A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Homokosokról pont ITT egy mai cikk. Szakértõk szerint az nem betegség.

De pedokat bizony ki kéne herélni, épp mostanában volt a hírekben, hogy olyan pedofilok tüntettek akik vállalták a kasztrálást, mert így megszûnt a késztetésük s azt kérték, hogy büntetésképpen a többieken is ezt hajtsák végre.
Aquir
Ez olyan válasz volt mint: Jobban fog téged érdekelni az éhezõk sorsa, ha most hirtelen ott élnél és halálodig kiéheznél? Hát, mondjuk egy csöppet!
A pedofíliánál súlyosabb vétkekért esetleg nem akarnád sajátkezûleg kivégezni a bûnösöket??

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LoDMaSt
Csak kötözködöm: Ha a fiad megerõszakol vkit, akkor is ezen a véleményen leszel? 😊

@ Hellomarci

Rockynhooo
tarkólövés.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N o N a m e
Egyéb.
Nem érdekel.
Trisztin
egyéb - levágni nekik!😉

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Carlos
Nekem van pszichológusom. (asszonypajtás).
Szerinte mentálisan normális vagyok.

Fuss neki mégegyszer!
Akkor a 10-12 éves lányodat megerõszakolják. Akkor is ezen a véleményen leszel?

Ja, és TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
persze engedjük õket szabadon, sõt adjunk nekik papírt róla h pedofilok és ha megerõszakolt egy lányt akkor csak mutassa be h sry én beteg vagyok, így jártál
meg a sorozatgyilkosokat is engedjük az utcára, hiszen õk is "csak" betegek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigerbácsi
igen csak ezzel az a problémám, hogy akkor derül ki ha már elkövette a bûntettet. s ha még tudja is magáról hogy az, vagy hajlama van rá akkor sem kérnek orvosi segítséget. de szerintem ezt nem lehet gyógyítani, mert ilyen erõvel szerintem a homoszexuálisakat is lehetne gyógyítani.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Akkor is ezt mondanád, ha a te lányodat/fiadat erõszakolná meg egy? Amúgy ezt hogy lehet kezelni szerinted? sehogy. Maximum, ha élete végéig benyugtatózva lennének egy elmegyógyintézetben, de annak meg mi érteleme? Hidd el nekik is jobb inkább ha meghalnak.

Egyéb: tarkónlövés/akasztás

tugyiti
Egyéb: Csak azt amit õ tett ha 50 évesen megerõszakolt egy 10 évest akkor õt meg megerõszakoltatnám egy 110 évessel.
Aquir
ezt sokkal inkább felismerni megelõzni és kezeltetni kellene minthogy ilyen bekövetkezzen! mivel elsõsorban betegségbõl történõ indíttatás az oka

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Benny04
Ha letöltötték a büntetésüket utána életük végéig szemmel kell tartania õket.

kas123
Ezt magyarázd már meg azoknak akiket 1 pedofil tahó megerõszakolt, (személyes környezetemben is van ilyen személy).
Pöppet tönkretette vele az életét, innentõl kezdve had hulljon a férgese...nem érdekel hogy pszichiátriai betegség, vagy akármi is ez...ezerszeresen adnám neki vissza, a lentebb leírtakkal...

Aquir
Természetesen legyenek szabadok.

Nem tudom miért akarja mindenki egybõl lemészárolni õket, mikor a pedofíliát pszichiátriai betegségként kezelik.

Ergo a pedofilok nem másnak akarnak ártani, hanem a késztetés erõs bennük, hogy ilyet tegyenek.

Ugyanúgy kezelni kéne õket, mint akik azonnal megölnék a pedofilokat (itt egy páran)

VRSDM
nem börtönbe raknám õket, hanem ideggyógyintézetbe : )

u dont have to listen anybody else but me

kas123
életfogytiglan, testi csonkítás, és lelkileg is meggyaláztatnám...(had kúrogassák seggbe, had csicskáztassák, stb)

LordVenom
Egyéb. Ez attól függ,hogy hány éves volt a molesztált személy. Nem tudom hogy most a törvény szerint ki számít "gyereknek" 14 vagy 16 év alatti személy.
Természetesen,ha ténylegesen gyerekekrõl van szó (akik a játszótéren játszanak) akkor teljes mértékben egyetértek az elõttem szólókkal.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

clio1616v
nem zárnám börtönbe... csak amíg kezelik addig se tudjon tevékenykedni csonkítatnám az arra alkalmas testrészeit.. még a nyelvét is leszeleteltetném

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Egyéb:
Úgy olvastam neten hogy a kasztráció több estben is hasznos eljárás volt a problémára ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Marci0115
halál az összes pedofil állatra

OrioN the S
eletfogyt es be kene rakni vmi nagydarab buher melle egy cellaba... ott megtudna milyen a molesztalas.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
sosem lenne szabad kiengedni õket.

nem tehetnek arról hogy agyilag aberráltak, de nem engedném õket emberek közé....

a halálbüntetés talán jó lenne...lehet kegyetlen, de a halálbüntetésnél nemis az ölés a cél hanem az elrettentés....
tigerbácsi
villamosszék vagy akasztás. a golyó az túl gyors, a méreginjekció meg túl jó nekik.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Carlos
Egyéb: kivégzés.

Þór vígi þessi rúnar

oliwwer
😄
Dick Riddick
Egyéb.
Likvidálni kellene õket. Elhiszem hogy neurológiai problémájuk van, de ez nem változtat a tényen hogy nincs helyük az emberi világban.
Egy injekció és kész is. Még a lelkiismerettel sem kell bajlódni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

[HUN]FaTaL
Sosem lenne szabad kiengedni õket.

http://goo.gl/gd6Zi5

Treblakos
Egyéb:
Én ezt inkább egy betegségnek tartom, ezért orvosi kezelés volna megfelelõ rá.
Ugyanúgy hülyeség egy ilyen mentális problémával küzdõ embert börtönbe zárni, mint egy drogfüggõt.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

dartonita
Megcsonkitani mindegyiket akire rabizonyitjak.
Mondjuk en a buzikat is kiirtanam,szal nem hiszem h mervado a velemenyem.

clio1616v
FONTOS!!! Nyilvánosan... nagyon lassan és apró szeletekre szeleteltetném le az összes olyan kiálló testrészét, amivel hozzányúlt a kisgyerekekhez.. ezzel megakadályoznánk a tövábbi ilyen cselekmények elkövetésében.. talán elrettentõ példa lenne a többi barom számára is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

TheRock18
én beraknám a pedofilt 10 szexuálisan kiéhezett "brazil" vagy néger rab közé...õk elszórakoznának vele
amúgy valószínûleg a pedofília is valamilyen betegség,amit egy agyi elváltozás okozhat,talán a homokosság is betegség..de ki tudja
a lényeg,hogy ezeket beteges dolgok

am meg "nincs pedofil ember,csak türelmetlen" xD

BMW Über Alles!

Kicsikiraly
Ha letöltötték a büntetésüket utána életük végéig szemmel kell tartani õket.

de valameddig amúgy szemmel is tartják õket, USA-ban legalábbis biztos, CSI-ben volt olyan rész amikor volt teljes térképük arról hol laknak szabadlábon lévõ pedofilok.

DFTBA ಠ_ಠ

DJKonya
Sosem lenne szabad kiengedni õket.

Ráadásul még jól meg is kínoznám a kecyeket.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

immovable
Egyéb. Kasztrálni õket.
MR ME
csak azzal tudom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
Sehol sem ismerkedem, elvagyok magammal.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

NEOreg3
én látom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tommygear
énis hogy az új szkinnel nemláccik ha linkelek 😄
NEOreg3
ennek örülök

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tommygear
oké <#eljen>
NEOreg3
esetleg értelmezd amit írtam

tommygear
hát akkor mér nem azt írod?
CopyKing92
ki tuggya. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Régebben ismerkedtem, de manapság már nem.
(passzív regem van néhány oldalon)

clio1616v
a lábaiddal is tudod? ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MR ME
10

NEOreg3
pedig arra nyomtam:|

msnen meg élõbe