és őt magát sem fogják meg győzni arról hogy nincsen igaza.Még 2,3 ilyen téma és egész nap olvashatok :)
  • DarkSector
    Igen sajnos ha van monitor meg egyébb cucc.
  • Lobsterman
    Hehehe. Mert ha nem gigacsillivilli minden, attól még lehet élvezni a játékot. És azért írtam mediumot mert nem minden fut maxon igen. A többség még mindig high beállításokon fut 30 fps fölött. ÉS mondom hogy egy másfél éves gépről van szó. És PCről ahol azért gyorsabb a technológia fejlődés mint konzolon
  • bardocz
    3 évig lehet vele játszani:)
    Én is 3 éves géppel játszok,élvezhetően,de inkább már 4 év,és 130 volt:) Ma már 130-ból arányaiban sokkal,de sokkal jobb gépet raksz össze.
  • Pepsi Twist
    használati*
  • DarkSector
    Annyi, hogy pc-nél meg konzolnál is megjelenítő szükséges.
    Ezért sajnos álltalánosítani nem lehet, hanem max kb megbecsülni az értékeket.
  • [Jakuza]
    350k ? :D Micsoda ?
    120k-140k kozott mar olyan gepet teszel ossze ami a felsokategoriaba tartozik.
    Vagy te most a jatekra hasznalhato laptopokat mondod ? :D
    Jah es a PS3 sem 60k meg a szar 40GB-s sem, ha tudsz nekem ujonnan most azonnal veszek 10 darabot es eladom oket a hulyeknek 100k-ert es maris kerestem rajta 400k-t egy perc alatt.
  • Pepsi Twist
    amúgy mondom hiába vitatkozunk még mindig lehet drágább a pécé de a használtai értéke mindig jobb...
  • bardocz
    Ez is baromság amúgy,130-ból már játékra lehet öszerakni gépet,hd4850,e8xxx,2-4 giga ram,alaplap,+minden más 130-on belül van.Ha van az emernek monitor,bill. meg egér.
  • Istencsászár
    Még mindig?:)) a TUD? apám, ez valami döbbenetes!
  • Pepsi Twist
    (2éve...)
  • Pepsi Twist
    asszony gépe 2 éves... és a TDU még mindig megy rajta mediumba 30-35FPSel... (éve semmit nem nyúltam hozzá)
  • Istencsászár
    szóval nem maxon hanem butítva, az a királyság:Ö
  • DarkSector
    Igen ez a másik sarkallatos pont az elavultság.
    Eggyik VGA pl januárban 82e volt, most 21e.
  • Lobsterman
    Igen. Másfél éve újítottam fel kompletten a gépem 100ból úgy hogy csak a vinyók, dvd és a ház maradt és még mindig elfut rajta minden medium-high magasságban, szóval ez sem igaz :)
  • bardocz
    Jah biztos,akkor most bebizonyítottad,hogy te is szánalmas,mindenki mással egyetemben,aki ide a topikba ír
  • theone91
    Mégjobb ;)
  • DarkSector
    attól függ, mik az igények. de maradjunk a 150-nél.
  • Pepsi Twist
    már elöbb is mondtam... !!!!!!!HASZNÁLATI ÉRTÉK!!!!!!
  • theone91
    Oké, de mennyi ideig? Fél évente upgrade? Nane...
  • DarkSector
    Igazad van, csak az árak mentek lejjebb.
    KB 150-é már fullos gépet kapsz.
    és 50+x360-a másik variáció.
  • theone91
    Csesszétek meg, hogy ennyire aktívak vagytok... :D
  • Pepsi Twist
    150ből már olyan gépet rakok össze amivel minden játék élvezhetően megy.. sőt ezzel a 150el sokat is mondtam...
  • theone91
    Inkább így, mert félreérthető:

"megjegyezném, hogy kb. fél évig aktuális a hárdvere..."
  • Istencsászár
    Naja, főleg hogy az elsődleges fejlesztési platfroma konzol, a játékok arra jönnek ki, a miltik meg szinte ugyan ugy néznek ki, csak pécén azok futtatásához sokkal erősebb és drágább hardwer kell... 2005ös xboxal is ugyan ugy fogok játszani 2010ben, de te nem ugyan azzal a pécével fogsz mert nem fog rajta menni:)
  • bardocz
    Mert ostoba állat mind.
  • Pepsi Twist
    nekem te ezt ne mond

ebbe a szakmába dolgozom :D