The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis reklám ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

miilann04
tényleg nem kötözködésbõl,de minek linkelted be a saját topikjaidat?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Penny h nézi óráját 😄

Bulykin
banner frissült, egy kis extra nem árt😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
okay, thx 😊
meglesem

Bazinga!

Bulykin
egy webes musical-comedy sorozat amit le lehet tölteni, felirat is van hozzá, nagyon jó, vicces, Barney a How i met your Mother-bõl játszik benne, és Wolowitz is feltûnik párszor...ha van fölös 1órád akkor mindenképpen nézd meg, megéri^^

precision
miaza dr horribles? 😊

Bazinga!

tnm
ezt olvastam én is, de ilyen híreknél sose lehet tudni, hogy honnan indult. lásd Steve Jobs hányszor halt már meg. 😄

Bulykin
itt írnak róla
"Folytatódhat a Dr. Horrible’s Sing-Along Blog, de az biztos, hogy nemsokára kijön a soundtrack és a DVD-re felkerül egy Part 4-szerû interjú Dr. Horrible-lel, amely az Evil League of Evil-középpontú folytatás elõszele is lehet + készül a musical audiokommentár, mely alatt azt kell érteni, hogy a készítõ és a színészek dalban fogják kommentálni az éppen látottak alapján forgatási tapasztalataikat."

tnm
linket, akkor 😊

Bulykin
én azt olvastam h lesz folyatatása.

kulabácsi
értem köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tnm
az annyi volt. úgy kerek. kb. egy rövidfilm. folytatása nem valószínû, de minden lehetséges. képregény formában gondolom még J.W. lehúz pár rókabõrt a témáról.

kulabácsi
annak jöttek újabb részei vagy csak a régi 3 van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Váá, most nézem h Wolowitz benne van Dr Horrible's-ben 😄

precision
nemtom, szerintem nem néz ki idõsebbnek

Bazinga!

kulabácsi
lol
am énis idõsebbnek néztem...

tnm
uhh 23? helybõl 5tel többnek néztem. és ezt nem rossz értelemben írtam.
basszus... 85-ös, oszt. társam lehetett volna ha pár ezer km-rel arrébb jár/járok suliba

Bulykin
yepp, HBD!!

Alias Peny ?

artschi
A szöszi fõszereplõ csaj (Kaley Cuoco) tegnap volt 23 éves... HB!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kulabácsi
😞

tnm
Holnapra nem lesz új rész.

Új rész (The Vartabedian Conundrum) Dec 9-re virradóra lesz.

precision
dr Cooper For The Win! 😄

Bazinga!

tnm
mindig van, ennek is, meg two and a half men-nek is

Megint volt a végén valami írás :p

kulabácsi
lol

thx

Régieket én sem láttam, az új filmre gondoltam, hogy arról fognak még szerintem beszélni 😊

http://teddike.freeblog.hu

Ez a levél kimaradt, de nagyon jó 😄 köszi, hogy kiemeltétek 😊

tnm
Kedves George Lucas

Ugye szólíthatom Mr. Lucas-nak? A The Big Bang Theory íróinak nevében szólva szeretnék köszönetet mondani az elképesztõ munkáiért, amelyek felébresztették bennünk a gyermeket és szabadjára engedték az álmainkat. Mindemellett, reméljük nem vette zokon a jószándékú gúnyolódásunkat a legújabb animációs próbálkozásán. Igen, olcsó poénok voltak, de mi sajnos mindenképpen egy magasabb színvonalt várnánk el - egy olyan színvonalat, amit Ön maga állított fel. Zárásként, mindannyian nagyon várjuk az új Indiana Jones 5 - Az Arany Katéter Átka-t. Oppá, ezért is bocsánat.

Minden tisztelettel:

Az Írók

Ui.: William Shatner-nek; a Star Trek 5 rendezõjének.
Hajrá, perelj be minket!

kulabácsi
jaaaa
ezt fordítsa má le vki plz 😄

Bulykin
a 8.részrõl beszélsz? mert nekem annak a végén nem volt levélXD lehet h más verzió és azért...

Legeslegvégén van a mostani részben, mert h szidják ugye sw-t (Sheldon) és ilyen fun levél.

tnm
jah, de a nagyobb poén a PS. volt a Star Trek 5 készítõjének. nah az volt a poén. xD

Bulykin
ööö...mirõl beszélsz?<#nemtudom><#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Valaki elolvasta a végén a levelet George Lucasbak ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
én se láttam, de majd most az újat meg fogom lesni😊
a másikba meg rakj képet<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
remélem nem, már uncsi, meg amúgy sem értem poénokat, mert nem láttam😄

biztos fognak még a star trek filmmel is foglalkozni 😊

Bulykin
<#idiota>
de mindig mindenki Spock-ot mutatottXD Star Trek fanság azért ott volt ebben a részben😄

MerlinW

[merlinw.org]

+Lizard, Spock 😄

Kõ, papír, olló 😄 Kemény rész volt ismét 😊

precision
Sheldon egy 'idióta' 😄

Bazinga!

Sheldon 😛

davidka003
Ki nem? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
Hát ja, Leonard mostanában nagyon háttérbe szorul, van egy-két mondata részenként és ennyi

Bazinga!

kulabácsi
am eléggé Sheldon központú lett a sorozat, bár ez nem baj 😄

kulabácsi
pennyt dugnám ^^