A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Jah, azt nem is írtam, ugyan nem személyes ismerõsöm, de a drága köztársasági elnök úr hatalmassága szerény városkámból, Csornáról való. Annnyira büszkék vagyunk rá... xDDD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szabii98
a b.fenyvesi polgármester ismerem...elég sokszor van a tévében, mer valami rtl-es csávónak errefelé van háza

I met God. She's black

Egy énekest ismerek, illetve a magyar amõba világbajnokot ismerem személyesen, de õ inkább csak külföldön ismert.

★★★★★

Hát õk szerencsére nem az ismerõseim...

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.

Lacee86
Nem, mert Gyõzike meg Pákó érdekesebb a népnek...

Ha valaki nemzetközi sakkmester, az híresnek számít?

Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.

Van 2-3.
Sõt az egyik még msn-en is fent van nekem, 2-3 éve gyakran beszélgettünk, tv-ben is gyakran szerepel.

http://www.hellring.com/

chhaya
Nincs, illetve nem tudok róla. Nem nagyon érdekel az ilyesmi.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

immovable
Azt nem tudom, de wikin, igen.
zsoltioregon
A "romagyilkosságok" egyik vádlottját, ha õ híresnek számít.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Dzsini
Szerepel a történelemkönyvekben?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable
Egyéb.

Egyik õsöm gróf.
NEOreg3
majdnem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dzsini
Híres nincs, csak olyan, akit rengetegen láttak már pl. sorozatokban, csak nem is tudnak róla 😊 (testvérem kaszkadõr)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lacee86
Nekem nincs olyan, aki országosan ismert lenne. Viszont egyik munkatársamnak haverja a Bödõcs Tibi, egymással szomszédos faluból valók.

Be szoktad csatolni a biztonsági övet? ==>> Van híres ismerõsöd?
Nem volt senki bekötve aznap, de oldal ütközésnél nem sokat ér, csak a függönylégzsák.
Azóta bekötöm magam.
Pont errõl, meg a holnapra várható havazásról jutott eszembe egy régi kis történetem, az elsõ kocsimról, ez olyan 5-6 éve történt.
December volt, havazás, jeges utak, és akkor hoztam el a kereskedésbõl a bmw-met.
Úgy menõztem haveroknak, hogy jobb kezem a könyöklõn volt, és csak egy kézzel drifteltem a kanyarokba, aztán sikerült kicsit nagyobb sebességgel belemenni egy jeges kanyarba, és úgy nekicsaptam a padkának a hátulját, hogy az elejét is visszarántotta.
A légzsák nem nyílt ki, de majdnem kifejeltem az oldalablakot, ami sokat elmond az ütközés erejérõl...
A hátuljába elment valami, mert úgy tudtam csak hazavezetni, hogy félig eltekertem jobbra a kormányt, úgy ment csak egyenesen...
Nem is szóltunk egymáshoz visszaúton, otthon apám sem szólt, csak csóválta a fejét, és hozzáfûzte, hogy saját pénzbõl kell megjavíttatnom, ami természetesen nem volt..

Fél évig ott porosodott, az udvaron, minden reggel fájó szívvel sétáltam ki a buszmegállóba, mikor megpillantottam a kert végében szomorkodó autóm, amit nem vezethetek, mert tönkretettem, ráadásul úgy, hogy 24 órát sem volt nálam összesen.
Végül olyan 250 ezerbõl megcsináltattam, aztáneladtam.
Motoroj
"fumékötödbe mert én tutkon vezetek"

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

zsoltioregon
General Krell?<#idiota>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
Mindig mindig még a buszban is ha van.
Le is voltam baszva, hogy: "fumékötödbe mert én tutkon vezetek"
Én meg el se indulok, amíg mindenki be nincs csatolva.

broman191
Nagy máknak néz ki hogy "csak ennyi" lett, durvábban hangzott elsõre...mondjuk így "csak ennyi" is örök élmény lehet... 😊 -.-''

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bakkerman
5 másodpercet az életedbõl csak rátudsz szánni arra,hogy becsatold

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
15-40 ezer Ft, ha már az egészséged nem fontos.

Dum spiro, spero.

Narxis
Nem, nem. Minek?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
Már buszon, metrón is csatolod magadra reggel a szomszéd hölgy táskapántját.. <#eplus2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
Nálam már reflex szerûen megy, hogy becsatolom, tökmindegy mennyire megyek messze, vagy ki mellett ülök.
Reggel mentem melózni, aztán egy kanyarba kicsit gyorsabb mentem bele, mint kellett volna, két kerék ráment a fûre én hülye meg fékeztem egyet. Aztán mivel vizes volt a fû a kocsi egybõl befordult keresztbe, onnan már nem volt megállás az árok aljáig.

#104383 Nincs mit. 😊

★★★★★

Motoroj
Kösz!

Akkor innen már senki ne menjen oda megfejteni! 😊

Igen Saxo, az elsõ kiadásból 96-os(eladtam már amúgy).

Be lehet rakni akárhova. 😄

★★★★★

ressy14
szerintem is az

Dum spiro, spero.

vagy nissan

ez vmi citroen saxo lehet

tigeroo
clio? meséld már el a sztorit engem érdekel😄
Ez a fertõparti nádas ha minden igaz. :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ressy14
hogy sikerült a dzsungel közepében landolnod? 😄
ennyit pörgött a verda? durva.

Dum spiro, spero.

Motoroj
Megengeded, hogy betegyem az ismerd fel a képrõl az autót topicba?

morcosqtya
Mintha egy matchbox lenne a fûben... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Inkább átlagos testalkat, régebben mikor bokszoltam szálkásabb voltam.
Szerencsére fával nem találkoztam így a kocsi javítása se lett olyan sok, a bal oldali A oszlop ami kicsit behajlott, meg a tetõ amivel sokat dolgozott a karosszériás. 😄

(2 éve volt)

★★★★★

ressy14
csak Need for Speed-ezett és túl hevesen nyúlt a billentyûhöz 😄

Dum spiro, spero.

broman191
Izmos-e vagy? Esetleg mellé szerencsés is? 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mondjuk amikor balesetem volt akkor pont nem voltam bekötve, elég szar érzés összevissza repkedni az utastérben amikor a kocsi pörög levegõben, ahhoz képest egy kis vállrándulással megúsztam az egészet.

★★★★★

Rövidebb távra, elég ritkán. (kiállok a parkolóból, elmegyek a közeli boltba)
Mindig. (vezetõtõl függetlenül)

Régebben pizzafutár voltam és elég kényelmetlen lett volna, hogy állandóan az övvel babrálok így megszoktam, hogy nem kötöm be magam. Városon kívül szoktam csak magam bekötni.

★★★★★

broman191
Másrészt faterom aki 10+ évet oktatott anno sem szólogatott érte, amikor a saját nem éppen gyengus autóját vezettem, de tipikus hogy a sok néger oktató egy jó mozdulatot meg nem jegyezne, akkor sem hogyha lassan szépen csinálod, viszont folyton próbál demoralizálni hogy direkt b4sztathasson azért is amiért totál oka nincs...aztán ha jól tette a dolgát a "tanítás alatt" akkor kizárt hogy átmész az elsõ vizsgán, annyira mínuszban van az önbizalmad. Nem kell itt feltétlen trükközni illegális módszerekkel az autósiskoláknak/"oktatóknak" hogy plusz pénzt csikarjanak ki a tanulókból, elég egy kis pszichológiai ismeret mocsok mód használva, aztán tuti a tele lesz a zseb hamar...tanulónak meg üres. -.-

videobaby
igen, igen. nincs apelláta.

bardocz
Én sem értem, amikor rámszólnak, hogy lassabban kanyarodjak. Ha még egy huszast ráraknék, akkor sem csúszna.
broman191
Mindig. Mindig. Nincs kibúvó. Amikor én vezetek azért, mert szükség van rá ne oldalazzak ki az ülésbõl, szebben bevett kanyarokban és eleve biztonságérzetet ad...már az oktatóm is emlegette anno elhûlve hogy "tiszteld a kanyarokat fiam" amikor pokerface kormányt elteker és a többségnek ~40/45/50-es kanyart bevettem ~60-nal. Azóta is tisztelem a kanyarokat. Nem lassabban bevéve õket, legalábbis szép idõben. Gumi sem csikorog még, vagy alig-alig, akkor mi a gond? <#idiota> Ha utas vagyok és az illetõ szerintem "nem tud vezetni", akkor azért kötöm be magam, ha "tud vezetni", akkor a saját magamnál alkalmazott indok él. Ha "tudni véli tud vezetni", de valójában nem tud, akkor be sem ülök az olyan mellé, így egyedül akkor nem kötök be semmit... <#smile>

Motoroj
Ha csak néhány méterrel kell arrébb állni, akkor nem.
Amúgy igen.

chhaya
Mindig, reflex.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

mindig/mindig

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."