The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
En is nagyon orlodom Sheldon es Howard kozott mint besztarc 😄
Howard az igazi geek-macho mix... Sheldon pedig amiatt ahogy a vilagot szemleli...

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

miilann
de amugy utobbi részekben raj is kurvajóarc,de sheldon a bezt

szori a duplaposztért.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
ALAP!

SHELDON A LEGJOBB ARC (H)

amikor nevet meg egyéb érzelmeit probalja kifejezni,kurvanagy <#taps><#taps>

Bulykin
ahham, Sheldon nagyon "tudálékos", csak nehéz megérteni néha a poénjait😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tnm
lehet nagyon kocka vagyok, de nekem Sheldon karaktere jön be legjobban, de lehet csak azért mert birom követni a nyakatekert levezetéseit, elméleteit.

Szabi84
Howard a legjobb arc😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bulykin
#69 nincsmitXD

#68 nekem Howard és Rajesh a két kedvencem, Howardnak nagyon ütõs poénjai vannak, Rajesh meg...béna(gondolok itt a lányokkal való társalgásokra)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Timber
En szemely szerint halaval tartozom neked a topikert. Teljesen veletlenul tertem be ide, de halat adok az internetnek, hogy erre jartam es megismertem a sorozatot. Szoval egy szo mint szaz: Koszonom!

Timber
Nem tudom volt-e mar... de kinek ki a kedvence a sorozatbol es miert?

Bulykin
Nah akkor egy kis vélemény<#zavart1>
Mióta megnyitottam a topicot egyre többen vagyunk és kezd bepörögni szépen lassan a topic, ennek nagyon örülök, csak így tovább<#eljen>
A sorozat kedden elérkezik az elsõ évad végéhez a 17.részhez...mondanom sem kell, hogy a sztájk miatt lett csak 17 részes az évad(amúgy 22lett volna). Reméljük egy überfasza résszel búcsúznak maj. Ne feledjük a 2.évad már biztos úgyhogy pár hónap szünet után ismét élvezhetjük majd õket!

tnm
#63: elsõ, mert minden fsz rajta van, amúgy mindkettõ okés
#65: minden igaz. :S
de majd õsszel!!!

miilann
ohh,ha minden igaz a jövõheti lesz a szezon utolsó része <#rinya>

miilann
az elsõ.

Bulykin
szerintetek melyik lenne jobb új bannernak?

vagy

Bulykin
nah megnéztem a 16.részt és tényleg nagyon fasza voltXD
Amikor a kórházban Howardnak megláttam az arcát...hát bakker😄 annyit röhögtem rajtaXD
Csak így tovább...

Bulykin
igaz is, azt már én kérdeztem<#idiota>#22

tnm
feltételeztem, hogy nem az angoltudásom iránt érdeklõdik ilyen nagyon😛

Bulykin
sztem arra kíváncsi, hogy felirat nélkül angolul nézed e a részeket vagy angol felirattal(a lényeg, hogy semmi magyar nincs benne<#idiota>)

miilann
igen azt szerettem volna,na min1 kivárom

tnm
sztem még nincs eng sub, ha azért kérdezed, hoyg tudok-e linkelni

miilann
engsub? vagy neked sub se szükséges? 😊

Bulykin
nah de jó, én megint csak 4-5nap múlva nézhetem meg...grrr<#idiota>

tnm
nekem nagyon bejött föleg ez a szöveg, Sheldon-tól:
"Jajj, istenem! Milyen számítógépe van? És ne azt felelje, hogy fehér!"

Bulykin
no, kedd, új rész, immár a 16. Csak remélem, hogy olyan jó, mint az elõzõ, várjuk a feliratot...

Bulykin
XDD fasza volt a 15.rész😄 ma végre megnéztem, és az évad legjobb részei között van, jó lenne egy ilyen folytatás😄

Bulykin
hát én felirattal nézem, mert nem igazán vágom az angolt😄 meg úgyis érettségi, szal késõbbre hagyom, addigra meg úgyis kész lesz a felirat😄

tnm
sztem felirat nélkül is jól látszik, ki miatt volt a legjobb rész... (argh...)
De milyen tájszólása volt már, Sheldon-nak meg nincs is, szal érdekes...

Bulykin
igen?? akkor már nagyon várom a feliratot<#vigyor>

miilann
na 115 watched,bezt epizód eddig sztem <#nyes>

Bulykin
Kedd van, ma lesz újabb rész😄

Bulykin
jaja😄 azért az elsõ 3-4részben voltak olyan poénok, amik nagyon jók voltak, én azokon feküdtem😄 utána tényleg leült kicsit a hangulat, és most ezzel a 14.részzel kezd ismét felkapaszkodni(nem úgy értem h ez a rész hiperszuper😄 volt, hanem hogy javul)

Szabi84
13 részig én is megnéztem, tetszett nagyon, de nem sok olyan poén volt a mint hangosan felnevettem! A karakterek jópofák nagyon fõleg Howard aki minden csajra ráizgul!😄DD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bulykin
a 14.rész sztem fasza volt, sokkal jobb, mint az eddigi 3 mondjuk, ebben a részben sokkal viccesebb, érthetõbb poénok voltak...tetszett😄

Bulykin
jah😄 akkor jó<#idiota>

tnm
me, tartom valószínûnek , mert adatlapja szerint 25-30 között van 😊 ...

Bulykin
vagy az is lehet hogy õ is most érettségizik és tanul😄
de mind1 várom(juk) türelmesen😄

tnm
bizonyára a 4 napos szünet kavar be. Seth (Gie) nem nyilatkozott még semmit. <#nemtudom>

Bulykin
mikor lesz magyar sub? tudja vki? már szokott ilyenkor lenni...

Bulykin
kedd van, vagyis új rész😄

Bulykin
megnéztem, háááát...nem volt vmi nagy szám ez a rész sem, viszont voltak benne fasza poénok😄 remélem a folytatás jobb lesz

Bulykin
köcce

tnm
"áldozzák meg"
helyett:
"átkozzák meg"

tnm
jah, még kedden.
akit esetleg érdekel, ami a feliratból nem jön át, mert szóvicc:
PMS -1: Perpetual Motion Squad: azaz Örökmozgó osztag
PMS -2: Pre-Menstruation Syndrome: hát azt hiszem ide az urban-dictionary-rõl fordítom a legfelsõ meghatározást, mert beteg:
"Egy nagyon erõs bûbáj, amivel a nõket áldozzák meg havonta egyszer. Ennek következtében egy ökör makacsságával, egy Windows oprendszer stabilátásával, és egy sziréna sivításával bírnak. Lényegében a férfiak legszörnyûbb rémálma." (Magyarul a menstruáció elõtti fusztrált állapot.)

AA -1: Army Ants: harci hangyák
AA -2: Alcoholics Anonymous: Anoním Alkoholisták (köre)

Bulykin
jelentem, felirat van😄
látta már vki az új rész?

Bulykin
van új rész, várunk a magyar subra😄

tnm
jah, 1x09, 1x10 nagyon jó volt, azóta kicsit gyengébb volt ez a két rész, reméljük nem maradandó 😊

Bulykin
megnéztem, nem volt vmi nagy durranás...apróbb poénok voltak, de smmi extra, egy erõs közepes😄
remélem azért nem magamba beszélgetek itt😄😄

Bulykin
nah, elkészült a magyar felirat a 12.részhez, ezt azoknak írom, akik nem tudnak anglul, mint én😄
Holnap reggel megnézem és én is írok pár sort róla😄

Bulykin
nah, lett banner, remélem tetszik mindenkinek😄

Bulykin
lol😄😄