127612
-
Valid. -
Sörözni nagyon gyakran :DDDD
Zenés táncos szórakozás nem az én világom. Fesztiválokra max. -
Változó, ha találok valami jó fellépőt és van társaság akkor megyek, általában havonta van valami kedvemre való, legutóbb dj budai szülinap volt a cinema hallban 2 hete. -
pedig egy moshpit néha kibaszott élmény koncerten -
Szórakozni, de a beszélgetés nem számít?? haverokkal kocsmába, néha csocso verseny, koncertek, heti 1, néha két alkalommal. péntek szombat. -
Szórakozni gyakran járok, de a bulizás nekem nem szórakozás. -
clio1616v #108966 minden nap eljárok szórakozni, nekem a munkám a kikapcsolódás, mert olyan emberek a munkatársaim, akik megszínesítik a napjaimat, minden nap más kihívással ajándékoz meg és a problémamegoldó készségemet használhatom -
clio1616v #108965 kérés nélkül is kielemezem azt, aki érdekel - ehhez csak annyit kell tennie, hogy vonzóvá tegye magát a kíváncsiságom előtt
ha célom is van vele, akkor le is fogom majd írni a véleményemet a továbbiakban is -
Inkább beülős beszélgetés, emberfóbiám van -
Freeda Krueger #108963 Nagyon ritkán,inkább beszélgetés -
Nem túl gyakran, mert nem nagyon szeretem az ZTÖ helyek többségét. -
Sohasem járok bulizni. -
Blum #108960 Evente egyszer.
Elmegyek egyedul horgaszni 1 hetre a vilag vegere minden nyaron. Legjobb szorakozas szamomra ha egyedul vagyok es nem kell torodnom senkivel/semmivel. -
Havonta eljárok bulizni az ismerősömmel, általában mindig ugyanoda. -
Fbn Lx #108958 maximum muszájból járok, nagyon nem szeretem az ilyen helyek rezgéseit
még általam kifejezetten kedvelt bandák koncertjeit sem tudom igazán élvezni
felvételről jobbak
ha csak nekem játszanának meg néhány embernek akit kedvelek, nem egy rakás izzadó önkívületben ugráló hering között kellene átélnem egy ilyen eseményt, akkor élvezném
meg alapvetően nem lehet előre meghatározni, hogy most nekem január 23-án olyan kedvem lesz, hogy majd ezt a fajta zenét szeretném hallgatni.
én szeretem mindig azt a zenét hallgatni, amihez épp kedvem van, ez itthon megoldható. ha olyan zene megy, amihez épp nincs kedvem, azt nem élvezem. aki meg azt mondja erre, hogy a társaság a lényeg, az üljön ki egy pokrócra beszélgetni. az szerintem teljesen jó. nincs sok idiótán viselkedő idegen. -
az opciókra mind negatív választ adnék, pont azokra nem járok. viszont szórakozni eljárok, de változó . igazából nem sokszor, ahhoz több idő kellene. meg több kedv is. jobb a nyugi kicsit. -
igazából változó....időszakaim vannak...egy darabig megyek 6-7 héten keresztűl partyzni, utána csak kocsmázok jódarabig majd megint pőartyk...kedvtől függ -
Discoba nem igen járok, nagyon ritkán csak. Koncertre annál inkább, de az változó hogy milyen gyakran van. Illetve pl egy bár, ahol élőzene van, de iszogatni, beszélgetni járok oda, nem csak a művészeket hallgatni, az minek számít? Mozi, színház, kiállítás, ilyesmik ?Nekem az is szórakozás, de gondolom az most nem számít. -
kamionosjoe #108954 Decemberbe voltam, szóval nem valami gyakran mostanában. -
Hm? Hát az az opció, h nem bulizik, csak sörözik/dumál stb. Elég egyértelmű sztem. Látszik, h itt az sg-s társadalom nem nagy partyarc. :D -
karajjj #108952 szerintem jópáran még normális szórakozóhely közelében sem voltak :D max olvastak róla a neten :D -
Én küldtem be a kérdést, de ahogy látom egy kicsit át lett variálva. Én arra gondoltam hogy milyen sűrűn jár el valaki buliba, szórakozóhelyre. A beszélgetés nem számít bele, mégis arra szavaztak a legtöbben... :D -
hugopareiros #108950 Szórakozni gyakran, de az a kiírás szerint nem számít annak, tehát "ennél ritkábban". -
amit neoreg befog írni -
Szavazó roBOT #108948 Te is szeretnéd, hogy Clio kielemezze az életedet? ==>> Milyen sűrűn jársz el szórakozni? -
Azaz
-
-
Na, és Clio mikor tesz eleget ennek a 12 embernek? :) -
Fbn Lx #108944 én szeretném -
Fbn Lx #108943 :ASd -
clio1616v #108942
-
Ez kinek szólt? Mert nem én tettem be a kérdést. Az utolsót kb. két hónapja küldtem be. Meg is néztem, hogy mikor, jan 11-én. -
Én szeretném de sajnos senki sem vagyok itt :C -
kamionosjoe #108939 persze, hogy szeretném
-
miau -
olyan opció miért nincs, hogy nem akkora hülye, mint akarja, hogy higgyék?
egyébként nem szeretném, és ne is próbálja meg. az én életemhez köze semmi, és nem is lesz. -
Dean Winchester #108936 ő az aki a közösségi csajok topicba mikor betesznek egy jó csajról képet akkor ő nem a nőt hanem a szoba legeldugottabb részén levő bolhát veszi észre? :D -
clio1616v #108935 de hülye vagy Balázs :D -
Koppixer #108934 -
ki az a clio? amúgy nem érdekel, eleve milyen primitív kérdés már ez...