A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

http://www.hellring.com/

hundredeyes
Amióta megszülettem azóta igazságtalanságok tengerén hánykódom, mert az igazság, amit az emberek szajkóznak csak meséskönyvekben létezik. :( Ezért leszek maffiózó.

gyakran
clio1616v
mindenkinek más az igaza, így minden nap több igazságtalanságal is találkozunk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

NEOreg3
konkrét dolog nem rémlik, az esetek legnagyobb részében elkerülhetõ lett volna, ha nagyobb figyelmet szentelek az adott dolognak

bár igazságtalannak érzem, hogy sok embernek hosszabb a farka, mint az enyém :(

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csak olyan történik.

Metalmilitiakid
Igen, egyszer-kétszer, párszor megtörtént már. Aki járt már egyetemre, vagy dolgozik az szerintem tudja mire gondolok.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Van valamilyen fétised? ==>> Történt már veled igazságtalanság?
hundredeyes
múltkor akadtam rá szarvasok párzására, meg engem amúgy is érdekel az állatszex, mint más saját filozofájához sok helyrõl merít, én is sokat merítettem a természetbõl, hogy felépíthessem saját szexuális kultúrámat. Volt olyan, hogy a szomszéd trágyadombja mellett szexeltünk barátnõmmel, csak hogy érezzem azt a szarszagot szerelmeskedés közben, mert az olyan különleges, meg szeretek beleharapni a lány hajába, azt hiszem ezt a lovaktól tanultam, vagy hosszasan és hangosan nyávogni mint a macskák, szerintem tök érdekes mert elõhozza belõlünk az igazi lényt

ez nem fétis...sztem

Motoroj
Na, akkor majd figyeld, mit fog rendszeresíteni jövõre a rendõrség.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Motoroj
Kösz, nincs több kérdésem.<#vigyor4>
Elképzelhetetlen nem létezik, ezt tanuljátok meg!

Sir Quno Jedi
Node tököm sem vesz g-asztrát csak azé, hogy a kurvanénik pöröghessenek a kéziféken, vaze! :D Az asztra nem is autó...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szabii98
:DDDDDDDDDDDDDDD

I met God. She's black

Motoroj
Régebben voltam kurvázni, mikor fiatal voltam, és nem volt még barátnõm, és arra kértem a lányokat, hogy lovagolják meg a kézifékkart, meg a sebességváltókart.

A kézifékkart nehezen tudom elképzelni.

clio1616v
nem bonyolult :) - egy okos nõ ezt meg tudja jegyezni

és még valami, nincs értelme vitatkozni, mert mindig nekünk van igazunk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

videobaby
hát látod, ez így kompletten lefedi az összes szükségleteteket:D ez õszinte volt:D

clio1616v
a férfiaknak is vannak érzéseik; két fontos érzésünk lehet vagy kanosak vagyunk vagy éhesek...

szóval ha nem áll éppen akkor készítsetek enni :D

videobaby
hát tényleg, elfelejtettem, hogy még ovis vagyok<#worship><#wave>

Végül is ha tisztában vagyok vele, hogy a barátnõm betegnek nézne emiatt, és meg sem kérem ilyenre, akkor csak tudom a lelkem mélyén, hogy nem átlagos dolog az ami bejön nekem.

szia, Gordon vagyok.

1. :)
2. Olyan béna vagyok, hogy ha a barátnõmet megkérem erre sikítva rohant volna ki a házból.
3. nem linkelek errõl inkább videót, hidd el nem nehéz mutatvány :)

Ez nem betegség, csupán nekem ez tetszik.

szia, Gordon vagyok.

clio1616v
ez így van, ezt is azt mutatja, hogy melyik nemnek mi a prioritás :)

tapasztalatlan vagy még :)

bardocz
A szex a nõket is érdekli.
Azért nem fizetnek férfiaknak érte, mert nincs olyan, aki ne találna egy hímet dugásra.
clio1616v
csak egy nõnek undorító az ha valaki köp az utcán

feminin jelleg, ahogy a szex is inkább a férfiakat érdekli
ezért ritka, hogy egy nõ fizet férfi prostinak

mit gondolsz miért van annyi fizetõs nõ? mire van kereslet...

az más kérdés, hogy egyetértek veled megint, mert én pl soha nem adnék nõnek pénzt semmiért

morcosqtya
A harmadikról meg vannak videók, nem lehetetlen a dolog.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

HTS s3rg1nh00
a második pontról is :D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
"vagy még kb. 20 évesen, mire jogsid, kocsid lett, még nõ közelébe nem voltál?"
tudnék errõl mesélni<#nemtudom>

videobaby
öcsém, te komolyan elhiszed, amit összezagyváltál? vagy elhiszed, valaki is elhiszi?
nos, akkor:
1. annyira fiatalon hogy volt kocsid? vagy még kb. 20 évesen, mire jogsid, kocsid lett, még nõ közelébe nem voltál?
2. olyan béna vagy, hogy csak pénzért állnak veled szóba?
3. akármennyit is fizetnél, gondolkodj már, hogy lehet ráugrani a váltókarra? hm? kamionnal furikázol? mert személyautóban erre hely?...

a többi betegnek is köszipuszi. ekkora gáz szavazást.

Van.
Például kötözés, beöltözés, extrém helyeken szeretkezés, szexuális segédeszközök használata.(egyiket sem csináltam még, de izgatónak találnám)

★★★★★

rastaman
nincs

örülj hogy nem hugyált bele a kocsiba

Van (bár a fene se tudja, hogy perverzió, vagy micsoda-e inkább): injekciós tûkkel teleszurkálni egy teltkarcsú (ez nagyon fontos) nõt (arcát/lábfejét/kézfejét nem; csak ott, ahol kicsit teltebb, mellek, fenék, combok). Furcsa, de ez az egyik legrégebbi szexuális jellegû fantáziám, kb. 3-4-5 éves korom óta van meg, és egy álomból ered az egész. Élõben nem hiszem, hogy élvezném, legfeljebb egy valóban mazochista lánnyal, aki talán úgy reagálna, mint az álombeli nõk, de mint fantázia mai napig megvan. Láttam hasonló, szadista jellegû videókat, azok teljességgel lehangolóak, szóval ez valóban egy fantázia, nem pedig egy vágy, amit meg akarok valósítani.
tigeroo
visítok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
ressy14
te arra gerjedsz? undorító vagy <#idiota>

Dum spiro, spero.

akkor én fetisiszta vagyok a pinák miatt
szabii98
szegény kutya

I met God. She's black

zsoltioregon
pisiszexrõl annyit: hivatásos hölgyeménnyel töltött drága percek után a hölgy kiszáll és az autó mellett guggolva a földre hugyált. Ilyen szánalmas és idegesítõ látnivalóra valaki még élvezkedik is? Jóérzésbõl nem rúgtam bele hugyálás közben, de végig az járt a fejemben, mint amikor a kutyám lepiszkítja pl a ház falát: BELE KELL RÚGNI, MERT EZ ROSSZ...

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

lábfétis....EEEÖÖÖEE

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ressy14
bocs, de szerintem beteg vagy <#wilting>

Dum spiro, spero.

Elkepzelem ahogy adtal a kezebe egy Domestost meg egy torlokendot es raszoltal,hogy "eriggy'"

:D_F:S?A:D?A

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szabii98
A:S_A:SD_SA:SDFDS_A:S_DS:A_:SDSD?F_D:SAD?:SA_SD?SDSDSA

I met God. She's black

tegyél az ülésekre ülésvédõt, vagy törülközõt, aztán csak megtörlöd a mûanyag felületeket vizes ronggyal, mondjuk erre megkértem a csajt a végén, mert én sem szeretek takarítani, szóval emgtörölgette utánna.

szia, Gordon vagyok.

clio1616v
én biztos nem engedném meg egy csajnak se hogy a sebességváltómat össznedvezze, max ha ráhúz egy gumit - de inkább ne mert attól még fröcsögne szanaszét

autóban a szex az oké a hátsóülésen elõretolva az elsõket, mert még kis publikusságot is kaphat a dolog, ha egy babakocsit toló csaj arra jár és benéz az ablakon, de ott ne folyjon semmi, szeretem ha rend van és tisztaság, de nem szeretek takarítani

mondjuk lehet más azt mondaná rám hogy pervez vagyok, szerintem ez nem igaz.

szia, Gordon vagyok.

Engem az izgat amikor pisilnek a nõk, de nem szeretem ha lepisilnek.
Mondjuk tuti felállna a farkam ha látnék bepisilni egy csajt.

Régebben voltam kurvázni, mikor fiatal voltam, és nem volt még barátnõm, és arra kértem a lányokat, hogy lovagolják meg a kézifékkart, meg a sebességváltókart.
Talán a 3. lány vállalta, aki nekem is megfelelt kinézet ügyileg.
Én meg a hátsó ülésrõl néztem, na az nagyon tetszett, el is élveztem.

Más fétisem nincsen, de szeretem a szép nõi lábakat is szagolgatni.

szia, Gordon vagyok.

HTS s3rg1nh00
"Szexuális fetisizmus: a test valamely részére, vagy a vele érintkezõ tárgyakra irányuló nemi vágy"

BaliBoy
Ez nem fétis szerintem. Csak genetika.
Egyébként +1. :))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

NEOreg3
úgy konkrétan nem jut eszembe semmi, mindig arra verem ki, amihez kedvem van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jól van clio. Remek. :)