A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pedokat bizony ki kéne herélni, épp mostanában volt a hírekben, hogy olyan pedofilok tüntettek akik vállalták a kasztrálást, mert így megszûnt a késztetésük s azt kérték, hogy büntetésképpen a többieken is ezt hajtsák végre.
A pedofíliánál súlyosabb vétkekért esetleg nem akarnád sajátkezûleg kivégezni a bûnösöket??
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@ Hellomarci
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szerinte mentálisan normális vagyok.
Fuss neki mégegyszer!
Akkor a 10-12 éves lányodat megerõszakolják. Akkor is ezen a véleményen leszel?
Ja, és TÉK!
Þór vígi þessi rúnar
meg a sorozatgyilkosokat is engedjük az utcára, hiszen õk is "csak" betegek...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pöppet tönkretette vele az életét, innentõl kezdve had hulljon a férgese...nem érdekel hogy pszichiátriai betegség, vagy akármi is ez...ezerszeresen adnám neki vissza, a lentebb leírtakkal...
Nem tudom miért akarja mindenki egybõl lemészárolni õket, mikor a pedofíliát pszichiátriai betegségként kezelik.
Ergo a pedofilok nem másnak akarnak ártani, hanem a késztetés erõs bennük, hogy ilyet tegyenek.
Ugyanúgy kezelni kéne õket, mint akik azonnal megölnék a pedofilokat (itt egy páran)
u dont have to listen anybody else but me
Természetesen,ha ténylegesen gyerekekrõl van szó (akik a játszótéren játszanak) akkor teljes mértékben egyetértek az elõttem szólókkal.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Úgy olvastam neten hogy a kasztráció több estben is hasznos eljárás volt a problémára ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem tehetnek arról hogy agyilag aberráltak, de nem engedném õket emberek közé....
a halálbüntetés talán jó lenne...lehet kegyetlen, de a halálbüntetésnél nemis az ölés a cél hanem az elrettentés....
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Likvidálni kellene õket. Elhiszem hogy neurológiai problémájuk van, de ez nem változtat a tényen hogy nincs helyük az emberi világban.
Egy injekció és kész is. Még a lelkiismerettel sem kell bajlódni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Én ezt inkább egy betegségnek tartom, ezért orvosi kezelés volna megfelelõ rá.
Ugyanúgy hülyeség egy ilyen mentális problémával küzdõ embert börtönbe zárni, mint egy drogfüggõt.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Mondjuk en a buzikat is kiirtanam,szal nem hiszem h mervado a velemenyem.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amúgy valószínûleg a pedofília is valamilyen betegség,amit egy agyi elváltozás okozhat,talán a homokosság is betegség..de ki tudja
a lényeg,hogy ezeket beteges dolgok
am meg "nincs pedofil ember,csak türelmetlen" xD
BMW Über Alles!
de valameddig amúgy szemmel is tartják õket, USA-ban legalábbis biztos, CSI-ben volt olyan rész amikor volt teljes térképük arról hol laknak szabadlábon lévõ pedofilok.
DFTBA ಠ_ಠ
Ráadásul még jól meg is kínoznám a kecyeket.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
(passzív regem van néhány oldalon)