127612
  • ocskoszilard
    nem is tudtam, hogy a kocsim is fórumozik
  • CroftManor
    Amúgysem tudna, hidd el :)
  • bujcsik555
    +1, mesterien tud flémet kelteni, és mivel sokan komolyan veszik egész humoros "szájkarate light" alakul ki sokszor :D
  • tigeroo
    ne sorolja mert senkit nem érdekel hidd el
  • tigeroo
    2ember kell a trollkodáshoz is:) csak azért folytatja mert rakjuk alá a magas lovat ,bár én leszögezem mindig hogy jókat derülök clio mester fondorlatain:D
  • CroftManor
    Na akkor soroljad, mi közöd van akkor hozzá? :)
  • bujcsik555
  • Narxis
    Nem most tiltottalak, de már elfelejtettem, hogy miért. Biztos megsértetted az érzéseim. :D
  • CroftManor
    Olyannyira hogy ezért még le is tiltasz? :D Te sem lehetsz több 15nél :)
  • Narxis
    van
  • Lacee86
    xDD
  • tigeroo
  • CroftManor
    Közöd?
  • Narxis
    kocka
  • Szavazó roBOT
    Játszottál az új Tomb Raider játékkal? ==>> Te is szeretnéd, hogy Clio kielemezze az életedet?
  • CroftManor
    Végigvittem normálon. Most hardon tolom. Mellette rendszeresen multizok is.
  • Lacee86
    Na jah. :D
  • Sir Quno Jedi
    Tökmind1, kinek mi szimpatikus, ha lehet állítani, akkor senki sem panaszkodhat.
  • Lacee86
    A régi Lara egy bábu. Ebben az új részben viszont egészen emberire sikerült: emberi arányok, mozgás, arckifejezés stb. Nekem szimpatikus volt ez az új figura.
  • Sir Quno Jedi
    Én nem is értem a fejlesztőket. Ott a Saint's Row 3, csak pár kattintás és akkora melle van a főszereplődnek, amekkorát akarsz stb. Namost itt is rakhatnának bele egy karigenerátort, de legalább egy kapcsolót a menübe. Régi Larát akarsz (és akkor "erősen olyan" paraméterei lesznek a játékban, mint a régiekben), vagy újat. Így senki sem idegeskedhetne, mindenki boldog, hajrá!
  • pxxl
    leszarom, mióta kisebb lett a melle Larának nem érdekel :D
  • Fbn Lx
    hűha, akkor gyorsan fejlesztenem kell egy játékot, amibe beleépítem a qte-t! : O
  • clio1616v
    az élet is egy játék, szerencsejáték

döntesz és a döntéseidnek tétje van, legtöbbször nem pénzben kifejezhető
  • Narxis
    Az fasza. :D

Am. nem értem mert mikor rám ugrottak a farkasok akkor mutat egy felváltva villogó balra-jobbra nyilat. Gondolom az A és D gombokat kell így nyomogatnom? Mégis átharapták szegény Lara torkát. :(

Úgy jutottam tovább, hogy lenyilaztam őket még mielőtt a közelembe értek volna így ha újra ilyen helyzetbe kerülök akkor megint szívás lesz.
  • Calver
    lesz egy farkasos QTE, azt előre mondom h imádni fogod főleg h a játék baszik neked bárhol is jelezni, h "hé paraszt, ne kapásból akkor nyomd azt a kurva gombot amikor feltűnik, hanem várj egy kicsit!"
    (bár a QTE-k feltalálójának/használóinak eleve fel van tartva a pokol egy speciális szeglete, tele extrém kanos, nemi erőszakért elítélt bantu négerekkel)
  • kamionosjoe
    A szerencsejáték is egy játék. :)
  • Narxis
    *alapjában

Am. meg úgy tudom, hogy Sims-ezel. :P
  • Dean Winchester
    Nem, és nem is érdekel ez a játéksorozat. , DE ALAPJába vége nem játszok semmilyen játékkal sem....
  • acsati
    én a múlt héten vittem végig, és tetszett :) elvoltam vele
  • Lacee86
    Nekem az 1., amit végigjátszottam, és a 2., amivel egyáltalán játszottam. :)
    Az Anniversary-val játszottam anno, tetszett is, csak aztán megakadtam vmi szörny kinyírásánál, és annyira nem érdekelt a folytatás, h azzal küzdjek sokat.
  • Narxis
    :DDDD

Am. én valami iszonyat béna vagyok. Sikerült egyszer már a barlangban meghalnom, 2-szer meg a farkasok nyírtak ki de ez az első Tomb Raider játék ami leköt és nem töröltem 10 perc után.
  • Lacee86
    Anyám is folyton ezzel jött, h mit sikogat állandóan ez a nő bla bla... Kénytelen voltam fülessel játszani.
    Tény, h kicsit erőszakosra sikeredett a játék, de ha valaki egyszer kipróbálná, látná, h nem erről szól csak.
  • Sir Quno Jedi
    Te lány vagy, ez meg fiúknak készült... :D Amúgy én is végigtoltam, bár nekem a régi Lara "paraméterei" jobban bejöttek.
  • Dzsini
  • videobaby
    olyan opció miért nincs, hogy családtag játszotta, én meg hallgattam hányszor hal meg a szerencsétlen amikor épp bénázik a drága rokon? és igen, 2 nehézségi fokon is végig lett játszva általa.
    amúgy nagy ívben, és magasról...
  • Calver
    nem is keresek, de a suspension of disbelief-emet attól erősen bántja, amikor a kis ártatlan nádszálvirág rápottyan egy hajó korlátjára 8 méter magasról, és elintézi egy "aú"-val
  • rastaman
    nem és nem is érdekel
  • clio1616v
    nem játszok ilyesmivel; nem vagyok már gyerek
  • predator1982
    nem és nem is érdekel:-D
  • Lacee86
    Hát, fantasztikus elemek is vannak benne, innentől kezdve nem kell a realitást keresni. :)