127612
-
nem is tudtam, hogy a kocsim is fórumozik
-
Amúgysem tudna, hidd el :) -
+1, mesterien tud flémet kelteni, és mivel sokan komolyan veszik egész humoros "szájkarate light" alakul ki sokszor :D -
ne sorolja mert senkit nem érdekel hidd el
-
2ember kell a trollkodáshoz is:) csak azért folytatja mert rakjuk alá a magas lovat ,bár én leszögezem mindig hogy jókat derülök clio mester fondorlatain:D -
Na akkor soroljad, mi közöd van akkor hozzá? :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem most tiltottalak, de már elfelejtettem, hogy miért. Biztos megsértetted az érzéseim. :D -
Olyannyira hogy ezért még le is tiltasz? :D Te sem lehetsz több 15nél :) -
van -
xDD -
-
Közöd? -
kocka -
Szavazó roBOT #108918 Játszottál az új Tomb Raider játékkal? ==>> Te is szeretnéd, hogy Clio kielemezze az életedet? -
Végigvittem normálon. Most hardon tolom. Mellette rendszeresen multizok is. -
Na jah. :D -
Tökmind1, kinek mi szimpatikus, ha lehet állítani, akkor senki sem panaszkodhat. -
A régi Lara egy bábu. Ebben az új részben viszont egészen emberire sikerült: emberi arányok, mozgás, arckifejezés stb. Nekem szimpatikus volt ez az új figura. -
Én nem is értem a fejlesztőket. Ott a Saint's Row 3, csak pár kattintás és akkora melle van a főszereplődnek, amekkorát akarsz stb. Namost itt is rakhatnának bele egy karigenerátort, de legalább egy kapcsolót a menübe. Régi Larát akarsz (és akkor "erősen olyan" paraméterei lesznek a játékban, mint a régiekben), vagy újat. Így senki sem idegeskedhetne, mindenki boldog, hajrá! -
leszarom, mióta kisebb lett a melle Larának nem érdekel :D -
Fbn Lx #108911 hűha, akkor gyorsan fejlesztenem kell egy játékot, amibe beleépítem a qte-t! : O -
clio1616v #108910 az élet is egy játék, szerencsejáték
döntesz és a döntéseidnek tétje van, legtöbbször nem pénzben kifejezhető -
Az fasza. :D
Am. nem értem mert mikor rám ugrottak a farkasok akkor mutat egy felváltva villogó balra-jobbra nyilat. Gondolom az A és D gombokat kell így nyomogatnom? Mégis átharapták szegény Lara torkát. :(
Úgy jutottam tovább, hogy lenyilaztam őket még mielőtt a közelembe értek volna így ha újra ilyen helyzetbe kerülök akkor megint szívás lesz. -
lesz egy farkasos QTE, azt előre mondom h imádni fogod
főleg h a játék baszik neked bárhol is jelezni, h "hé paraszt, ne kapásból akkor nyomd azt a kurva gombot amikor feltűnik, hanem várj egy kicsit!"
(bár a QTE-k feltalálójának/használóinak eleve fel van tartva a pokol egy speciális szeglete, tele extrém kanos, nemi erőszakért elítélt bantu négerekkel) -
kamionosjoe #108907 A szerencsejáték is egy játék. :) -
*alapjában
Am. meg úgy tudom, hogy Sims-ezel. :P -
Dean Winchester #108905 Nem, és nem is érdekel ez a játéksorozat. , DE ALAPJába vége nem játszok semmilyen játékkal sem....
-
én a múlt héten vittem végig, és tetszett :) elvoltam vele -
Nekem az 1., amit végigjátszottam, és a 2., amivel egyáltalán játszottam. :)
Az Anniversary-val játszottam anno, tetszett is, csak aztán megakadtam vmi szörny kinyírásánál, és annyira nem érdekelt a folytatás, h azzal küzdjek sokat. -
:DDDD
Am. én valami iszonyat béna vagyok. Sikerült egyszer már a barlangban meghalnom, 2-szer meg a farkasok nyírtak ki de ez az első Tomb Raider játék ami leköt és nem töröltem 10 perc után. -
Anyám is folyton ezzel jött, h mit sikogat állandóan ez a nő bla bla... Kénytelen voltam fülessel játszani.
Tény, h kicsit erőszakosra sikeredett a játék, de ha valaki egyszer kipróbálná, látná, h nem erről szól csak. -
Te lány vagy, ez meg fiúknak készült... :D Amúgy én is végigtoltam, bár nekem a régi Lara "paraméterei" jobban bejöttek. -
-
olyan opció miért nincs, hogy családtag játszotta, én meg hallgattam hányszor hal meg a szerencsétlen amikor épp bénázik a drága rokon? és igen, 2 nehézségi fokon is végig lett játszva általa.
amúgy nagy ívben, és magasról... -
nem is keresek, de a suspension of disbelief-emet attól erősen bántja, amikor a kis ártatlan nádszálvirág rápottyan egy hajó korlátjára 8 méter magasról, és elintézi egy "aú"-val
-
nem és nem is érdekel -
clio1616v #108895 nem játszok ilyesmivel; nem vagyok már gyerek -
nem és nem is érdekel:-D -
Hát, fantasztikus elemek is vannak benne, innentől kezdve nem kell a realitást keresni. :)