Egy lokális atomháború is elsöprő lehet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Gazdasági függés miatt.
2. Nukleáris fegyvert támadólag bevetni USA ellen az kész öngyilkosság.
3. Egy hagyományos fegyverekkel vívott háborúban kína jelenleg nem esélyes.
Mellesleg "csak úgy" alapon nem háborúzik egy állam. Kína jelenleg max. Tajvanért lenne erre hajlnadó. Ezt USA, Japán és Dél-Korea sem nagyon hagyná valszeg. Az USA + Tajvan már bõven elég combos, hogy gátat szabjon egy lehetséges kínai inváziónak ez elköv. 5-8 évben. A kínai légierõ nagy (kb. 1800 gép), de ebbõl csak 350 modern J-11 (licensz Su-27) és J-10 van. A többi J-7 (MIG-21 fejlesztés) és J-6 gép vagy támadó/bombázó gépek. H-6 (Tu-16 másolat) és Q-5. Labdába nem rúgnak F/A-18C/E, F-22, F-15C, F-16C/D és Mirage-2000 gépek ellen..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kara kánként folytatom tanításom.
Mellesleg sok kis robbanófej hatásosabban pusztít, mint egy nagy. Tehát egy 3 MT-s bomba helyett jobb eredmény érhetõ el 3 db 1MT-sel vagy akár kissebbel is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
3 fázisú? Nost lentebb a válasz.
'88-ban Paki és India több földalattit követett el.
"http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_proliferation"
Utána persze jön mindjárt Észak-Korea, majd India-Pakisztán, utána Kína, majd a ruszkik.
Cár bomba rulez! <#worship>#worship> A leírás alapján csodálatos fegyver. Akkor is, ha gyilkos..
Egyetlen cél miatt szûlett, még pedig, hogy feljogosítsa az USA-t az "estleges" új "atomhatalmakkal" szembeni fellépésre.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Kísérleti robbantások száma (1945-1995)
* USA: 1029
* Szovjetunió és Oroszország: 715
* Franciaország: 192
* Nagy-Britannnia: 45
* Kína: 43
* India: 1
Összesen: 2025 forrás
Akkor nem lehet hogy ez is közrejátszott abban, hogy kialakult az ózonlyuk?"
Szerintem itt valamit nagyon félreértettél.
Nem az atomrobbanások okoznának ózonlyukat, hanem az, hogy 100 város égne a háború után.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
szoval ha csinalnank a 100 megatonnasbol 50 et akkor a nap energiaja szabadulna fel arra a par szazadmasodpercre?? mi maradna ugy egy bolygobol???
Õk már sejtettek valamit:
http://index.hu/politika/bulvar/szekta080401/
Egyébként a kilépõkkel szemben komoly korlátázások lépnek érvényre, nem kereskedhet, nem kaphat segélyeket, stb. Aztán boldoguljon egymagában, ahogy tud. Észak-Korea pl. nem nagyon tud, sokan éheznek, stb. De a vezetõiket ez nem érdekli, túlságosan irígylik ahhoz a kínai társaikat.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
és hatásai...forrás
Gracie Barra
amikor a krakatau felrobbant 1883ban, akkor is jó 80 km-re szált fela vulkáni hamu, az erejét a hiroshimai robbanás 5ezer szeresére becslik és a leírások alapján akkorát szólt, hogy napok múlva is érezni lehetett. a sarki jégrétegek elemzésekor azt állípították meg, hogy a légkörbe került hamu pár fokot visszavett a bolygó hõmérsékletén, de nem volt olyan vészes, mint a 15-16 században lejátszódott kis-jégkorszak. szóval vagy kifejezetten sugárzó anyag kell a dologhoz, hogy ennyire nagy hatása legyen, vagy valamit félreszámoltak, nem vettek figyelembe más önjavító mehanizmusokat. mondjuk az is elõfordulhat, hogy 1883 környékén nem volt annyira lestrapálva az ózonréteg, mint manapság.
nehéz belegondolni, hogy hogy tud védeni minket egy olyan réteg, ami tengerszinten 1 miliméter vastag lenne csak.
\"The voices are back... Excellent.\"
Gaming is believing.
pár év múlva megint más fognak kiszámolni. Ha lesz elég eszünk leszereljük az összes atomfegyvert 😊
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Lunki88: Mondog egy országot ami ezeknél sokkalta elvetemültebb: United States of America. India és Pakisztán közötti feszült viszony "csupán" Kasmír hovatartozása miatt létezik, és én ugy gondolom hogy az utóbbi idõben amugy sem nagyon volt "zûr" a két ország között. Ezzel szemben az USA gyakorlatilag kénye kedve szerint vonul ki-be országokba ha nekik úgy tetszik, ráadásul néha ok nélkül.
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Eleve mindig csak 1 vagy pár bombát robbantottak fel kísérlet céljából. Szerintem a te táblázatodba a föld alatti robbantások is beletartoznak. Azt én sem tudom, hogy ebbõl mennyi volt légköri kísérlet. De szerintem több volt a föld alatti.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gaming is believing.
Kísérleti robbantások száma (1945-1995)
* USA: 1029
* Szovjetunió és Oroszország: 715
* Franciaország: 192
* Nagy-Britannnia: 45
* Kína: 43
* India: 1
Összesen: 2025 forrás
Akkor nem lehet hogy ez is közrejátszott abban, hogy kialakult az ózonlyuk?
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik