The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
lol
lehet nem vagy elég kocka h megértsd a helyzetet 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sõt erõltetettnek mondanám, de ezért megfognak kövezni itt

fú.. én ledaráltam az elõzõ évadot, meg megnéztem az elsõ kettõt most is, de nem volt olyan rész amin felröhögtem volna, pedig elég alacsonyak általában az effajta elvárásaim 😄

tnm
amúgy kurva nagy rész volt. messze verte himym-et is és 2,5Men-t is ma

tnm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Really? oh boy, you'd think you could trust a horde of hungarian barbarians..."

Sceleton
Én is beszartam rajat... 😄

Est Sularus oth Mithas!

kulabácsi
az 😄DD
"Ó márió ha mindenkit úgy tudnék irányítani mint ahogy téged. Ugorj te kis vízvezetékszerelõ, ugorj, ugorj!"

ezen beszartam 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sceleton
Sheldon egy állat. 😄

Est Sularus oth Mithas!

Timber
Jo volt 😊 Howard megint hozta a formajat 😊 qu'est que s'up 😄 😄 😄 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

kulabácsi
sztem is jó volt, sheldonon sírtam 😄

miilann04
szerintem pedig kurvajó volt.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Bulykin
hát nem volt valami nagy szám ez a kezdés...viszont Sheldon nagyon nagy volt, mint mindig^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kulabácsi
<#eljen>

Bulykin
nah, ma este elstartol a 2.évad!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
reméljük hogy jó lesz😊 én már nagyon várom^^
de elõtte még egyszer újranézem az 1.évadot ha lesz idõm

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

guardian hero
A héten ledaráltam az elsõ évadot, nagyon bejött 😊 Várom a második évadot, remélem tartják a színvonalat!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kulabácsi
nekem azért tetszik ez jobban mert ennek értelmesebb/reálisabb a története 😊

más sztem azért. 😊 nekem pl. jobban bejött az angolossága miatt a IT.

kulabácsi
megérdemelné szegény gyerek 😊
am nagyon best sorozat, nálam verte az ITcrowd-ot is...

Bulykin
még 20 nap😊
kíváncsi vagyok hogy fog folytatódni, vajon összejön e Leonard és Pennyy?

kulabácsi
pont erre lettem volna kíváncsi 😄
+fav

Timber
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#szeret><#worship><#worship><#worship><#worship>

MerlinW
2008-Sep-22 The Big Bang Theory 02x01 Season 2, Episode 1

[merlinw.org]

Bulykin
Friss hír: Sara Gilbert vissza fog térni a The Big Bang Theory-be.

Bulykin
tegnap láttam az RTL- en a Private Practice-t(Dr.Eddisson) és benne volt Sara Gilbert alias Leslie Winkle(képen)

valami boltot rabolt ki, de nagyon jól állt neki egy kicsit keményebb szerep^^

Bulykin
Simon Helberg (Howard Wolowitz) szerepel egy új sorozatban, melynek címe: Dr. Horrible’s Sing-Along Blog
hát én az elsõ részt meglesem, hátha bejön^^

Bulykin
végülis, nem tetszhet mindenkinek<#szomoru1>

mind2 😊
Bulykin
ez különös, ne haragudj, de nekem még idõbe tellik míg ezt felfogom...
"a big bang a rossz poénok miatt nálam cancelled"

dehogy nehéz 😊
legyen benne sok erõszak és szex 😊
de ha az erõszak kimarad, az se nagy baj 😊

na, komolyan: épp most kezdem a primevalt.
a big bang a rossz poénok miatt nálam cancelled 😊
ettõl a threshold többet ért 😊
különben a south park még mindig poénosabb, mint sok ilyen kis jópofizós akármi, pedig már eléggé kiégtek az alkotói...
maradok annál.
a terminátoros sorozatot még lecsekkolom... 😊
stargatelost
hát neked aztán tényleg nehéz kedvedre való sorozatot találni 😄 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
mármint a szõke bulának rosszak a poénjai vagy úgy ahogy van az egész sorozaténak?? mert nem mind1😊

a szõke bula jó, a poénok rosszak 😊
ez a tömör elemzésem 😊
Bulykin
^^

thx 2 U all
" nyugodtan bele l ehet nézni a közepébõl is egy részbe, "

bármelyik rész nézhetõ - érdemes késõbbrõl, mert ott nyeri el a végsõ formát, az eleje útkeresés.

"az elsõ kettõt utána már ugyis nézed a többit 😊"

vagy nem.
Bulykin
az biztos😊

miilann
laza az összefüggés de sztem érdemes megnézni monyuk az elsõ kettõt utána már ugyis nézed a többit 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

thx
megnézek egy részt, aztán meglátjuk... nyugodtan bele l ehet nézni a közepébõl is egy részbe, vagy amolyan heroes-rendszerû? az olvasottak alapján elég laza az összefüggés a részek közt, mondjuk olyan jóbarátok-szintû (friends)... végülis egy friends-szerû komédia jó lehet dr. mckay, zelenka és a többihez hasonló "kockákkal" 😊
tnm
ha a Numbers az a Gyilkos számok magyar címen futó, akkor ez egészen más tészta. abban szvsz nagyon sok matematikai baromság volt. itt ilyesmi nincsen, de nem is annyira központi szereppel bíró a sok -nem csak fizikai, hanem filozófiai, informatikai, gasztronómiai, kultúrális, szociológiagi stb. -poén.

nem tudom, láttad-e a numbers sorozatot, na ahhoz hasonlítva mondjuk...
tnm
kb 60 lóerõ/dioptria részenként.
de mégis mire gondoltál? elég tudományos, ha kicsit jártas vagy, akkor tudod követni, ha nagyon jártas vagy, akkor -gondolom, mivel én inkább az elõbbi csoportba tartozom- kicsit "triviális" és leegyszerûsítõ a tudományos szöveg, és az arra épülõ poénok.

kb. mennyi tudományos szöveg van benne részenként ? (hülyén hangzik, de egy szórakoztató fizika érdekes lenne 😊
Timber
szerintem is gyengébb volt. fõleg a 15-16 után.

Bulykin
szerintetek is lehetett volna jobb?

Bulykin
nah megvolt az uccsó rész, jó volt, jó volt, bár én egy kicsit ütõsebb évadzáróra számítottam, lehet, hogy a sztrájk miatt lett "ilyen"...

Bulykin
nah...holnap évadzáró...<#rinya>

Bulykin
<#worship><#eljen>

Timber

Bulykin
Howard, mint macho XD