127612
  • Scottt
    Nincs, és nem is lesz.
    Nem, abszolút nem bloggolok.
  • RS
    Nincs
    Nem
    Nem
  • byzhouse
    nincs
    nem
    nem
  • Dick Riddick
    Nincs és nem is lesz saját, viszont más /humoros témájú/ blogokat néha szoktam olvasni. Két-három ilyen van maximum.
  • OrioN the S
    Merhetetlenul le***om a blogokat szal: nincs,nem :)
  • ba32107
    Bugreport: középső kategóriában nem működik a számláló. Ha ott is jelöltem opciót, azt a hibaüzenetet kaptam, hogy nem jelölhetek többet a megengedettnél, ezért aztán ott nem jelöltem semmit. Ja és a figyelmeztetések továbbra sem tűnnek el.

Plusz egy javaslat: a nem jelölhetek többet hibaüzenetes oldalnál lehetne egy vissza gomb, mert így most frissíteni kellett.
  • F1re
    en 177 / 71-3kg vok de 85 kg-ra felakarok menni persze izommal nem zsirral
  • Cat13
    Fogynom kellene.
    már megint visszahíztam 55re fúú :@
  • Ability
    Szerintem felhasználói oldalról is döntő szerepet játszik, hogy gyors, támogatja a modern technológiákat. Illetve van már neki is stabil extension rendszere, hivatalos Google extension galériával. Kényelem és megszokás az más kérdés, bár nekem a legkényelmesebb böngésző. :)
  • HöfEE
    Túl vékony vagyok, fel kéne szednem néhány kilót.

• autoszimulator
    chrome fejlesztői oldalról tökéletes maximum, de felhasználói oldalról közel sem az még.
  • Benny04
    igaz, elírtam, 66 kiló vagyok :D
  • Cat 02 #59813
    Hát mi userek csak annyit láttunk belőle, hogy működik :)
  • Ability
    És globálban mindenkinek: még rohadtul nincs ám kész a dolog, gyakorlatilag a kikerülés előtt 24 órával majd' egy heti feladatot csináltam meg egyszerre. Látszik is az eredménye, működni működik, az más kérdés, hogy időnként szarul. :D
  • Ability
    Ez gyorsabb, csak az SG húzza le, ugyanis megvárja míg betölt a lap. A gond az volt vele, hogy elavult volt a felépítése, a könyvtár és fileszerkezete romokban, az ATW miatt tele vont bugokkal.

BA.: előzőhöz még annyit, hogy ez egy Opera bug, nem tudok vele mit csinálni, a 10-es úgy szar, ahogy van. Sajnos ezt kell mondanom, annak ellenére, hogy a 9-es szériáig egy mintakép volt. De majd ránézek hamarosan.

VRSDM: Chrome egy fejlett böngésző, tulajdonképpen ha kizárjuk a Safarit (Windows alatt nem sokan használják), akkor a legfejlettebb. :)
  • Ability
    Egyszer nekem is csinált ilyet FF, de nem szavazóval volt gond, hanem úgy általában a flashplayerrel (itt felül pedig van egy szép kis gépet lerohasztó flash reklám.)
  • Ability
    Javítva, integerben akartam tárolni egy nagyobb értéket, mint amit kezelni képes. :D Pár másik bug is javítva lett.
  • autoszimulator
    persze, hatványozottan igaz ez olyan csajokra, akiknek mindenki mondja, hogy nem vagy kövér, valójában is 160 centihez 40 kiló, és még fogyni akar? Szerintem igen is mondhatja valaki a másikra, h mi nem okés vele, csak ne baszogassa.
  • Rundstedt17
    184 cm voltam/100 kg
    5 hét alatt 10kilóval kevesebb 184/90kg,80kg-nál megállok az tökéletes lesz.
  • tigeroo
    Ha kicsit edzettebb lennék, elégedett lennék.

sajna van kis pocakom ami nem baj, végülis sok csaj szereti), de a mellizmom felső része kivan dolgozva, az alsón még kéne dolgozni...

188cm/86kg vagyok amúgy

• Pepsi Twist
    jól érzi magát azt szeles időbe nem jár az utcára csak 3 téglával a zsebébe :D meg azé nézzen má ki valahogy 1 FÉRFI 1 nő lepipálja szinte bármikor...
  • VRSDM
    nekem semmi bajom az új rendszerrel. gyors és szép.
    /developeres chrome-om van
  • MR ME
    mit parancsolgatsz bazz, dugni akartod?
  • extramagascsaj
    most mi közöd hozzá hogy vékony?
    az a lényeg,h ő jól érezze magát...nem hogy neked tetszem omg :S
  • Molnibalage
    BMI index = Testtömeg / magasság a négyzeten méterben.

Férfiaknál átlagos izomzat mellett 20-25 a normális elvileg. Tehát aki kicsit izmosabb, annak a 25 feletti annyira nem gáz elvileg.
  • Narusco
    176-hoz az 58 kurvakevés, meg hogy néznek ki az olyan emberek? utálom a kis vékonylábú buzikat akiknek a szél összeakasztja a lábait... hízz már meg 66-70-re legalább...
  • Ari18
    Akkor én most nem vagyok normális mert a 176cm-hez vagyok 94-96kg? Felejtsd már el az ilyen szarokat.
  • jhetedikj
    Állj oda a falhoz vagy ajtókerethez háttal és úgy húzz egy vonalat a fejed búbjával egy vonalban esetleg meg is kérhetsz valakit. Azért a frissen festett falat össze nem firkáld. xDD
  • jhetedikj
    Elégedett vagyok, mert kellően szálkás / izmos vagyok.

186/73 de azért pár kiló izomból még elférne rajtam
  • LordVenom
    Ez az index a női ÁTLAG és férfi ÁTLAG súlyt írja a magassághoz képest,de mivel te a leírásod szerint hímnemű vagy,kár lenne hajtanod a női súlycsoportra... ;)
  • Cat 02 #59795
    Egyébként régi rendszerrel mi volt a baj ? Az legalább nem volt ennyire lassú :)
  • angelslie
    Szerintem meg hülye vagy hogy leállsz velük vitatkozni :)
    Nem kell azzal foglalkozni hogy mások mit mondanak és kész...
  • ba32107
    Egy 10 centis vonalzóval is meg tudod mérni magad, ha nagyon akarod :)
  • milk4
    És mellesleg a Body Mass Index szerint:
    170 54 72
    172 56 72
    174 56 74
    176 58 76

(Magasság cm-ben;min. testsúly kg-ban;max testsúly kg-ban)

És én meg mondtam,hogy kb. 176vagyok.Könnyen lehet,hogy még csak most ütöm meg a 172-t vagy lehet,hogy már 178-at...Nincs normális mérőszallagunk,ezért megmérni nemtudom magamat.
  • milk4
    Amúgy meg csak úgy fogytam 5kilót 2hét alatt,hogy nem ettem semmilyen édességet.
  • LordVenom
    Számokban: 173cm / 73 kg
  • LordVenom

• extramagascsaj
    Fogynom kellene.
  • Lullaby
  • Lacee86
    Nem, sztem csak jól sikerült az első műtétje. Jön a folytatás...