A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Hát abban ne legyél biztos...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

REPS0L
általában mindenkit visszahívot, de ha valaki visszahívó smst küld vagy 500at, attól hülyét kapok és vissza sem hívom.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ha nem ismeretlen szám ja

de nálam jobban nem utáltok telefonálni
[HUN]FaTaL
kb 2 hete volt ilyen kérdés de az nem baj:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Dick Riddick
Egyébként ezen a téren elég paraszt tudok lenni. Ha nagyon fontos, úgyis visszahívnak. Fõleg ha nem sok kedvem van beszélni az illetõvel.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Attól függ ki keresett... ha meg rejtett szám hív, fel sem veszem<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dick Riddick
:)

MR ME
attól függ h ki keres, 1-2 embert visszahívok, am meg ha akar vmit akkor úgyis keres megint ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Hogy itt is szétfilozofáld a topikot salával? Inkább ne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
akkor talán küldd be.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kas123
ez nem a kérdéshez fontos, hanem a szavazáshoz...
ha tudod hogy anyuci fizeti és ezért nem hívsz vissza senkit akk az utolsóra böksz, ha a többi akk a többi :D

clio1616v
egy olyan kérdést szívesen látnék, hogy neked mi a fontos az életben, ilyen még nemvolt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha neked a pénz fontos akkor igen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mike at home
essél nekem
igenis fontos tényezõ lehet a visszahívás kérdésében

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

clio1616v
elveszel a részletekben

clio1616v
kit érdekel mennyit telefonál valaki? tudja kifizetni a számlát az a lényeg, miért probléma ez...

volt hogy 850Euro volt a számlám, az a lényeg, ha kell tudjak telefonálni, minden más nem számít...

de ilyen hülye kérdést, hogy visszahívsz-e valakit... fölösleges kérdés, olyan mintha megkérdeztétek volna: Te válaszolsz ha valaki kérdez tõled valamit?

Mike at home
egyébként felmerül az a kérdés is kinek milye van
elõfizetés, pre-paid, maga fizeti, anyu fizeti és erõsen limitált, mert akkor ugye persze hogy nem hív vissza senkit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zsutyesz
rejtett :D

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Mike at home
mindenkit

Mike at home
minket visszahívok
amit ellenben rühellek, ha rejett számon hívnak

akyyy
Muna miatt muszáj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

VRSDM
nem szoktam telefonálni, ha érdekel az illetõ akkor visszahívom, vagy ha tudom hogy fontos.

de ha tudom elõre hogy valami faszság okán keres (mert ismerem az illetõt akkor megvárom hogy hívjon újra)

u dont have to listen anybody else but me

kas123
Attól függ, hogy ki keresett.

Bruk
"Senkit sem hívok vissza."

Talán akkor ha tudom hogy az illetõ azért keresett mert találkánk van vagy valami ilyesmi....

NEOreg3
ha megvan a szám, visszahívom, de csak egyszer, ha akkor meg õ nem veszi fel, így járt

amúgy jó, ha egy évben egyszer olyan valaki keres, aki nincs benne a telefonkönyvemben (kivétel ez alól ha neten valahol megadtam, hogy vissza tudjak igazolni valamit); a számomat is olyan 10-12 ember ismerheti

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

milk4
Senkit sem hívok vissza.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Dick Riddick

BlackShadow
Egyéb.

Ismeretlen számot soha, ismerõs számot meg akkor, ha 2x ill 2nél többször keresett.. mert akkor lehet vmit akarnak :) .. ha csak 1x hív vki akkor "ha fontos úgy is keres még" alapon nem csinálok semmit

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bardocz
Attól függ ki keresett.Meg van,hogy akinek a számát nem ismerem,mert erõsen gyanús, hogy valami üzletelés miatt hív,vatera/bicikli...
HöfEE

tenkenorman
nagyon nagyon ritkán

http://www.tenke.hu

Corrupt
Senkit sem hívok vissza.

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

[HUN]FaTaL
És a szimpatikus szám az nálad mit jelent? Ha összeadva a számjegyeket, négyzetgyököt vonva egész szám jön ki?:D

bujcsik555
Attól függ, hogy ki keresett. Ha ismeretlen a szám akkor a hangulatomtól függõ. Ha tudom ki az, hát, akkor is :D De vannak személyek akiket sose hívok vissza, mert 20 perc alatt sem mondja el mit akar,hanem még akkor kezd hozzá. Család az egyetlen akit mindig visszahívok(kivéve suliba, buszon, haverokkal marhulás közbe, piásan, vagy ha vmi csajjal "társalgok")<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

DeerHunter01
Volt már rá példa hogy visszahivtam idegen számot persze.
De mindig csak azt hallottam: Elnézést ,téves volt.
de a jövõben inkább visszahivok minden számot mert akármilyen baj miatt is hivhat pl. haverom egy másik telóról

\"Errõl van szó!\"

TheRock18
"ha szimpatikus a szám akkor visszahívom"
ee...ti kajak reggelibe akartok fojtani :D
Fatal és Wordsworth meghívlak titeket a szefó topikba,mert olyan hülyék vagytok,hogy titeket be kell,hogy vegyünk :D xD

BMW Über Alles!

wordsworth
3. de annyival kiegészítem, ha szimpatikus a szám akkor visszahívom, különben nem :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

immovable
<#smile>
[HUN]FaTaL
FAIL, azt hittem a kérdésrõl beszélsz. :D

[HUN]FaTaL
És hol van szó benne rejtett számról??

immovable
Rendben fõnök. 8)
tugyiti
nem
TheRock18
ejj
maradj már
te is belekötsz még az élõ fába is..erre szokták mondani,hogy "értsd jól" :D

BMW Über Alles!

[HUN]FaTaL
Hát akkor te vidd magaddal, mega LOL:D

immovable
Attól még sületlenségeket beszélsz merõ okoskodásból, de már megszoktuk. :)
clio1616v
olvasd már el a kérdést?

nem az volt a kérdés hogy Vissza tudod hívni, aki keres?

mivan nem tanítanak szövegértelmezést a mai kisgyerekeknek már?

kastil
És mi van ha pl barátnõd hívott fel egy fülkébõl, hogy orkok támadtak rá és elvették jóformán mindenét, vagy elcsapta egy kibaszott auto? lehetne sorolni.

Én az idegen számokat elég surun visszahivom, mert nem tudhatom h miféle baj van.
Ismert számok nagyrészét meg leszarom, sokszor direkt nem veszem fel.

immovable
<#idiota>
DeerHunter01
:DDD

\"Errõl van szó!\"

Rockynhooo
senkit se hívok vissza mert az évben csak egyszer van pénz a telómon az dec 24.tõl egészen január 1. reggelig. amúgy meg csak én küldöm a visszahívókat xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"