2894
-
#713 tényleg képt! -
Monoton #712 Am meg lassuk a plakátot :D -
#711 én se hallottam még ilyenről:O
jól láttad?xD mert akkor már megírták volna sorozatjunkien:D de legyen igazad, érdekes lenne -
#710 jah.. lol -
Monoton #709 Biztos Wolowitz mutterja :DDD -
#708 :O
nem tudtam róla, de utánanézek -
#707 Gyerekeeek!!!! Alig várom már az új évadot!!! De ki lesz az új csaj? Láttam pár plakátot ahol volt egy árnyékos alak, valami csajszi lesz a banda új tagja. Infózzatok lécci!!! -
#706 megérdemli..:) csak lenne má' szeptember:D -
#705 -
#704 A TBBT 2 díjat is nyert -
#703 csak házi.:) de az eredeti sem jobb..xD -
ldavid #702 ez egy akkora szar, hogy én szégyellném feltölteni (még az indára is) -
#701 de az angolban a színész eleve előnnyel indul... :D ő "benne van" a helyzetben és jobban bele tugyja élni magát, míg a szinkron színész csak elviekben teheti ezt...bár ott van segítségnek a színész viselkedése, de az se segít sokat.... :D -
Cat 02 #700 Igazából nem a fordítással van baj, hanem hogy megszoktuk.
De ha pl ha a teljes sorozatot felvennék újra, hogy a szereplők magyarul tolják, akkor sztem simán jó lenne :D -
#699 Big Bang Theory S01E01 fundub - magyar -
#698 Lehet van benne vlmi.:) A lényeg h én maradok a feliratnál.:D:D de legalább ezt szinkronizálják egy jó ideig, nem úgy mint a Chuckot.. -
ldavid #697 az tényleg kurvaszar, de ha megszakadnak se tudtak volna normálisat csinálni, mert ez egy olyan sorozat amihez nem lehet
btw itt egy interjú a fordítóval, van benne pár érdekes dolog -
#696 Megérdemli ám.:) de magyar szinkronnal förtelmes.:-D nincs meg a "szaftja" -
ldavid #695 25th Annual Television Critics Association Awards
CBS series “The Big Bang Theory” won Outstanding Achievement in Comedy.
Its star, Jim Parsons, received the Outstanding Individual Achievement in Comedy award. -
vmilyen szinten igaza is van, de azért mégis csak bosszantó néha amit szinkron névvel kiadnak a kezük közül
de az teljesen jogos, hogy aki angolul megszokta, nagyon nehéz elfogadnia bármilyen más szinkront... aki most látja először magyarul, az valszeg nem fog ennyit problémázni mint mi, de kevesebbet is fog kapni az egészből :( -
ldavid #693 webisztánra kommentelt a szinkron fordítója -
#692 na, "jólvan", legalább nem csalódtam
a fos magyar szinkrongyártás újabb fos terméke :D
még jó hogy mindent angolul nézek -
ldavid #691 kurvajókép saved
Kaley arca kemény ^^ -
#690 jó nagyon ez első kép -
#689 Nincs mögéjük rakva semmi, ugyanabban a "szobában" készült a kép ahol a sorozatot forgatják.
Ami miatt kicsit szürreálisnak hat az a sok extra fény (pl egy vaku hátulról is megvillantja őket, ezért világít Leonard fehéren) + PS retus amit a fotós használt. -
#688 jajj, de bénán rakták be azt a szobát mögéjük :SSS -
#687 Részemről ez a kedvenc képem:
tbbt
De ezeke is aranyosak (ha esetleg valaki még nem látta volna őket)
01
02
penny&sheldon
ez már talán túl közeli :)
...ha már be kell érnünk szeptemberig a képekel,akkor legalább nézegessük is őket :) -
#686 suberman -
#685 nem értem... :D Sheldon superman cuccban, de mi az a B???? :D -
Cat 02 #684 Szuperhősök
Sheldon fejek -
#683 akkor én nem nagyon bíznék benne :) -
#682 Most emlékszek rá, mert nem rég láttam szinkronnal de amúgy nem emlékeztem rá. Sok résznél meg is lepődtem, hogy jé ilyen is volt?
-
#681 hát nem emlékszel,a "A feje a lábam között volt 9 hónapig.." poénra :) ?? -
ldavid #680 lehetne "A nagy bumm" is xD -
#679 nem:) -
#678 olvastad bárhol máshol winnie tippjén (!) kívül? -
#677 hát nem egészen. eredeti címnek van egy kis szexuális áthallása. pontosabban, hogy ezek a geek-ek (Sheldon-t kivéve persze) milyen módszerekkel/elméletekkel próbálnak csajokkal lefeküdni -
#676 "Laurie Metcalf a The Big Bang Theory évadnyitójában megint Sheldon anyukája lesz és többi kisebb szereplő is vissza fog térni az évadban, például Kevin Sussman." -
#675 sima fordítás, ezt most speciel nem kell leszólni:) -
#674 Szépség és a geek sereg
sőt #673 alapján lehetne az angol cím is az, hogy
Penny's geeks