The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem Sheold és Wolowitz a fav 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
<#eljen>
a 2.évadban eddig Penny és Sheldon az két ász sztem, Penny játéka sokat javult az 1.évadhoz képest...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Penny jól nézett ki benne, mikor Sheldont csesztette lefelé a mosodábA 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
éértem, tenksz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
1280x720-as felbontású a videó, sokkal jobb a minõsége, például(kattints rá, úgy nagyobb)

Bulykin
a 720p-s változatok miben különböznek a többitõl?

passatgt
http://rapidshare.com/files/163841448/The.Big.Bang.Theory.S02E07.720p.HDTV.x264-SHELDON.srt

720p-hez idõzítve a magyar felirat

Bulykin
A legjobban szeretett szitkomunk a Big Bang Theory történetének legjobb nézettségét hozta összenézõszámban (10M).

Bulykin
6.rész fasza^^
amikor Sheldon a végén osztódik az milyen poén márXD

miilann04
"When you understand the laws of physics, Penny, anything is possible."

-.-

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

tnm
afene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy évadnyit el tudtam volna nézni abból, ahogy Sheldon meg Penny harcol 😄

tnm
SPOILER!
dióhéjban:
"Ha esetleg valaki azt tervezné, hogy kisérleti fizikával kíván foglalkozni, az ajtóm mindig nyitva áll elõtte. Mégegyszer sajnálom, hogy nem igazán sikerült a bemutató; de legalább mostmár tudjuk a választ arra a kérdésre, hogy mi történik, ha véletlenül baracklevet öntünk a hélium-neon lézerbe. A rövid a válasz: "Ne tegyük!" "

késõbb mikor Sheldon kimegy, akkor még búcsúzóul annyit mond, hogy:

"Ugye mostmár milyen jónak tûnik a lézeres bemutató?" (Összehasonlítva Sheldon "elõadásával".)

Én angol felirattal és korrekt volt, bár az elején a lézeres részt nem nagyon értettem 😊

tnm
hát, vagy az angol rossz (ill. legalábbis a fordító annak ítéli meg), vagy nem lehet rátördelni értelmesen a -z általában hosszabb- magyar mondatokat az angolhoz készült idõzítésre. (felirat nélkül nézem, tehát nem tudom, hogy milyen az angol)

Hogy lehet rossz az idõzítés ha sima angolt írta át ? 😄

Bulykin
a fordíó már beküldte a modiknak, de azt is jelezte hogy elég gány az idõzítés, szal azon majd még sztem vki alakítani fog...

Angol 😊

lele
a hatodik részhez van felirat?

Pedig how i met your mother is jó volt 😄

Bulykin
nah ja, ez igaz😊

tnm
õõõ, sztem korábban is verte már meg HIMYM-et... a kérdés, hogy 2,5Men-t meg tudja-e verni valaha. az a nagy rivális (ugye Chuck Lorre mindkettõ)

kulabácsi
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin
az új, 6.rész nézettségi rekordott hozott a sorozatnál, nézettebb volt a "nagy rivális" How i met your Mothernél, közel 6.1millióan nézték.
Egyre jobban teljesít a sorzat^^

tnm
mer több hét mint kolbász... izé epizód és mert tartogatnak a sweeps-re

kulabácsi
ménincs?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tnm
holnapi rohamot -részben- megelõzve
nincs ezen a héten The Big Bang Theory

kulabácsi
arra, nekem annyira nem jött be, de a robogós tényleg kész volt, meg a szimulátor 😄

precision
az 5. részre gondolsz? hát sztem az évad egyik legjobbja, pl a Sheldonos robogós részen sírtam 😄

Bazinga!

kulabácsi
mostani rész kicsit gyengus volt sztem...

precision
nem is tudtam h van ennek a sorozatnak is topikja... bár nem meglepõ mert igencsak jó 😄
+fav

Bazinga!

kulabácsi
gondoltam, azért köszöntem meg 😊

am ez a sheldon mosoly odabasz tényleg 😄

cassoneitaly
nyugi, nekem is ezen a módon jönnek a dolgok <#idiota>

-_-

Csak gondoltam akad olyan az országban, akinek nem áll módjában / nincs elég 'tapasztalata' ezen a téren, és így csak egy katt... <#kacsint>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

kulabácsi
má megvan, de azé köszi
am torrent -.-

cassoneitaly
Nah itt egy saját citromail-es feltöltéés, aki akarja szedheti errõl a direct linkrõl, jön 200-300 kb-al <#kacsint>de gyorsan mert csak 9en szedhetik le..

BigBangTheory-s02e04

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Bulykin
én majd egybe a 4.résszel😊

kulabácsi
és tényleg, 6kor még nemvolt 😊
na akkor meglessük

Bulykin
hosszupukán már fent van😊

Count Adyn
úristen sheldon mosolya ááá😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kulabácsi
hát jósokat késik a felirat bazz, má itt a következõ 😞
gondolom a chuck-ot is õ fordítja, me annak sincs :|

Ez a rész az "X" játékfejlesztõ cég jóvoltából jött létre.
Ennyire egyik rész se épült a játék köré pedig volt már WoW is meg "Halo night" is. A játék marketingesei ügyesen juttatják el a célközönséghez a termékük promócióját.

Bulykin
a fordítónak nincs nete és nem tudja mikor húzza be neki a szolgáltató...ezt írta egy másik fórumon, állítólag majd jövõhét közepére lesz csak felirat.

lele
király.. akkor ok.. azt nem tudod véletlenül miért késik a felirat? vagy csak ennyi ideig tart? (végülis nem könnyü a forditás... sokszor nézem és ilyen jól kurva nehéz lehet megcsinálni)

Bulykin
igen ugye😊

lele
srácok utbaigazitanátok? most vagyunk a 2ik évad 3ik részénél ugye? 😄

lehet 😄

Bulykin
<#idiota>

guardian hero
naggyon jó rész volt, a magyar utalás pedig ütött 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

tnm
nem kövezünk meg. toleráljuk ha valaki más szociokultúrális környezetben nevelkedett, mint mi. ebbõl természetes módon adódik, hogy eltérõ humor-normákat preferálunk a nevetés jellegû inger-válasz reakciók kiváltása érdekében. <#geek>

Bulykin
késik a 3.rész felirata, talán egy hetet is😞

Bulykin
FSA😄FSA😄😄A:SDA:_S