127612
  • NEOreg3
    10 óránál többet, mert suli miatt, és egy lusta fasz is vagyok
  • QuippeR
    nyolc óra munka, fél óra ebédidő, másfél óra utazás autóval, és a tíz óra már össze is jött, pedig az otthoni tevékenységeimet még nem is számoltam.
  • byzhouse
    4-10 óra kockaságom miatt :|
  • Különc
    > 10 óra, tanulmányaim miatt
  • David2
    10 óra körül, lehet s ez soknak tűnik, de

8 órát fekszik az ember
    mondjuk 3 órát szaladgál
    többi marad ülésnek
  • Picar77
    10 óránál többet, nagyobb részt munkám / tanulmányaim miatt
  • DIESEL DOG #59413
    4-6 órát általában, vagy 7-8-at is akár ha autóban ülök egésznap...
  • MR ME
    10 óránál többet, nagyobb részt munkám / tanulmányaim miatt.

munka+lustaság+gép
  • Freeda Krueger
    4-6 órát,meló elött vagy után...
    Vagy gépezek vagy makettezek.
  • Molnibalage
    10 vagy több. Mivel 7-8 óra meló van. Az utazás napi 2,5 óra vagy több. Ezt nem ülöm végig, de akkor is kb. napi 1 óra vagy picivel több.

Jobb időben és nyáron annyi a difi, hogy nem a gép előtt ülök. Bringán vagy kajakban vagy túrázás közben a zöld füvön. :)
  • immovable
    7-10 órát. 8-at meló miatt, 1-2 órát tanulás miatt.
  • tigerbácsi
    7-10 órát

de van nap hogy nem is ülök le csak kajálni. utána meg fekvés ha belefér az időbe :-)
  • pista89
    10 óránál többet, nagyobb részt tanulmányaim miatt.

• zsutyesz
    7-10 órát - jóformán egész nap ülök.
  • zsutyesz
    röviden: elegem van belőlük!
  • tigerbácsi
    Nem értek egyet velük.

sőt ha sztrájkolnak, akkor remélem a tanárok és az óvónők is sztrájkolnak úgy, hogy csak az ő gyerekükkel nem foglalkoznak, meg bocs sztrájkolunk! s kelljen kivenniük szabit vagy menjenek táppénzre! itt az emberek megélhetésével szórakoznak. nyúljon meg a nyaka meg az összes sztrájkoló mávosnak !
    egyik ismerősöm ezért vesztette el a munkáját, mert nem tudta megoldani a tavalyi sztrájkok idején a bejárást.
  • immovable
    Leszarom ezt is.
  • z99999
    amennyit ott összesuttyóskodnak pincétől padlásig én már senkit nem sajnálok, csak azt aki még nem kanalazta be a maga részét a korrupció levesestányérjából.
    ha meg pénteken sztrájkolnak, szombat reggel megyek haza.oszt.
  • Lacee86
    Hol élsz ember, a Holdon??
  • Barnabyka
    Üres szavazás

Azt sem tudom miről van szó konkrétan, ergo leszarom.
  • tenkenorman
    nem értek egyet velük de legalább a tanítás szünetel. az is cska néhaa
  • autoszimulator
    és éppen ez az ok, amiért az ilyeneknek meg kellene ezt tiltani, mint ahogy jó néhány állami szervnél már meg van, mert egyszerűen nem lehet.
    és most akkor nem kezdem el sajnálni például a mozdonyvezetőket, te is tudod miért. kalauzokat még talán, bár azok nagy része meg, akikkel találkozok úgy is viselkedik, ahogy megfizetik. akik meg a vonatkereket kalapálják, integetnek tolatáskor, hát ők meg nem fognak többet keresni, mint ahogy a kukások sem. A felső vezetők ezt a pénzt jórészt nem az alsó szinten levő, sztrájkoló munkás zsebéből lopják, oda ez semmiképpen sem jutna le. Persze bosszantó lehet ezt látni, de ez van.
  • szabii98
    lacee, a diákok xD
  • Lacee86
    Igazán sztrájkolhatnának a tanárok is. :)
  • Smicy2
    a rendőrök nem sztrájkolhatnak. ;)
  • SötétBarom
    Ilyen alapon sztrájkolhatnának a rendőrök is, 3 hónapra előre bejelentve, hogy bocsika, de december 8-11-ig nincs rendőrség. Kíváncsi vagyok azzal mennyire értene egyet ez a sok kis pondró.
  • Dick Riddick
    Egyetértek velük.
    Bárcsak minél többen tennék.
  • tom235
    Más is sztrájkolhatna persze. Csak minek? Hogy egy egyszerű példával éljek most képzeld el, hogy például a MÁV irodisták elkezdenének sztrájkolni. Hát nem történne semmi, minden ugyanúgy menne tovább, azzal a különbséggel, hogy nem az irodában kávézgatnának meg neteznének, hanem otthon, az állam csak kiröhögné őket. Ha viszont a vasutasok sztrájkolnak, akkor lebénul az ország, ezért kénytelen az állam egyezkedni velük. Hát ennyi a lényege, hogy miért pont a vasutas sztrájkol.
  • Willenbrock
    Aztán ha már így el vannak adósodva miből akarnak újabb bérfejlesztést?Újabb hitelekből?Minden hitelből van már ebben az országban:(
  • Willenbrock
    Azt nem tudom hová rakták azt a 200 milliárdot(!) amit eddig hiteltartozásul felhalmoztak.Aztán még akarnak valami 20 milliárdos hitelt felvenni.Igaz vették ezeket a svájci villanyvonatokat(piros-fehérek)de nem hiszem hogy ennyi pénz erre a fejlesztésre ment volna el.A jegyárak az égben, a fővonalakon általában tömött vonatokat láttam főleg Péntek délután és Vasárnap este,mégis veszteségről beszélnek.Tudom az utasszállítás a kisebb része a bevételnek,de hát nemzetközi teherszerelvények is elég sűrűn száguldoznak le-fel,úgyhogy nem értem.
  • SötétBarom
    Nem érted ugye? Ilyen alapon bárki nekiállhatna sztrájkolni. De csak ezek a pondró tróger vasutas köcsögök teszik. Azt kívánom mindegyiknek, hogy amikor ki kéne vágni a rágyűrődött mozdonyból, akkor pont sztrájkoljon a tűzoltó is.
  • Pepsi Twist
    Egyetértek velük.

de csak azé me kurvára leszarom XD mivel nem vonatozok így nem érdekel :D és a következményei sem ^^
  • morcosqtya
    sztrájkolni lehet csak nem minden héten... mert az szánalmas és gusztustalanul ostoba dolog..
  • Narusco
    ha nem sztrájkol mindenki mo-nak akkor is vége lesz...

amugy meg k*rva annyukat, én naponta járok/járnék mávval...
  • Matt07
    Nem értek egyet velük.

Sok pesti programom meghiúsult a MÁV sztrájk miatt, úgyhogy bekaphatják...
  • tom235
    Nyílván a vasutas rohadjon meg, hogy nem hajlandó éhbérért dolgozni nem? A MÁV felsővezetése, akik meg elsikkasztják azt a pénzt is, ami eredetileg a dolgozók fizetésére van szánva, na persze ők ám nem hibásak ebben cseppet sem.
  • Különc
    Én hetente 2x ülök, mégis ugyanannyira basz fel téged mint engem
  • xxxpaulxxx
    de jó neked:D
  • RS
    mittomén
  • Marci0115
    valószínűleg ha olyan rendszerben élnénk mint amilyenbe nem akkor nem kéne sztrájkolni az embereknek