A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább az egész neten nézz körül, úgy már jobb statisztikát kapsz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Jah jah a konzolosok mindig verik a nyálukat évek óta tisztára mint vmi dedós hülyegyerekek,évekkel ezelõtt már eltemették a pcs játékokat,most is az megy😄.....
Akkor PC.
De inkább csak zene miatt 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Ha minden jól megy péntektõl 360on.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Fatal,olvass vissza,és szólj,ha látsz olyan post-ot,hogy egy konzolos szarozza a PC-t. <#ravasz1>#ravasz1>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Másodszor: " Õk kevésbé tudják elfogadni a másik oldalt,mint a konzolosok."
Igen bizonyára mi nyitogatunk topicokat hogy a másik platform játékainak leáldozott. ROFL😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Hihetetlen szánalmas,amikor fikázza valaki az egyik,vagy másik oldalt. De észrevettem,hogy a PC-sek szélsõségesebbek,és butábbak. Õk kevésbé tudják elfogadni a másik oldalt,mint a konzolosok. Én örök életemben konzol párti voltam,de évekkel ezelõtt már beláttam,hogy a PC annyira univerzális,hogy nem lehet a kettõt összehasonlítani. Viszont még mindig sok játék élvezhetõbb a konzolokon...szerintem.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
jó ezekkel a játékokkal nosztalgiázni😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Led Zeppelin - Stairway to Heaven ( iskolai gala, kamera:| )
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Hegi: nagyon ajánlott...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
meg az megint más hogy monitor a pofád elõtt van, egy plazmatv-n meg akár a szoba másik felébõl is játszhatsz (sõt, kanapé rulz <#idiota>#idiota>)
meg ez nem jó indok, pénzzel mindent meglehet oldani lásd
\"Erről van szó!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.