5889
-
#131 Itt jön 1981 2 legextravagánsabb , s vélhetően legjobb zenéje.
Fun boy three - The lunatics (have taken over the asylum)
3:13;wav;1981
The Specials - Ghost town3:38;wav;1981 -
#130 Madness - It must be love
3:21;wav;1981 -
#129 Real Life - Send me an angel 88version
3:50;wav;1988 -
#128 Men without hats - Safety dance
2:42;wav;1983 -
#127 Szevasztok Tagok!
A délelőtt folyamán összeomlott a netem, mostanra tudtam összeszedegetni. Ennek örömére itt egy zene, ez nem nagyon szerepelt errefelé, pedig jó!
Íme:
Pete Wylie - Sinful
3:32;wav;1986 -
#126 háj!
a feltett számok nagyon jók és akik régóta elmerültek a populárisabb műfajban is,azoknak nyilván mindenféle formában és alakzatban is megvannak ezek.(mint pl. nekem ) azaz nem igazán hatnak az újdonság erejével, így már nem annyira érdekesek. talán ez az egyik oka, hogy nincsenek letöltési "csúcsok"!egy jó feltöltést nem az határoz meg, hogy azt x * nagyonsokvégtelenszer letöltötték-e vagy sem, hanem a zene és a minősége, tehát nem kell aggódnod, érdemes volt feltöltened, ha csak 1 letöltőd lesz,akkor is.
remélem sikerült megvigasztalnom már mindenkit előre! -
#125 Tök jó pofa ez a 4shared-tár, fölfelé nem egy villám, de lefelé elég jól adagolja a fájlokat.
Ahogyan nézem a feltöltéseim, nem nagyon tolong a nép a minőségi zenékért. De, ahogy Wescone Barátunk mondotta alant,......! Juszt sem ismétlem meg, akit érdekel elolvashatja a 113. hsz-ben !!! -
#124 És akkor itt még egy nóta, egy zseniális előadó zseniális dala. Nagyon kedvelem Georgie fiút, a jó öreg homokbányát, úgy a Wham tagjaként, miként szólóban is.
George Michael - A different corner
4:04;wav; -
#123 Hmmm... Ezt nem is ismerem, legalábbis cimröl nem.
Na de mindjárt!
... -
#122 -
#121 Szevasz!
Azokra is sort kerítek.
De előbb itt egy dal, ami csak wav minőségben élvezhető, de abban aztán nagyon. Ez itt egy bossanova, ami ugye nagyrészt akusztikus hangszerekből és vokálból áll, sztem semmiféle tömörítést nem tűr meg.
Élvezzétek, non+ultra, igazi Zene a javából !!
George Michael & Astrud Gilberto - Desafinado
3:20;wav -
#120 És a másik két legjobb
Egyébként Falco nálam is etalon, hasonlóan eredeti figurával nem gyakran találkozni a popvilágban. -
#119 A következő dallal igen elfogult vagyok, örök kedvencem.
Hallgassátok végig a felépítését, a hangszerelését, a vokalisták minőségét, egyszerűen Perfectuális.
Nálam mindenképpen a 80-as évek 3 legjobb zenéje közül az egyik !
Falco - Coming home (Jeanny part2)
5:14;wav,1986 -
Hát igen, valahogy tényleg igy értelmezhető a "párbeszéd".
Szóval; engem továbbra is érdekel a "Bad Boy". Pont! -
#117 Szevasztok Tagok!
Most éppen ráérek, feltolok néhány kedvencemet, akinek kell, csak vigye. Remélem e topicban senki nem fog elkeseredni, de a minőség az biza wav lészen!
Megpróbálom a 4shared fájlmegosztót, kíváncsi vagyok, hogyan megy?!
Toto - Africa
4:51;wav;1982 -
upet #116 #101 kértél egy számot, azt hiszem
#108 megvan persze, de nem kell senkinek
#109 igaz, már nekem sem nagyon kell
Ezt olvastam ki a párbeszédből, bár lehet hogy tévedek.
-
#115 Azt Ő sem tudja csak írni akart valamit.. -
#114 Miért gondolod ezt? -
#113 Visszatérve a témára, az általam feltöltött "Scotch - Disco Band"-et mindössze egy személy töltötte le mégsem sajnálom a feltöltésére fordított időt mert nem érdekböl tettem, igy egy letöltéssel is ugyanott vagyok mint százzal lennék.
Sokan aval érveltek "odaát", hogy nincs mit kezdjenek a wav-val, mert olyan környezetben van idejük zenét hallgatni ahol nem alkalmazható a minőségi file terjedelme.
Logikus érv, de...
Érdekes módon azok a wav-ok amik "ott" kerültek terítékre jóval több letöltést mutatnak mint azok amelyek ide lettek linkelve. Akkor hogy is van ez?
Tippelni tudok csak; mindent letöltenek ami a kezük ügyébe kerül és ami rosszabb, azokbol a zenékböl amelyeket wav-ban találnak mp3-at csinálnak és az eredetit törlik, vagyis egy csapat "mészárossal" van dolgunk.
Nekem is vannak mp3-ban zenéim, minden egyes wav-bol készítek mp3-at is mivel nálam is létezik olyan környezet ahol nincs mit wav-val kezdenem, de attol még nem kényelmesedem, nem keverem a szezont a fazonnal és főleg nem sajnálom a tárhelyet valamint a ráfordított időt sem.
Hogy miért töltök fel mégis wav-okat? Mert tudom, hogy olyan emberekkel osztom meg azokat akik ugyanúgy értékelik őket mint én magam, ezen felül örülök az itt összeverődött társaságnak is. Azt viszont ne várja el tölem senki, hogy olyan emberek orra alá dugjam őket akik az ég adta világon semmit sem értékelnek - még önmagukat sem. -
upet #112 Semmi, kicsit furcsák vagytok most. #101, #108, #109 -
#111 What? -
upet #110 HI! -
#109 Ha csak egy ember tölti le már akkor sem volt hiábavaló a feltöltése.
Tégy úgy ahogy jónak látod! -
#108 Megvan persze de nem tudom érdemes-e felrakni ide, látod nem igen van igény a wav-ra, amiket feltöltöttem alig egy páran szedték le, szóval... -
#107 Nem fogod megbánni! -
#106 a Saddle Up valamivel porgosebb valtozatat ismertem, de ez sem rossz csak ra kell hangolodni :)
a North Point zenet nemreg ismertem meg Wind altal, klippileg. Azota joparszor meghallgattam, nagyon jo ks mjuzik.
honap meghallgatom Yello-t is. -
#105 háj!
semmi xtra, elfoglalt vagyok, illetve általános csömöröm van a megatonnyányi unalmas és hallgathatatlan, felejthető és rosszabb minőségű zenéktől. emiatt pihizek, rendezem a soraimat.
(...és közben feljebb hozom a témát.... ) -
#104 Szeva' Dióka!
Mi újság nálad, ritkán látni téged mostanság errefelé.
Jól gondolod, nemrég fedeztem fel a számot és igen, sosem voltam kimondott Yello rajongó, de ez a zene levett a lábamrol.
"Nos ez a szám valóban excellent minden szempontból, de pont olyan, ami valakinek vagy nagyon tetszik vagy egyáltalán nem!"
Teljes mértékben osztom a véleményed.
Nem tudom igy hirtelenjében megmondani milyen helyen metszettem meg, de csak az érzékelheti a változtatást aki nagyon jól ismeri a számot mivel hallható technikai hiba sehol nem fordul elő benne. -
#103 ja és persze köszi az Xtended verziót. jól hallom, hogy 2'51"-nél tűzdelted meg?! -
#102 a saddle up valóban fiatalos és jó kis pörgős zene, de hogy ezt a Yello örökzöldet csak most "fedezted" fel, ezen meglepődtem, de nyilván nem voltál "rajongójuk". Nos ez a szám valóban excellent minden szempontból, de pont olyan, ami valakinek vagy nagyon tetszik vagy egyáltalán nem! a Yello-ban azt szerettem is mindig, hogy nekik és a hangmérnökeiknek is volt zenei hallása, a zenéik fenomenálisan tudnak megszólalni egy komolyabb hangrendszeren. -
#101 Hello Tagok!
Megvan valakinek a "Bad Boy" (Den Harrow) wav.-ban? -
#100 Hi All!
Hoztam nektek 3 zenét, de...
Mivel kissé megcsömöröltem a rengeteg linkböl kifolyólag (Edyta féle tömeglinkelésröl "beszélek"), úgy gondoltam fűzök is a köv. feltöltésekhez néhány szót, mondjuk tálalásként.
David Christie eme számának meglehetősen eredeti a hangzásvilága, én legalábbis nem hallottam eddig hozzá foghatót. Többször képes vagyok egymás után lejátszani anélkül, hogy ráunnék, sőt, mindig találok benne valamit amire érdemes odafigyelni. Ezt a számot hallgatván (megfelelő hangerőn és minőségben természetesen), a jóhangulat garantáltan nem marad el.
David Christie: Saddle Up
A köv. "nótát" Mike Oldfield "fémjelzi", úgy gondolom tulajdonképpen nincs is szükség hozzáfűznivalóra. Annyit "mondok" mindössze, hogy ez a szám sosem nyert népszerüségi versenyt, viszont kiemelkedő a hangszerelése, Anita Hegerland hangja pedig lenyűgöző.
Mike Oldfield feat. Anita Hegerland: North Point
Végül, de nem utolsó sórban ime egy Yello produkció.
Nem, nem a "The Race"-röl van szó és a "Rubberband Man"-röl sem.
Ez egy olyan zene amelyröl, ha nem kerül kezembe az album, vélhetőleg sosem hallok sehol. De a kezembe került és érdemesnek tartom megosztani veletek mivel azóta, hogy először meghallgattam a számot, egészen más fényben látom a Yello-t. Bizony, ez a zene szöges ellentétben áll az ismert slágereikkel, viszont olyan remekbe sikeredett, legalábbis szerintem, hogy nem sajnáltam az időt arra, hogy extended verziót csináljak belőle.
Sok mindent irhatnék még erröl a számrol, de "beszéljen" helyettem inkább a zene.
Yello: Otto Di Catania (Extended By Wescone) -
#99 köszi szépen, ez az A old?és a 7'' versio?
a többi számuk nagyon elüt sajnos ettől... -
#98 Zsoltford!
Itt van amit kértél:
Fan-Fan & Bancock - Hé Várj...
természetesen a kért minőségben.
jelszó: a nevem kisbetűvel
Üdv.
Uppsz!
nem is próbáltam.mivan akkor,ha a jelszóban ékezetes betű is szerepel? sz.tem a winrar kezeli.akkor pedig a külföldiek aligha tudnák kicsomagolni -
#97 Köszönöm tgolyó! -
#96 Bob Marley - Iron Lion Zion
wav , a jelszó a nevem kisbetűvel
12'version.Bak-Elit -
#95 Köszi szépen, ez még nem volt meg wav-ban! -
#94 Hally & The Kongo band - African Man
wav
a jelszó a nevem kisbetűvel
Start -
#93 http://rapidshare.com/files/168593852/scotch.part1.rar
http://rapidshare.com/files/168597409/scotch.part2.rar
http://rapidshare.com/files/168599602/scotch.part3.rar
http://rapidshare.com/files/168602145/scotch.part4.rar
http://rapidshare.com/files/168604989/scotch.part5.rar
http://rapidshare.com/files/168605535/scotch.part6.rar
pass:isdmusic.com -
#92 már a ZYX-nél is botfülüek ülnek,
mindegy, Dióbá majd teszteld az egész hóbeleváncot..minnyáfenvan:)