A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolX
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
1 évben egyszer(miskolci kocsonya fesztivál) 😄D

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

tenkenorman
Nyáron egyszer kétszer. Helybeli koncertekre elmegyek akkor is ha nem a kedvencem. De pl. egy kárpátián vagy valami black metálon nem érezném jól magam, de egy igényesebb ismert punk zenekar nagyon is belefér, vagy calami alter. Quimby, 30Y.

http://www.tenke.hu

Molnibalage
Na, ez tényleg az! 😊

Hasonlóban. Talán ez jobb bár, valeszeg régebbi is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

milk4
Pl.

Én lassú számnak azt nevezek,amit lassú akkusztikus gitár és/vagy zongora "kíséri" a kissé emócionálisabb szöveget.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

[HUN]FaTaL
Enya, Mike Oldfield <#eljen>

Örök kedvencek. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el

Molnibalage
Melyik részét? Mert én a több száz vagy ezer kedvenced közül 10-re randomot kiválasztva nem találtam ilyet. Szerintem a lassú szám, az olyan, mint egyes Enya számok, és az akusztikus meg mondjuk BSG OST, Mike Oldfieled egyes albumai stb. Ilyet nem találtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[HUN]FaTaL
Te színházba? Na ne röhögtess. 😄

[HUN]FaTaL
Van magyar számuk is.

milk4
Már nem az umszki-ba,már külföldön lakok.
Csak 9F-be jártam oda,nekem volt mint beatles/bukósisakos hajam😄

Néha elmegyek, hangulattól/anyagiaktól függõen.

fõleg anyagiaktól<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Doddy a düdő
wat. WAT! csalódtam benned =((

Motoroj
Szinte soha.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Pepsi Twist
Koncert? Ugyanmár, diszkó a menõ...

Amúgy inkább színházba járok 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Amúgy most látom, hogy te az UMSZKI-ba jársz😄😄😄
Én isXD Végzõs vagyok😛

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

aláírás-_-

Quimby? Ladánybene 27? Az õ koncertjein voltam a legtöbbször és elmondhatom, hogy még jobbak is élõben, mint studiófelvételen😊
Aztán ott van az Edda, õk is nagyon jók, csak már néha unalmasak a mai számaik.
Bikiniék is nagyon jól visszaadják a dolgot élõben, csak az a baj, hogy idõrõl-idõre kialakítanak egy számlistát és azt ugyan abban a sorrendben adják elõ minden koncerten😄

Itthon van még a Zagar akiknek csak egyszer voltam sajnos koncertjükön, de õk is nagyon izgalmasan adják elõ, azt amit tudnak... bár ott az énekes hangja tényleg meg van manipulálva stúdióban elég keményen... mondjuk én jobb szeretem az instrumentális számaikat😄

Molnibalage
És honnan tudnám, hogy mi a te accountod?

milk4
The Streets,Anthony Green és Frank Turner hol zúzós?
Amúgy,ha megnézed a youtube accomat akkor észreveszed,hogy a legtöbb lassú vagy akkusztikus szám.

A Riddim Colonyból egyedül Jr. Brown aki qrvajó (Nem tudom biztosan, hogy egyáltalán hozzájuk tartozik-e, annyira nem ismerem😄)
Szóval neki nagyon jó hangja van, csak nagyon dancehall-os, amit csinál😄

milk4
Igen,van olyan magyar rock zenekar ami jó volt amikor még fiatalok voltak.

Doddy a düdő
akkor irie maffia helyett legyen riddim colony, úgyis jobban szeretem õket 😉

angelslie
http://www.youtube.com/watch?v=CiqokNxCLtM Erre tuti elmentem volna, csak akkor még nem ismertem öket :/

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Molnibalage
A zenei háttér egész kellemes, de miért nem magyarul énekel egy magyar banda? A kórus hangja meg nagyon fura nekem. Valahogy nagyon nem megy a zenéhez.

Kicsit talán erre hajaz, csak Moby azért jobban tollja szerintem.

Molnibalage
Ez több mûfaj lenne? Hát leheto, hogy ez zenekritikus szerint igen. Szerintem meg mind egykaptafa zúzós és számomra élvezhetetlen valami. Ez nem zene az én szememben.

angelslie
Tankcsapda igenis jó 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Molnibalage
Talán kicsit fiatal vagy ezt megítélni. Eddig összesen a világon szinte csak a legöregebb magyar elõadók hangjára mondtam azt, hogy pont olyan, mint stúdióban. Presser, Somló, Demjén. A mostani magyar pop és rock elõadóknál az a koncert, hogy felnyomják a hangerõt és a szöveget sem érteni, csak recseg az egész. Voltam egy Zanzibár koncerten. Elég hígfos kategória volt. Az Eleven Hold sem nagyon volt más. Más fesztiválon is csak ezt tapasztaltam. Na ezért nem járok már koncertre. Amúgy is tök más hangot hallok, mint sútdió albumon, de hogy még azt se halljam csak recségst, az már tényleg nevetséges.

Az Evanescence egyszer valamelyik jenki talkshowban vagy hol énekelt. Csak azért tudtam, hogy õk, mert kiírták a képernyõ alján, de a számot nem ismertem fel, amit elnyávogtak. Ja, hogy az album amit kiadtak több digitális javítást tartalmaz, mint eredeti hangot? Kellemetlen...

Külföfdi elõadók közül még õk azok akik ilyen koncerten is ugyanazt produkálják, mint bármelyik korább albumokon. Sajnos õk is szétestek és elkurvultak. A régi számaik szépek, csak nem jönnek Bécsnél keletebbre...

Ossian???
1. magyar Heavy metal zenekar... az Iron Maiden szólógitárosa egyik videóklipben ossian pólót visel... biztos hogy szar amit csinálnak😄

Azért az irie maffia nem mondható olyan nagyon reggaenek😊

Szóval nem csak azt játszik

Néha elmegyek, hangulattól/anyagiaktól függõen.

Bár az elmúlt fél évben nem nagyon voltam... azaz elég ritkán

Rockynhooo
Régebben voltam koncerteken, de már nem járok.

16 évesen utaztam 3-4 órákat csak h mehessek , ma már Pesten élek mindennap mehetnék de nem megyek 😄 inkább kocsma.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Doddy a düdő
biztos azért lett 2. helyezett az irie maffia egy olasz fesztiválon, mert annyira rossz amit csinálnak.

CopyKing92
attólfügg..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigeroo
hát igen. akik "szövegileg" összetett rapperek, kemény társadalomkritikával szerintem:

raptorz, dsp, diggieman... de ezis végülis MC-tõl is függ ez...
vagy például ottvan TM, aki teljesen hívõ repper és az albumain a sátánról is ír...

a zenei alapokról pedig:

a killakikitt-bõl aza kurvajó alapokat csinál! de a szöveg nagyon maffiózós (csak oltogatnak benne + káromkodnak) pl:

tovább indulok
a tûzszünetnek vége (fõleg amikor bejön a metálos gitárriff) (0:40körül)

és õk teljesen "amatõrök", otthon putriban csinálják a zenét...
Calver
azt ugye tudod, hogy a felsorolt öt bandából csak kettõ angol? <#hehe>
bár ebben is wiki segített, tekintve h nem nézek mtv-t, legtöbbrõl még nem is hallottam.

"The trees move. Do you not see it?"

angelslie
Még sosem voltam koncerten.

De Evanescence koncertre mindenképp elfogok jutni egyszer legalább az életben (lehetöleg többször) 😊

Lacee86
Õt sem szakmai tudásban, sem elõadókészségben egyetlen énekes sem tudja überelni, még a külföldi legnagyobb nevek sem!

<#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Csuhai G
Szerintem pont a reggae kb az egyetlen mûfaj, amivel nagyon nem kéne próbálkozni. El kéne ismerni, hogy közünk sincs ahhoz a stílushoz.

Egyébként rendszeresen járok koncertekre és klubokba, magyarokra - külföldiekre egyaránt, mindenféle stílusban. Legközelebb Zagar @ Gödör, aztán november végén Yann Tiersen.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

viszonylag, ja. De azért sokkal szívesebben hallgatom a jamaikaiakat. azért a punkot meg a hiphopot mondtam, mert abból a magyart kb. egy szinten kezelem a külföldivel, reggaeben azért nem.
tigeroo
Arctic Monkeys, Clap Your Hands Say Yeah, Keane, Jimmy Eat World, Snow Patrol, meg az összes ilyen poprock szutyok amit mtv-be szánnak. Zeneileg 0 (pár akkord), a hülye angol akcentustól meg a falra mászok...

ki lehet találni egybõl hogy egy szám brit vagy sem...

de vannak jó bandák angliában is... (muse, coldplay, u2(?), IRON MAIDEN<#worship>)
[HUN]FaTaL
Egyre ritkábban. :/

Legjobb magyar

ezt ismertem. nem olyan rossz... a refrén zeneileg viszonylag jó, de a szöveg eléggé szavakat egymásra hajigálós. Nem szeretem azokat a magyar reppereket, akik úgy próbálnak meg költõiek lenni, hogy egyetlen gondolatot 3 sor látszólag összefüggéstelen szó összedobálásával fejeznek ki, csak azért, mert mondjuk asszonánc.
A másik meg az igénytelenség. Ha sub bass '99-ben maszek cuccokkal minõséget tudott alkotni, akkor sok elõadó albumja miért recsegõs-ropogós még így 2009 tájékán is?
CopyKing92
enter shikari jo pogós zene láttam ott milyet rugott a gyerek a tömegben XDD szakadtam rajta xd

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Calver
"Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el."

pl. egy The Raveonettes, vagy Johnny Foreigner koncertért a legkéselõsebb cigányfaluba is elmásznék.

#56717: az utolsó mondatot tényleg viccbõl írtad, vagy csak engem akartál megnevettetni?

"The trees move. Do you not see it?"

Doddy a düdő
magyar reggae is jó.

Scottt
Ritkán, csak az igazán nagy kedvenekre megyek el.
Kárpátia ha itt van a környéken^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tigeroo
nagyon jó hiphop

(1:28-tól az a refrén omg...)
NEOreg3
magyar zenék 99%-át rühellem, önszántamból soha nem mentem még koncertre, csak családdal, akkor is még kicsi voltam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nah. erre lehet büszkének lenni :]
Magyar nyelven csak a punk és a hip hop hangzik a többi nyelv közül kiemelkedõen jól. Ahol lehet pörgetni a magyar szöveget, ott egyedit alkotunk.
Ezt a metált meg rock zenét inkább nem kellene erõltetnünk, van 1-2 színvonalas magyar alter banda, de ezek a tankcsapda, ossian, superbutt meg hasonlók... áhh... nem kéne erõltetni.