2894
-
#633 nagyon szar
egyálltalán nem adja vissza azt a feelinget amiért készűlt ez a sorozat
kibaszott nagy bukás lesz ez itthon -
#632 itt mindenkit hallani kicsit v többet :D -
#631 szinkron?! kúrvakíváncsi vagyok...pm-ben linket pls^^ -
#630 1 lemez, ep 1-6, ez így nekem kevés -
#629 Megjelent DVD-n magyar szinkronnal. A spanyoloknál jelent meg és van a DVD-n magyar, angol, spanyol hang. A magon fent van. -
#628 #616:
#619: -
Monoton #627 Ja mert nem is zárásnak képzelték el, gondolták majd valaki megveszi a folytatást. Hát sajnos nem úgy lett :( -
#626 nem is tudtam h vége az Earl-nek :( -
#625 earl lezaras tenyleg semmilyen volt:( -
#624 ez igaz, de a Kyle-nál az évad felénél döntöttek úgy h nah bumm, legyen vége, amikor már régesrég le voltak forgatva a részek...az Earlnél pedig nem számítottak arra h vége lesz, mert tavaly is ehhez hasonló nézettséggel megkapták az új évadot... de am sajnálom mind2 sorozatot...
és sztem nincs igazad, mert tökéletes példa a The Shield, igaz még én nem néztem végig, de tesóm igen, és nagyon szépen le van zárva, vagy itt a Szökés, az is... szal én reménykedem^^ és tegyük hozzá h a TBBT-nak kúrvajó a nézettsége:P -
Cat 02 #623 Mostanában egyre rosszabbak a lezárások szal ne reménykedj... (Kyle, Earl) :s -
#622 Nem kellene messzire költöznie Leonardnak :)
dagi orvosnénit gyorsan lepattintotta -
#621 10 évaddal én is kiegyeznék... :D de már a randijukkor lehetett gondolni, hogy lesz még valami :D -
#620 1000% hogy össze fognap jönni:)
sztem olyan Ross és Rachel féleség lesz, aki nézte a Jóbarátokat az tudja miről beszélek:D:D
összejönnek naaagy nehezen, szétmennek, összejönnek, szétmennek, de végén összejönnek, minden happy és vége a sorozatnakXD
remélem a TBBT is megy majd vagy 10 évig^^ -
#619 már az is erre utalt amikor Penny véletlen az ő nevét mondta a randin a képregényes gyerekkel :D -
Cat 02 #618 Friends with benefits ? :D
Leonard-nak milyen fejei voltak. -
Monoton #617 Szerintem Sheldon beveri a fejét és vele jön össze. -
#616 az egész évadot végig szerencsétlenkedik de a végére csak összejönnek sztem :D -
#615 Szerintetek Leonard meg Penny között lehet lesz vlmi? Penny azt mondta, hogy "Bárcsak ne mennél el"..:D ez utalhat vlmire a 3.évadban, v. nem?:D -
#614 le kell szedni megint első pár részt :) -
#613 ésmég h mondtad az elején h nemtetszik :D -
#612 xDD -
#611 a legjobb pillanat meg amikor Sheldon kávét ivott :) -
#610 Vonatos volt a 2.évad legjobb része, szerintem.:) -
#609 Be akartam osztani,hogy majd csak napi 1 részt nézek
de nem így lett
nagyon jó volt a második évad is!
A vonatos rész meg az utolsó is hatalmas volt -
#608 nah majd ha kivégeztem a második évadot... -
#607 most nézd vissza majd az első részeket, és azokon is fetrengeni fogsz :D -
#606 gg..:D nagyon jó a sorozat.. már nagyon várjuk a 3.évadot..:D -
#605 nah látod -
#604 Nah nekifutottam mégegyszer.
Az első pár rész valóban nem volt szimpatikus de utána már gyorsan megszerettem a karaktereket.
Első évadot ki is végeztem.Voltak olyan részek amin fetrengtem kb :)
Jöhet a második évad... -
#603 -
#602 3.évad premier: Hétfő, Szeptember 21
addig sztem még úgyis le fogom darálni még1x -
#601 vagy maga a szája és az alsó szája az álla lenne, de az ott akkor is nagyon hülyén néz ki, még szájnak is (Wollowitz-on is egyébként). többi viszont elég jó, bár Shedon-t nem sikerült annyira elkapnia, mint L-t és K-t. -
#600 szvsz az a szája teteje akart lenni -
#599 Penny-nek miért van bajsza? :S -
#598 sheldon hogy kiemelkedik :D -
#597 -
#596 :DDDD -
#595 lool;-) -
Cat 02 #594 Húha, már kilehetnek Sheldon-tól szegények :D