The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
Razsnak az a hangja amit kiad amikor megjelenik egy nõ a beszéde közben és elfojtja az vmi fantasztikus, percekig tudok rajta röhögni 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin
😄😄

megnéztem én is😄😄 hát az a rész amikor anyuka meg Sheldon karaokiznakXDXD az vmi elképesztõ:FSASAFSFA
meg az elején is RazsXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tnm
és nem ugyanazt írtam? én is onnan vettem, meg sejthetõ is a spoilerben írt rész miatt

Junkie-n le van írva 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tnm
persze a lényeg nem az, hogy ki jön szerepelni, hanem hogy kit fog játszani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
feltehetõleg saját magát, azaz a Terminator sorozat "jó" terminátorát, lásd tbbt 1x10 elején a párbeszéd

Huh baz, annyira idegesített anno 😄 Bár lehet csak a magyarhang miatt ^^ Nehéz ám szuperokos dilist játszani.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
Az egyik következõ epizódban olyan vendégszereplõ jön a sorozatba, hogy nem csak a nézõk, de a sorozat karakterei is nagyot fognak nézni.
Summer Glau!!
Ritka, hogy egy sorozat állandó arca egy másik csatornán jelenik meg, de szerencsére a Big Bang és a Terminator: The Sarah Connor Chronicles is Warner-széria.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
Leonard bazzeg... 😄
a muterja meg Sheldon tényeg hatalmas volt 😄

Bazinga!

MR ME
ejj Leonard, ejj ejj ejj 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tnm
tényleg hatalmas rész volt xD meleg pár is, mikor veszekszik, meg ami az egészbõl Sheldon-t érdekli.
Penny meg a tequila-val<#szeret>
Where's the lime? 😄

Mint 2 tojás xD
Leonardnak viszont majdnem megvolt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Count Adyn
Hát ez kész volt:d Sheldon + Leonard muterja az halálos😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MR ME
ja nem volt egy nagy szám, de nem lehet mindegyik az 😄

Bulykin
ahha, ez sztem is olyan közepes volt, de azért még így is élveztem😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsit gyengének éreztem ezt a részt de azert nem volt rossz 😊

REAL MADRID

precision
szegény Leonard mindig megszívja 😄
nem volt rossz a 14. rész sem, már van magyar felirat a puskán

Bazinga!

MR ME

precision
hát, ez Sheldon
egy "idióta zseni" 😄
és asszem ezzel kifejeztem mindent 😊

Bazinga!

Enis most ertem utol a sorozatot, nagyon jo de azert sztem vannak nagyon eltulzott dolgok.

Pl. Amikor Leonard es Stephani randiztak, akkor amiket Sheldom muvelt az mar durva volt 😊 Ott majdnem nyomtam egy cancelt.

REAL MADRID

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

I.C.ram
Par napja kezdtem el nezni a sorozatot, de mar le is daraltam az elso evadot, es most vagyok a 2. evad 11. resznel 😊

Hihetetlen jo ez a sorozat 😄 Nagyon bejon. How I Met Your Mothernel szerintem sokkal utosebbek/osszetettebbek a poenok. Tetszik nagyon 😊
precision
<#beka2>

Bazinga!

Bulykin
ezt már akartam én is linkelni😄 Leaonard-ot alig ismertem felXD
a téked meg FAIL<#banplz>

passatgt
egy hét kimarad?

hûha, szörnyû

GregSB
Airs:Monday
Status:Break
Returns: 2009-02-02

WTF? Nem volt nekik elég a karácsonyi szünidõ? :S

precision
jameg ték 😄

Bazinga!

precision
áh, photobucket suxx 😊

link

Bazinga!

precision

Bazinga!

MR ME
😄DD

Trisztin
ne nézz fel...itt kamerák is vannak...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

precision
a jó öreg Sheldon... 😄
13. rész is jó volt 😊

Bazinga!

tnm
vagy csak nem lép ki a karakterbõl a publikum elõtt.
legalábbis nekem biztos nagy csalódás lenne, ha ugyanaz a fej+ testtartás és nem Sheldon-ként szólalna meg

precision
egyazegybe Sheldon a valódi életében is 😄

Bazinga!

artschiatwork
tnm
nem volt elég egyértelmû, de 2x10 végén sztem szakítottak, csak még becsúszott egy búcsúszex L-nek

Bulykin
most hogy mondodXD lol

MR ME
ja ez nekem is feltûnt...

GregSB
Csak nekem furcsa, hogy Leonard barátnõje egyik részrõl a másikra eltûnt, mintha nem is lett volna? Pedig elvileg nem is szakítottak...

precision
valóban! 😊
köszi

Bazinga!

BlackShadow
Adblock Plus nálam letiltja a fejlécet, sztem nálad is ez a gond.. módosítottam a szûrõt és így jó 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MR ME
nekem is megy

tnm
a hiba az Ön készülékében van😊

Persze, van még mit alakítani, ezért is beta egyelõre. 😊

A fejléces dolgot nem tudom. Eddig bárki nézte FF-fel, mindenkinek betöltötte szépen az oldalt. :S

(Az oldal még teljesen teszt jellegû. Ha lesz érdeklõdés felé nézve, akkor folytatom, ha nem, akkor is megérte számomra.)

precision
ööö, annak ellenére hogy Firefoxot ajánlasz az oldal nézegetéséhez, nálam FF alatt nem tölti be a fejlécet csak IE alatt :|

Bazinga!

Bulykin
Üdv! Szerintem van még mit alakítani, de jó úton haladsz! A fejléc az igen tetszetõs^^

Sziasztok!

Igaz, hogy nem vagyok aktív tagja az SG fórumnak, de megtaláltam ezt a topicot, aminek nagyon örültem, ugyanis rájöttem, hogy elég sokan szeretik a TBBT sorozatot. Nos, szeretném bejelenteni, hogy mivel én is lelkes nézõje vagyok, így készítettem egy honlapot Magyar The Big Bang Theory Portál címen.

Elérhetõ a http://www.tbbt.atw.hu címen. Egyelõre béta verzió és csak Firefox-szal jelennek meg normálisan a textúrák, de dolgozom a javításán.

Akit érdekel, ott is van egy elérhetõ fórum, illetve megpróbálok a közeljövõben minél több infot feltölteni a sorozatról.

Várok minden kedves felhasználót. 😊

Ui.: Jelenleg adminokat keresek a honlap szerkesztésének segítségéhez, illetve moderátorokat a fórum moderálásához. Akit érdekel, nézze meg a fórumban a jelentkezési feltételeket és az ott leírtak alapján jelentkezzen.

Bulykin
jaja<#vigyor1>
meg az is nagy volt amikor Sheldon sértõdött meg a robot miatt<#idiota><#hehe>

passatgt
a végére kiderült miért lelkizett😄

Azon én kb átröhögtem az introt (v opening, nem tom h h hívják)😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
az tényle fasza voltXD
de am egy kicsit meglepõdtem h ilyen lelkizõs volt most Wolowitz, gond nem volt mert elég vicces szitu lett belõle😊