A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piloss
Headshot

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Motoroj
Sosem lenne szabad kiengedni õket.

Mehetnek a kõfejtõbe.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Euronymous
Tarkólövés.

Az biztos, hogy az áldozatban örökre nyoma marad! Elítélem azokat az embereket, akik gyerekeket bántalmaznak, hiszen õk még kicsit, õket óvni kell!

QuippeR
ha nem hagyna hidegen a dolog, kisebb esélye lenne, hogy a te gyerekedet érje ilyesmi.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

jhetedikj
Hol vannak azok a gyerekek??<#eplus2>

anno 1987

Kasztrálás mindenképpen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha az én gyerekemet molesztálná tuti megölném... amúgy meg hidegen hagy a dolog... szemmel kéne tartani õket...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bruk
Nem kizárt.

bogyoka
Sosem lenne szabad kiengedni õket

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

szjuca
Egyéb:
Minden esetben a büntethetõség maximumát kiszabni rájuk, kedvezményes szabadulásból kizárni õket és természetesen "szemmel tartani" szabadulás után, ami mûködõ dolog Pártfogói felügyeletnek hívják. Viszont olyan szankciókat bevezetni, hogy pl. havi 1x jelenjen meg a pártfogónál, ha elmulasztja ismét börtönbüntetést kapjon fegyház fokozatút (legszigorúbb), vagy lakhelyelhagyási tilalmat.

Rockynhooo
nem az hogy jó , de még ember sem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jackcsabi
Egyéb.

Nem tudom, de valami olyat amit örökre megemlegetnek...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

a csöves cigánygyerekekbõl nem lesz jó ember

Egyéb. Levágni a faszukat! 5cm-ként!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MR ME
így is van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TheRock18
jah,mama2 elvesztené a szüzességét...vagy legalábbis a segge xD xD

BMW Über Alles!

Rockynhooo
mind2 fél élvezné :D

TheRock18
hozzá se mernek nyúlni sztem...az enyingiek állatok...

BMW Über Alles!

TheRock18
ejj..ilyennel ne viccelj...az a halálnál is rosszabb lenne :'( xD xD

BMW Über Alles!

milk4
Egyéb.

Mama2-vel össze kell õket zárni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Bruk
"Egyéb" vagy "Sosem lenne szabad kiengedni õket."

De véleményem szerint meg kéne ölni õket. Nem érdekel hogy betegség.
De ha életük végéig börtönbe maradnak akkor kedves cellatársakkal kell õket összezárni (pl.: olyanokkal akiknek még nincs köcsögük vagy asszonyuk bent..).

De persze tegyük fel hogy lehet kezelni, meggyógyul de valamilyen oknál fogva visszaesik és tönkretesz még 1-2 életet...

Carlos
Sztojkával is viccesen bánnak az õrök... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát tesó, nekem a párom mondta, aki szihológus. Nekik ezt tanították az egyetemen.
Én inkább neki hiszek.
Tény, hogy van olyan is, amirõl te írsz, de nem az a többség.

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
bizony-bizony
a pedokkal,meg a gyerek,esetleg (anya/feleség) gyilkosokkal elég keményen bánnak bent...

BMW Über Alles!

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Aquir
attól még lehet kezelni õket

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NeverwinterKING
hát nem tudom... talán majd egyszer feltalálják

\"You are fucking crazy people!\"

Az is lehet, hogy sosem lehet elõállítani. A rák ellenszerét is már rengetegszer megtalálták, mégis milliók halnak meg benne.

Lullaby

btw, valami nem stimmel a scripttel, Firefox mindig összeomlik mikor megnyitom...

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

NeverwinterKING
2 év alatt nem lehet elõállítani egy ilyen gyógyszert sztem.
meg róma se egy nap alatt épült...

2007 es cikk. Szóval,ha valóban gyógyszerrel gyógyítható lenne, akkor már nem lennének pedofilok sem gyilkosok, mert már gyerekkorban ezt ellenõriznék, nem? De mégis vannak. Valamint ez kiválóan bizonyítja azt is, hogy nem neveltetésbõl adódó, hanem genetikai probléma áll fent ezeknél az embereknél.

Rockynhooo
<#eljen>

N1ggA
börtönben sem szeretik õket amúgy. ha megtudják, hogy pedofília miatt kerültek be, akkor elég keményen "bünteti" õket a többi rab is

Spread De Love!

Mersant
<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TheRock18
tévhitben élsz...
pont ezaz,hogy a hányatott sorsú emberekbõl lesznek jó emberek
a kis elkényesztetett gyökerekbõl lesznek a pedók,gyilkosok,stb.
mivel anyu/apu mindent megad,de leszarja a gyereket valójában..
higyj nekem tudom mirõl beszélek

BMW Über Alles!

NeverwinterKING
ezt olvasd el. meg mindenki más aki leakarja lõni õket.

QuippeR
kémiai kasztrálás is létezik, ami nem visszafordíthatatlan. ha idõközönként ellenõrzik, hogy rendszeresen bevette-e a gyógyszert + pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá, akkor ez egy járható út lenne szerintem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

redbull0304
"Ugyanúgy kezelni kéne õket"

Csak ott a bibi, hogy nem lehet "gyógyítani" a pedofilokat!

Rettenthetõ
Ez a kasztrálás / kivégzés is szép elképzelés, csak mindig fent kell tartani az esélyét annak is, hogy mi van, ha valakit tévesen vádolnak meg - amire már volt pár példa az idõk folyamán...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

OrioN the S
Mondjuk ez a kasztralas is durva lehet... no here,no party. De emberibb ,mint a kivegzes.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
A pedofilok az esetek nagy többségében gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatások és erõszak hatására lesznek pedók.

Þór vígi þessi rúnar

N1ggA
Egyéb: kasztrálni kell õket, utána vissza lehet engedni, ha letöltötték

Spread De Love!

TheRock18
amúgy nem tom,miért akarjátok megölni õket egybõl...MIVEL NEM ÖLT EMBERT,JOGA VAN AZ ÉLETHEZ...
amúgy a kasztrálás is eredményes lenne,mert a szexuális késztetés csökken,vagy elmúlik...mittomén
vagy biztos vannak gyógyszerek,amelyek csökkentik a szexuális vágyat
de mindenféleképpen el kéne zárni a gyerekektõl!

BMW Über Alles!

NEOreg3
meg kell õket dicsérni<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DeerHunter01
Maradjanak a börtönben életük végéig,ezek nem emberek, ezek állatok.
Hány gyereket tettek tönkre lelkileg? Az a gyerek sosem fogja kiheverni azt amit vele csinált egy pedofil. Nem fog többé bizni senkiben sem szinte.
ez a véleményem

\"Errõl van szó!\"

Aquir
Én hálát küldök az égnek hogy Társadalomban élünk ami szigorúan megtorol minden megnyilvánulást, ahol csak úgy gyilkolászni akarnának egyes emberek hirtelen ötlettõl vezérelve. Biztonságban érzem magam tõletek.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ha kiderül valami közeli rokonodról hogy pedofil, akkor is tarkónlövetnéd?

Molnibalage
Érdekes módon arról szó sem esik, hogy mitõl lesz valaki pedofil. Talán részben a nevelés hiánya. Akkor végezzük ki helybõl a szüleiket is? Sõt a rokonságot is, mert õk is hordozzák a génkészlet egy részét?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
Jogos felvetés. Ebbe még nem gondoltam bele...

Þór vígi þessi rúnar