Tom Clancy\'s EndWar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az endwar 2 ha mégis elkészül, biztos jobb lesz mint az elõdje
Next PC upgrade: 2022
Kedves szerkesztõ úr mellényúlhatott.
Nem a Tom Clancy's EndWar mappába nyúlt, hanem az Endwar with Tom. LOL XD
Kitiltják a témaindítót (nem is jogosan), erre még a topicját és elbarmolják. De minek?! Még a csaj sem jó... <#szomoru1>#szomoru1>
Az operációs rendszeren is túl...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Valaki át tudná küldeni a fájl?
Köszi
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De nemhiszem hogy sokkal többet nyújtana ezért is a 4.chapternél le is álltam vele majd fél év múlva talán végigviszem.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
hehehe-hihihi konzolosok szívtak egyet az endwar miatt😄D
Kerestem a mappájában valami config fájlt, amiben átírhatom a monitorra vonatkozó értékeket, de semmi. Vagyis csak a menübõl lehet beállítani? De ugye az meg nem okés, mert csak sötét monitorom van... :-(
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Kipróbáltam a játékot mert a leírások után kedvet kaptam hozzá az én tapasztalatom és véleményem a játékkal kapcsolatban:
1. A hang írányitás tényleg egyedi ötlet és nem is nehéz csak meg kell szokni a kiejtést és nem 1 mm rõl kell a mic-be ordítani mert akkor betotrzít és persze hogy úgy nem érti a játék. Játékmenet multiplayer modok ötletesek viszont túl kevés az egység nagyon kõ-papír-olló elv érvényesül kevés a fejlesztési lehetõség amit eléggé lebutitottak semmi mikró nem szükséges hozzás csak legyen minden egységbõl kb 1 db és azzal menj együttesen mindenhová akkor tudod majd ütni az ellenség egységeit. Grafika szép szerintem sokkal jobb mint a WiC és hogy itt minden egységet te írányitasz nem csak pl páncélost bár ott több az egységek típusa. De szerintem élvezetesebb mint a Wic.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Igazság szerint, van például a GameCommander (2) nevû program, évek (lassan már évtized 😊 ), ami lényegében minden játékkal mûködik, tud szimulálni hotkeyket, egérfunkciókat, ráadásul tanitható is (tehát nincs úgy bedrótozva mint az endwar "ha nem úgy beszélsz mint mi, akkor nem fog menni"), erõforrásigénye meg semmi.
Ha nagyon voiceolni akar valaki, próbálja meg ezt.
hangirányítás marha lassú(legalábbis nekem)lassan kell mondani, hogy megértse, minden szó után 1,2 mp-et. Egérrel sokkal gyorsabb lenne, szóval ez a hangirányítás sztem nem lesz hosszú életû ötlet....
grafika optimalizálása nem a legjobb, kevés graf. beállítás, így lowon 1024-ben is be van lassulva, bezzeg amikor kész a küldi akkor fut normálisan...
az egységek nagyon lassúak, a pályák nagyon nagyok, és nem tûnik túlbonyolítottnak a játék. Ja, meg a hangirányításban sincs hostile kamera, de van helyette egy rakás olyan dolog, amit nem is értek...h a move to targettel hova megy, ha nem kattintok sehova....
Hát nemtom sose tetszettek igazán a stratégiai játékok, mert halál unalmasak mind, kinézetre jó persze...
Mondjuk minden innováció magában hordozza a hiba lehetõségeit, szóval kudos. legközelebb már jobb lesz. 😊
Csak annyi a bajom hogy a voicecommand funkció nélkül a játék csak egy közepesnél gyengébb rts. Csinos, de kicsit üres.