A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 évben egyszer(miskolci kocsonya fesztivál) 😄D
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
http://www.tenke.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én lassú számnak azt nevezek,amit lassú akkusztikus gitár és/vagy zongora "kíséri" a kissé emócionálisabb szöveget.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak 9F-be jártam oda,nekem volt mint beatles/bukósisakos hajam😄
fõleg anyagiaktól<#idiota>#idiota>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Amúgy inkább színházba járok 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én isXD Végzõs vagyok😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Aztán ott van az Edda, õk is nagyon jók, csak már néha unalmasak a mai számaik.
Bikiniék is nagyon jól visszaadják a dolgot élõben, csak az a baj, hogy idõrõl-idõre kialakítanak egy számlistát és azt ugyan abban a sorrendben adják elõ minden koncerten😄
Itthon van még a Zagar akiknek csak egyszer voltam sajnos koncertjükön, de õk is nagyon izgalmasan adják elõ, azt amit tudnak... bár ott az énekes hangja tényleg meg van manipulálva stúdióban elég keményen... mondjuk én jobb szeretem az instrumentális számaikat😄
Amúgy,ha megnézed a youtube accomat akkor észreveszed,hogy a legtöbb lassú vagy akkusztikus szám.
Szóval neki nagyon jó hangja van, csak nagyon dancehall-os, amit csinál😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kicsit talán erre hajaz, csak Moby azért jobban tollja szerintem.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Az Evanescence egyszer valamelyik jenki talkshowban vagy hol énekelt. Csak azért tudtam, hogy õk, mert kiírták a képernyõ alján, de a számot nem ismertem fel, amit elnyávogtak. Ja, hogy az album amit kiadtak több digitális javítást tartalmaz, mint eredeti hangot? Kellemetlen...
Külföfdi elõadók közül még õk azok akik ilyen koncerten is ugyanazt produkálják, mint bármelyik korább albumokon. Sajnos õk is szétestek és elkurvultak. A régi számaik szépek, csak nem jönnek Bécsnél keletebbre...
1. magyar Heavy metal zenekar... az Iron Maiden szólógitárosa egyik videóklipben ossian pólót visel... biztos hogy szar amit csinálnak😄
Szóval nem csak azt játszik
Bár az elmúlt fél évben nem nagyon voltam... azaz elég ritkán
16 évesen utaztam 3-4 órákat csak h mehessek , ma már Pesten élek mindennap mehetnék de nem megyek 😄 inkább kocsma.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
raptorz, dsp, diggieman... de ezis végülis MC-tõl is függ ez...
vagy például ottvan TM, aki teljesen hívõ repper és az albumain a sátánról is ír...
a zenei alapokról pedig:
a killakikitt-bõl aza kurvajó alapokat csinál! de a szöveg nagyon maffiózós (csak oltogatnak benne + káromkodnak) pl:
tovább indulok
a tûzszünetnek vége (fõleg amikor bejön a metálos gitárriff) (0:40körül)
és õk teljesen "amatõrök", otthon putriban csinálják a zenét...
bár ebben is wiki segített, tekintve h nem nézek mtv-t, legtöbbrõl még nem is hallottam.
"The trees move. Do you not see it?"
De Evanescence koncertre mindenképp elfogok jutni egyszer legalább az életben (lehetöleg többször) 😊
<#hehe>#hehe>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként rendszeresen járok koncertekre és klubokba, magyarokra - külföldiekre egyaránt, mindenféle stílusban. Legközelebb Zagar @ Gödör, aztán november végén Yann Tiersen.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ki lehet találni egybõl hogy egy szám brit vagy sem...
de vannak jó bandák angliában is... (muse, coldplay, u2(?), IRON MAIDEN<#worship>#worship>)
http://goo.gl/gd6Zi5
A másik meg az igénytelenség. Ha sub bass '99-ben maszek cuccokkal minõséget tudott alkotni, akkor sok elõadó albumja miért recsegõs-ropogós még így 2009 tájékán is?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
pl. egy The Raveonettes, vagy Johnny Foreigner koncertért a legkéselõsebb cigányfaluba is elmásznék.
#56717: az utolsó mondatot tényleg viccbõl írtad, vagy csak engem akartál megnevettetni?
"The trees move. Do you not see it?"
Kárpátia ha itt van a környéken^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezt a metált meg rock zenét inkább nem kellene erõltetnünk, van 1-2 színvonalas magyar alter banda, de ezek a tankcsapda, ossian, superbutt meg hasonlók... áhh... nem kéne erõltetni.