261
  • Forrest Tomee
    "szoval akk addig kell kihivni embereket amig nem érem el azt a rangot,hogy kihivhassak 1 bajnokot?"

Igen, rank 1-3 között a kihívható ellenfeleknél ott lesz az a 3 akinek egy kis érme/karika van a rank helyett. Azok a 12 menetes bajnoki meccsek.
  • simon7108
    ja hát valahogy ugy gondoltam,hogy-hogy lehet bajnoki oveket szerezni:)
    szoval akk addig kell kihivni embereket amig nem érem el azt a rangot,hogy kihivhassak 1 bajnokot?
  • Forrest Tomee
    Nem értem pontosan milyen bajnokságot említesz. Profiboxban van 3 szervezet annak lehet megszerezni az öveit (világbajnok), itt le van egyszerűsítve, hogy nincsenek szervezeteknek külön rangsorai, hanem egy rangsor van, ha azon előre haladsz akkor kihívhatod a 3 világbajnokot és megszerezheted az öveiket, amit megvédesz sokszor vagy súlycsoportot váltasz. Van még egy rang itt is az a p4p ami azt jelzi, hogy fizetős tv-ken(ami a pénzt hozza a valóságban) mennyire vagy kelendő. Ez súlycsoport független.
  • Totti5
    jó kérdés, erre én sem jöttem még rá...
  • simon7108
    az én kérdésemre nem tudja valaki a választ?:S
    "kezdtem "Legacy"modot és addig okés,hogy megnyertem az amator bajnokságot...de utána,hogy lehet részt venni más bajnokságokon?mert már 13 meccset lejátszottam abbol 8 KO.és néha a meccsek után kiirja,hogy "Congratulations!Qualified normal chalange ESPN"vagy valami ilyesmi!és arra lennék kiváncsi akkor,hogy lehet e bajnokságokon részt venni a Legacy modban?vagy csak annyi,hogy kihivok 1 embert és megverem?:D"
    pls ha valaki tud válaszoljon mert igy unalmas:(
  • sanyi187
    Köszi a gyors választ! :D
  • Neogan
    Az RS felfelé kell nyomni, ezt egyébként ki is írja :D
    Ha lefognak nyomj X-et így félrelökheted.
  • sanyi187
    Meg azt akartam még kérdezni, hogy hogy kell fogás közben ütni? Mert ha beviszek egy haymakert akkor majdnem mindig lefog...Egyébként nagyon izmos játék :D
  • sanyi187
    Üdv! Ha kiütnek, hogy kell felállni? Mert arra sikerült rájönnöm, hogy az LS-el középre, a zöldbe kell "bemenni", de az RS-el nem tudom, hogy mit kell csinálni... :D
  • Lunki88
    Aki szokta liveon is nyomni az vegyen fel barátnak: lunky88 Jó lenne már magyarokkal is tolni. :D
  • Forza Italia
    Holtan találták egy hotelszobában Arturo Gattit
  • Since
    Tudja valaki hogy a PS3 verzióban lehet-e "arcokat" letölteni illetve létrehozni webes felületen majd átnyomni PS3-ra? Köszi!
  • Display
    http://fightnight.easports.com/home.action
  • bexinho
    Akkor nemtudom. Szó szerint így írtam be a keresőbe: KOKO
    Majd holnap megprób megint.
  • simon7108
    hellotok!
    lenne 1 kérdésem:)kezdtem "Legacy"modot és addig okés,hogy megnyertem az amator bajnokságot...de utána,hogy lehet részt venni más bajnokságokon?mert már 13 meccset lejátszottam abbol 8 KO.és néha a meccsek után kiirja,hogy "Congratulations!Qualified normal chalange ESPN"vagy valami ilyesmi!és arra lennék kiváncsi akkor,hogy lehet e bajnokságokon részt venni a Legacy modban?vagy csak annyi,hogy kihivok 1 embert és megverem?:D
  • Neogan
    KOKO meg Erdei fennt vannak, meg Papp Laci is ;)
  • bexinho
    Szerintem egy remekül eltalált irányítási rendszer. Ma elég sokat játszottam haverommal meg neten a játékkal. Idő kell mire ráérez úgy az ember, h képes legyen remek teljesítményt nyújtani. Live-on ez változó. Sokszor nem értem h ott miért olyan jók az ellen-ek... (sóhaj)
    Érdemes letölteni pár karaktert, amit mások feltöltenek, mert fent van rengeteg boxoló (KLicskóék) meg ismert ember. Remélem valamikor felkerül majd KOKO, Madár, Balzsai, Csonttörő... jó lenne :)
  • cenobite
    Én nem tudnám gombokkal irányítani. Ez egy tökéletes irányítás szerintem ami most van.
  • Unreal1942
    A 3. részt is így játszottam. Szerintem pont így jó ahogy van az irányítás.
  • Jockey
    nekem tetszik a mostani irányítás, igaz nem játszottam előtte mással, de tetszik, hogy az ütéseket le kell képezni az analog karral:-)
  • Display
    Az EA Sports szeptemberben fogja kiadni azt a frissítést, aminek köszönhetően a játék gombokkal is irányítható lesz, szemben az analóg karral. Ezt megelőzően augusztusban lesz egy update ami az alábbiakat fogja tartalmazni:

- new gym
    - new gameplay sliders
    - new gear with an alternate version of Sugar Ray Leonard
    - XBox 360 exclusive

A frissítések ingyenesek lesznek!

info:

xbox360achievements.org
  • Neogan
    Finoman(!) húzd a bal analógot, próbáld középen tartani, majd told fel a jobb analógot. Nem olyan nehéz :)
  • Forza Italia
    Valaki elmagyarázná h kell felálni ha padlózok??? egyszerűen nem sikerül:S
  • Neogan
    Valaki el tudná magyarázni, hogy a statisztikáknál a Cuts és a Swelling mire vonatkozik? Nem vagyok nagyon otthon a box világában, ezekkel nem vagyok tisztában.

Amúgy nézzétek meg a feltöltött boxolókat, van egy-két igen jól sikerült darab Király lenne ha valaki Kokót vagy Erdeit is feltöltené.
  • Unreal1942
    Ha te mondod akkor ezt fogom tenni
  • Totti5
    igy jött ki, előtte s azóta sem volt ilyen, mert elfárad az emberem vagy melléüt, ez egy kivételes roham volt, alig állt a lábán az ellen, és messze nem voltak nagy ütések, csak szurkálódások, de ez még mindig egy játék, vannak benne a játékos bedig csinál irreális dolgokat, de alapjaiban véve a fizika kiváló és élethű és nem lehet ész nélküé rohamozni, ez nem az a játék...
  • Totti5
    akkor vedd meg...
  • Unreal1942
    Sikerült összeszednem karrier módban 3 vereséget. Hihetetlen, hogy nem bírok fel állni az első menetes K.O ból.
    Természetes mindenkinek visszavágtam azonnal. Lenoxot csak pontozással tudtam megverni. Pedig 5-6 alkalommal meg volt fogva.
    Nagyon jó játék. egyre jobb!
  • Fritz Von...
    Na nekem pont az ánnsztápeből video miatt vannak fenntartásaim. Egyik kollégám is pont így nyer meccseket. Azért aki nyomon követi a valódi bokszgálákat, tudhatja, hogy ilyen nincs. Csak nagy jobbosokkal számtalan ütést elereszteni... ez durva melléfogás.
  • Jockey
    na szupi, valamelyik este ránézek hátha..:-)
  • Neogan
    Lehet PC-ről képeket feltölteni!
    Csak regisztrálsz az EA Sports Worldre, megkeresed a GameFace-menüt, ott fel tudsz tölteni képeket.
  • Neogan
    Nem, videót silver accal is fel tudsz tölteni :)
  • cenobite
    Live-on FN3-ban engem is mindig elagyaltak, mintha robotok ellen játszottam volna. :)

Most viszont Heavyweight Champion vagyok, két öv birtokosa - a 3.-at holnap fogom levadászni. :)
    Tyson-al volt talán az egyik legdurvább meccsen. Rögtön az első menetben kiütött. Fel tudtam állni. A második menet is neki állt, de olyan 4-5-től jöttem felfelé egész szépen, míg a 9.-ben padlóra küldtem. Istenjó játék!!! Nincs két egyforma menet, a karriermód is jobban tetszik mint a 3-ban. Amúgy én úgy játszom, hogy első 1-2 menet ilyen ismerkedés az ellenféllel, (persze ütöm-vágom de vannak ultradefenzív játékosok, ellenük más taktika kell, mint mondjuk Tyson ellen.) Utána támadás 1000-el! Nálam bevált taktika, hogy erős haymaker-eket viszek be testre - fejre nehezebb mint a 3-ban -, ez legyengíti az ellent, utána pedig harcolok ahogy bírok, elsősorban felütésekkel és horgokkal próbálkozok fejre. No és a testet is támadom ahogy bírom. Eddig bejött. :)

Video-t csak gold-osok tölthetnek fel?
  • Totti5
    pár videó, ami mé itt nagyon nem volt, rakjatok ti is:)

neki a kötélnek ( szar a fizika :) )
    http://beta.easports.com/media/play/video/6893674

ánnsztápeből, a semmiből sikerült ennyi erőt merítenem ehhez a hajrához
    http://beta.easports.com/media/play/video/6893684

újra szar a fizika:), hasba, oldalba
    http://beta.easports.com/media/play/video/6893728

ez meg egyszerűen csak FATALITY:)
    http://beta.easports.com/media/play/video/6893793
  • Totti5
    neten csalnak vagy valami olyan dolgot csinálnak amit mi nem tudunk, én is felnéztem két meccsre, de első menetben azonnal kiütöttek, szinte meg sem tudtam ütni az ellen, a védekezésem mint ha nem is lett volna, ő meg egyfolytában ütött... szánalom, ugyan ez volt az FN3ban is
  • bexinho
    Hihetetlen, de liveon játszottam vagy 8 meccset, de ebből csak 1et nyertem meg. Azt is a 2. fordulóban. A többin elhúztam többségét 8-9. menetig, de ott mindig kiütöttek. Pedig próbáltam olyan embert találni aki megfelelő képességű, mint az ellenfél. CSak az a gond, h játék közben szinte midnig én nyertem a meneteket, magasabbak voltak a csíkjaim is, s lám, kiütöttek! Jó, nem vagyok profi, előzővel se játszottam még, de úgyérzem simán partyban voltam szinte mind1ik meccsen. Érdekes...:( Mellesleg iszonyat jó játék, de úgyérzem hanyagolni fogom még jó pár hétig-hónapig a LIVE részét.
  • Display
    big game!
  • KobeSoprano
    hogy hány %-ban találod el az ellenfeled (fej és test együtt)
  • KeKKSZike
    Legacy módban a meccsek utána mutatja a mutatók változását... A Connect% az mit jelent??
  • Fritz Von...
    A simulate max akkor érdekes, ha nem érdekel a meccsek lejátszása. De ugye erről szól a játék, tehát... :)
    Az ellenfélválasztás nem sokat jelent. Abban azért mindenképp segít, hogy megnézed, az embereknek milyen a KO aránya, hgy mire számíthatsz. Kis ütőerejű, eltáncolósabb bunyósra, vagy aki rádront.
    Edzeni csak meccsek előtt lehet, de lehet többször is, ha elég időt hagysz két meccs között.