A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy lefordítják magyarra teljesen más...pl Szökés
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
http://goo.gl/gd6Zi5
Szakácsi Sándor mint Ász, és fõleg mint Harsányi Hábor Nicolas Santoro hangjaként... Nálam ez 10/11.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Egyébként a Róma sorozat magyar szinkronja nagyon el lett találva, fõleg Antonius-é.
Inkább csak a sorozatokat mert mire azok magyarok lesznek az 1 év legalább 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A Rém rendecs családnak olyan szinkronja volt, hogy az eredetit is verte szerintem, magasan.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ellenben, aminek kiemelkedõ a szinkronja a jelenleg futó sorozatok között, az az NCIS. néha itt-ott becsúszik pár félrefordítás, de remekül eltalálták mind a hangokat, mind az eredeti szereplõk hanghordozását, stílusát. szóval kudos érte a TV2-nek, azzal remek munkát végeztek.
"The trees move. Do you not see it?"
szóval egyik válaszlehetõség sem igaz rám-> üres szavazás
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Két pasi meg egy kicsit pl még nem láttam eredeti nyelven, ellenben jobb heteken legalább 10 kinti sorozatot követek hétrõl-hétre, ha van felirat azzal, ha nincs, hát az sem baj.
viszont nem értem azokat akiket zavar h olvasni kell a feliratot... részemrõl (nem tudom mennyire egyéni) úgy szoktam, hogy feltolom a felirat méretet nagyra (24-26+), és gyakorlatilag az aktuális sorozat/film nézése közben szinte rá sem pillantok (legalábbis tudatosan), szimplán benne van a látóteremben - számomra így csöppet sem zavaró, és megmarad a teljes élmény.
"The trees move. Do you not see it?"
Sorozatok esetén ez gyakorlatilag 0 teljesítmény van. A Bayblon 5 estén még egész jól ilettek a hangok és SG-1 estén is. A House egyetlen szereplõje sincs még köszönõviszonyban az eredeti karakterekkel. A magyar szinkron a sikerrre ítélt vagy más kint siker filmek kivételével szinte egy halott valami sajnos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Muszáj a szintentartás miatt, mert kopik az ember tudása 😊
DFTBA ಠ_ಠ
3-an lennénk összvissz?
DFTBA ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mivel, amikor én filmezek, azt általában a barátnõmmel teszem, henyélve, lustulva az ágyon, és ezt kikapcsolódásként teszem, szóval ezért jobb nekem(künk) ez😊
Amúgy tudom, hogy sokkal jobb eredeti hanggal, dehát evvan😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Persze „A hetedik pecsét” inkább eredeti nyelven tetszik.
Egyébként nem vagyok nagy filmes.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A minõség nem szempont. Gyengébb szinkronnal is ugyan úgy megnézik, minek erõlködni vele? Egy rossz szinkron olyan mintha a film közben egy táblát kaparnának.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A szinkornizált mozifilmek elenyészõ része kap dramaturgot. 20 éve még annak a színésznek is tökéletes hangja volt, aki egy mondatot olvasott fel a film alatt.
Mi az oka? Az, hogy szarnak költeni a szinkronra és, ha nincs pénz, nincs színvonal sem. Akkor inkább csak színvonalas legyen, vagy ne legyen...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Egyre gyakrabban nézek filmeket felirat nélkül. A bonyolultabb vagy túl nehezen érthetõ szövegeknél aláteszem a feliratot is. És van egy-két gyöngyszem ahol a magyar szinkron felülmúlhatatlan.
Szép lassan leszokok a szinkronizált filmekrõl. Régebben még nem volt ennyire szörnyû, sok színésznek megvolt a magyar szinkron megfelelõje, illett hozzá, a megvalósítás is profi volt.
De mostanában már mindent újraszinkronizálnak (csak azokat a filmeket nem ahol szükség is lenne rá), többféle változat kering az országban, legtöbbször fel sem tüntetik hogy melyikrõl van szó, "ha megveszed/letöltöd-megtudod" alapon megy a játék.
A legtöbb esetben szimplán átlagos a megvalósítás, de egyre több filmnél már ténylegesen átmegy borzalmasba. A hangok nem passzolnak a színészekhez, és ez még a jobbik eset, mert egyre többször veszem észre hogy még szinkronizálni sem tud az illetõ. Ahogy ismerem a dolgok menetét, biztosan valakinek a valakije lehet. És ha még a hangerõsséget/hangszínt is rosszul választja meg... az igazán már csak hab a tortán.
A magyar nyelv választékos, az érzelmeket is kiválóan ki lehet vele fejezni. Az már más kérdés hogy a forgalmazók nem sokat veszõdnek a minõségi munkával, gyorsan dobjuk össze oszt' kész van, jó ez a népnek.
Én maradok az eredeti nyelvnél.
énis olyan hiphop zenéket írok gépen amit lazán el lehetne játszani hangszeresen is (dob+bass+szinti sávokat alkalmazok általában)
http://www.tenke.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Felirat csak addig kellett,amíg megtanultam angolul.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak mostanában kezdtem el eredeti nyelven nézni õket.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly