261
  • Papesz
    A kép a Fight Night Round 3-ból van.
  • Prince of Máté
    Nem tom, nekem olyan játékbelinek tűnik, bár lehet hogy az egy fénykép játékká alakítva
  • Display
    valódi
  • fanka93
    a 2. kép az valódi,vagy a játékból van???
  • Prince of Máté
    De én arról beszéltem, hogy kontroller nélkül milyen az irányítás, érted billentyűzettel...
  • Unreal1942
    Az irányítás? Ugyan olyan kontrollerem van mint a box360 :) fifához vettem.
  • Display

1up.com

"Simulated pugilism will return to the Xbox 360 and PlayStation 3 in 2009 thanks to Fight Night: Round 4, announced Wednesday by EA Sports. Developed by EA Canada (Fight Night: Round 3 was developed by the now-shuttered EA Chicago), Fight Night: Round 4 will feature a retooled gameplay engine with new physics-based animation and an increased focus on inside fighting."

EA Canada lesz a fejlesztő, új fizika, új engine, továbbá fejlesztések várhatóak a belső nézetes harc terén is. Jól hangzik.
  • Prince of Máté
    Igen, csak nem mindenkinek van otthon analogos gamepadja, a nagy többség nem is vesz!
    Kíváncsi lennék anélkül hogyan lehetne normálisan ütni, és elhajolni!
  • Skyline
    Sokan vagdalkoznak azzal hogy irányítás miatt nuku pc...Baromság...Ps2 emulátorral a mai napig tologatok ps2 játékokat egy pc-re kötött dupla analőgkaros saitek gamepaddal...tökéletesen működik minden...
  • Prince of Máté
    Nem olyan biztos az...
    Most jelentették be a burnoutot PC-re, a Fight Night sztem az irányítás miatt nem lenne annyira alkalmas, de megoldható!
  • Display
    Az eddigi részek kizárólag konzolra jelentek meg. PC-s megjelenés ezúttal sem várható.
  • fanatifo
    felejtsd el
  • Unreal1942
    A Round3 volt az egyetlen olyan játék amiért sajnálom, hogy eladtam a 360 at! Csak azzal játszottam a konzol világ nem nekem való. Jó lenne a PC re is megjelenne a 4. rész.
  • cenobite
    Meg valami jó karriermód. Bár a 3-as sem volt rossz (sőt), de én inkább ebben várok változást, nem a grafban.
  • John Cena
    :D az télleg kéne:D:D
  • gyuri12
    Remélem lesz benne fülreharapó-skill.
  • Display
    Szerintem új grafikus motor és fizikai módosítások várhatóak alapvetően. A box egy elég tiszta sportág, az eddigi részekben jóformán minden benne volt ami a valódi ökölvívást jellemzi. Eltekintve a 3. rész apróbb hibáitól (néha voltak furcsaságok) az eddigi legjobb boxszimulátor volt. Az EA Sports ezen a téren korrekt munkát végzett. Ez most is így lesz.
  • cenobite
    A 3-al rengeteget játszottam, nagyon vártam már mikor jelentik be a 4. részt. Remélem azért az EA tartalmat is pakol a cuccba, nem csak MájkTájszont.
  • Display
    Remélhetőleg hamarosan lesz official website ahol több info kiderül. Biztos jó lesz, a Round 3 teljesen rendben volt.
  • John Cena
    na ezek is már Round 4 a 3 nagyon bejött kiváncsi vagyok erre is!
  • Display

Az EA Sports a mai napon bejelentette hogy elkészíti a Fight Night Round sorozat 4. részét PS3-ra és Xbox360-ra. Az új részben feltűnik Mike Tyson is, a tervezett megjelenés 2009 eleje környékén ismeretes.