A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mehetnek a kõfejtõbe.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Minden esetben a büntethetõség maximumát kiszabni rájuk, kedvezményes szabadulásból kizárni õket és természetesen "szemmel tartani" szabadulás után, ami mûködõ dolog Pártfogói felügyeletnek hívják. Viszont olyan szankciókat bevezetni, hogy pl. havi 1x jelenjen meg a pártfogónál, ha elmulasztja ismét börtönbüntetést kapjon fegyház fokozatút (legszigorúbb), vagy lakhelyelhagyási tilalmat.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem tudom, de valami olyat amit örökre megemlegetnek...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mama2-vel össze kell õket zárni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De véleményem szerint meg kéne ölni õket. Nem érdekel hogy betegség.
De ha életük végéig börtönbe maradnak akkor kedves cellatársakkal kell õket összezárni (pl.: olyanokkal akiknek még nincs köcsögük vagy asszonyuk bent..).
De persze tegyük fel hogy lehet kezelni, meggyógyul de valamilyen oknál fogva visszaesik és tönkretesz még 1-2 életet...
Én inkább neki hiszek.
Tény, hogy van olyan is, amirõl te írsz, de nem az a többség.
Þór vígi þessi rúnar
a pedokkal,meg a gyerek,esetleg (anya/feleség) gyilkosokkal elég keményen bánnak bent...
BMW Über Alles!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"You are fucking crazy people!\"
btw, valami nem stimmel a scripttel, Firefox mindig összeomlik mikor megnyitom...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
meg róma se egy nap alatt épült...
Spread De Love!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
pont ezaz,hogy a hányatott sorsú emberekbõl lesznek jó emberek
a kis elkényesztetett gyökerekbõl lesznek a pedók,gyilkosok,stb.
mivel anyu/apu mindent megad,de leszarja a gyereket valójában..
higyj nekem tudom mirõl beszélek
BMW Über Alles!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Csak ott a bibi, hogy nem lehet "gyógyítani" a pedofilokat!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Þór vígi þessi rúnar
amúgy a kasztrálás is eredményes lenne,mert a szexuális késztetés csökken,vagy elmúlik...mittomén
vagy biztos vannak gyógyszerek,amelyek csökkentik a szexuális vágyat
de mindenféleképpen el kéne zárni a gyerekektõl!
BMW Über Alles!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hány gyereket tettek tönkre lelkileg? Az a gyerek sosem fogja kiheverni azt amit vele csinált egy pedofil. Nem fog többé bizni senkiben sem szinte.
ez a véleményem
\"Errõl van szó!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM