225
name=\"pollframe\" width=\"100%\" height=\"220\" frameborder=\"0\" onload=\"pause(1000);\">
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
-
#105 Nem téved, nálam még nem volt. Ki lehet választani, hogy vagy az épületet támadják vagy az ellenfeleket (a mozgó célpontok). Amúgy most benne vagyok a nagy világháborúba, csak szórjuk az atomokat. Most veszítettem, válaszként rám dobott egyet a kis szemét AI. És már nem lehet újra lejátszani, megy tovább a küldi, a szabadon kiválasztott küldik a térképről.
Van pl kilenc állás, ha abból több mint a felét birtoklod (5), akkor 4 perced van rá, hogy az ellentámadást kivéd. igen ám, a rohadt kis AI épp ekkor dobott egy elfoglat állásra atomot. Így maradt 7 stratégiailag fontos épület összesen a kezünkben. 4 birtoklással győzött az AI, és má oda vissza nem lehet menni (asszem) Gondolom multiba fenomenális lehetnek ezek az összecsapások. Így a végére érve, már mint a WW3 játéktípusához, azt kell mondjam hogy kell a taktika.
Erre a 3 játékmenetre van felosztva az Endwar:
- 2016: Olajkészlet kritikus, ez kismiska, 5 perces küldetések
- 2017: atomháború, több mint 10 percesek
- 2020: 3. vh kezdet, ide már taktika is szükséges, 40 perces világtérképi csaták területenként -
#104 Na akkor ezek szerint csak van benne hanggal vezérelt irányítás.
Majd kíváncsi leszek rá, hogy mennyire pontos, mert ahogy lentebb olvastam néha-néha azért téved.
-
#103 PC Launch trailer -
#102 Igen. Valaki írt vissza hogy neki egy magos a procija és simán futott. -
Rambo9512 #101 szerintetek elmegy egy egymagos 2,6 os procin ? a ram meg a vga megvan csak a proci nincs meg a minimumhoz -
#100 Még csak most indul el igazán a játék!
Ahogy észrevettem 3 fő részből áll a játékmenet. Először bele kóstolgatunk összevissa a nemzeteknél, ami kb 7 felvonásig tart (itt még egységben voltak, szövvetségben a 3 hatalom), utána pedig nemzetet kell választani. Ezután, ami lezajlott, kb 3 csata, amik már 20 percesek voltak. És igen, a játék utolsó része a világháború, itt kezdődik igazán a játék. Szépen meséli el Clancy úr a történetet, most áll össze igazán, amig kinem éleződnek az erőviszonyok. A nemzet után választottam diviziót, én speciel a 16. páncélos hadosztályt választottam a III. világháborúhoz! De lehet választani gyalgoskat is, van egy lista, lehet szakosodni
Itt tartok, íme a barrackom, vagyis a hadseregem felépítése:
-
#99 Feliratosan nézek rengetek filmet (mivel van hozzájuk magyar felirat) mivel nálunk jóval később jönnek és vár rá a halál! -
#98 Bar ez mar tenyleg off, de gondolom egy filmet se nezel a sajat nyelven, vagy tevedek ? -
TomDantes #97 Egyetértek , de az ENDWAR magyarul se tetszene jobban...XD -
#96 Nem vettem bántásnak.Nekem nincs szükségem nyelvtudásra munkahelyemen nem kell.Játékok kedvéért meg nem fogok megtanulni az biztos.
És igen rimánkodok magyarításért mert jó dolog az!
De azért az kiakasztó hogy semmi 0 gamek magyar felirattal szinkronnal jönnek ki a jó arra méltó gameket meg amiket kéne nem magyarítja lötéri kutya sem. (Hivatalos kiadásokra is gondolok) -
Neoncsoves #95 azért néha érdekes dolgokat csinálnak az egységek voice comm miatt :)) azt mondom h Junit tú ötták hosztájl for, és elkezd retreatelni a unit 1 :):):):) -
tomcsa4 #94 Jó azért ne bántsd. Nekem sincs nyelvi diplomám, nehezen is tanulom a nyelvet, de ha angolul kell játszanom, egyáltalán nem zavar. -
#93 Grebber amig nem rimankodsz magyarositasert addig sok embert nem zavar, hogy igy fogsz meghalni egynyelvuen :) Igy masnak marad a lehetoseg, hogy kamatoztassa a tudasat, erofesziteset munka vagy maganelet teren.
Illetve amig veszi valaki a faradtsagot, hogy leforditsa ezeket akarmilyen silany minosegben is az olyanoknak mint te, foleg ha penzert teszik, meg megelhetest is biztositasz nekik :)
Na de hogy meg egy pozitivat mondjak a jatekrol, bar valakinek ez hatrany act 9 mar tobb mint 20 percig tartott. Act 8 utan nemzetet kell valasztani, ott indul igazan a jatek. ..
-
#92 Találtam egy ismertetőt, egyet is értek vele! Sztem igazságosan osztályozta le.
Gamekapocs:Cikk
Gamestar:Videóteszt GSO -
#91 World in Conflictól hótziher hogy sokkal szebb, sokkal. Gyönyőrű.
Aki teljesíti a 7.ik actot, annak különleges élményben lesz része. nem, még nem oldódik fel a World War játszahtósága. Annyit elárulok, h választani kell majd... :D
Egy kis kedv derítésképpen:) -
#90 Én a nyelvel úgy vagyok legyen az angol/német (én németet tanultam),hogy amíg iskolában jártam csak addig tanultam mivel kényszerből muszáj volt.Mivel Magyarországon élek nincs rá szükségem tehát nem is érdekel hogy tudok-e vagy sem beszélni illetve megérteni.
Amúgy elég érdekes vélemények vannak a gameről:
"kipróbáltam, szerintem is egy kalap sz@r...
legalább lehetne normális RTS nézetből játszani, nem az h a kamera követi mindig az adott kijelölt egységet...
amikor felrobban egy tank, simán kivehető h a tűz 2D-s, elég sz@rul néz ki, számomra nagy csalódás lett a game:("
"az eddigi legszebb rts. Kategóriája belül"
Na majd felteszem és megnézem.
Eddigi legszebb RTS amit láttam Earth 2160 és a World in Conflict volt! -
#89 Nálam eddig 8.5/10-et ér jelenleg. 7. actnál tartok
Első benyomás: tartalmaz pozítiv és negatív tulajdonságokat
-szép menű
-kiváló okatórész
-gyönyörű grafika, egységek kidolgozása (!)
-végre alkalmazható headset, hangvezérlés single-be is.
-hangulat (lehet köze van a voice-kommhoz)
-jól optimalizált, sőt (!), nem kell ide négy magos proci
-küldetések 10 percesek átlagban
-nagyon egyszerű rts, taktika talán nem is kell
-szinte nincs története
Tom Clancy és UbiSoft: csak így tovább, remélem a következő rainbow six vagy GRAW (!!!) sorozatba tesztek ilyen voice-komm lehetőséget. Ott kiváló lenne
-
#88 Visszaolvasva azert jo lehuztuk a a jatekot, talan azert, mert tul magasztaltaok anno. Ha ezektol eltekintunk akkor egy korrektul kivitelezett kis jatekot kap az ember mar aki szereti az ilyet, ami jol optimlizalt.
A kis terkepre jobb gombbal el lehet kuldeni az egyseget barhova, igy mar a bravo mondogatasarol is leszoktam :) Viszont ami bosszanto, hogy a kamerat odakoti az egysegekhez, csak a kornyeken mozgathato. Neha semmit nem lat az ember, na ez szinte megszokhatatlan hulye otlet volt toluk. Cserebe tettek bele kb isten szemenek hivnam, a v betuvel hasznalhato tavcsovet, amivel megint nem megy sokra az ember. HA van mas mod a kamera mozgatasara aruljatok el :) Ha pl befut a gyalogos az erdo kozepebe automatikusan lemegy a kamera az ember valla melle, hogy ellas tavolra, de emelni az erdo fole nem engedi, bar mondhatni igy letrehoztak az igazi fog of wart, csak annyit lathatsz amennyit a valosagban is latnal. -
TomDantes #87 Azt hiszem igazad van...nem rossz ez, csak amolyan konzolos lebutított RTS -
#86 eh,headset minek, mar el is felejtettem, hogy lehet hanggal iranyitani, kb minden 10x gyorsabb gombokrol. Egyedul amit nem talaltam meg a gombokon az az alpha bravo stb, igy rakenyszeritve tenyleg elertek, hogy neha benyogjem a parancs vegere ezt a szot.
Mondjuk, hogy meg valami pozitivat mondjak rola, bar ettol nem lesz tobb a jatek, ha elkezdem kiadni a parancsot hanggal, be lehet fejezni egerrel is, ha valamelyik szo nem menne, vagy nem jut eszebe az embernek. -
#85 Egyelore 7. palyanal jarok, remelem ez meg csak valami betanito resz, mert hogy minden palya 4 percen belul kesz nem igazan lehet meg kozelrol se rts-nek hivni, szinte hozza sem kell erni. Illetve a 4 palya ahol vedeni kellett egy bazist megszamoltam 4 azaz negy kattintassal csinaltam meg, de gondolom ha nem nyulok hozza akkor is megoldjak maguktol mindezt expert fokozaton :)
meg azert bizakodok a 10 palyaig, lesz itt valami amiert erdemes jatszani vele. Egy vegtelensegig leegyszerusitett lebutitott akcio jatek ez, nem tobb, olyan "konzolos" :)
De, hogy pozitivat is irjak rola az emberek szepen ki vannak dolgozva, es igen jol fut nalam, bar azert nem kell gondolni WIC reszletessegre foleg a tajnal. Tettek bele defend, ctf, assult palyakat eddig, de ahogy a megasztarban mondanak eddig "nagyon nem jott at" mit is lehet ebben szeretni. -
TomDantes #84 De én akkor se mondom hogy szar..és soha nem is mondom...XD
Attól még nem rossz valami hogy nekem nem tetszik.
Szépnek szép...de akkor a WiC jobb...öszeségében...mondjuk...vagy ki próbáltam a Panzers :CW demot..bár attól se ájultam el, de az is jobban bejött.
Majd, talán ha kipróbálom mikrofonnal...ha szerzek egyet...de annyira nem érdekes számomra -
#83 Nálam a nulla az a szarral egyenlő :DD
Pedig a játékmenet elég pörgős és látványos is. Tény, hogy nagyon multis a kapmpány, de nem baj.
Pl amikor elkellett foglalni a Whiskey pontot, fel kell tölteni adatokat az épületben a gyalogosok segítségével, így kérhetünk pl légi támadást is.
Ha az egységek elhullanak, meghalnak, akkor helyükbe kérhetünk erősítést is. Amúgy a grafikája is szép. Szal ezzel is ellehet adni (már aki grafikabuzi), na meg ott van a multis mókák. -
TomDantes #82 Nem szaroztam...távol álljon tőlem...azt írtam nekem nem tetszik..persze mikrofonnal más lenne.
Mondjuk a multi-ról nincs véleményem...mint hogy nem próbáltam, de nem is szeretem a multit(sok a köcsögXD)
De szerintem ez a játék csak a hangvezérlés miatt érdekes, ami nem tagadom biztos nagyin jó...csak nekem ez kicsit kevés -
#81 Ja ez lemaradt: az eddigi legszebb rts. Kategóriája belül -
#80 Az Endwarnak nem is a története az erőssége. Előre kell nyomulni, controll pontokat elfoglani: mégis mit vártál egy multiplayer centrikus játéktól?
A lényeg a avOICE-KOMM-on és a multin van. Sőt ha végigvisszük a kampányt, feloldódik a WWIII is. Szal lehetséges hogy lesz benne terület elfoglalósdi, mint a tw-ban, csak jóval leegyszerűsítve.
OFF: És ne haragudj, de a WiC történetében mi nem teszett? ON
A hangvezérlés pedig tényleg döbbenetes. Végre ilyen játék is van már. Ha meg nincs mikrofonod, akkor meg nem kell leszarozni a gémet. ennyi
Vegyél egy headsetet! Aztán szarozd:D -
TomDantes #79 Kipróbáltam...ööö..ettől voltak a konzolosok elájulva? Hát...
A hangirányításon kívül..ami nálam nincs mivel nincs mikrofonom...ez egy nulla szerintem.
Történet?Láttuk már párszor.
Küldetések? Halál unalmasak...
Egy jó dolog van benne a hang irányítás...de nálam az sincs...így,....szerintem ez egy nulla, mint RTS
Legalább jól fut.,...a World in Conflict is jobb lett...pedig annak is eléggé nulla a single része
Persze ez csak az én véleményem...de ez szerintem nem valami jó játék...és kissé pofátlanság hogy mindössze a hang irányítással akarják eladni
-
#78 Lent van, a jelek szerint bilibe logott a kezem, amikor azt felteteleztem, hogy at lehet kalibralni a szovegeket, mint egy normalis programban. A menuben nem ad ra lehetoseget...
Aztan gondoltam kifogok rajta, hogy ket hangkartyat hasznalok, egyiken jon a hang masikon a mikrofon van, ezzel szerencsere sikeresen megbirkozott.
Vegigmondtam az osszes parancsszot, mindet megertette kiveve az 'egyest' , arra mindig a negyes csapatot adja kb huszszor probaltam. :)
Pedig ugy gondoltam minden magyar ember eltud szamolni angolul 10-ig, en mar egynel megbuktam.
Amugy teljesen jol iranyithato, jatszhato mikrofon nelkul is... Elso palya utan WIC koppintas, persze csak masodrangu, de ez meg elhamarkodott velemeny. -
#77 rar, winrar barmi ami tud rar-t kitomoriteni. -
#76 Ja, hogy szerinted a rar fileokat osszefuzte a kitomorites helyett, elofordul neha, ugye aki sose warezol az meg nem lathatott ilyet :)
-
#75 De mivel?
Power ISO val próbáltam kicsomizni de nem ismeri a fájlt!!
OUT -
#74 A kiterjesztes semmit nem jelent, olyan mint a vezetek neved mellett a "Gabor" szabadon valaszthato :) Ha valoban a jatek image van a tulajdonodban, akkor lehet, hogy csak nem mutatja meg a daemon, tedd at all files-ra, hogy lassad Ha azutan is panaszkodik ra, hogy nem ismeri nem image stb, akkor valoszinu megsem jo az az image amit osszetettel :)
-
#73 Inkább csomagold ki. -
#72 OFF:
Nem is arra gondoltam, hogy egy mai magyar 14-35 eves kozotti ember ne beszeljen angolul. Foleg akik meg most iskolaba jarnak kozep/felso szintre, ott siman szegyentalblat akasztanek a nyakukba akik nem tudnak megnyekkenni angolul, illetve azoknak is akik a magyarositasert kuncsorognak illetve annak hianyaban nem jatszanak az ilyen rem egyszeru jatekokkal. Egy kaland jateknal mar azert nem ilyen egyertelmu a helyzet :) Aki volt olyan szerencses, hogy kiskoraban volt egy c64-e ott erdekes modon nem volt kinek sirni a neten, de 95 %-ban meg a szuloknek se anyu mond mit jelent a "start game" felirat, hanem az emberbe volt meg tudas vagy, akarat ero, erdeklodes kitartas bla bla bla, elovette azt a baszott nagy szotarat es kikereste a szot. Persze magyar jatek se volt, leszamitva azt a szuper basicben irt kalandjatekokat :) fog kenyer, eszik hal, ut hulyegyerek stb :)
Hol van mar ilyen, ez kihalt a fiatalokbol, meg a magyar szavakat is keptelenek teljes hosszusagukban leirni, de eleg, ha megnezzuk itt a forumon a kommenteket, altaban egy darab ertelmes sort nem tudnak osszehozni, csak brekegnek mint a bekak, rettento idegesito.
Arra celoztam, ha ez a hangiranyitas modi nincs igy megcsinalva a jatekban ahogy irtam, akkor a kiadonak is jarna a szegyentabla, de a leheto legnagyobb.
De egy ora es megtudom :)
-
#71 Hali
Leszedtem a játékot össze is raktam a fájlokat Total Commander-el!!
De nem tudom semmivel mountolni:(
Póbáltam Power ISO,Daemon Tools
OUT kiterjesztésű fájl!! -
tomcsa4 #70 Én meg nem tudok angolul (bár angolul tolom és toltam a játékokat mindig is, igen az RPG-ket is, nem gond).
De az Endwarban egérrel is megy minden meg billel. Szokni kell az irányítást, de 5 perc alatt simán meg lehet tanulni. Bill+egér elég kényelmes. Egyedüli bánatom, hogy nincs (vagy eddig nem találtam) pillanat állj lehetőséget. De szerencsére Medievalosan van egy kis ikon minden egységcsoportnál, így kényelmesen támadhatóak. Szóval már nem is hiányzik.
Este még betöltöm. -
#69 Na egy kis reklám, szerintem remek rts lett
Mai korban pedig fontos az angol tudás. Ezt mondom úgy, hogx -sajnos- német tudásom van. Majd leteszem az angolt. A mai korban ez nagyon fontos, és sztem nem szívtak az angolul nem tudók. Romániában pl sokkal többen beszélik az angolt mint mi.
És itt van egy szép cikk erről. kell e angol, vagy maradjon minden magyarul? -
#68 Helytallobb lenne a hozzaszollasom miutan kiprobaltam a jatekot, de rohadt irritalo ez a sok "nem megy az angol" beszolas mindenhol.
Remelem ha csak szazad annyi eszuk volt a programozoknak, mint a marketingeseknek ennel a jateknal a nagy dirrel-durral beharangzott hangiranyitas teren, akkor az a resze rendben lesz. Mar a windwos 3.1-en is mukodott a "hangiranyitas" mikor is volt ez ? 15 eve legalabb. Parancsokra nyitottam csuktam be programokat ablakokat stb. ERtelme volt ? Nem sok, egerrel gyorsabban ment, es nem is rekedt be az ember fel nap utan.
Azota meg egy-ket webes free jateknal is elofordult ez. az 10 eves angol nyelvleckekrol nem is beszelve. Ujra feltalaltak a spanyolviaszt sokan meg megeszik. Persze ekkora volumenu jatekrol nem tudok hirtelen ami alkalmazta, de biztos letezik ilyen is, de minden jatekot nem ismerek.
Visszaterve a hangiranyitasra, szoval ha volt csoppnyi eszuk akkor minden parancsot ujrakonfiguralhatsz, es a fikarcnyi hozza tartozo mintat, NEM hangmintat eltarolja es arra fog ervenyesulni a parancs. A gyakorlatban ennek annyi ertelme van, ha en azt mondom a squad 3 parancsra a mikrofonba "doogolj meg buta ember" akkor az erre es erre hasonlo hangleejtesu szavakra, mondatokra fog atvaltani rajuk, mindenfele angol tudas nelkul mukodik a rendszer, mondjam ezt arab orosz vagy kinai nyelven. Ha ezt a reszt kihagytak belole, akkor csak sajnalni lehet oket, illetve jol megszivattak a jatekos tarsadalmat, foleg a mas ajku teruleteken eloket, hogy mindenki probalja olyan hulyen formalni a szavaikat mint az az amerikaiak teszik...
Latatlanban a Men of War veri az osszes hasonlo probalkozast, edemes azzal probalkozni aki szereti a kihivasokat, na meg van joadag turelme :) -
tomcsa4 #67 Én nem értek egyet. Öcsé is dobta 5 perc után a játékon, én meg már megcsináltam 7 küldit belőle. Volt olyan, amit újra kellett kezdenem és kis taktikázással lazán megcsináltam.
A harc baromi jó, az egységek szuperek, a grafika szép (bár én lowon tolom 1280x1024-ben, de így is szép, 4000+ egymagos 2,4GHz@2,7GHz, 2GB ram és 256MB-os Radeon 1950GT) és röccenésmentes.
Annyira jó a hangulata, pedig már régen leírtam ezt a játékot anno. Hát pofám befog és gooooo! -
#66 Tom Clancy's End War
Hát mit mondjak, nagy beharangozó és agy rakat sz*r lett
A harc animálás silány, a kamera nézet is rattyendáré lett stb...
Ellenben ez "Men of War" sokkal jobban sikerült