261
-
Fight Night Round 4 - Exclusive Graphics Doc HD -
Display #60 Fight Night Round 4 - Graphic Sizzle
http://www.gametrailers.com/player/49100.html -
Display #59 =) -
#58 ez mekkora
akciósan a valódi árán adják -
#57 576-nál most előrendelési akció.
Az akció május 10-ig tart és 13.990-ért kapod játékot 17.000 helyett.
Én előrendeltem, biztos ami biztos. :) -
#56 Hát ezek között van pár ismeretlenebb. Igazán berakhatták volna Erdeit is, mert ő azért elég jól nyomta Németországban. Gondolom azért maradt ki mert az USA-ban nem nagyon viszik a magyar boxolókat. Kár érte.... Simán beférne ebbe a listába. -
Display #55 Line-Up =)
Mike Tyson
Muhammad Ali
Ricky Hatton
Ray Robinson
Thomas Hearns
Miguel Cotto
Shane Mosely
Jake Lamotta
Marvin Hagler
Roy Jones Jr.
Carlos Monzon
Jermaine Taylor
Kelly Pavlik
Manny Pacquiao
Pernell Whittaker
Julio Caesar Chavez
George Foreman
Joe Frazier
Lennox Lewis
Ray Leonard
James Toney
Roberto Duran
Marco Antonio Barrera
Amin Asikainen
Paulie Malignaggi
Kermit Cinteron
Eddie Chambers
Arturo Gatti
Corey Spinks
Tommy Morrison
Sergio Mora
Fernando Montiel
Jorge Armando Arce
Arementa
Anthony Mundine
Emanuel Agustus
Vinny Paz
Vivian Harris
Billy Dib
Diego Corrales
Erik Morales
Nate Campbell
Ronald “Winky” Wright
Yuriorkis Gamboa
Nonito Donair
Arthur Abraham
Joe Calzaghe
Roberto Guerrero
Edwim Valero
Victor Ortiz -
#54 szerintem nem
KATT -
#53 Floyd Mayweather? Ő nem legenda, de neki is lenne helye a játékban... -
Unreal1942 #52 Reméljük nem teljes lista. -
#51 Csak ennyi? Hol van De la Hoya,Barrera,Ward,Durran,Morale?Calzaghe? Ez így nem lesz az igazi:S -
Display #50 Egy lista a játékban szereplő arcokról:
1. Arturo Gatti
2. Bernard Hopkins
3. Emanuel Augustus
4. Floyd Patterson
5. George Foreman
6. Jermain Taylor
7. Joe Frazier
8. Julio César Chávez
9. Larry Holmes
10. Lennox Lewis
11. Manny Pacquiao
12. Mike Tyson
13. Muhammad Ali
14. Ricky Hatton
15. Rocky Marciano
16. Roy Jones, Jr.
17. Shane Mosley
18. Sergio Mora
19. Sugar Ray Leonard
20. Thomas Hearns
21. Tommy Morrison
22. Victor Ortíz
23. Vinny Pazienza
24. Winky Wright -
taylorp #49 Ricky Hatton sztem európai boxoló, és ő benne van a 3. részben. -
Display #48
-
Display #47 www.aliortyson.com -
#46 Ali VS Tyson ha összeálítanák öket fénykorukban ugyan ki lenne a gyöztes ?? XD
-
Display #45 EA Sports Fight Night 4 Official Website
Gameplay Trailer -
Display #44 Fight Night Round 4 - First Look @ Gamespot
-
Unreal1942 #43 Lehet szerzek megint egy 360 at amíg ezt kijátszom :) -
Display #42 Megérkezett az első trailer a Fight Night Round 4-ból. Tartalmaz ingame jeleneteket is. Check it out!
Fight Night Round 4 Premier Trailer
-
Display #41 tothegame.com --->
Featuring a re-written gameplay engine, EA SPORTS Fight Night Round 4 will add a variety of fighting styles and boxer differentiation to authentically emulate the greatest fighters of all time. Pressure your opponent with the brawling inside style of young Mike Tyson, bobbing and weaving to set up powerful hooks and uppercuts. Capitalize on Muhammad Ali's reach, hand speed and fleetness of foot to bewilder your opponent with lightning fast jabs and straights from the outside. For the first time in history, EA SPORTS Fight Night Round 4 gives you the opportunity to pit these legendary heavyweights against one another and name a true champ.
No fight will be the same with an all-new physics-based animation system that recreates the full spectrum of true-to-life punch impacts, giving boxers a devastating arsenal of punches, blocks and ring movement. The new physics system allows for missed punches, glancing punches, knockout blows and for the first time ever, rough and tumble inside fighting. Fatigue, adrenaline, footwork and timing all come into play as you hammer away at your opponents. -
Display #40 Elég nagy a csend, a tothegame.com-on is csak egy "upcoming TBA" van feltüntetve. Remélem hamarosan kiderül egy-két dolog. -
#39 nembaj ha csak amerikaiak ugyis komoly lesz a game :) gondolom -
Display #38 Van egy olyan érzésem hogy csak amerikai boxolók lesznek benne, mint ahogy az eddigi részekben is. Amúgy frankó lenne az tény, másrészt az európai eladásokat is rendesen megdobná. -
#37 birnám ha klicskó-ék is benelenének -
peti18 #36 nincs ötleted hogy honnan lehet letölteni?? előre is kössz -
Display #35 3-4000 HUF-ért megveheted szinte bárhol, egyébként megéri az árát. -
joco22 #34 valaki nemtudja hogy hól lehet letölteni a 3.részt??? előre is köszi -
Display #33 Fight Night Round 4 Release Announcement Interview
check it out ;) -
Display #32 Maori anger over Tyson tattoo
CNN.com / Friday, February 21, 2003 Posted: 1253 GMT
"I just wanted to put something on my face," Tyson added. "I didn't like the way my face was looking."
Jópár éve tetováltatta az arcát. Nyilván a kép korábban készült. Ha neked ez nem egyértelmű akkor nem látom értelmét hogy a továbbiakban erről társalogjunk. Részemről OFF a téma. Mellesleg kétlem hogy ez bárkit is érdekelne. Keep up the good work mate!
-
Papesz #31 Persze hogy egyértelmű, mint ahogy az is, hogy Tyson arcának bal felén egy tetoválás található. -
Display #30 Akkor valamit csúnyán elkameráztál ezek szerint. Ez bizony Tyson. Kicsit nézz körül a google.com-on hátha felismered ki kicsoda.
A mellékelt képen az általad is említett James Toney látható. (Nem összekeverendő Mike Tysonnal, semmiben sem hasonlítanak egymásra hacsak abban nem hogy mindketten ökölvívásban szereztek hírnevet.) És mégvalami, Toney szerepelt a FN3-ban (gondolom ez számodra is 1értelmű;)
-
Papesz #29 Én ezen a képen Oscar De La Hoya-t látom bal oldalon, James Toney-t meg jobb oldalon. Tyson sehol. Hacsak el nem bújt valahol a háttérben. -
Display #28
Csak a te kedvedért mégegyszer belinkelem. A megoldást rád bízom, (biztos menni fog, nem nehéz). Szólj ha megtaláltad. -
Papesz #27 Tényleg áruld már el, hogy a második képen melyik Tyson, mert szerintem valamit nagyon benéztél. -
Display #26 Az első, és második képen, init man? A pixelhalmaz képen úgyszintén. Ez az ingame az egyetlen amin nem ő szerepel... -
#25 Huh de várom már. Most akartam beszerezni a harmadik részt, de szerintem most már nem fogom. A 3 is gyönyörűen nézett ki, a 4 meg hajjaj, na erre azért nagyon kiváncsi leszek! -
Papesz #24 Hol látod azon a képen Tyson-t?
Egyébként gyakorlatilag mindenhol ez volt az egyik promo kép a harmadik részből. Aki nem hiszi, járjon utána. -
Display #23 Ingame shot from Fight Night Round 3 -- check it
-
Display #22 A Fight Night Round 3-ben nem volt Tyson, másrészt a grafika sem volt ilyen. Ez egy REAL picture init?