Tom Clancy\'s EndWar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami jó:
- hangvezérlés
- kezdeti küldetések sokasága egészen a WW3 játékrészig
- kiváló átvezetõk, jó szinkronszínészekkel (!)
- légi csapás, taktikai atombomba, elektronikus támadás
- grafika: legszebben kidolgozott egységek eddig amit valaha láttam, ja és a környezet
- szinkronszínészek
Ami rossz:
- kissé multiplayer centrikus egyjátékos kampány, fõleg a játékrész utolsõ epizódjában
- a hang lehetne hangosabb és tisztább
- a vége, kontroll pontok tartása nehézkés
8.5/10
kritikai értékelések:
videogamer
gamespot PC-s verzió
worthplayinggamespy
ign
gamekapocs
Nekem speciel semmi bajom nincs a hangvezérséssel, 100ból kb 98-at bevesz. Normálisan kell beszélni, és jó kiejtés kell hozzá a hostle-t pedig hasztl-nek kell mondani, kicsit a és á között az A betûnél.
pl "junit oan t
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Bár azt még mindig nem tudom hogy a hostile-t miért kell "how style"-nak mondanom hogy jó legyen 😄
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
two: tyú
move to: múv to
alpha: álfá
three-t azt nem tudom kiejteni, nem értem, a többi okés
brit akcentussal is mondhatod, elfogadja pl a hostile szóra a hosztájl, vagy hásztájlt is. utóbbi amcsis.
Kamerakezelés borzalmas, hogy nem lehet szabadon mozogni, hanem egységekhez vagyunk kötve.
Egyelõre ennyi. A többi elég normálisnak tûnik eddig, még ha kevés egység is van, és limitáltak a stratégiai lehetõségek.
Kicsit rockos, sõt.
A voice komm nekem kicsit gyereket érdekesen néznék ki mikrofonba kiabálva csárli ván foxtrott meg társai 😄
2 apróság a kameranézetet erõsen szokni kell valamint miért nincsennek a dumák feliratozva ez sajnos nagy hiba fõleg amikor az afro katona beszél "enyhe" ákcentussal 😄
GanXstaZolee#2709
Ami érthetõ.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Most még azzal is problémák vannak, h miként lehet megjeleníteni a feliratokat a játékban, úgyh ha vkinek sikerült írjon pls!
1iik haverom megvette a gémet de nem tud angolul de azért a szóbeli parancsokat akarja használni nem tudtok esetleg mellékelni nekem 1 listát a parancsokról nem baj ha angolul és ha az egésznek csak 1 kis részét is
elõre is thx
nem tudjátok hogy a progi mért mondja mindig azt a mikrofontesztnél hogy túl halk volt amit mondtam??
Ég világon semmi kihívás nincs benne.
Alig van pár egység.
Totál béna az egész még ha fizetnének érte akkor sem kéne ez a progi.
Persze ez a én véleményem. Aki szerint ez egy jó játék.....
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.