Tom Clancy\'s EndWar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Power ISO val próbáltam kicsomizni de nem ismeri a fájlt!!
OUT
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
szerintem
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem is arra gondoltam, hogy egy mai magyar 14-35 eves kozotti ember ne beszeljen angolul. Foleg akik meg most iskolaba jarnak kozep/felso szintre, ott siman szegyentalblat akasztanek a nyakukba akik nem tudnak megnyekkenni angolul, illetve azoknak is akik a magyarositasert kuncsorognak illetve annak hianyaban nem jatszanak az ilyen rem egyszeru jatekokkal. Egy kaland jateknal mar azert nem ilyen egyertelmu a helyzet 😊 Aki volt olyan szerencses, hogy kiskoraban volt egy c64-e ott erdekes modon nem volt kinek sirni a neten, de 95 %-ban meg a szuloknek se anyu mond mit jelent a "start game" felirat, hanem az emberbe volt meg tudas vagy, akarat ero, erdeklodes kitartas bla bla bla, elovette azt a baszott nagy szotarat es kikereste a szot. Persze magyar jatek se volt, leszamitva azt a szuper basicben irt kalandjatekokat 😊 fog kenyer, eszik hal, ut hulyegyerek stb 😊
Hol van mar ilyen, ez kihalt a fiatalokbol, meg a magyar szavakat is keptelenek teljes hosszusagukban leirni, de eleg, ha megnezzuk itt a forumon a kommenteket, altaban egy darab ertelmes sort nem tudnak osszehozni, csak brekegnek mint a bekak, rettento idegesito.
Arra celoztam, ha ez a hangiranyitas modi nincs igy megcsinalva a jatekban ahogy irtam, akkor a kiadonak is jarna a szegyentabla, de a leheto legnagyobb.
De egy ora es megtudom 😊
szerintem
Leszedtem a játékot össze is raktam a fájlokat Total Commander-el!!
De nem tudom semmivel mountolni😞
Póbáltam Power ISO,Daemon Tools
OUT kiterjesztésû fájl!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
De az Endwarban egérrel is megy minden meg billel. Szokni kell az irányítást, de 5 perc alatt simán meg lehet tanulni. Bill+egér elég kényelmes. Egyedüli bánatom, hogy nincs (vagy eddig nem találtam) pillanat állj lehetõséget. De szerencsére Medievalosan van egy kis ikon minden egységcsoportnál, így kényelmesen támadhatóak. Szóval már nem is hiányzik.
Este még betöltöm.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mai korban pedig fontos az angol tudás. Ezt mondom úgy, hogx -sajnos- német tudásom van. Majd leteszem az angolt. A mai korban ez nagyon fontos, és sztem nem szívtak az angolul nem tudók. Romániában pl sokkal többen beszélik az angolt mint mi.
És itt van egy szép cikk errõl. kell e angol, vagy maradjon minden magyarul?
Remelem ha csak szazad annyi eszuk volt a programozoknak, mint a marketingeseknek ennel a jateknal a nagy dirrel-durral beharangzott hangiranyitas teren, akkor az a resze rendben lesz. Mar a windwos 3.1-en is mukodott a "hangiranyitas" mikor is volt ez ? 15 eve legalabb. Parancsokra nyitottam csuktam be programokat ablakokat stb. ERtelme volt ? Nem sok, egerrel gyorsabban ment, es nem is rekedt be az ember fel nap utan.
Azota meg egy-ket webes free jateknal is elofordult ez. az 10 eves angol nyelvleckekrol nem is beszelve. Ujra feltalaltak a spanyolviaszt sokan meg megeszik. Persze ekkora volumenu jatekrol nem tudok hirtelen ami alkalmazta, de biztos letezik ilyen is, de minden jatekot nem ismerek.
Visszaterve a hangiranyitasra, szoval ha volt csoppnyi eszuk akkor minden parancsot ujrakonfiguralhatsz, es a fikarcnyi hozza tartozo mintat, NEM hangmintat eltarolja es arra fog ervenyesulni a parancs. A gyakorlatban ennek annyi ertelme van, ha en azt mondom a squad 3 parancsra a mikrofonba "doogolj meg buta ember" akkor az erre es erre hasonlo hangleejtesu szavakra, mondatokra fog atvaltani rajuk, mindenfele angol tudas nelkul mukodik a rendszer, mondjam ezt arab orosz vagy kinai nyelven. Ha ezt a reszt kihagytak belole, akkor csak sajnalni lehet oket, illetve jol megszivattak a jatekos tarsadalmat, foleg a mas ajku teruleteken eloket, hogy mindenki probalja olyan hulyen formalni a szavaikat mint az az amerikaiak teszik...
Latatlanban a Men of War veri az osszes hasonlo probalkozast, edemes azzal probalkozni aki szereti a kihivasokat, na meg van joadag turelme 😊
szerintem
A harc baromi jó, az egységek szuperek, a grafika szép (bár én lowon tolom 1280x1024-ben, de így is szép, 4000+ egymagos 2,4GHz@2,7GHz, 2GB ram és 256MB-os Radeon 1950GT) és röccenésmentes.
Annyira jó a hangulata, pedig már régen leírtam ezt a játékot anno. Hát pofám befog és gooooo!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hát mit mondjak, nagy beharangozó és agy rakat sz*r lett <#unalmas>#unalmas>
A harc animálás silány, a kamera nézet is rattyendáré lett stb... <#wow3>#wow3>
Ellenben ez "Men of War" sokkal jobban sikerült <#eljen>#eljen>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
HOSZTÁJl (bocsi, csak gyakorlom😊)
Belenéztem, nagyon jó. Mirror's Edge volt az utolsó játék, mellyel játszottam eddig, de ez a gém nagyon faszán sikerült.
Év RTS, sõt, a 2008-as felhozatalt is leveri nálam.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy a küldetések elég rövidek, de viszont sok van belõlük.
a hostile szót pontosabban hogy jkell kiejteni?
(hásztál, hosztil)
one-t ugye "van"-nak ejtsük?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Rendszerigény:
Minimális rendszerkövetelmények:
* Windows XP (SP2) vagy Windows Vista (SP 1)
* Intel Core 2 Duo E4400 vagy AMD Athlon 64 X2 6000
* 1 GB RAM (XP) vagy 2 GB RAM ( Vista)
* 256 MB-os videókártya (DirectX 9.0, Shader Model 3.0)
Ajánlott rendszerkövetelmények:
* Windows XP (SP2) vagy Windows Vista (SP 1)
* Intel Core 2 Duo E6600, Core 2 Quad Q6600 vagy AMD Phenom X4 9850
* 2 GB RAM (XP/Vista)
* 512 MB-os videókártya (DirectX 9.0, Shader Model 3.0)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Végre elérkezett a nagy nap! Az UbiSoft programja PC-re is megjelent. Tom Clancy legújabb játéka a nem túl távoli jövõben játszódik, ahol már kirobbant a harmadik világháború.
2016 – a Föld olajkészlete kritikus
2017 – az atomháború vége
Az oroszok milliárdokat költenek felfegyverkezésre, és a Föld legnagyobb hadseregével állítanak elõ. Nem sokkal késõbb megalakul az Egyesült Európai Államok szövetsége, melynek célja a fenyegetõ orosz elvtársak visszaverése.
Az USA létrehozza a magas technikai alapokon fekvõ mûholdas ûrtechnológiát, amivel talán képesek lesznek megvédeni civilizációnkat a végsõ kipusztulástól…
2020 – III. világháború kezdete
Játékmenetét tekintve -mint már tudjuk- RTS-re kell számítanunk, melynek különlegessége a hangvezérléses irányítás lesz, az úgynevezett VOICE-KOMM.
Ennek függvényében ajánlatos headsettel végigjátszani a küldetéseket, mert óriási játékélményben lesz részünk.
Parancsnok, headset-re fel!
forrás: GAMEPOD
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
legalább lehetne normális RTS nézetbõl játszani, nem az h a kamera követi mindig az adott kijelölt egységet...
amikor felrobban egy tank, simán kivehetõ h a tûz 2D-s, elég sz@rul néz ki, számomra nagy csalódás lett a game😞
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ez a játék egy nagy rakás sz.r!

Van egy P5N-E SLI alaplapom és persze egy 5.1 hangrendszerem is van! igy mind a 3 bedugó el van foglalva 😞 nincs hova bedugjam a microfont ... hogy lehet megoldani, hogy a microfont is bedugjam és az 5.1 is menjen?! ..

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
6.72 GB
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ha elõrendeljük az Endwar-t, akkor kapunk mellé egy másik impozáns címet, mégpedig a Ghost Recon Advanced Warfighter-t, amivel az elõrendelés után egybõl játszhatunk is.
Egy kis történet az Endwar-ról:
Átélhetjük a lenyûgözõen izgalmas életét egy katonai vezetõnek, amint gyõzelemre vezeti csapatait a Harmadik világháború online csatáiban. Vezesd a U.S Joint Strike force-t, a European Enforcers corps-t vagy akár az Orosz Spetsnaz-t az örökös háborúban.
Készítsd el a saját sereged, csinálj stratégiát és zúzd szét az ellenfeleidet!
Tom Clancy's Endwar PC-s verziója Február 25-én fog megjelenni világszerte.
Gamepod
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Tom Clancy nevével fémjelzett, hangvezérléssel is megáldott stratégia végre kimutatta foga fehérjét, itt a rendszerigény!
Gondolom nem csak én voltam félelemben a stratégia PC-s portjának gépigényét illetõen, hiszen, ha nem is egy világszenzációs alkotásról beszélünk, mégis a Tom Clancy által kreált (nevével jelzett, rá jellemzõ - ]{redenc) politikai fordulatok, háború, hangvezérlés, továbbá az Unreal 3 motor hajtotta megjelenítés sokat nyom azon a bizonyos latton. A valós idejû stratégiában rengeteg tereptárgy mozgatható, rengeteg effekt és megannyi részletes textúra van jelen, mégis azért sikerült nem oly messzire rugaszkodni az elvárhatótól, tehát a gépigény a következõ:
Minimális rendszerkövetelmények:
* Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP 1)
* Intel Core 2 Duo E4400, AMD Athlon X2 6000 vagy jobb
* 1 GB RAM rendszermemória (XP esetén), 2 GB RAM ( Vistán)
* Videokártyából 256 megabyte, Shader Model 3.0-val -- ahogy egy unreales játéktól elvárhatjuk.
Ajánlott rendszerkövetelmények:
* Intel Core 2 Duo E6600 -- Core 2 Quad Q6600, AMD Phenom X4 9850 vagy jobb
* 2 GB RAM (XP/Vista) -- megint hozzáteszen, hogy 2,5 - 3 GB RAM ösztönzõbben fog az fps-mutatóra hatni teljesítmény tekintetében.
* Grafikuskártyáknál 512 MB VRAM és szintén Shader Model 3.0 a tuti.
Talán hardver-specifikáció téren ebbõl-abból újítani kell majd, processzorból talán annál inkább, összességében, ha mást sem hanyagolnak, egy viszonylag tûrhetõ porttal állunk szemben -- hogyha hihetünk az információ pontosságának, ami ritka, de a remény haljon meg utoljára. Megjelenés márciusban várható!
Kiegészítés: az információ még nem nyert megerõsítést, úgy, hogy a minimum és ajánlott specifikáció változhat!
Intel Core 2 Duo E6600, Core 2 Quad Q6600?Higy mi van? Most 4 magos vagy 2 magos kell az ajánlotthoz?
Minimum System Requirements:
* Intel Core 2 Duo E4400, AMD Athlon 64 X2 6000 or better
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM ( Vista)
* 256 MB DirectX 9.0-Graphics Card with Shader Model 3.0
Recommended System Requirements:
* Intel Core 2 Duo E6600, Core 2 Quad Q6600, AMD Phenom X4 9850 or better
* 2 GB RAM (XP/Vista)
* 512 MB DirectX 9.0-Graphics Card with Shader Model 3.0