The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
megnéztem én is😄😄 hát az a rész amikor anyuka meg Sheldon karaokiznakXDXD az vmi elképesztõ:FSASAFSFA
meg az elején is RazsXD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Summer Glau!!
Ritka, hogy egy sorozat állandó arca egy másik csatornán jelenik meg, de szerencsére a Big Bang és a Terminator: The Sarah Connor Chronicles is Warner-széria.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Penny meg a tequila-val<#szeret>#szeret>
Where's the lime? 😄
Leonardnak viszont majdnem megvolt 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID
nem volt rossz a 14. rész sem, már van magyar felirat a puskán
Bazinga!
Pl. Amikor Leonard es Stephani randiztak, akkor amiket Sheldom muvelt az mar durva volt 😊 Ott majdnem nyomtam egy cancelt.
REAL MADRID
Hihetetlen jo ez a sorozat 😄 Nagyon bejon. How I Met Your Mothernel szerintem sokkal utosebbek/osszetettebbek a poenok. Tetszik nagyon 😊
a téked meg FAIL<#banplz>#banplz>
Bazinga!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
legalábbis nekem biztos nagy csalódás lenne, ha ugyanaz a fej+ testtartás és nem Sheldon-ként szólalna meg
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/01/21/delelotti-video-jim-parsons-aka-sheldon/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A fejléces dolgot nem tudom. Eddig bárki nézte FF-fel, mindenkinek betöltötte szépen az oldalt. :S
(Az oldal még teljesen teszt jellegû. Ha lesz érdeklõdés felé nézve, akkor folytatom, ha nem, akkor is megérte számomra.)
Bazinga!
Igaz, hogy nem vagyok aktív tagja az SG fórumnak, de megtaláltam ezt a topicot, aminek nagyon örültem, ugyanis rájöttem, hogy elég sokan szeretik a TBBT sorozatot. Nos, szeretném bejelenteni, hogy mivel én is lelkes nézõje vagyok, így készítettem egy honlapot Magyar The Big Bang Theory Portál címen.
Elérhetõ a http://www.tbbt.atw.hu címen. Egyelõre béta verzió és csak Firefox-szal jelennek meg normálisan a textúrák, de dolgozom a javításán.
Akit érdekel, ott is van egy elérhetõ fórum, illetve megpróbálok a közeljövõben minél több infot feltölteni a sorozatról.
Várok minden kedves felhasználót. 😊
Ui.: Jelenleg adminokat keresek a honlap szerkesztésének segítségéhez, illetve moderátorokat a fórum moderálásához. Akit érdekel, nézze meg a fórumban a jelentkezési feltételeket és az ott leírtak alapján jelentkezzen.
meg az is nagy volt amikor Sheldon sértõdött meg a robot miatt<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>