261
  • folie10
    üdv!van ennek a játéknak multija?üdv!
  • oneal1
    Hali!

Megmondana vki h ez az edzes dolog hogy mukodik?
    Meccs elott egyet tudok edzeni.
    Mashol nem lehet?
    Ill a naptarban ket meccs kozt nem lehet edzeni?mert akkor full uresben megy el az ido..

Koszi
  • oneal1
    hali!

Csinálta már meg valaki saját arcát a jétékba feltöltött képekkel?
    segítene valaki hogy hogy kell betölteni a játékban a feltöltött képeket?

köszönöm!
  • Marcinko
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Próbálom beállítani azokat a csuszkákat amiket írtak a belinkelt forumon de nem találom a counter punchos ablakot valaki le tudná irni hol kéne annak lennie ?
  • Unreal1942
    A következő rész
    Az Overall nekem nem nő, azt mivel lehet állítani?
  • Tyler Durden
    Thx, megnézem majd mit lehet majd konfigolgatni, bár eddig se volt bajom a gaméval. Egyedül talán az zavar, hogy vmelyik vadállat 4-5 leütés után is felkel..
  • l0b1g
    a MY CORNER/SETTINGS-ben vannak csúszkák, azokat lehet módosítani. realisztikusabb lesz a fight, ha jól beállítod. pl. nem lehet ész nélkül dobálni az ütéseket, mert 3 után már lemegy a staminád, ......

itt is ezt próbálgatták
  • Tyler Durden
    Mindent alapon hagytam, milyen beállításokra gondolsz?
    Az ütések így is hatásosak, ha kellő edzéssel felnyomod 90 környékére az ütéserősségedet, akkor már elég szépeket oda tudsz somni az ellenfélnek.
    Most vagyok 19. helyen a karakteremmel, de itt már champion fokozaton elég izzasztó fightok vannak. Arról nem is beszélek, hogy a letöltött karikat beimportáltam a karrier módba, így az első 10 helyen neves boxolók vannak /Klicskóék, Holyfield, Ali stb/ akiknek 90+ overallja van, és fogalmam sincs, hogy fogom őket leverni /tippre sehogy/.
  • l0b1g
    szuper, és az alap beállításokkal használod a játékot? mert ugye be lehet állítani a settings-ben a boxoló erősségét sebességét, bla-bla, ... én találtam egy külföldi fórumon egy beállítást és így sokkal jobb a játékélmény, hatásosabbak az ütések, a gép is máshogy támad... te állítgattad már ezeket?
  • Tyler Durden
    PS3, én is megvettem 2 kieget hozzá, hogy unlockolva legyenek a boxolók.
  • l0b1g
    na, én a hétvégén kezdtem el a játékot PS3-on, megvettem a kiegészítéseket is. most már teljes a játék, nincs olyan hogy kiválasztom a klicskóékat és kiírja, hogy unlockoljam a boxolót...

te milyen konzolon játszol?
  • Tyler Durden
    Én igen. Pro fokozatban már megszereztem mind3 övet, most új karaktert indítottam, champion fokozat és nehézsúly.
  • l0b1g
    hali, van aki aktívan játszik mostanában a játékkal?
  • tompika87
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Legacy módban az 5. helyen vagyok és kihívtam az egyik bajnokot az egyik övért. Ki is írja, hogy mikor lesz a mecs, előtte pedig a szokásos edzés. Csak az a gond, hogy hiába indítanám el a meccset nem engedi csak az edzést. Az edzésből lenyomtam legalább 100-at zsinórban. Már majdnem tökéletes vagyok. Az összes edzéstipust megcsináltam champion szinten. Tud valaki segíteni hogy most mit tudok csinálni?
  • milanking100
    Hello
    PS3ra be tudok rakni egy képet a játékba ha nincs eye kamerám?
  • kalimpa
    Sziasztok!

Nem tudok a live-ra fellépni (hogy miért azt hagyjuk :)), az a kérdés, hogy ezeket a "boxer pack" nevű frissítéseket egyéb úton lehet telepíteni? Gondolok itt számítógépen letöltés, pendrive xboxba dugás, telepítés szerű dolgokra...
  • Forrest Gump
    Porosodik a topic.:)

Egy szűk balhoroggal IronMike kicsapta Foremant.:)
  • Unreal1942
    Az kell a gyereknek mert azt meg tudja jegyezni, hogy ződ meg kék.
    Tényleg sokkal jobb analóggal.
  • Totti5
    Használhatatlan. Az EA tudta hogy ide az analógos irányítás kell, nem hiába hagyták ki belőle ezt az elavult gombosdit, de hát nagyon volt a sírás rívás hogy miért nincs benne.
  • Display
    Fight Night Round 4 Button Control:

Button Punching (XBOX 360) - Config 5 & 6
    A Button: Left Hook (Head)
    X Button: Left Straight (Head)
    X + A Button: Left Uppercut (Head)
    Y Button: Right Straight (Head)
    B Button: Right Hook (Head)
    Y + B Button: Right Uppercut (Head)

* Hold the Lean Modifier to throw punches to the body.
    * There is no feinting w/ Button Punches.

Push/Clinch Modifier - RT Config 5/ (LT- Config 6)

* RT + Y Button: Clinch (LT + Y)
    * RT + X Button: Push (LT + X)
    * RT + B Button: Illegal Blow (LT + B)

Haymaker Modifier - LB Config 5 / (RB - Config 6)
    Switch Stance - RB Config 5 / (LB - Config 6)

Blocking

* Right Analog is used for Blocking.
    * RT/(LT Config 6) is not required as modifier.

Left Analog Controls

* Boxer Movement, Leaning, Lunging and Weaving function the same as with Control Configs 1-4.

Button Punching (PlayStation 3) - Config 5 & 6
    X Button: Left Hook (Head)
    SQUARE Button: Left Straight (Head)
    X + SQUARE Button: Left Uppercut (Head)
    TRIANGLE Button: Right Straight (Head)
    CIRCLE Button: Right Hook (Head)
    TRIANGLE + CIRCLE Button: Right Uppercut (Head)

* Hold the Lean Modifier to throw punches to the body.
    * There is no feinting w/ Button Punches.

Push/Clinch/Illegal Blow Modifier - RT Config 5/ (LT- Config 6)

* R2 + TRIANGLE Button: Clinch (L2 + TRIANGLE)
    * R2 + SQUARE Button: Push (L2 + SQUARE)
    * R2 + CIRCLE Button: Illegal Blow (L2 + CIRCLE)

Haymaker Modifier - L1 Config 5 / (R1 - Config 6)
    Switch Stance - R1 Config 5 / (L1 - Config 6)

Blocking

* Right Analog is used for Blocking.
    * RT/(LT Config 6) is not required as modifier.

Left Analog Controls

* Boxer Movement, Leaning, Lunging and Weaving function the same as with Control Configs 1-4.
  • Lunki88
    Kicsit off topik, de ti hogy álltok achievement téren? Vannak akik megrögzötten kimaxolják az összeset minden játékban, én meg amondó vagyok hogy amit sikerül az megvan és kész, de nem fogok szöszölni vele. :D

Azért kíváncsiságból megnéztem miket lehet kioldani, és hát nekem már a G.O.A.T.-ként visszavonulás se menne egyenlőre, de ez hogy "nyerd meg a nehézsúlyú bajnoki övet az online világbajnokság módban" szerintem ember legyen a talpán aki liveon is ilyen jól játszik. :) Múltkor kiütöttek Tysonnal már az első menetben liveon... :D
  • Display
    #161: "Az EA Sports szeptemberben fogja kiadni azt a frissítést, aminek köszönhetően a játék gombokkal is irányítható lesz"

• Totti5
    4 hete már igen:)

amúgy én nem leltem meg sehol a régi irányítást, hogy lehet az ütéseket áttenni a gombokra? vagy valami mást adtak hozá? DLC/peccs lejött, de változást nemigen látok, ugyan za a 4 kiosztás van ami szinte semmit sem változtat.
  • Display
    LIVE/PSN-ről már tölthető az első DLC a Fight Night Round 4-hoz.
  • balla27
    köszönöm.és egyéni zene berakás van a játékba?
  • Lunki88
    Itt regisztrálsz, fontos hogy azt az e-mail címedet add meg regisztrációkor amit a ps3 network-höz is használsz, mert ez alapján fogod tudni letölteni a fényképet a játékban.

Regelés után meg ott lesz alul hogy photo game face, és onnantól már azt hiszem egyértelmű a dolog. :)
  • balla27
    sziasztok.valaki tudna segíteni fotó feltöltés ügyben?
  • Lunki88
    Wá, meg lehet ijedni tőle és milyen szépek a fogai... :D Ez a box mellékhatása? xD
  • Display

• Forrest Tomee
    Én pont fordítva szeretem, nem tudok azonosulni Tysonnal vagy mással :O)
  • simon7108
    kár,megcsináohatták volna ugy mint az FNR4 et:)
    mert mégis csak jobb Tysonnal vagy Ali val utni az embereket mint 1 saját gyártmánnyal:D
  • Forrest Tomee
    Szerintem nem lehet. Ha a feje tetszik próbálj meg hasonlót csinálni, ha az ütéstechnikája akkor az tuti nem megy mivel a karriered alatt fejlődik ez is, ha különböző edzőtermek edzéseire eljársz. 3 szintre lehet fejleszteni a választott küzdőtechnikát, minden szinten kapsz egy új ütést vagy rúgást.
  • simon7108
    lenne 1 off kérdésem az UFC vel kapcsolatban mert annak a foruma már kihalt:S
    a kérdés az,hogy abban a karrier modban csak kreált emberekkel lehet menni?mert nem tudtam választani a benne levo emberek kozul pedig iceman el akartam volna lenni:(
    ha valak itud segiteni pls ira le PM ben thx.
    ja és bocs az offért.
  • simon7108
    na igy télleg sokkal konnyeb már meg van mind a 3 ov:Daz egyiket az 1. menetben szereztem,heába Mike Tyson gyilkos jobb horgai:DXD
  • simon7108
    na akkor mégsem vagyok olyan béna:D
  • Forrest Tomee
    Legacy módban a my corner->settings
  • simon7108
    azt,hogy Legacy modban milyen fokozaton mennyek hol kell beálitani?amielott elkezdem a modot?vagy akármikor be lehet álitani a fomenubol?vagy esetleg benne a legacy modban kell átálitani?mert én amikor kezdtem a legacy modot nem jott ki semmi szint választás vagy csak én vagyok a vak?mert átálitottam a fo menuben de ott nem lett konnyebb csak a sima Fight Now...
    vagy csak én vagyok hihetetlenul béna?:(
  • Forrest Tomee
    Amateur fokozaton nagyon könnyű, aztán Pro-ban hirtelen nehezedik majd a 15 rank körül. Az ellenfél sokkal jobban regenerálódik a szünetben, még ha én nyertem a menetet akkor is. Ő sokkal nagyobbakat üt 'megfogott' állapotban is, mint én pedig azonos ellenfeleket próbálok kiválasztani.
    Elég nagy a különbség pro és amateur fokozat között a vége felé sajna. Volt hogy sorozatban 3 meccset is buktam, pedig amateurben 2 súlycsopotban is 3-3 övet begyűjtöttem.
    Kíváncsi vagyok még nehezebb fokozaton milyen lehet...
  • Display
    Legacy mode / Heavyweight (Ali, age:35): 85 győzelem, 85 KO, 0 vereség
    amateur fokozat. Lassan ideje visszavonulni =)