A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
de nálam jobban nem utáltok telefonálni
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha tudod hogy anyuci fizeti és ezért nem hívsz vissza senkit akk az utolsóra böksz, ha a többi akk a többi :D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
igenis fontos tényezõ lehet a visszahívás kérdésében
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
volt hogy 850Euro volt a számlám, az a lényeg, ha kell tudjak telefonálni, minden más nem számít...
de ilyen hülye kérdést, hogy visszahívsz-e valakit... fölösleges kérdés, olyan mintha megkérdeztétek volna: Te válaszolsz ha valaki kérdez tõled valamit?
elõfizetés, pre-paid, maga fizeti, anyu fizeti és erõsen limitált, mert akkor ugye persze hogy nem hív vissza senkit
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amit ellenben rühellek, ha rejett számon hívnak
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de ha tudom elõre hogy valami faszság okán keres (mert ismerem az illetõt akkor megvárom hogy hívjon újra)
u dont have to listen anybody else but me
Talán akkor ha tudom hogy az illetõ azért keresett mert találkánk van vagy valami ilyesmi....
amúgy jó, ha egy évben egyszer olyan valaki keres, aki nincs benne a telefonkönyvemben (kivétel ez alól ha neten valahol megadtam, hogy vissza tudjak igazolni valamit); a számomat is olyan 10-12 ember ismerheti
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ismeretlen számot soha, ismerõs számot meg akkor, ha 2x ill 2nél többször keresett.. mert akkor lehet vmit akarnak :) .. ha csak 1x hív vki akkor "ha fontos úgy is keres még" alapon nem csinálok semmit
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras
http://goo.gl/gd6Zi5
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
De mindig csak azt hallottam: Elnézést ,téves volt.
de a jövõben inkább visszahivok minden számot mert akármilyen baj miatt is hivhat pl. haverom egy másik telóról
\"Errõl van szó!\"
ee...ti kajak reggelibe akartok fojtani :D
Fatal és Wordsworth meghívlak titeket a szefó topikba,mert olyan hülyék vagytok,hogy titeket be kell,hogy vegyünk :D xD
BMW Über Alles!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
maradj már
te is belekötsz még az élõ fába is..erre szokták mondani,hogy "értsd jól" :D
BMW Über Alles!
nem az volt a kérdés hogy Vissza tudod hívni, aki keres?
mivan nem tanítanak szövegértelmezést a mai kisgyerekeknek már?
Én az idegen számokat elég surun visszahivom, mert nem tudhatom h miféle baj van.
Ismert számok nagyrészét meg leszarom, sokszor direkt nem veszem fel.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"