225
name=\"pollframe\" width=\"100%\" height=\"220\" frameborder=\"0\" onload=\"pause(1000);\">
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
-
#25 Magyar VIDEOTESZT! -
#24 extra cikk
by GK -
#23 Állatok is tudnak kommunikálni! VOICE COMMAND
:DD -
#22 Kiváncsi leszek, h PC-n is megmarad e a VOICE COMMAND. S remélem szinkronosan jön ki, mert akkor magyarul osztahtjuk ki a mondonkánkat az egységeinknek. hú de várom már... -
#21 egy kis cikk, leírás a konzolos demóről.
Demo cikk -
#20 Kalózkodás úgy se fog csökkeni... de úgy is ki kell h jöjjön pc-re is az endwar. Tom Clany, ennyi. -
strebacom #19 Tom Clancy's: EndWar - PC-re is jön, ha CSÖKKEN a kalózkodás -
#18 Párizs ostroma 1. rész
-
#17 Video, trailer - frakciók bemutatása, stb.
azért reméljük nem egy konzolátíratot fogunk kapni márciusban :) -
#16 Képek:
-
#15 Új egységbemutató trailer!!! -
#14 2009.03.01 -
karajjj #13 addig kihúzzuk valahogy a red alerttel :DDDD -
#12 PC-re való megjelenés, gamespot. (2009 Q1) -
karajjj #11 ma találkoztam a gametrailers-en vele, hát engem nagyon megfogott :D -
#10 Érdekes lesz a hang alapu irányítás. Nem szoktam ilyen műfaju játékokkal játszani (valahogy én inkább az fps-eket kedvelem), de ezt biztos kipróbálom majd. -
#9 és helyett is. így már ok? :D
Mellesleg biztos a World in Conflictot akarják überelni ezzel... -
moralosan #8 "H.A.W.X. és"? o.O -
#7 Pc Dvd-rom -
#6 a HAWX nem szimulátor -
#5 Én úgy tudom hgy nincs még bejelentve pc-re,csak konzolra.Amúgy kár hogy csúszik,eredetileg úgy volt hogy már idén január 25.-én megjelenik -
#4 Gamespot-nak adott interjú E3-on.
Hát igen, eléggé gazdag lehet ez a Clancy apó, hamarosan a H.A.W.X. és ki fog jönni az ő neve mellett (szimulátor). Kicsit fura, h ennyire el elüzletesedett ember lett :D -
#3 elég kár hogy tom clancy eladta a nevét. eddig minőséget most tömegterméket sugall, ettől független lehet jó játék. csak sajnálj az ember :( -
#2 E3 videoshow -
#1 Megjelenés
Platform: PC, xbox360, ps3, psp, ds
Fejlesztő: Ubisoft Shanghai
Kiadó: Ubisoft
Megjelenés: hamarosan
Gamespot szerint 2009 első negyedévére jelenik meg.
A kiadó nagy fába vágta a fejszéjét az Endwarral, hiszen az eddig elárult információk alapján mindenki az RTS-ek forradalmasítását várja el a játéktól, köszönhetően a hang alapú irányításnak. Azonban ahogy kapjuk az újabb és újabb videók felbukkanásával egyre inkább úgy tűnik, hogy sikeresen át fogják ugrani a felállított lécet, és remekül fog működni a rendszer. Az új infók egy része természetesen az irányításról, a maradék pedig a különböző frakciók képességeiről, valamint a többjátékos mód sajátosságairól szól.
Rövid leírás
Gamespot.com