5889
11891949761344119704.png
  • Dióka
    az árak nagyon kedvezőek, viszont nem találtam infót ezekről:

prémiumosként mennyi a max. felhasználható tárhely mérete?
    prémiumosként van-e letöltési mennyiség korlát napi vagy havi limitben?
    egy feltöltött fájl korlátlanszor letölthető free-ben is?

ami nekem nem túl kedvező, hogy a 64kbites ingyen letöltés k.kevés.....igaz sajnos a rapid is ilyen freeben.

• Dióka
    hát a rapidon pontot gyűjteni szinte lehetetlen feladat.... többszáz letöltésnél kezd csak értelmessé válni a pontok kiadása, addig csak mézesmadzag, nem igazán serkentő tényező...a jelszóadás téma részemről csak költői kérdés volt, nem igazán tudok mindenkinek megfelelő ötletet, de mivel a legtöbb anyag ugye féltett kincs, amit páran érthető módon nem szívesen adnátok oda puszira mindenkinek és cserealapot is vártok, így talán az is egy járható út, ha az ún. klubtagok egy közös jelszót adnának a klubbos feltöltéshez és az lenne klubtag,aki rendszeresen hozza a csereanyagokat.

ennek hátulütője, hogy ezen kezdeményezések vagy nagyon leszűkítik az érdeklődési kört, vagy egyszerűen elhalnak idővel.

részemről úgy vagyok, hogy vagy adok valamit vagy nem (esetleg a publikus jelszóval reklámozok valamit vagy csak a nevemet adom hozzá), de az is lehet, hogy csak konkrétan megcímzek valakinek egy zenét, de azt direktben neki, és nem rakom ki a közösbe, hogy látszódjon.

ezzel ugyan konkrét választ nem adtam a kérdésedre, de elmondtam a véleményem.

a részleteket a tényleg aktív tagoknak kell megbeszélni egymással.
  • Zephyr Retiring
    hahó dióka érdemes.
  • Dióka
    de ez tutibiztos? nem szívesen szopatnám meg magam!
  • Dióka
    akkor rendben, ezek szerint talán érdemes előfizetni is!
    bár a megaupload is izgi lehet....

neked is köszi az infót Mflex bari!
  • bakosla24
    Az Axe partyn mindig jók a zenék ,jah meg a csajok is :D
  • supperlevi
    az a baj h nem sok helyen jáccanak jo zenét
    így eléggé leszűkül a kör ahova eltudunk menni
    ti merre szoktatok menni?
  • Wescone
    Hi!
    Nem föltétlen tesztelek, nem vagyok mániákus. Kimondottan csak annak nézek utána amit meg is tartok magamnak, vagy megkérnek rá.
    Amig megpróbáljuk elviselni egymást és nem föltétlen keressük a torzsalkodást Te is szivesen látott vagy itt Tőtikemaster!
    Én elástam a csatabárdot. Uff!
  • Wescone
    Mindkettő wav.
  • zsoltford
    ha már sinitta neve felmerült:

jelszavas feltöltés

discogs info...
  • Tötikemester
    Most, hogy kinevettük magunkat, íme:

club mix

radio edit

instrumental version

Nyugodtan lehet teszelni bárkinek kedves Wescone kolléga!

A jelszó, természetesen így első alkalommal nem lett megadva.
    Gyengébbek kedvéért: Ne kérjétek el tőlem priviben!
  • Tötikemester
    Sziasztok! Hogy én se maradjak le a HQ-ról, megosztanék pár linket veletek, a minőség jegyében. (Wescone kolléga kérését szem előtt tartva):

Song Title
    1. Solitare
    2. Show Me Heaven - ('95)
    3. Ti Amo
    4. Spanish Eddie
    5. Power of Love, The
    6. Is There Anybody Here But Me?
    7. Dim All the Lights - ('95)
    8. How Am I Supposed to Live Without You?
    9. Over You
    10. Lucky One, The
    11. How Can I Help You Say Goodbye?
    12. Self Control
    13. Gloria

http://rapidshare.com/files/159555348/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/159556430/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/159557920/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/159559366/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/159560316/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part5.rar

jelszó: priviben vagy:isdmusic.com
  • mflex #199
    jah, fullon jön...
  • pulykatoll
    Már megint jól beszéltél,illetve felnyitottad a szememet.Attól nem félek hogy a kiváló rapid rendszere összefog omlani,de viszont elgondolkodtam valamin.Ezek a feltöltések annyira alapművek hogy egy kicsit stílust kellene váltanom,és valami igazi ritkaságot is illene fellódítani,hátha egy kicsit belendül a pontgyüjtési akcióm is.Találtam egy aktuális maxit "Edyta - ABC The Letters Of Love".Gondoltam ezzel kezdeném hiszen ez a névhasonlóság hátha rekord letöltést fog eredményezni.Egyébként jelenleg kettő a letöltések száma,vele párhuzamban egy jelszó kérés.Lehet hogy a másik tag csak egyszerűen jelszavas rarokat gyüjt vagy talán külföldi.Tudja a jó ég.Nem is ez a lényeg,van valami jó tipped..(mármint a jelszavak tökéletesítésére gondoltam).Segítséged előre is köszönöm.(jöhet priviben is)
  • tgolyo
    Itt a link!
    http://rapidshare.com/files/219015158/Techno_Talk_-_Popcorn_dub_version___2_.rar
  • Zephyr Retiring
    yes. (a ma kivételével) 1 download kb 2.5 mb/s-al jön, 2 download kb. 1.2 mb/s ...és így tovább...
  • tgolyo
    Jóó estét emberkék!
    elindult felfelé egy frissen digizett feldolgozás a rapidra.
    Csatlakozom Dióbához,jó lenne valamit kitalálni a jelszavakra.
    na mindegy,jelszó prv-ben küldöm akit érdekel.
    info
  • Dióka
    akkor inkább én kérek elnézést.... a datahu milyen fizetősen? full sávszélet tudja nonstop?
  • Zephyr Retiring
    kösz a hsz-t. nem akartam dicsekedni, de én a rapid mellett gondoltam (persze mindkettőt prémiumban ha ez mond neked valamit)
  • Dióka
    nem lehetne kicsit bonyolultabb jelszót vagy jelszófejtő algoritmust használni? attól félek, a várható túl sok letöltés miatt összeomlik a rapid szervere!
  • pulykatoll

discogs info

Download

Jelszó: (az egyik fórumtársunk kedvenc autómárkája évjárattal)
  • Dióka
    a data.hu egy rakás fos, de a rapid az megtenné.de abban nem bízunk!

• Zephyr Retiring
    csatlakoznék az előttem szólóhoz, csak nekem a data.hu is megteszi.
  • MrSister
    Én is csatlakoznék!
    Ha lehetek pofátlan, kapásból egy kéréssel kezdeném... A Rapidshare-től keresek Best of-ot wav-ban...
  • tgolyo
    Sziasztok!
    én is dobok agy echte original bakelitet a közösbe.Hazai lemez:
    Modern System - Szabadon élj !
    a jelszó:témaindító neve kisbetűvel.
  • Dióka
    ezt a két mintát megnéznéd?
  • Dióka
    az említett programok többnyire ezeket is vizsgálják.....
  • Dióka
    igen
  • Wescone
    Fogadjuk el a nagy igazságot.
    Lényegében minden egyes kiadvány hangminősége, a hangmérnök tudásán, hallásán és izlésvilágán ugyanúgy múlik mint a felszerelés komolyságán!
  • Wescone
    Good point!
  • Wescone
    Frekvencia tartomány - spectrum kép
  • zsoltford
    üdv mindenkinek, vinylek esetében nem csak kiadó, hanem studio és bizony mix master függő is hogy egy adott dal hogyan szól...nagy különbségek hallhatóak egy radio verzio és egy akármilyen verzio között!olyan lemeznél is amit én magam bontok ki a foliából...azonban még mindig ez az egyik eredeti hanghordozó, ugy ahogy...olyan amilyen...
  • Dióka
    igaz még lehetne kutyulni pár változatban ezt a 3 betűt, de a legjellemzőbbeket összefoglaltad. valóban nem mindegy, de ha rajtam múlna, sokmindenben visszatérnék a tisztán AAA-hoz!persze csak néha a hangulat kedvéért!
  • Dióka
    ezzel így tulajdonképpen egyetérteni tudok, szo-szo egy apróságot emelnék ki.

"A lényeg az srácok hogy soha ne tömörítsetek semmit mert amiből egyszer elvesztek valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda. "

a második résszel nem lehet vitatkozni, amiből elveszünk azt nehéz pótolni, ez tény, az első részel azonban ha nem is vitatkoznék (mert ízlés és hallás meg a satöbbi kérdése), de vannak olyan zenék,vagy zenei stílusok, amiket egyáltalán nem bűn némi veszteséggel (persze minél kevesebbel,azaz nagyobb bitrátán, főleg mondjuk AAC-ben) tárolni, illetve akár azt is mondhatnám sarkosítva, hogy akinek sem füle, sem hangrendszere sincs ahhoz, hogy hallja miről beszélnek a hifisták meg audiofilisták, azokra ez a rész nem értelmezhető!
  • Dióka
    és milyen grafikonokra gondolsz pontosan?
  • Wescone
    Ezenkivül az sem mindegy, hogy a wav forrása AAD, ADD vagy DDD kiadás.
    De nem ám!
  • pulykatoll
    Szép megállapítás és ez valóban majdnem így is kerek,csak kár hogy túlzottan sok benne az elmélet.Én egyszerűbben fogalmaztam volna a helyedben.Talán valahogyan így:

szerintem a legjobb és legbiztonságosabb "vizsgálati, ellenőrzési" módszer a valódi elkötelezettség és megbízhatóság. ha itt tényleg elhivatott emberkék őszintén valódi cuccokkal csereberélnek,akkor nincs szükség semmire sem.
    Viszont szeretném elmondani nektek miről is szól igazán a tau és az audiochecker.Ha az egyszeri emberke gondol egyet és mp3-ból lossless-t készít azt tökéletesen 100 esetből 100-szor fel is térképezi nektek az említett progik.Vannak speciális esetek amikor értelmetlenül fogtok nézni ki a fejetekből.Pl..rippeltek egy gyári cd-t és valahányadik verziót mpg-nek látja a többit viszont cdda-nak.(kissé érthetetlen de ennek is van tudományos magyarázata).Vinylnél is előfordulnak hasonló esetek nagy ritkán pedig némelyik nyolcvanas években vagy korábban készült lemez digitális másolatát illetve egyes verziókat is mpg-nek lát. (akkor hogy is van ez..akkor még nem ismerték az mp3-at sem).És még mondanék egy jó példát hogy ne szaporítsam a szót..mp4..kiváló minőség..ha losslessből készítesz ilyet és visszaírod eredeti tömörítésmentes állapotba..akkor is a végeredmény cdda).A lényeg az srácok hogy soha ne tömörítsetek semmit mert amiből egyszer elvesztek valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda.

Bocsi hogy ilyen hosszúra kerekedett de én valahogy így gondolkodtam hangosan,reagálva az egyébként nagyszerű hsz-re.

off..kb én is csak ennyit akartam

• Wescone
    Egyetértek Dióka, két külömböző kiadótol származó anyag közt lényeges minőség külömbség is lehet.
    Én első fokon mindig a hallásomra hagyatkozom az adott anyag minőségének felmérését illetően, csupán második lépésként ellenörzöm (TAU), hogy a szóban forgó anyag valóban az-e aminek "látszik", vagy "láttatni" szeretnék. Viszont analizis után cseppet sem érdekel, hogy mit diagnosztizál a TAU, engem kimondottan a GRAFIKONOK érdekelnek.
  • Dióka
    szerintem a legjobb és legbiztonságosabb "vizsgálati, ellenőrzési" módszer a valódi elkötelezettség és megbízhatóság. ha itt tényleg elhivatott emberkék őszintén valódi cuccokkal csereberélnek,akkor nincs szükség semmire sem.
    viszont próbáltam már korábban is rávezetni a csodaprogi "hívőket", hogy sem a tau, sem az audiochecker, sem az össze többi hasonló, nem képes ténylegesen 100%-os valódiságot igazolni. sztenderdeket vizsgál, és ha egy fájl azokon többnyire megfelel egy vagy több előre definiált (jellemző) szintnek,akkor azt mondja, hogy jó (ez a módszer jól használható a kezdő bepróbálkozók és ifjú EMÓk ellen),de a kijelzett eredmény abban a pillanatban fényévnyire lehet a valóságtól,amint valaki ezt (persze) kellő hozzáértéssel manipulálni akarja. én -talán nem mondok újat nektek- megmondom őszintén, szeretem a jó minőséget, de a minőség önmagában nem feltétlenül attól függ, hogy az wav vagy nem az, hanem hogy alapvetően a forrásanyag minősége eredetileg milyen volt, így ezek összevisszasága és változatossága miatt gyakran előfordul, hogy ugyanazon szám kétféle wav verziója is bazira különbözik vagy akár annak egyik fajta mp3 változata sokkal jobban szól.

uff, na csak ennyit akartam....
  • Wescone
    Hát persze, hogy nem gond Pulykatoll, örömmel látunk körünkben!