2894
-
#673 "Lenörd és a haverok" -
Monoton #672 Ezt nem hiszem el :D -
#671 Ősrobbanás elmélet -
Monoton #670 Amúgy magyar címről tud már valaki valamit? Gondolom nem az eredeti címe marad nálunk. -
#669 Ez a hivatalos.
Nem tudtad, hogy az oroszoknál még mindig hangalámondás van? -
Cat 02 #668 Bár ez tuti nem hivatalos, női hang miatt, meg mintha mind ua lenne. -
Cat 02 #667 Jaa, hogy az.
Orosz szinkron :D -
#666 S01E15 -
Cat 02 #665 Most, hogy így mondod, nekem se ugrik be :D Melyik rész ? -
#664 Na végignéztem az első évadot szinkronnal.
Furcsa a szinkron de szokható. Volt olyan poén aminek így nem volt értelme de a nagy részén még így is röhögtem.
Nem is emlékeztem, hogy Sheldon-nak van egy ikertestvére a sorozatban. -
#663 ez lol.. maradok az eredetinél felirattal.
:) -
#662 lol :D -
#661 :D én is szakadtam a röhögéstől... :D
Bulykin': Hát igaz mindenki úgy is feliratosan nézi majd. :D
LasDen': Az eredetiben is Leonörd -öt mondanak, de azt vártam volna, hogy a szinkronosban Leonárd-ot mondanak. -
ldavid #660 fúbazmeg, lehet elkezdem megint nézni
kedvem lett hozzá, még talán időm is lenne -
#659 hehe:DD ez jó -
#658 "Alright everyone, I am in the NORTH POLE. Someone else can fix the ISS toilet. This malfunction has nothing to do with me."
http://twitter.com/wolowizard
:DDDDD -
#657 nekem is egyből ez jutott eszembe, de mivel senki nem volt a közelembe, aki értette volna, jól el is felejtettem megemlíteni itt. :( pedig akartam. még azon is gondolkodtam, hogy a Wollowitz lehet-e valami oroszból származó név (biztos nem), mert ugye ez egy orosz gyártmányú WC lenne -
#656 azt hittem csak én kezdtem el rajta röhögni,mikor hallottam a hirekbe =) most örülök,hogy nem csak én vagoyk ilyen lökött =) -
#655 wolowitz:D -
#654 Na megnéztem az összes szinkronos részt. Ez a sorozat még így is nagyon jó, hogy szar a szinkron. -
#653 Mekkorát röhögtem amikor ezt hallottam a rádióban :)
Elromlott a WC a Nemzetközi Űrállomáson + Képek -
#652 lol és tényleg, én visszaszívtam:D -
#651 de lenördöt mondanak amúgy is nem??? vagy legalábbis ahhoz hasonlót.... -
#650 nem lesz ez legyílkolva:P mindenki feliratosan nézi úgyis -
#649 Atyám... Borzasztó a szinkron... Evvel fogják legyilkolni a sorozatot... :( Pedig nagyon jó kis sorozat.
Ez a "Leonörd" ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hát igen... arra kíváncsi lennék, hogy Sheldon extra hosszú mondatait mennyi idő alatt veszik fel. :D -
#648 énis max tv-be, de ahogy elnéztem lehet h jobb ha nem látok 1 részt se -
#647 wááXD spanyolul milyen durva már -
#646 én meg majd ha tívíbe lsz.... :D -
#645 "amúgy biztos vagyok benne,hogy szinkronosan is megnézem....legalább egyszer"
Én már el is kezdtem. :D -
#644 én nem merem -
#643 én már töltöm -
#642 Sheldon szörnyűűűűűűű... amúgy biztos vagyok benne,hogy szinkronosan is megnézem....legalább egyszer ;) -
#641 nekem egyikhez sem passzol, főleg Penny nem, az ő "csiripelő" hangjához nem passzol a szinkron... kíváncsi leszek, hogy Sheldon végtelen hosszú mondatait hogyan szinkronizálják majd le. -
#640 Leonard jó, de Sheldon:D nagyon nem illik hozzá -
#639 sztem annyira nem vész.....télleg hallottam már jobb szinkront, de mi úgyse azzal nézzük majd :D mondjuk sztem Leonardhöz nem Csőre Gábor kellett volna...túl erős hang hozzzá....talán Simonyi Balázs jobb lett volna.... :D -
#638 hát elég tré a magyar hang... nem is tré, inkább szar... maradok az eredeti hangnál... -
Monoton #637 Lenörd :DD Nekem az övé sem tetszik, Adam Sandler szinkronhangja is ue. -
#636 omg ez geci durva. Nagyon lol. Hogy a picsába tudtak ilyen szar szinkront csinálni hozzá.
magyar szinkron
eredeti hang
Nem kicsit jobb az angol pedig én szeretem a szinkronos dolgokat. -
#635 huuuh
az eredeti hang nem kicsit jobb -
#634 Lenörd omg
Sheldon szinkronja egy shit, csak Penny és Lenörd xD hangja tetszik, inkább maradok az eredetinél...