A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ide az sg 20ada jár kb, nem hiszem, hogy releváns. 😊

Inkább az egész neten nézz körül, úgy már jobb statisztikát kapsz.

http://goo.gl/gd6Zi5

tigeroo
amugy én read only user vagyok abban a topicban, de nem beszélnek hülyeséget...és ott többségben a konzolokról társalognak...
Narxis
A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bardocz
Nem,csak úgy kurvára szép a képe😊
Yoda001
PC, PS3

http://9gag.com/gag/5135249

"Igen bizonyára mi nyitogatunk topicokat hogy a másik platform játékainak leáldozott. ROFL😄"
Jah jah a konzolosok mindig verik a nyálukat évek óta tisztára mint vmi dedós hülyegyerekek,évekkel ezelõtt már eltemették a pcs játékokat,most is az megy😄.....

Jó hogy belátod csak valami olyat venni ami játékra használható hát szerintem elég nagy hülyeség.....

jackcsabi
Már elég ritkán játszok, inkább csak akkor ha valamin nagyon lelkizek és el akarom terelni a figyelmem...
Akkor PC.
De inkább csak zene miatt 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

PC...

Ha minden jól megy péntektõl 360on.

Scottt
PC

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bruk
De hát tudod, ezek az atom kockák . 😊

RS
PC

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

LordVenom
Ezt mondom én is...😊)
Fatal,olvass vissza,és szólj,ha látsz olyan post-ot,hogy egy konzolos szarozza a PC-t. <#ravasz1>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Bruk
Amúgy nem tök mind1 kinek mi jön be? Ilyen szarokon összeveszni szánalmas. 😊

pc,psp,pda
[HUN]FaTaL
Elõször is öngól, fail.

Másodszor: " Õk kevésbé tudják elfogadni a másik oldalt,mint a konzolosok."

Igen bizonyára mi nyitogatunk topicokat hogy a másik platform játékainak leáldozott. ROFL😄

BaliBoy
Ezt hívják öngólnak. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LordVenom
PC,PS2,PS3

Hihetetlen szánalmas,amikor fikázza valaki az egyik,vagy másik oldalt. De észrevettem,hogy a PC-sek szélsõségesebbek,és butábbak. Õk kevésbé tudják elfogadni a másik oldalt,mint a konzolosok. Én örök életemben konzol párti voltam,de évekkel ezelõtt már beláttam,hogy a PC annyira univerzális,hogy nem lehet a kettõt összehasonlítani. Viszont még mindig sok játék élvezhetõbb a konzolokon...szerintem.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Simaji
+ még Game Boy Advance, bár sokan mondhatják erre azt, hogy majdnem ugyan az mint a Nintendo DS. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Aquir
épp most nyertem 😛 <#idiota>
jó ezekkel a játékokkal nosztalgiázni😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

chhaya
Egyiken se, nem érdekel a dolog.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

DJKonya
PC

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

kraawz
ismerõsöm a srác, sosem tanult se tanártól, csak magát képezte netrõl/könybõl/hallásból, rengeteg játékkal. És még csak mostanában töltötte a 18-at.

Led Zeppelin - Stairway to Heaven ( iskolai gala, kamera:| )

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Bezzeg NHL09-ben nincs benne.

Hegi: nagyon ajánlott...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hegi90
konzolos játékhoz feltétel a HDTV? o_O

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
pc

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aquir
ebben a C64-es jégkorongban még magyarország is szerepel :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
jah. meg régi C64 + Nintendo játékok emulátorral!!!😊

Hát jah, kb leírtad mind2 pont hátrányát és elõnyét 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bruk
Már akkor 1 normális széket is lehetne oda venni, na meg 1 asztalt. 😄

LasDen
pc....másra nincs pénz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
<#eljen>
DeerHunter01
vehetnék, de netezéshez pl. nem kell HDTV, viszont játékokhoz kiváló lenne

\"Erről van szó!\"

tommygear
PC.
Egyéb: sárga kazettás videójáték nagyon régen. <#idiota>

Hát akkor ennyi erõvel a PC hez is vehetnél HDTV-t nem?

tigeroo
jó, lehet kapni 23colos monitorokat is...
meg az megint más hogy monitor a pofád elõtt van, egy plazmatv-n meg akár a szoba másik felébõl is játszhatsz (sõt, kanapé rulz <#idiota>)

meg ez nem jó indok, pénzzel mindent meglehet oldani lásd
DeerHunter01
tudom hogy van warez,de azért mégis egy jó nagy tv-n élvezetesebb játszani mint monitoron

\"Erről van szó!\"

clio1616v
az ágyban vagy az autóban...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
Jah izé,a konzol az xbox 360.
bardocz
PC,néha konzol,de az csak nagyon szórakozásból,nincsen rá szimulátor.
Konzolra is van warez. HDTV-t meg nem kell venni, ugynolyan jó az egy 25-30 ezres wide tft monitoron is.

Lassan egy éve nem játszottam. De ha elõfordul, akkor PC.
Bruk
Nagyon értelmes vagy blõõ 😊

DeerHunter01
kiskoromba kurvasokat SEGA-ztam 😄D

\"Erről van szó!\"

Benny04
pc, egyéb: TV játék <#idiota>

tigeroo
hát ja, fõleg hogy külsõsként csak röhögök ezeken a vérpistikéken😄
Pepsi Twist
PC + iPhone

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

OrioN the S
szanalom ez a pc-konzol rivalizalas...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
eh
[HUN]FaTaL
PC és más egyéb, listán nem szereplõ platformon, mégpedig: néha a mobiltelefonomon (SE k800i) 😄