A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami oknál fogva azt hittem, hogy én leszek az egyetlen, de nem 22 :)
minden évben lenézek kocsonyára meg rocktóberre, és ennyi :D
jó ez a zenei stílus, rendben van...
sajna az angol zenéket nem annyira bírom. a beatles óta az összes azthiszi hogy tud zenét csinálni (és ömlik a sok indie rock szar)
Jobb minõségben nem találtam koncertfelvételt
Nem koncert,de nem is studiófelvétel
Minõség megint nem a legjobb...
+Bónusz
Mint láthatod többfajta zenemûfajt kedvelek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
csak hogy tudjam hogy viszonyuljak a véleményedhez...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
szept. 18-án voltam utoljára koncerten (Copy Con, Gödöllõ), szal már menni kéne.
valószínûleg az Irie Maffia lemezbemutató lesz a következõ nov. 13-án.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
olyan van több is, amit meghallgatok, de számomra ez kevés ahhoz, hogy koncertjére elmenjek. Fõleg, hogy utazzak elég sokat. Ha helyben van, akkor talán olyanra is elnézek, amelyre amúgy nem mennék.
.: mobilize.hu :.
de akkor ne mondjatok ilyeneket hogy "nincs jó magyar zenekar"
ez olyan mintha nem ismerném el shumacher eredményeit, mert utálom a forma 1-et...
amúgy minden mûfajban vannak kiemelkedõ elõadók, magyar szinten is
Hülyeség hogy nincsenek jó magyar zenekarok, max nem ismered õket, vagy nem olyan stílusban játszanak, amit szeretsz. Itt segít, ha valakinek széleskörû az ízlése, én a raptõl (NKS, akkezdet, jazzékiel) az elektronikus (ÉLÕ!) zenén keresztül (colorstar, zagar) a metálzene kommerszebb/ismertebb vonaláig (subscribe) és az elvontabb dolgokig (korai öröm, esclin syndo) hallgatok sokmindent... Diszkóban még soha nem voltam, mert taszít az odajárók többsége, no meg a lélektelen repetitív zene is.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
akinek ez a mûfaj nem tetszik, nem fog elmenni a quimby koncertre, mert nem fog neki tetszeni. szóval én is tartom ezt, hogy biztos van pár mûfaj, amiben találunk értékelhetõ magyar elõadót, de nagy átlagban magyar elõadó koncertjére nem mennék.
.: mobilize.hu :.
Veszprémben - Budapesten igyekszem ott lenni az engem érdeklõ koncerteken, de nagyobb külföldi névért volt már, hogy elutaztam például Bécsbe, illetve egyszer Belgiumba is.
Szerencsére Budapesten jó a zenei választék, szinte hetente van lehetõség megnézni valamit, de anyagilag nehezebben gyõzi az ember: átlagban havonta egy jön össze.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
vannak jó elõadók, nem "rádiós" szarokra kell menni...
bár tényleg vannak olyan zenekarok, amik élõben kritikán aluliak...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
SS
amúgy a mangalica bõgést "Pig Sequel"-nek hívják XDDD(és nem valami könnyû megfelelõen csinálni.)<#awink>#awink>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Hát,a magyar elõadók élõben szörnyûek szvsz...
Én nem azért megyek koncertre,hogy leigyam magamat csakis azért,hogy meghalgassam a bandát elõben... Szóval ezértis nem járok már ki.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
akkor is csak melózni :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
öcsém miez a mangalica bõgés???<#wow2>#wow2>
komolyan, szeretem a metálzenét, de ebben pl. csak full lehangolt gitárok vannak, meg duplázó lábdob...semmi magas hang (mint pl. dream theater, na az már tényleg progresszív)
Abominable Putridity
azt hiszem a név magáért beszél :D<#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
na és what about subscribe? szerintem mo-n õk a legjobbak, õk csinálják a legjobb metál bulikat (pogó, átmegy táncikába, reggibe, újra pogó, gecinagy)
Watch My Dying
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
zeneileg a 0 felé tendálnak ezek az együttesek (mondom úgy, hogy énis megjártam ezt a vonalat)
Pl: legutóbb augusztusban voltam Demjén Ferenc koncerten, a jól összeszokott haveri körrel. Így megvolt a két üveg sör is... ^^
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
tavaly voltam hegyalján, meg 1 subscribe koncerten.
idén még nem voltam koncerten de valami ug rap bulira jólenne elmenni (akkezdet, deego, vagy furakor)
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ebbõl a mondatból az elsõ fele igaz, a második nem nagyon.
fõõõleg: BrutalDeathCore-DeathCore-MetalCore-GrindCore-HardCore félékre :D
Régebben voltam koncerteken, de már nem járok.
no, he can't read my poker face
(Gordon, Baló, Viktor, Fletó)
p-p-p-pokorni, p-p-p-pokorni
p-p-p-pokorni, p-p-p-pokorni
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Országos szinten fogható frekvencia hiányában is lehet országos rádiót csinálni, amit több lokális adó megvásárlásával lehet elérni. Itthon így mûködik a Juventus és a körülbelül 50 százalékos lefedettséget elérõ, 11 frekvencián mûködõ Klubrádió is. Ez a lehetõség a kegyvesztett Danubius és Sláger számára is fennáll. Tehát ha akarnak, elméletileg tudnak továbbra is országosan adni.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯