127612
-
Unreal1942 #71137 Nem kell. -
Felesleges. -
Ingyen jöhet. -
tok felesleges -
Felesleges -
Akkor lenne jó, ha csak bizonyos üzeneteknél, tehát aminél bejelölöm. Mert például ha gumiban válaszolnak valami baromságra az egyáltalán nem érdekel, csak foglalja a helyet a postaládában. -
Na ettől a természetvédelmi terület dumától megy fel úgy a pumpa, hogy pofán tudnám baszkodni aki kitalálta. 10km-rel arrébb, meg ott állnak hegyben az osztrák szélkerekek. De nekünk nem kell. Minek? Jó az eon is kurvára. -.-
10% meg kibaszott sok. Szerintem. A faszságoktól függetlenül, én is atomerőmű párti vagyok, de per/pill azért nem építünk "zöld" erőműveket, mert valaki bukna rajta pénzt. Sokat. -
A megállás nélkül erős túlzás. A szélsebesség meg elég kicsi. Ahol fúj, az jellemzően természetvédelmi terület, oda nem tehetsz szélerőművet.
A magyar energiahálózat 10%-nál több szélenergiát nem bír el stabilitási problémák miatt.
Az, hogy 290 nap süt egy dolog. És mekkora teljesíménnyel.
Vicc az egész... -
A hagyományos 2. generációs nyomottvizes reaktorokkal kb. 120-150 év. A 3. és 4. generációs tenyésztő reaktorokkal néhány millió év... -
Böff. Az Alpokalján megállás nélkül fúj ez a kibaszott szél, az Alföld egyes területein pedig az év 290 napján süt nap. Amúgy meg Európa egyik legböszmébb folyója szeli át az országot. Ezektől eltekintve tökéletesen igazad van -.- -
Meddig elég az urán(ium)? -
De azért építsünk szélerőműveket a kárpát medencében, ahol nem fúj a szél, építsünk vízerőművet ahol nem folyik a víz és építsünk napkollektorokat, ahol nem süt a nap.
Hülye zöldek. -
8 gramm urán elég (lenne) egy család éves energiaszükségletének kielégítésére -
még mindig nem érted, hogy ott nincs bolt. -
megyek másik boltba:D és nem kezdek el háborúzni a szomszéddal az üres boltért... -
Fbn Lx #71122 Elcsépelt és még mindig nincs a kettő között logikai kapcsolat.
összemostad az ésszerűségre való törekvést valami szélsőséges aszketizmussal. Nem jó érv, na. -
atya úr isten bazd meg.
miért sírjátok azt hogy felesleges pénzkidobás? gondoljátok már végig... ezzel jár a tudomány/felfedezés.
akkor ne használjatok semmilyen technikai vívmányt menjetek afrikába bogyókat gyűjteni a dzsungelben. -
felfedezzük az időutazást yeaaaaah -
2012-ben sztem nagy felfedezés lesz -
Semmi különös nem fog történni
Azért nyomtam erre mert a következő 2-3 évben nem fog történni semmi, azt is beleszámolva, hogy 2011-ben végig állni fog. Persze hosszabb távban gondolkodva 5-10 év lehetséges, hogy bebizonyítanak/megcáfolnak/felfedeznek/ valamit vagy katasztrófa lesz belőle. -
20 milliárdból? Bocs, de ez a mai legjobb vicc volt. Ennél csak a szállítási költségek többe fájnának évente. A termelés megoldása meg nem lehetséges sok helyen... -
HUmanHunter #71116 szerintem a nagy hadronütköztető lenne v mi ahol fénysebességre gyorsítják az ien apró szirszarokat -
aham, szóval neked anyád több éves kiképzés során megtanította, hogy szerezz élelmiszert a BOLTBÓL. no de ha a bolt polcai kiürülnek (ez messze nem tőled függ), akkor hogy szerzel kaját? mert a csirkemell sem rántva születik... -
Cat 02 #71114 Áruld már el nekem, hogy a sivatag közepén több ezer éhező között, hogyan is kéne ennivalót szereznie, könyörgöm. -
Adhatsz valakinek enni és el lesz vele...(nagyon rövid ideig)
de ha megtanítod hogy szerezzen enni valót! -
A fizikusoknak biztos hasznos, de semmi átütőt nem fogunk felfedezni
-
A részecskefizikusok néhány újabb apróbb felefedezéseket tehetnek,újabb elméleteket állíthatnak fel majd,de szerintem semmi komoly nagyobb tudományos felfedezés nem lesz miatta. -
Unreal1942 #71110 Semmi nem fog történni. Kivágunk egy valag pénzt az ablakon. Amiből meg lehetett volna oldani az egész világ éhezését nagyjából.
Persze fontos dolog a tudomány, de csak a világ általunk élt szebbik felének... -
Dean Winchester #71109 hol az a válaszlehetőség,hogy mi az az LHC ? :D -
Captain Obvious, Budapest - SG.hu -
Úgy látom a pozitív vélemények többségben vannak. -
ja,hogy ez :D
Múltkor néztem discoveryn elég érdekesnek tűnik.
Komoly tudományos felfedezések lesznek -
F1re #71105 -
-
a nagy kérdésíró legalább 1 leírást írhatott volna... ^^ -
clio1616v #71102 30 alatt vagyok :) egyelőre... -
clio1616v #71101 váratlanul, minden erőfeszítés nélkül... sokkal jobb érzés, ha így találsz meg valamit -
sok elméleti tudós kitalálta hogy jaj, jön az LHC és így tönkrebaszák a gyakorlati tudósok munkáját... -
Ignoráld. Csak megbasz agyilag. -
Az ilyen hülyeségek aranyozzák be a napomat. Kis koromban egyszer kerestem kb. 1 óráig és találtam is.
Azóta nem kerestem, nem is találtam. Hogyan is találnék meg valamit, ha még csak le sem hajolok érte?
Atyaisten...