A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szoktam rendszeresen olvasni semmit, néha rádió, néha újság, néha index...
De általában úgyis elmondják ismerõsök a fontos dolgokat, úgyhogy minek foglalkozzam vele.
Pláne, hogy nem is érdekel.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Kuruc.info
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mindennapi hírekrõl a tvbõl értesülök,általában rtlhíradó.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Szokott küldeni a boon emaileket a legfrissebb hírekkel azt néha elolvasom ha valami érdekes. Azon kívül ha nagyszüleimnél járok akkor a TV-ben szoktam nézni mert ott állandóan az megy. 😊
ezek meg bízhatók
(Amúgy általában origo. Néha meg ha hallok valamirõl, akkor Google.)
A központi rémhírszerzõ ügynökségek tucathírei nekem nem mondanak semmit.
A valódi információtartalmuk egyenlõ a nullával.
A politikai játékok nem igazán érdekelnek, hogy ki-kit szúrt hátba megint csak nem, mint ahogy az sem ha századszorra közlik a válság miatt ez és ez megszûnik.
Hírolvasás vagy nézés helyett azzal foglalkozom ami tényleg érdekel.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
@ Hellomarci
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A yahoo hír részlege az amit néha böngészek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
bbc.co.uk
http://gaborszantai.co.uk/
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Azt hittem ezt a mentalitást az ember elõbb utóbb kinövi...<#vigyor0>#vigyor0>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Talán majd egyszer beszerzek egy PlayStation 3-at, vagy egy Xbox-ot. De egyelõre bõven beérem a PC-vel is. Meg az utóbbi idõben jó ha 1-2 órát játszok és azt is egy hónapban...
Mellesleg nem a PC-sek járnak át a konzolos topicocba hogy rohadjanak meg a konzolosok. Nézd meg, hogy mi ment a GTA4 topicban mielõtt kijött pcre...
http://goo.gl/gd6Zi5