305
-
Procc #305 =O =O =O.... VÉGIG VITTEM DE NEM ÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki magyarázza el nekem hogy most mi történik a végén.... bemegyek megölni Drakula bácsit, aztán egy video ahol (NEM AKAROM LELŐNI A FŐ POÉNT!!!) de "TUDJUK KI" életben van......
MOST AKKOR MIVAN????
MEG MIT KERESETT OTT A NŐNÉL?????
...előre is köszi a választ attól az okostól aki érti.......XD -
mesterr #304 hello elakatam valahol a dracula originbe!blood rocksban a verszerzesben mit kel csinalni ot? -
#303 Elég szomorú, hogy letölthető onnan...
Ahelyett, hogy az eredeti szoftvereket támogatnátok - szaros 1790 és 1990 Ft-okba kerülnek ám az EVM termékei! Nem 10 ezrekről beszélünk...
-
mesterr #302 kosz
-
susamama #301 Sziasztok!
Hát igen! Erre jó a fórum. Kerestem a megoldást, hogy mit kezdjek a letöltött magyarítással, és Csabika megadta a választ. Köszönöm!!!! mester-nek üzenem, hogy a magyarítás letölthetőGamesmagyarítások címről -
mesterr #300 hello!honan toltoted le a magyarositast?es nem tudsz valami jo helyet ahonan lelehet tolteni a vegigjatszast?megneztem a pcgurun de nem tudok at meni a 2-dik oldalra. -
csabika1982 #299 már meg van nem irtam át a hu-t en-ra -
csabika1982 #298 Hello segitene vki,hogyan lessz magyar a játék mert bemásoltam a magyar fájlt és nem lett az lehet vmit rosszul csináltam. -
#297 -
#296 A nevetséges az, hogy az evm oldalán még mindig az a borító van kint, amire az van írva, hogy angol nyelvű szoftver.
Mindenesetre a cdgalaxis oldalán már a magyar nyelvet feltüntető borító van fent.
Lokalizációnak viszont az van írva, hogy magyar szinkron vagy felirat. gondolom a borító alapján fogalmuk sem volt, melyik is lehet a kettő közül. -
#295 Na tuti holnap elugrom, és meg is veszem. -
#294 Gratula! 2k? Az baráti. -
#293 Igen ott! -
#292 Nincs mit! -
#291 576 -ban vetted? -
#290 A magyarítás során |{redenc [PCGuru.hu] végigjátszását használtam, így az általa már lefordított versikék, és egyebek vissz fognak köszönni a játékban is. Így [b]ez a végigjátszás ajánlott, ha elakad valaki a játékban.
Mondjuk, én csak az utóbbi másfél évben kezdtem el erősebben foglalkozni a kaland műfajjal - The Longest Journey topik lakói: -, így nem vagyok vérprofi: nekem nehéz volt ez a játék.
A végigjátszás nélkül bizony számtalanszor felhagytam volna vele.
Arról nem is beszélve, hogy |{redenc is írja, néhol szószerint semmi segítség nincs a rejtvények mikéntjét illetően...
Szóval, a játék nálam: *5 -
#289 Megnyugodtam!
Köszönöm az információt. -
#288 Megvan a játék és magyarnyelvű!
A honlapon rosszul van kiírva a dobozkép is. -
#287 Maga a hír is ma kerülhetett ki délután. -
#286 -
#285 Akkor még szánalmasabb, hogy nem rakták ki, mert egy linket kirakni nem tart addig, mint magyar verziókat legyártani dvd-n. -
#284 Valóban,így van kirakva,lehet nem rakták még fel a magyarítást.
Remélem így van és nem valami szívatás.
Épp most kaptam az SMS-t hogy átvehető,holnap ha mindenigaz megtudom. -
#283 Nem vagy vak - nincs feltéve az oldalra...
De én úgy tudtam, hogy ELEVE magyarul adják ki.
Sőt, nekem olyan verzióm van otthon, ami így működik.
[Az igaz, hogy a magyar szövegeket tartalmazó anyag - az angol alapján - egy fájlt takar, és azt könnyedén meg lehet osztani az EVM-en keresztül is. A mérete 10 MB alatti, bőven.] -
#282 Igen, de a magyarítás nem elérhető. Vagy csak én vagyok vak? -
#281 Hát ez kifejezetten fáj!!!
Nos, akkor mi a fene van?!
Az oroszok ennyire lusták lennének? -
#280 Nem hiába vagyok sas szemű kalandor (és nem szakadt le a plafon ), de a borító kinagyítása után felfedeztem ezt a feliratot. -
#279 Bementem a magyarítások menübe, de ott sem találom. -
#278 Nekem nincs ott sehol. -
#277 Ott van, hogy kiegészítésként letöltheted a magyar feliratot, nem? -
#276 Link -
#275 Az EVM oldalán az van hogy megjelent, DE angol nyelven. -
#274 Az 576-os szóróújságban már ott van. Decemberi megjelenés várható... Bár, félek már ettől. -
#273 Ezért egy nagy röhej az egész, amit művelnek.
Imike megcsinálta vagy 2 hónapja és nem bírják kiadni.
Jó lehet a munkamorál ott. -
#272 Sajnos. Pedig szívesen megvettem volna magamnak karácsonyra. -
#271 Lehet Neked lesz igazad!Az előkészületekhez sem került ki! -
#270 Végülis igazad van. -
#269 Én nem kiabálnám el! :) -
#268 Köszi!
Már nagyon várom.
Végül csak karácsony lett lassan. -
#267 Pontos dátumot nem tudok most mondani neked, de e hónap eleje körül ment el a végleges verzió - GMiki-n keresztül - a kiadó/fejlesztő duóhoz.
Így, ténylegesen rajtuk áll, hogy mikor kerül polcra a honosított verzió. -
#266 Akkor ezekszerint végeztél a teszteléssel!?