Tom Clancy\'s EndWar
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváncsi leszek, h PC-n is megmarad e a VOICE COMMAND. S remélem szinkronosan jön ki, mert akkor magyarul osztahtjuk ki a mondonkánkat az egységeinknek. hú de várom már...
egy kis cikk, leírás a konzolos demórõl.
Demo cikk
Demo cikk
Kalózkodás úgy se fog csökkeni... de úgy is ki kell h jöjjön pc-re is az endwar. Tom Clany, ennyi.
Video, trailer - frakciók bemutatása, stb.
azért reméljük nem egy konzolátíratot fogunk kapni márciusban 😊
azért reméljük nem egy konzolátíratot fogunk kapni márciusban 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
addig kihúzzuk valahogy a red alerttel 😄DDD
ma találkoztam a gametrailers-en vele, hát engem nagyon megfogott 😄
Érdekes lesz a hang alapu irányítás. Nem szoktam ilyen mûfaju játékokkal játszani (valahogy én inkább az fps-eket kedvelem), de ezt biztos kipróbálom majd.
"H.A.W.X. és"? o.O
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én úgy tudom hgy nincs még bejelentve pc-re,csak konzolra.Amúgy kár hogy csúszik,eredetileg úgy volt hogy már idén január 25.-én megjelenik
Gamespot-nak adott interjú E3-on.
Hát igen, eléggé gazdag lehet ez a Clancy apó, hamarosan a H.A.W.X. és ki fog jönni az õ neve mellett (szimulátor). Kicsit fura, h ennyire el elüzletesedett ember lett 😄
Hát igen, eléggé gazdag lehet ez a Clancy apó, hamarosan a H.A.W.X. és ki fog jönni az õ neve mellett (szimulátor). Kicsit fura, h ennyire el elüzletesedett ember lett 😄
elég kár hogy tom clancy eladta a nevét. eddig minõséget most tömegterméket sugall, ettõl független lehet jó játék. csak sajnálj az ember 😞
u dont have to listen anybody else but me
Megjelenés
Platform: PC, xbox360, ps3, psp, ds
Fejlesztõ: Ubisoft Shanghai
Kiadó: Ubisoft
Megjelenés: hamarosan
Gamespot szerint 2009 elsõ negyedévére jelenik meg.
A kiadó nagy fába vágta a fejszéjét az Endwarral, hiszen az eddig elárult információk alapján mindenki az RTS-ek forradalmasítását várja el a játéktól, köszönhetõen a hang alapú irányításnak. Azonban ahogy kapjuk az újabb és újabb videók felbukkanásával egyre inkább úgy tûnik, hogy sikeresen át fogják ugrani a felállított lécet, és remekül fog mûködni a rendszer. Az új infók egy része természetesen az irányításról, a maradék pedig a különbözõ frakciók képességeirõl, valamint a többjátékos mód sajátosságairól szól.
Rövid leírás
Gamespot.com
Platform: PC, xbox360, ps3, psp, ds
Fejlesztõ: Ubisoft Shanghai
Kiadó: Ubisoft
Megjelenés: hamarosan
Gamespot szerint 2009 elsõ negyedévére jelenik meg.
A kiadó nagy fába vágta a fejszéjét az Endwarral, hiszen az eddig elárult információk alapján mindenki az RTS-ek forradalmasítását várja el a játéktól, köszönhetõen a hang alapú irányításnak. Azonban ahogy kapjuk az újabb és újabb videók felbukkanásával egyre inkább úgy tûnik, hogy sikeresen át fogják ugrani a felállított lécet, és remekül fog mûködni a rendszer. Az új infók egy része természetesen az irányításról, a maradék pedig a különbözõ frakciók képességeirõl, valamint a többjátékos mód sajátosságairól szól.
Rövid leírás
Gamespot.com
← ElőzőOldal 5 / 5