The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
2 legnagyobb jelenet a részben: mikor Penny elõször találkozik Monte-val;
másik meg a waccsolós gyereknek ez a mondata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
we'we all pathetic and cweepy and can't get giwls, that's why we fight wobots

Nekem sikerült megtanulnom a rezgõkört 😛

Ám sztem eléggé furán lett vége a résznek, úgy éreztem, h fog még tovább menni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tnm
hát én már múlt héten cirka 3 év, (6 vizsgaidõszak és tizenix vizsga után) végre letudtam fiz1-et, most valszámra kéne tanulnom, de nincs az az isten, hogy a kedd reggeli szitkomblokkról lemondjak... 😄

nem akarok senkit a rosszba vinni, de azért 21 perc pihenõ mindenkinek jár, azalatt szinte semmit nem tanul az ember<#eplus2>

Trisztin
nekem rám is vár a fizika II beugró és tételsor <#vigyor4> de engem vigasztal,hogy nincsa a gépemen az új rész <#vigyor2>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

davidka003
Nekem is fizika vizsgára kell készülnöm. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Grrr, itt csücsül a gépemen az új rész, de fizikát kell tanulnom, akkor geek vok mint Sheldon xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Trisztin
geek songs 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

tnm
Trisztin
britney paródia ... azonban nekem rögtön a big bangesek ugrottak be róla 8)

Trisztin
(nekem a kezdõlapom iGoogle - ahova be van állítva filmbuzi és junkie is... de valahogy ma még nem nyitottam új böngészõt... )
<#vigyor2>

tnm
pont ilyenek miatt, nekem ff elsõ tabjában junkie, másodikban meg sg fórum kezdõlapja van és mindkettõre beállítottam, hogy 5 percenként frissítse õket😄

Trisztin
jellemzõ...dél után nem sokkal olvastam Junkiet 8)
kösz a linket 😊

tnm
és ha már chuck lorre, akkor a részek végén látható üzenetek itt összegyûjtve megtalálhatók (együtt a Two and a Half Men végén lévõkkel, értelemszerûen ott elõbb jelentek ezek meg)

a linken az utolsó tbbt-s van, ami pl. arról a release-ról le is lett vágva, amit én néztem

tnm
vmelyik viasat, vagy esetleg Comedy Central az esélyesebb, de ezek a linkelt oldal kommentjei között is olvashatók. (Viasat, valszeg esélyesebb, mert a másik Chuck Lorre sorozat is ott megy)

MR ME
sztem axn elkezdi majd a sorozatot ha van eszük, lenne keletje, bár én szinkronnal tuti nem nézném meg mert sztem el fogják qrni, de ha vki tudomást szerez róla h adják azért szóljon, belekukkantok mit mûveltek vele 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tnm
precision
de azt hogy mikor itthon egyik csatorna se játszotta?

Bazinga!

Trisztin
itthon?? komolyan??

Jöm ki itthon dvd-n az elsõ évad. 😊
Remélem extrákkal.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

artschi
királyság, meg is hoztad a kedvemet, hogy harmadszorra is végignézzem az egész sorozatot <#vigyor2>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fan videók, de sztem nagyon jók.
The Big Bang Theory: Movie Trailer

[url="http://uk.youtube.com/watch?v=DxhcNvbmg6A&feature=related"]The Big Bang Theory: Howard Wolowitz - "The Wolowitz Repulsion Effect"/URL]

MR ME
kapna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MR ME
nyugodtan írj emailt, nem nagyon foglalkoznak már azzal h 500hsz...

Bulykin
ookés, vettem...

tnm
és mellékesen azon kívlü, hogy hízna a májad, hogy a banner felett ott lenne, hogy házigizda: bulykin, mi értelme lenne?
flame nem szokott lenni, banner-t hálistennek nem cserélgetünk hetente (szereplõk se cserélõdnek)
szal, sztem, és semmi bajom Veled, de tök szükségtelen egy házigazda ide. sztem.

Bulykin
<#vigyor5>ööö...tényleg😊

Meg min 500 hozzászólás ... xP

Bulykin
mit szólnátok hozzá ha házigazda lennék?
akarok majd dobni egy mailt a modiknak, csak kell hozzá mások véleménye is^_^

Sheldon egy állat 😄DD Mekkora volt már a legutóbbi rész, fõleg a vége.

artschi
ez a karácsonyos rész bexarás volt 😄DDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Trisztin
köszi 😊 ezt bóknak veszem 😊
De azért a periódusos zuhanyfüggöny szerepelt az ajándéklistámon 😉

tnm
akkor nem vagy elég geek. 😄

Trisztin
én is gyors megnéztem... kétszer 😊

Sheldonos jelentnél megijedtem 😊 azt hittem,hogy mikor Penny azt mondja,hogy abba törölte bele a száját ki akarja majd dobni a szalvétát 😊 ... Eddig étel-ember érintkezések alapján 😊 De ez így tényleg jobb...

...amúgy bevallom meg kellett néznem,ki Nimoy =) -de mostmár örökre megjegyeztem 😊

Najah, most nézem harmadszor a részt 😄

precision
hát nem siették el ezt a feliratot 😊

Bazinga!

Bulykin
nah megnéztem, Sheldon egy állatD:A:sda..sA:S.a

MR ME
a lábam megõrjít köszi h kérdezitek ^^

Már van ^^

precision
ja, én is kénytelen voltam megnézni angol felirattal 😊

Bazinga!

Bulykin
sokat késik a felirat most...nemtom nézni<#vigyor1>

precision
najó...
Sheldon for president! 😄
egyebet nem tudok mondani 😄

Bazinga!

101 cool science experiment for kids xxD

tnm
"Live long and prosper."
idáig so-so volt a rész innentõl kezdve szakadtam végig, még a reklám is poén volt amit a képre írták
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk miután megkapta Sheldon az ajándékát, tudtam, hogy hogyan fog választani a kosarak közül...

"I can grow my own Leonard Nimoy!"

kulabácsi
egyik legjobb rééész 😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin
jah, a hülye állatXD amikor a laptoppal megy kopogni Pennyhez😄A:A😄
nekem tök szimpi Leonard csaja, vannak jó poénjai...

precision
a Shelodonos részek megint büntetnek 😄DD

Bazinga!

Bulykin
igen