5889
11891949761344119704.png
  • Wescone
    INXS - Best Of

- Beautiful Girl
    - Bitter Tears
    - By My Side
    - Devil Inside
    - Disappear
    - Elegantly Wasted
    - I Need You Tonight
    - Mediate (live)
    - Mystify
    - Never Tear Us Apart
    - New Sensation
    - Not Enough Time
    - Original Sin
    - Suicide Blonde
    - Taste It
    - The Gift
    - The Strangest Party (These Are The Times)

Part 1
    Part 2
    Part 3

Password priviben
  • Zephyr Retiring
    semmi kedves wescone kolléga, csak te a tesztprogikkal mindíg az élen jártál, gondoltam hátha tudsz valami újabbat is. mármint progit
  • Wescone
    Miért, mi a baj a "Tau"-val? Jó ideje használom és semmi gondom vele.
  • Zephyr Retiring
    na persze az audiocheckeren és a tau analizeren kívül

• Zephyr Retiring
    mondj egy progit mester..
  • Wescone
    Hi!
    Pl. software-es vizsgálat amivel kimutatható, hogy a szóban forgó tömörítetlen anyag nem lett-e tömörített anyagbol újrakonvertálva.
    Saját lemezröl történő feltöltés esetén természetesen nem szükséges semmiféle további eredetiség bizonygatás, elég a feltöltő hitelessége
  • Zephyr Retiring
    hahó wescone kolléga. én is később lehet, hogy beszállok. majd átgondolom, de addigis elmagyarázhatnád, a hitelesítést mire érted??
  • pulykatoll
    Sziasztok! Ha nem gond akkor én is csatlakoznék a szerintem is kitűnő kezdeményezéshez.

Lawrence Will - Mad Desire + B-Boy - Catch The Fox
    jelszó:(priviben)..aktív tagok részére
  • Wescone
    Hello Zsoltford - Üdv Tagok!
    Egyetértek a kezdeményezéseddel - jó ötlet!
    Én tulajdonképpen nem vagyok ellene annak sem, hogy más forrásokbol kerüljenek ide linkek (wav-ok), a fontos az, hogy azok valamilyen módon hitelesítve legyenek
  • zsoltford

jelszavas feltöltés

discogs info...
  • zsoltford

jelszavas feltöltés

discogs info...
  • zsoltford
    jó estét kollégák,látom a fórum kicsit behalt...élnék ama kezdeményezéssel,hogy próbáljunk cserélgetni ezen fórum keretei közt,korrekt saját anyagokkal wav-ban...tiszteletben tartva egymás feltöltéseit,annak letöltése után nem továbbtöltve,terjesztve!korrekt módon!a feltöltés annak szól aki megkapja a jelszót...mindenki a saját anyagával csere-beréljen...a linkeket jelszavasan feltöltve.képpel növelve annak hitelességét...ha működik a dolog hamar kiderül ha valaki inkorrekt...jelszót privátban annak aki megjelenít a fentebb felsorolt módon...mondjuk mottóként:mit teszel fel mellé ( a cimbit idézve )
    ha működik a résztvevők csak nyernek,ha nem akkor döglött ez a kezdeményezés is :-)
  • Zephyr Retiring
    Nagyon szívesen, máskor is
  • Zephyr Retiring
    Kellemes estét kedves Wescone kolléga....ha visszagörgetsz a fórumodban, meglelheted a kérdésedre a választ....ám ha mégsem, akkor javaslom elolvasásra zsoltford tényfeltáró meglátását!
  • pulykatoll
    Köszönöm!
  • zsoltford
    én láttam egy legyügöző képet,de azt pulykatoll küldte!többen másolgatják át az orosz forumokról a wav-okat,sajátként feltüntetve...talán erre gondol a kolléga...szép estét mindenkinek!
  • Wescone
    Már elnézést, de nem igazán értem ezt az "orosz fórumos wav"-dumát.
    Egyébként neked is kellemes estét!
  • Zephyr Retiring
    ...mire gondoltál kolléga ...orosz fórumos wavra vagy vinylrippre?
  • Szkíta71
    Nincs gáz haver, habár ez nem képfeltöltő oldal azért elfért volna ha idevaló..(remélem nem arra a marha nagy smile ikon-ra gondoltál)
    Amúgy ha kedveled a wav minőséget, akkor üdv a csapatban és máris virithatsz is valamivel..
  • Zephyr Retiring
    Pulykatollnak csak egy képet szerettem volna feltölteni HQ (sound) minőségbe, de nem sikerült...csak a 80's évek topicba ment fel. Elnézést kérek, de olyan magas minőségű lett a kép, hogy nem állta meg a helyét a fórumban. Egyébként további kellemes wav-ozást minden kedves HQ megszállottnak!
  • zsoltford
    hát nem tudom mit kért...de mire bedigizi az a stóc lemezt...ott a neighbour-ban...
    de mit küldtél hq-ban?nem látszik,jah hogy olyannyira magas a minősége...(pedig állt megelégszünk az eredeti hanghordozó nem felpancsolt másolatával...)
  • Wescone
    ???
  • Zephyr Retiring
    pulykatollnak kérésre:
  • Wescone
    ...és még két remek játék zenéje ráadásként:

Battlefield 2142 - Battlefield 2142 Theme
    Call Of Juarez - Main Title

Természetesen - wav
  • Wescone
    Hello Mindenki! ...ha ugyan látogat még erre valaki...
    Egy játék zenéjét hoztam nektek wav-ban (ezért is linkelem ide).
    Az "ALIEN TRILOGY - PSX"-rol van szó, talán emlékszik rá még valaki. A zene hangúlata kissé horrorisztikus, de szerintem remekbe sikerült. Csak dicsérni tudom a szerzőt!

Best Of Alien Trilogy (PSX Game Soundtrack)
  • Wescone
    Fogadjátok üdvözletem tisztelt tagok az Úr 2009. évének hajnalán!

Vélemény az "Otto Di Catania"-rol, Shirak?!
  • tgolyo
    Szia!
    Néked is+a többieknek is hasonló jókat!
  • Wescone
    Sikerekben, békességben és zenében gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!
  • bigivan
    Lsd 57209-es hsz-t a 80-as éveknél !!!
    BUÉK !!!
  • Trend Boy #142

B.U.É.K.!!!
  • Szuszidi

BUÉK 2009!
  • Szkíta71
  • Wescone
    Ezt sosem hallottam, de egész kellemes kis zene.
    Erröl jut eszembe, Frank Sinatra "Night And Day" cimü száma megvan valakinek? A "What women want" soundtrack-et is szinesíti a dal.
  • Wescone
    Mindig szivesen látott vagy itt Trend Boy!
  • Wescone
    Kösz szépen kolléga!
    ("a kutyád")
  • shirak
    no errol a verziorol beszeltem
    David Christie vs Jolly Bumpers - Saddle up(remix)
    WAV
  • Szkíta71
    Kicsit megkésve de annál nagyobb örömmel...

Den Harrow - Bad Boy (wav)
  • Trend Boy #134
    Megkaptam leveled, és örömmel vettem, hogy azért próbáltok a minőség felé haladni, és próbálod itt ezt megvalósítani... Sok sikert, és sok sok jó hozzászólást, sok-sok jó zenét kívánok minden ide, ebbe a topikba látogató számára... Természetesen figyelem az itt történteket, s ha úgy adódik, akkor hozzá is szólok...

• Szuszidi
    Békés boldog karácsonyt kívánok!
  • Wescone
    Hi All!
    Mivel karácsony elött nem valószinü, hogy itt még előfordulok, kivánok minden tagnak nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és természetesen rengeteg ritka, régmúlt események emlékeit hordozó zenét is!