261
-
Én 1-2 dolgot nem nagyon értek, ha valaki írna 1-2 szót megköszönném:
Mi annak az értelme ha simulationbe teszek egy előre bejegyzett boxmeccset? Itt két féle dolog van: simán simulate meg egy simulate espn valami. Mi ez pontosan?
Van annak valami jelentősége hogy kit választok a listából a következő meccsre? Vagy szokás valami alapján dönteni? Én általában a végéről szoktam válogatni nem tudom ez mennyire nyerő.
Edzeni pontokért csak a kiírt meccsek előtt lehet?
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
#140 Játszottam ma is a játékkal Legacy Mode-ban. 15. vagyok a Heavyweight ranglistán. A statisztikáimra már nem emlékszem pontosan, de kb. 16-1-0. Ennek 80%-a K.O. győzelem volt. Hozzá kell tennem, hogy legkönnyebb fokozaton kezdtem - ugye szokni kell egy kicsit az újdonságokat, stb... -, de következő karriernél jöhet a Pro, majd a G.O.A.T.
Amúgy itt nem lehet menet közben megváltoztatni a boxoló haját pl., mint a 3-ban? És jól láttam, hogy tetkók sincsenek benne? Nem mintha a játékmeneten ez rontana, de a 3-ban jó hogy benne voltak, ezt is nem értem miért szedték ki.
Szóval nálam a játék 90/100-as értékelést kap, így 3 nap játék után. Megérte az árát!
(Sajnos nincs Gold-om, pedig kipróbálnám az online módot is.)
-
#139 Szerintem kétszer-háromszor simán fel lehet állni, csak finomat kell húzni a kart. :D
Első padlózás után olyan 3 másodperc alatt, második után 5-6 alatt szoktam felkelni. -
Unreal1942 #138 Ezért kell elkerülni a padlót -
#137 Nekem is nagyon bejövős a játék, de amikor padlót fogok szinte lehetetlen felállni... Bezzeg az ellenfelem simán felkel vagy 3szor. xD Hiába nyúzom az analógot néha olyan mintha nem is érnék vele semmit (a felkelésnél). -
Unreal1942 #136 Én ma kezdtem egy karriert. A pro szintet elsőre nehéznek találtam. Ezért maradtam az amatőr beállításnál. 7gy 7ko Volt egy öreg ellenfelem aki nagyon keményeket ütött. Hamar meg lehetett fektetni, de 5 alkalommal újra lábra állt. :)
A tréningeket is automatán csinálom. Majd ha már pro vagy magasabb szinten játszom addigra beletanulok azokba is.
Iszonyat jó játék továbbra is. Mondjuk a 3 is nagyon tetszett már. -
#135 Tippek első körben: nem tudom, hogy ki tolta az előddel, a 3. résszel. Na itt most újra lehet mindent tanulni (ismét). :) Az alap ütésformák megmaradtak, és egy kicsit talán egyszerűsödtek. A védekezésnél sem kell már 4 irányt (vagy 2 sima védekezést) figyelned. Van fejre és testre.
Nagyon nehéz lett a karrier mód, még a legalsó szinten is. Az edzésekkel többféle módon lehet trükközni:
1. Auto: ekkor a megszerezhető pontok felét biztosan megkapod. Hátránya, hogy később már édeskevés lesz, mert a max pontszám 2, ennek a fele 1. Tehát szinte semmi.
2. Te játszod: ehhez türelem kell. Az elején nem sok sikerélmény lesz, a második karrierben kezd alakulni. Ha jól tudod már az összes edzést, akkor érdemes az első igazi karriert indítani, győzelmi esélyekkel.
3. Lehet azt is csinálni, hogy amíg ismerkedési fázis van a bunyó részében, akkor egy hónappal későbbi meccset kötsz le, és akkor nem 1, hanem 2 edzés is belefér, vagy amennyit akarsz. Tehát több pontot lehet szerezni, de persze ez időigényesebb a karrier szempontjából.
Azoknak, akik esetleg nem tudják, mit kell csinálni az edzéseken (igyekszem az összeset leírni, remélem nem marad ki semmi):
1. Sparring: fejvédőben bunyó. A bevitt találat és a sikeres blokk, vagy elhajlás ér pontot, minden más pontlevonás. Később ez is nehezedik, sokkal. Akár ki is üthetnek itt is. :)
2. Stay on your feet: minimális élet, stamina. A cél, hogy ne üssenek ki 2 perc alatt. Szintén bunyó.
3. Heavy bag push: itt az irány gombbal folyamatosan "tolni" kell a zsákot, miközben a felső vagy alsó területet kell ütni, ami éppen kigyullad. Nem szabad cséphadarni, inkább lassabb, ritmusos ütések kellenek, amibe belefér még, hogy nem elsőre váltasz területet (akkor még nem lendül annyira vissza a zsák).
4. Heavy bag combo: végülis egyszerű. A felgyulladó ütéseket kell bevinni a kar segítségével. Ami nem egyszerű, hogy gyorsnak kell lenni, és nem szabad hibázni, mert elölről indul, az idő pedig fogy. Ez egy remek kézmozgató tréning, ha ez megy, akkor a meccsen sem lesz probléma, hogy mi mit akar ütni.
5. Maize Bag: ha jól emlékszem fejből, akkor ez az a kis zsák, ami leng előre-hátra. Itt a feladat, hogy oldalra hajolgatva kell elkerülni a zsákot (a bokszoló szemszögéből mondom), és utána egyet ütni kell. Egy szám mutatja középen, hányszor kell hajolgatni, majd utána ütés. Érdemes előrehajolva lenni, és úgy jobbra-balra dőlni.
6. Nemtom milyen bag: egy zsák van középen, és kigyulladnak területek. a bal kart le-fel mozgatva körözöl a zsák mellett. Ha a kart benyomod, akkor gyorsabban mozogsz lábon, könnyebb elérni a másik oldalt is. A feladat, hogy a kigyulladó területen belül kell megütni a zsákot ahányszor tudod. Majd mozgás a következő területre. Extra pont jár, ha nem hibázol, és minden területetről ütsz.
Azt hiszem, ennyi nagyjából az edzés, de lehet, hogy kimaradt egy. :)
Amiben sokkal nehezebb a 4. rész, az a counter-punch. Tehát a kontra. A ranglista 25-30. helyéig elég az is, ha hirtelen felrántod a védelmet, blokkolsz, és visszaütsz. De ez egyre nehezebbé válik, később pedig már nem elég. Akkor mozgással kell majd ezt kivitelezni, és visszakezes pofonokkal. Itt jön képbe az a hullámzó új mozgás, amit két irányban is lehet csinálni. Nálam most még ez a gyenge pont, egyelőre képtelen vagyok kitapasztalni és eredményesen csinálni, a 19. helyen megrekedtem, bár Pro szinten indultam.
Perpill a mérleg: 13 gy (9KO) - 3v - 0d :) -
#134 Amennyire tudom, nem lehet. A x360 nagyon erősen a LIVE-ra van kihegyezve. -
#133 Amamtőr - Pro - Champion - GOAT a sorrend. -
#132 Haymaker X360on: RB + ütés. De vigyázni kell nagyon ezzel, mert nem erről szól már a játék. Ha mellémegy, akkor egyre nagyobb eséllyel kapsz egy tiszta ütést. -
#131 Van vér. Addig örülj, amíg nem folyik, mert le fognak léptetni. A három csíkból (szünetbeli minigame) a piros az, ami a sérülésed mutatja. Nekem volt már péppé verve az arcom. :) -
#130 stamina sztem jól van belővem, ha nyomsz egy 9menetest ott már a végén alig marad, aminek köszönhetően eddig mindig padlóztam a végén:-)
igaz nekem ez az első konzolos ütlegelős játékom, így szoknom kell
arckép: nem lehet lehet valahogy pc-ről behúzni képet? -
#129 GOAT = Greatest Of All Time, szóval az Amatőr az alja. -
Unreal1942 #128 És ha kipróbálnád?
Szerintem fél perc alatt megtudod. -
#127 #118 please -
#126 Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet beállítani (már ha be lehet egyáltalán) hogy legyen egy kis vér a játékban? Csak a realisztikusság kedvéért, szerintem elég illúzióromboló hogy péppé verik a fejem de egy karcolás sem látszik rajtam... :/ Vagy a korhatár miatt kivették volna a sérüléseket? -
#125 a Haymaker-re gondolsz? PS-n R2+ütés... -
Unreal1942 #124 Ami engem picit zavar, hogy nem tudom mikor ütök nagyobbat. A 3 ban volt erre egy mozdulat. Itt nem jöttem még erre rá.
Talán picit sok a stamina ha csak sima fightot játszol. Több ütés van egy menetben mint a Rocky részeiben összesen :)
Persze ha kevés lenne akkor az volna baj. Csak állnánk egymással szemben.
Így igazán közönség szórakoztató meccsek alakulnak ki -
#123 Köszi a választ! Amúgy tényleg jó lett ez a 4. rész, tegnap kezdtem a karrier módot. Talán az ütések hangja az amit még csiszolgattam volna. -
Unreal1942 #122 Tegnap volt kicsit több időm a játékkal foglalkozni. Össze ültünk hárman és mentek a körmérkőzések. Nagyon jól szórakoztunk. Az egyik srác még sosem játszott vele és az irányítást ő is nagyon hamar megtanulta.
Hajnali 3 kor alig tudtuk abbahagyni. Számomra hosszú időre megszületett az esti konzol partik bajnok játéka. -
Unreal1942 #121 Ezzel a módszerrel lényegesen kevesebbszer lehet fel állni. Nem rossz, de kicsit nehéz, de nem a más mozdulat miatt van. Egyszerűen nehezebbé tették. Jól csinálod 80% ban nem sikerül nekem sem. -
#120 A kiütés utáni talpraállás hogyan működik pontosan? Mert én azt csinálom amit a gép "diktál" (húzom jobbra a LS-t, majd amikor középen van, akkor a RS-t feltolom, majd húzom balra és megismétlem az előző mozdulatot), de állandóan a padlón maradok.
Nem tudom ezt a rendszert miért erőltették bele, a 3-ban tökéletes volt a kiütés utáni "mini-game", igazán megtarthatták volna... -
#119 Dede, ráteszi a képet a karakterre... -
#118 Sziasztok!
Melyik a könnyebb fokozat? A GOAT vagy az amatőr? -
#117 Xbox LIVE Vision Camera erre a megoldás. De nem tudom h teljesen mit takar ez az opció a játékban. Sztem nem teszi a karakterre a képet, max a profilon van. De lehet tévedek, még a játék menüjét is kikell tapasztalnom. Legency mód nem rossz :) -
#116 esélytelen a válasz? -
#115 Hehe Jockey, téged is elkapott a game? :) Egyébként nem tudom, én is most fogok ennek utánanézni. De sztem Live kéne ehhez. -
#114 sziasztok!
Valaki tud esetleg segíteni egy friss xbox tulajnak, hogy lehet ebbe a játékba berakni a képemet? barátnőmmel nyomjuk 2en és szeretné az én fejemet ütni:-) -
cr2k1 #113 a legacy módra nem vonatkozik a nehézségi szint beállítás, ugye? csak mert elkezdtem egy harcost úgy felépíteni, hogy bizonyos dolgokra koncentráltam (nem írom le spoiler), és onnantól kezdve mindenkit első menetben 2-3-4x ütöttem ki, vissza is vonultattam a jóembert mint GOAT :)
-
Unreal1942 #112 Ennél azért lényegesen jobb a játék
-
#111 erre valaki???
a teljesben is benne van az az idegesítő dolog, hogy mikor kiütöd az ellenfelet és kezd vége lenne a jelenetnek hogy fekszik a földön, akkor beforgatja a földön fekvő modelt??? -
#110 nem tudom, csak azért kérdeztem, mert a demót nagyon könnyűnek találom. -
#109 sztem kb amatőrön... De itt alapból a Pro van beállítva. Ennek lehet köze hozzá? -
#108 a demó szted milyen nehézségi fokozaton volt? -
#107 Nekem vmiért alig van vér a játékban. Lemegy 12 menet és szinte sérülés nélkül maradnak a boxolók. A demót kipróbáltam és ott rendesen működtek a dolgok, de itt vmiért nem.... vkinek hasonló probléma???? -
dalackraul #106 Nekem holnap jön a game remélem nem kell csalódnom!!! -
Display #105 A játék a mai naptól megvásárolható a hazai konzolboltokban! =) -
#104 Gyakorold!
szvsz 9-et simán megér... -
Yurij #103 Hát azt kell hogy mondjam,sikerült az EA fiuknak még jobban lesüllyedni.
Hihetetlenül játszhatatlan az egész játék,ha kiütnek esélyed nincs felállni,hiába nyomod úgy a gombokat egy nagy összevisszaság az egész.
Nem tudom miért kell egy jó működő játékot át variálni úgy hogy 2ft ne érjen.
Bár már meg sem lepődők az EA-n mert mostanában csak a silány minőséget hozzák sajna.
Én 2 pontot sem adnék neki a 10-böl. -
#102 én azt sem értem, hogy miért játszottatok a hármasban a gombokkal. szerintem pont az analóg irányítás adta a játék lényegét.