127612
  • Unreal1942
    Nem kell.
  • immovable
    Felesleges.
  • chhaya #71135
    Ingyen jöhet.
  • Mersant
    tok felesleges
  • 0Fritz0
    Felesleges
  • oliwwer
    Akkor lenne jó, ha csak bizonyos üzeneteknél, tehát aminél bejelölöm. Mert például ha gumiban válaszolnak valami baromságra az egyáltalán nem érdekel, csak foglalja a helyet a postaládában.
  • SötétBarom
    Na ettől a természetvédelmi terület dumától megy fel úgy a pumpa, hogy pofán tudnám baszkodni aki kitalálta. 10km-rel arrébb, meg ott állnak hegyben az osztrák szélkerekek. De nekünk nem kell. Minek? Jó az eon is kurvára. -.-

10% meg kibaszott sok. Szerintem. A faszságoktól függetlenül, én is atomerőmű párti vagyok, de per/pill azért nem építünk "zöld" erőműveket, mert valaki bukna rajta pénzt. Sokat.
  • Molnibalage
    A megállás nélkül erős túlzás. A szélsebesség meg elég kicsi. Ahol fúj, az jellemzően természetvédelmi terület, oda nem tehetsz szélerőművet.

A magyar energiahálózat 10%-nál több szélenergiát nem bír el stabilitási problémák miatt.

Az, hogy 290 nap süt egy dolog. És mekkora teljesíménnyel.

Vicc az egész...
  • Molnibalage
    A hagyományos 2. generációs nyomottvizes reaktorokkal kb. 120-150 év. A 3. és 4. generációs tenyésztő reaktorokkal néhány millió év...
  • SötétBarom
    Böff. Az Alpokalján megállás nélkül fúj ez a kibaszott szél, az Alföld egyes területein pedig az év 290 napján süt nap. Amúgy meg Európa egyik legböszmébb folyója szeli át az országot. Ezektől eltekintve tökéletesen igazad van -.-
  • Motoroj
    Meddig elég az urán(ium)?
  • N1ggA
    De azért építsünk szélerőműveket a kárpát medencében, ahol nem fúj a szél, építsünk vízerőművet ahol nem folyik a víz és építsünk napkollektorokat, ahol nem süt a nap.

Hülye zöldek.
  • N1ggA
    8 gramm urán elég (lenne) egy család éves energiaszükségletének kielégítésére
  • autoszimulator
    még mindig nem érted, hogy ott nincs bolt.
  • nonicks
    megyek másik boltba:D és nem kezdek el háborúzni a szomszéddal az üres boltért...
  • Fbn Lx
    Elcsépelt és még mindig nincs a kettő között logikai kapcsolat.
    összemostad az ésszerűségre való törekvést valami szélsőséges aszketizmussal. Nem jó érv, na.
  • tigeroo
    atya úr isten bazd meg.

miért sírjátok azt hogy felesleges pénzkidobás? gondoljátok már végig... ezzel jár a tudomány/felfedezés.
    akkor ne használjatok semmilyen technikai vívmányt menjetek afrikába bogyókat gyűjteni a dzsungelben.
  • z99999
    felfedezzük az időutazást yeaaaaah
  • 89
    2012-ben sztem nagy felfedezés lesz
  • jhetedikj
    Semmi különös nem fog történni

Azért nyomtam erre mert a következő 2-3 évben nem fog történni semmi, azt is beleszámolva, hogy 2011-ben végig állni fog. Persze hosszabb távban gondolkodva 5-10 év lehetséges, hogy bebizonyítanak/megcáfolnak/felfedeznek/ valamit vagy katasztrófa lesz belőle.
  • Molnibalage
    20 milliárdból? Bocs, de ez a mai legjobb vicc volt. Ennél csak a szállítási költségek többe fájnának évente. A termelés megoldása meg nem lehetséges sok helyen...
  • HUmanHunter
    szerintem a nagy hadronütköztető lenne v mi ahol fénysebességre gyorsítják az ien apró szirszarokat
  • autoszimulator
    aham, szóval neked anyád több éves kiképzés során megtanította, hogy szerezz élelmiszert a BOLTBÓL. no de ha a bolt polcai kiürülnek (ez messze nem tőled függ), akkor hogy szerzel kaját? mert a csirkemell sem rántva születik...
  • Cat 02 #71114
    Áruld már el nekem, hogy a sivatag közepén több ezer éhező között, hogyan is kéne ennivalót szereznie, könyörgöm.
  • nonicks
    Adhatsz valakinek enni és el lesz vele...(nagyon rövid ideig)
    de ha megtanítod hogy szerezzen enni valót!
  • [HUN]FaTaL
    A fizikusoknak biztos hasznos, de semmi átütőt nem fogunk felfedezni

• Willenbrock
    A részecskefizikusok néhány újabb apróbb felefedezéseket tehetnek,újabb elméleteket állíthatnak fel majd,de szerintem semmi komoly nagyobb tudományos felfedezés nem lesz miatta.
  • Unreal1942
    Semmi nem fog történni. Kivágunk egy valag pénzt az ablakon. Amiből meg lehetett volna oldani az egész világ éhezését nagyjából.
    Persze fontos dolog a tudomány, de csak a világ általunk élt szebbik felének...
  • Dean Winchester
    hol az a válaszlehetőség,hogy mi az az LHC ? :D
  • SötétBarom
    Captain Obvious, Budapest - SG.hu
  • Motoroj
    Úgy látom a pozitív vélemények többségben vannak.
  • byzhouse
    ja,hogy ez :D
    Múltkor néztem discoveryn elég érdekesnek tűnik.
    Komoly tudományos felfedezések lesznek
  • F1re
  • immovable
  • byzhouse
    a nagy kérdésíró legalább 1 leírást írhatott volna... ^^
  • clio1616v
    30 alatt vagyok :) egyelőre...
  • clio1616v
    váratlanul, minden erőfeszítés nélkül... sokkal jobb érzés, ha így találsz meg valamit
  • nonicks
    sok elméleti tudós kitalálta hogy jaj, jön az LHC és így tönkrebaszák a gyakorlati tudósok munkáját...
  • SötétBarom
    Ignoráld. Csak megbasz agyilag.
  • Molnibalage
    Az ilyen hülyeségek aranyozzák be a napomat. Kis koromban egyszer kerestem kb. 1 óráig és találtam is.

Azóta nem kerestem, nem is találtam. Hogyan is találnék meg valamit, ha még csak le sem hajolok érte?

Atyaisten...