A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Van, amelyiket magyar szinkronnal nézem (általában filmeket), van amit felirattal (általában sorozatokat).

Egyébként a válaszoknak közük nincs a kérdéshez. 😄

Szerintem semmi baj a szinkronjainkkal, minõségiek.

http://goo.gl/gd6Zi5

tommygear
na ez igaz 😄
"angol szinkronos filmeket"
na ez hülyeség, élõ színészekkel forgatott filmen szvsz nem sokat kell szinkronizálni, max utószinkron
Eagle16
Van amelyiket magyar szinkronnal, de túlnyomó részben az eredeti nyelvet preferálom.

Fõleg az animációs filmeket nézem szinkronosan, az új filmeket mind magyar felirattal szoktam nézni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

0Fritz0
Amikor elbasszák a szinkront, akkor a feliratosat.
Néha ez a jobb, néha a másik.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lacee86
Kényelmesebb és szórakoztatóbb szinkronnal filmet nézni, úgyh én 99%-ban így nézem õket. A Fûrész 1-2-3-at feliratosan néztem elõször, aztán szinkronnal is. Na az viszont sokkal jobb eredeti nyelven.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

immovable
Én nem nézem le, csak nem tartom zenének, de nem zavar ha valaki azt hallgatja. Például forma1-t sem tartom sportnak, pedig nézem és többre tartom a jéghokit. Szórakozni jó s kb ennyi. 😊
daeemoon
Inkább magyar. Egyre kevésbé, de még gondot okoz egyszerre a filmre figyelni meg a feliratra is. Vagy a szövegbõl, vagy a képi élménybõl vesztek.

zsutyesz
Van amelyiket magyar szinkronnal, de túlnyomó részben az eredeti nyelvet preferálom.

Ale Alonso! poppe fan club™

SötétBarom
Nem hallgatok ilyen zenét, csak utálom, ha valaki lenézi.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

PesSim
Csak szinkronos filmeket nézek.

Nincs bajom az eredeti nyelvvel csak a tv-ben leginkább magyar csatornákat nézek ahol szinkronos filmek vannak.

Carlos

(die hard -ok, vissza a jövõbe trilógia, desperado, uccsó cserkész, karib tenger trilógia, bud spencer & terence hill filmeket magyar szinkronnal érdemes nézni (persze az eredeti régi szinkronnal, nem a szoftosított új szarral))

Þór vígi þessi rúnar

immovable
Kb ennyi.
immovable
Ó, hát elõadni én is elõ tudom, csak nem mindegy, hogy hogy. De akinek az 1 bites, instant "zene" kell hallgassa azt. Engem nem zavar. 😄
Molnibalage
Szinkronnal gyakorlatilag csak azt láttam, ami nagyon régi. Mióta van net minden sorozat csak eredeti nyelven, angol vagy magyar felirattal.

A Rómát sem HBO-n néztem meg szinkronosan, inkább letöltöttem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Angol nyelv + angol felirat. Illetve ha aznap kijön már magyar sub akkor azzal. Filmeket is nagyrészt angolul, de pl elkezdtem nézni jay és néma bob visszavágot angolul, de nagyon fura volt =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

SötétBarom

SötétBarom
Szerinted akik tudnak játszani a darabhoz szükséges hangszeren, azok nem tudják elõadni õket? 😄

Itt több oldalon keresztül olyan arcok vannak, akik Beethovent játszanak zongorán -.-

tommygear

rengeteg filmet/sorozatot elbasznak a magyar szinkronnal
immovable
Jaja. Bach / Beethoven / Boccherini / Mozart /... ezeket minden fasz eltudja játszani egyedül, vagy másodmagával. 😄
BaliBoy
Amíg ki nem próbáltam az ilyen dance ejay nevû progikat én is így vélekedtem. Utána már nem... És az említett progi ráadásul elég amatõr.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SötétBarom
Ha meg szerzek öt faszt, akik tudnak hangszeren játszani, elõadnak bárkitõl bármit. -.-

immovable
Jó'vanna.<#idiota>
Lacee86
Hát azért egy jó dallamot meg hozzá egy ütõs éneket kitalálni nem biztos, h mindenkinek menne! Nem az ilyen tuc-tuc-ra gondoltam, ami csak huppog meg közben morog vmi basszus gyanánt.

immovable
*amit
immovable
Hát pedig a ZENÉT hangszeren játsszák. No offense, de a gépi tüc-tüc nem zene, max zaj, akit bárki összeállíthat mindenféle zenei tudás nélkül. 😄
Lacee86
Hát jah, ennyi erõvel ha összeáll pár zenélni nem tudó egyén, aztán püfölik a dobot, nyaggatják a gitárt meg vmit vonyítanak közben, akkor az már igényesebb zene, mint egy igényes dance szám, mert hát vazze, élõzene! <#idiota>

Nem a Tankcsapdára értem amúgy. Nem azt mondom, h milyen igényes zene, de sztem nem rossz.

SötétBarom
Tankcsapda meg a depresszió nem kifejezetten "minõségi" zene 😄D Nem fikázódni akarok, félre ne érts, csak nem szeretem, ha valaki felsõbbrendûnek érzi magát, mert hangszeres rockzenét szeret.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nem, de a reggae-t (értsd: Roots reggae) inkább szeretem, mint a Dancehall-t😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.

Nyáron, fesztiválon. NovaRock FTW BITCHES!!444

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Barnabyka
Koncert? Ugyanmár, diszkó a menõ...

14

Kedvenc zenei stílusom minden környékbeli koncertlehetõségét megragadom, kedvenceimért messzebbre is elutazom akár.

mivel kurvasok zenét hallgatok, és a hangszeres fajtából, ha olyan jön amit sokat hallgatok mindig megyek. viszont csak a minõségebbi zenéket szeretem, ilyen hogy tankcsapda meg depresszió... ha más miatt megyek és ezek is zenélnek elhallgatom, de amugy számomra semmit nem ér.

Pepsi Twist
ott szórakozok, és szeretek öltönybe flancolni 😄 no meg kiépítek még több kapcsolatot 😊 premierre nem mindenki tud eljárni 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

joh is az 😛 meg pörgetni a sok ribit
tigeroo
ug rap a kedvencem ja 😊

vagy metál? faszsetudja. mikor hogy!
Rockynhooo
jah értem. ja mindenhol azt látom hogy idézeteket írsz ug számokbol azért gondoltam 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tigeroo
jaja XD

deh annyira beállok, hogy úgyis mindegy

jameg: én repper?😄 rap-metál-funky minden a szar jöhet! csak zene legyen! meg jó!

Rockynhooo
te? egyfolytában azt híreszteled mekkora repper vagy és diszkoba jársz? <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bulykin
utoljára Ladánybene koncerten voltam még a nyár elején😊

az volt keményen a 4.koncert asszem amin voltam^^ de ha idõm és pénzem engedi és a közelben van valami jó koncert ami érdekel akkor tuti elmegyek

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lacee86
Az biztos. 😊

Kicsikiraly
egyetért. bár azért sok helyen tudnak nagyon szépen játszani a magyar nyelvvel, de a magyar zene nagyrészt (nem csak a nyelv miatt) elég igénytelen :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

a legjobbak az általános iskolai sulidiszkók voltak.
külön mûvészeti élmény
lényegében minek is választanánk el ennyire a reggae-t a dancehalltól?
úgy beszélsz róla, mint ha két külön fogalom lenne.
nem csoda, hiszen az iron maident is annyira szeretem is nagyra becsülöm.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hazudtam
tigeroo
én másfél éve csak klubbokba járok denszelni 😄
morcosqtya
Sajnos mostanában nem nagyon van idõnk.. :-((
régebben szerettünk menni.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Falcon87
😄D😄D

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

autoszimulator
naneeee

ott milyen bizniszed folyik? 😄

.: mobilize.hu :.

Lacee86
Hát, lehet h nem is olyan menõ... 😊 Amúgy régen én szinte csak azt a zenét hallgattam, amit diszkókban nyomatnak (azért a dallamosabbakat, nem ezt az ajtónyikorgást meg idétlen huppogást), de igazi diszkóban csak egyetlen1x voltam. 😊 Ma mindenféle zenét hallgatok, túlsúlyban van már a hangszeres zene, de egy jó kis dance szám ma is jöhet simán.

mér van az h csak 2en mertük beírni? pedig tényleg a diszkó a menõõ 😄