Fight Night Round 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondana vki h ez az edzes dolog hogy mukodik?
Meccs elott egyet tudok edzeni.
Mashol nem lehet?
Ill a naptarban ket meccs kozt nem lehet edzeni?mert akkor full uresben megy el az ido..
Koszi
!Forza Ferrari!
Csinálta már meg valaki saját arcát a jétékba feltöltött képekkel?
segítene valaki hogy hogy kell betölteni a játékban a feltöltött képeket?
köszönöm!
!Forza Ferrari!
Próbálom beállítani azokat a csuszkákat amiket írtak a belinkelt forumon de nem találom a counter punchos ablakot valaki le tudná irni hol kéne annak lennie ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
itt is ezt próbálgatták
Az ütések így is hatásosak, ha kellõ edzéssel felnyomod 90 környékére az ütéserõsségedet, akkor már elég szépeket oda tudsz somni az ellenfélnek.
Most vagyok 19. helyen a karakteremmel, de itt már champion fokozaton elég izzasztó fightok vannak. Arról nem is beszélek, hogy a letöltött karikat beimportáltam a karrier módba, így az elsõ 10 helyen neves boxolók vannak /Klicskóék, Holyfield, Ali stb/ akiknek 90+ overallja van, és fogalmam sincs, hogy fogom õket leverni /tippre sehogy/.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
te milyen konzolon játszol?
PS3ra be tudok rakni egy képet a játékba ha nincs eye kamerám?
Nem tudok a live-ra fellépni (hogy miért azt hagyjuk :)), az a kérdés, hogy ezeket a "boxer pack" nevû frissítéseket egyéb úton lehet telepíteni? Gondolok itt számítógépen letöltés, pendrive xboxba dugás, telepítés szerû dolgokra...
Tényleg sokkal jobb analóggal.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Button Punching (XBOX 360) - Config 5 & 6
A Button: Left Hook (Head)
X Button: Left Straight (Head)
X + A Button: Left Uppercut (Head)
Y Button: Right Straight (Head)
B Button: Right Hook (Head)
Y + B Button: Right Uppercut (Head)
* Hold the Lean Modifier to throw punches to the body.
* There is no feinting w/ Button Punches.
Push/Clinch Modifier - RT Config 5/ (LT- Config 6)
* RT + Y Button: Clinch (LT + Y)
* RT + X Button: Push (LT + X)
* RT + B Button: Illegal Blow (LT + B)
Haymaker Modifier - LB Config 5 / (RB - Config 6)
Switch Stance - RB Config 5 / (LB - Config 6)
Blocking
* Right Analog is used for Blocking.
* RT/(LT Config 6) is not required as modifier.
Left Analog Controls
* Boxer Movement, Leaning, Lunging and Weaving function the same as with Control Configs 1-4.
Button Punching (PlayStation 3) - Config 5 & 6
X Button: Left Hook (Head)
SQUARE Button: Left Straight (Head)
X + SQUARE Button: Left Uppercut (Head)
TRIANGLE Button: Right Straight (Head)
CIRCLE Button: Right Hook (Head)
TRIANGLE + CIRCLE Button: Right Uppercut (Head)
* Hold the Lean Modifier to throw punches to the body.
* There is no feinting w/ Button Punches.
Push/Clinch/Illegal Blow Modifier - RT Config 5/ (LT- Config 6)
* R2 + TRIANGLE Button: Clinch (L2 + TRIANGLE)
* R2 + SQUARE Button: Push (L2 + SQUARE)
* R2 + CIRCLE Button: Illegal Blow (L2 + CIRCLE)
Haymaker Modifier - L1 Config 5 / (R1 - Config 6)
Switch Stance - R1 Config 5 / (L1 - Config 6)
Blocking
* Right Analog is used for Blocking.
* RT/(LT Config 6) is not required as modifier.
Left Analog Controls
* Boxer Movement, Leaning, Lunging and Weaving function the same as with Control Configs 1-4.
Azért kíváncsiságból megnéztem miket lehet kioldani, és hát nekem már a G.O.A.T.-ként visszavonulás se menne egyenlõre, de ez hogy "nyerd meg a nehézsúlyú bajnoki övet az online világbajnokság módban" szerintem ember legyen a talpán aki liveon is ilyen jól játszik. :) Múltkor kiütöttek Tysonnal már az elsõ menetben liveon... :D
amúgy én nem leltem meg sehol a régi irányítást, hogy lehet az ütéseket áttenni a gombokra? vagy valami mást adtak hozá? DLC/peccs lejött, de változást nemigen látok, ugyan za a 4 kiosztás van ami szinte semmit sem változtat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Regelés után meg ott lesz alul hogy photo game face, és onnantól már azt hiszem egyértelmû a dolog. :)
<#bohoc>#bohoc>
mert mégis csak jobb Tysonnal vagy Ali val utni az embereket mint 1 saját gyártmánnyal:D
PSN ID:misi2mezei
a kérdés az,hogy abban a karrier modban csak kreált emberekkel lehet menni?mert nem tudtam választani a benne levo emberek kozul pedig iceman el akartam volna lenni:(
ha valak itud segiteni pls ira le PM ben thx.
ja és bocs az offért.
vagy csak én vagyok hihetetlenul béna?:(
Elég nagy a különbség pro és amateur fokozat között a vége felé sajna. Volt hogy sorozatban 3 meccset is buktam, pedig amateurben 2 súlycsopotban is 3-3 övet begyûjtöttem.
Kíváncsi vagyok még nehezebb fokozaton milyen lehet...
amateur fokozat. Lassan ideje visszavonulni =)
Illetve a WBA szervezetnél Ruslan Chagaev volt vagy még az ezt nem tudom pontosan. Ott nagy kavarások mennek.
A lényeg, hogy gyárilag nincs az FN4 ben aktuális nehézsúlyú világbajnok.
Jöhet a pro fokozat és egy másik súlycsoport. Jó ez a játék. :)
gamertag: kenobita
amugy most ki a nehézsulyu világbajnok igazábol?
a haymaker jeimet kivédi akár testre akár fejre és a speciális utést meg alig tudok bevinni mert ha olyan kozel vagyok hozzá akk ut mint 1 boxzságot és már rohadtul az agyamra meg-.-ha simán csak meccset játszok ott akármikor kiutom a gépet de ha legacy modban játszom le ugyanazt valamikor semmi esélyem:Sa tysonal vagyok és eddig 21-(15)-6-1 a mérlegem az elején simán nyertem de most már nemigen megy....
Most van itt nálam két barátom. Egyik se játszott még vele és 1-2 óra alatt egészen bele jöttek. Az egyik egyszer le is tudott küldeni a padlóra. Igaz nyerniük még nem sikerült, de gyorsan megtanulhatóak az alapok.
nem tudok nyerni,a legutobbi meccsement 100-90 re kikaptam a pontozásban,egyszeruen nem megy probálok elhajolni te ha sikerul is amire vissza utok kivédi ilyen nincs!!!!és olyan lassan ut hogy még az oreganyám is elhalyolna eloluk:D
Rocky-t, Apollo-t, leszedtem. Még egy Mr. T-t kell kreálni-találni. :)