261
-
Unreal1942 #221 Wladimir Klitschko és Vitail Klitschko gyakorlatilag ők vannak minden szervezetnél világbajnok helyen.
Illetve a WBA szervezetnél Ruslan Chagaev volt vagy még az ezt nem tudom pontosan. Ott nagy kavarások mennek.
A lényeg, hogy gyárilag nincs az FN4 ben aktuális nehézsúlyú világbajnok. -
#220 No, Legacy mód vége. Heavyweight-ben G.O.A.T-ként vonultam vissza. :) Összesen 3-szor kaptam ki - igaz amatőr-ben nyomtam - és 48-szor nyertem. Ebből kb. 35-40 K.O. (nem vagyok XBox közelben, nem tudom pontosan)
Jöhet a pro fokozat és egy másik súlycsoport. Jó ez a játék. :) -
simon7108 #219 de amator fokozaton?:S
amugy most ki a nehézsulyu világbajnok igazábol? -
Unreal1942 #218 Ez a lényeg, hogy egyre nehezebb. :) -
simon7108 #217 ja nem az alapokal van a gond:Smár a 14 vagyok a legacy modban 2 csávot sikerult is kiutnom de oszt kihivott az a rohadt Palmer vagy mi a neve és megolt!!!!eltáncol a utéseim elol ésha már pirosban van az élete akkor vagy vége a menetnek vagy meg elmegy elolem és nem tudom megutni-.-
a haymaker jeimet kivédi akár testre akár fejre és a speciális utést meg alig tudok bevinni mert ha olyan kozel vagyok hozzá akk ut mint 1 boxzságot és már rohadtul az agyamra meg-.-ha simán csak meccset játszok ott akármikor kiutom a gépet de ha legacy modban játszom le ugyanazt valamikor semmi esélyem:Sa tysonal vagyok és eddig 21-(15)-6-1 a mérlegem az elején simán nyertem de most már nemigen megy.... -
Unreal1942 #216 Gyakorolni, gyakorolni
Most van itt nálam két barátom. Egyik se játszott még vele és 1-2 óra alatt egészen bele jöttek. Az egyik egyszer le is tudott küldeni a padlóra. Igaz nyerniük még nem sikerült, de gyorsan megtanulhatóak az alapok. -
simon7108 #215 ez már nemigaz:((((((
nem tudok nyerni,a legutobbi meccsement 100-90 re kikaptam a pontozásban,egyszeruen nem megy probálok elhajolni te ha sikerul is amire vissza utok kivédi ilyen nincs!!!!és olyan lassan ut hogy még az oreganyám is elhalyolna eloluk:D -
simon7108 #214 thx a segitséget remélem megyek vele valamire:D -
#213 Papp Laci-t hogyan tudom letölteni? Valaki mondta hogy látta, de én hiába kerestem rá, nem találtam. Mit kell PONTOSAN beírni, hogy rátaláljon.
Rocky-t, Apollo-t, leszedtem. Még egy Mr. T-t kell kreálni-találni. :) -
#212 Haymaker testre kiváló. Fejre viszont nehezítették. Úgyhogy - én legalábbis így játszom - fejre normál horog, egyenes, felütés, speciális mozdulat (ami haymakernek felel meg),- testre pedig nyomom a haymakert, hadd gyengüljön. Jelenleg kb. 2 meccs választ el a G.O.A.T. címtől Legacy módban. :) -
#211 Akinek nem mennek a trainingek:
trainingek -
#210 Aki otthon van a box világában, az meg tudná mondani magyarul hogy nevezik az "in-fighter" meg "out-fightert"? :D Azt tudom hogy ezek mit jelentenek, de értelmes magyar szóval hogy hívják ezeket? xD -
Unreal1942 #209 Ne erőltesd annyira a haymakert. Amatőrben simán bajnok lettem.
A pro szinten kezdem ma. -
simon7108 #208 ja és elore is thx:) -
simon7108 #207 áááá már idegileg kikészulok!!!!!ez már nemigaz:((((14. vagyok (voltam)kihivom a 13. kat kikapok tole vissza esek kihivom a mogottem lévot kikapok,a haymaker jeimet vagy kivédi vagy elkeruli vagy meg csak simán el táncol eloluk:(és ha sikerul is bevinnem egyet alig sebzi meg vagy meg amikor megsebzi és 1 utés kell vége a menetnek!de persze az o haymaker jei mindig betalálnak heába probálom elkerulni vagy kivédeni és AMATOR FOKOZATON!az elso meneteket nyerem általában de a 4. menetol annyi nincs eséjem....
valaki esetleg tudna tippeket adni,hogy hogyan tudnák jobban játszani?:Dmert már lehetetlen má minygyá agyvírzíst kapok:D -
#206 Ha van eredeti audió CD-d, akkor azt le lehet rippelni boxra. MP3-at nem tudsz másolni rá. -
simon7108 #205 még 1 gyors kérdés:D
hogy tudok zenéket bele rakni?rárakom USB re a zenét bedugom a xboxba és rárakja?vagy hogy?mert jo lenne a Rocky zenéjére bevonulni:D -
simon7108 #204 thx:D -
Unreal1942 #203 My Corner
de meddig tartott volna végig kattintani? -
simon7108 #202 most lehet,hogy csak én vagyok a vak de nekem nincs Settings:D
ezek vannak:
Fight Now
Legacy Mode
Creat Boxer
Xbox Live
My Corner
Fight Night Store
most akk én vagyok a vak? -
simon7108 #201 irtam vissza PM et és thx a választ:) -
#200 Főmenü --> Settings (ment PM) -
simon7108 #199 ja és még annyi,hogy hogyan kell nehézségi szintet választani?mert amikor elkezdtem a legacy modot tysonnal:Dnem volt sehol ahol választanom kellet volna. -
simon7108 #198 máshogy biztos nem lehet?:S
mert flashelt gépem van(remélem ezért nem fogtok leszidniXD)igaz a játék eredeti de nme mehetek fel LIVE ra:( -
#197 Boxolókat sajna csak LIVE-ról fogtok tudni letölteni. -
simon7108 #196 arra énis kiváncsi lennék amit Hukkan kérdez mert nekem sincs LIVE elérésem:S -
Hukkan #195 helotok!Kérdésem az lenne hogy a http://www.easportsworld.com/en_US/games/fightnight oldalról hogyan lehet letölteni a boxolókat?vagy csak Xbox Liveról lehet?Az nem lenne jó mer nincs live elérésem:S -
#194 Open sparring - Itt nincs semmi trükk, az a lényeg, hogy folyamatosan mozogj, védekezz, hajolgass, közben pofozd az ellent. Az ütések közül az Uppercutért kapod a legtöbb pontot, igyekezz ilyen ütéseket bevinni.
Stay on you feet - Nagyjából ugyanaz vonatkozik erre is mint az Open sparringre, de légy sokkal óvatosabb.
Heavy Bag Push - Mint írtam ez egyáltalán nem ment, elvileg segít, ha az Optionsban a Boxer Powert maxra állítod, de még így sem lett jó eredményem :)
Heavy Bag Combos - Szerintem ez a legkönnyebb, miután ráérez az ember. Az elején sokat szívtam vele és kiderült mi a gond. Mikor lefele átlósan kell húzni az RS-t próbáld meg ne 45°-os irányba húzni, hanem legyen közelebb a függőleges tengelyhez. Tehát ne 4:30 irányba, hanem közelebb az 5 órához. Igyekezz nem elbukni, mert az 5-ös sorozatok sok pontot érnek, ha elbukod kezdheted az elejéről. (Remélem érthető ez a sok maszlag :D)
Double End Bag - Állítsd a Foot Speedet maxra a menüben, segít. Amint megjelenik a jel a földön állj rá, kezd el ütni. Fontos, hogy nem kell mindkét lábbal bent állni, elég, ha csak az egyik láb érinti a jelet. Igyekezz itt sem elszúrni egy sorozatot sem, mert szorzókat kapsz utánuk.
Maize Bag - Két elhajlásra van időd egy lendülés közt. Igazából ez sem nehéz itt is igyekezz nem elszúrni a sorozatot.
Remélem segítettem egy keveset :)
-
#193 Én meg nem értem liveon hogy ilyen jók a játékosok, ha 10 meccsből 4szer nyerek akkor talán már sokat mondtam. :D Találkoztam olyannal is amelyik sorozatban haymakereket vitt be. Mindig lenullázta a staminámat, nem tudtam vele mit kezdeni, de olyan sokszor mintha sima ütés lett volna... Na mindegy asszem erre még gyúrni kell. :P -
simon7108 #192 pedig nagyon egyszeru felkelni:)én eddig mindig felkeltem ha kiutottek:D -
#191 Első felkelés még könnyű, a további nekem viszont nem sikerült.
Mielőtt LS beér középre már mehet az RS felfelé. -
Display #190 Lehet karaktert generálni és választhatsz egy létező boxolót is, akivel elkezded a karrier módot (Legacy Mode). -
Unreal1942 #189 Igen karaktert kell csinálni. -
#188 köszi -
sanyi187 #187 Ti feltudtok kelni? Mert én még mindig nem... :D :D hiába húzom be LS-el középre, és hiába húzom fel az RS-el, b*szik felkelni :D -
#186 Helló sziasztok. Most találtam rá az oldalra. Máris szeretnék sos-t kérni. A Fight Night Round 4 játékkal küszkódók. Nem értem , hogy kell bajnokságban játszani. Legacy Mode??? Karaktert kell először gyártani SOS.....
-
#185 johet a tipp, az ember holtig tanul:) -
#184 Köss le meccseket pár hónappal későbbre, így több edzésed lehet (max 3!), bár ez szerintem irtó nagy baromság. Nekem edzések közül egyedül a Heavy Bag Push nem ment, a többivel nem volt gond. Ha akarod adhatok tippeket. -
#183 sziasztok!
pro nehézségen nyomom, az létezik, hogy rank 20 alá nem nagyon tudko menni mert lecsapnak?
romlott amérlegem mostmár ilyen 10-3-0-ra, egyre szarabb vagyok..
edzés kérdés: ugyebár kijelölök egy meccset, előtte van egy hotidő, aminél ha a zöld mezőre kattintok, akkor tudok trainelni 1et..Azt írja sugóba minél többet trainelek annál jobb, erre nem jöttem rá hogy tudom állítani, vagy mit jelent a több edzés, mivel 1er tudok utána már a meccs van..
Azb edzésekkel is gondom van, csomót nem tudok érdemi ponttal befejezni, leht jobb lenn autotrainelni? -
Display #182 Ma sikerült begyűjtenem mind a 3 övet, de már az elsőnél adott egy achievement-et:
The Champ Is Here 40
Win a championship belt in a single weight class.