A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Két szartalicska politikai rádió az aztán qrvára kell, mehet a népbutítás meg a pofázás egész nap. pf:/
http://goo.gl/gd6Zi5
csurkacsurkacsurkacsurkacsurkacsurka, CSURKA, CSURKA, CSURKA, CSURKA.
mádölferrenc, dáviddibójja. mádölferrenc, dáviddibójja.
dö-dö-dö-dö-dö-dö DAJCSDAJCSDAJCS
sry
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Slágert hallgatok,ha vezetek...nekem tetszett.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Sláger jó,de a Danubius nem...
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
errõl van szó.
oldják meg a politikai kurvulásukat más frekvencián, nem kell elvenni többmillió ember szórakozását....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem ígérgetni kellene százalékokat, ígérni én is tudok bármit, és arra megkapom a több éves engedélyt, könnyen csinálok bármit az idõ alatt.
Csak aztán nehogy lássuk majd a danubiusnál, slágernél dolgozó embereket ezen rádiók stábjában, hasonló zenei profillal, hasonló mûsorokkal, stb.
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak azóta nem pocskodniázza a sláger a jobboldalt, mióta az elkúrás mértéke tarhatatlan lett a balon.
No comment...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
itt most ésszerû, logikus érvet nem tudsz az új rádiók mellé állítani. max azt, hogy el kell õket nyomni. és azt kéne már felfogni hogy SENKIT nem érdekel a politika, legalábbis az az oldala, amit a média közvetít, ahol mindenki azt hazudik, amit akar.
lehet hogy nem fizettek, lehet hogy kis százalékot fizettek, de valahogy az az érzésem, hogy még így is többet, mint a két új csoda valaha is fog.aztán csak ne legyen igazam.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ezt amit most írtál ezt megértem és oké. de eleinte akkoris vidáman írtad le, és teljesen úgytûnt hogy csak úgy, élvezetbõl lõtted meg.
DFTBA ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
engem maga a módszer zavar, ahogy ez el lett intézve, és amint láthatod, többek között az ORTT elnöke sem ért vele egyet, de hát mit tehet egy elnök a mai világban. lemondhat ha nem tetszik.
azon nem lepõdök meg, hogy senkit sem érdekel, mit akar a "nép", sõt, valójában már azon sem, hogy gazdasági tényezõk sem zavarnak sok embert, mert szinte biztos vagyok benne, hogy az elõrejelzett tartalommal nem tudják produkálni azt a bevételt az államnak, amit ez a két rádió termelt. Hiába az 50%.
Ha rádiózom idõnként váltogatom a csatornákat, általában Rádió1, Petõfi, pár kisebb helyi adó, néha Sláger ha régebbi zenékhez van hangulatom, és persze a bumeráng, ami véleményem szerint a legjobb reggeli szórakoztató mûsorok egyike (zenei téren a Sláger gyorsan unalmas lesz sajnos, sosem értettem miért nem lehet szélesebb körbõl zenéket válogatni).
Ha úgy nézzük, természetes hogy a dolgok nem maradnak meg örökké, ez alól a rádióadók sem kivételek. Az a mód ahogyan leváltják õket, na az már érdekesebb.
Ez a mostani eset is annyira beleillik a képbe. Egy jó ideje már az emberek teljesen ki vannak zárva a döntéshozásból, ez tény. Most sem kérdeznek meg senkit hogy kedvelte-e az adót vagy sem. Tiszta sor.
Hogy a pályázatok kiírása és elbírálása hogyan is szokott történni, arról is vannak már sejtéseink. Nemsokára alapkövetelmény lesz hogy a pályázó érvénytelen pályázatot adjon be, lehetõleg minél több kenõpénzzel megfejelve, és minél kevesebb pénz jusson vissza az államkasszába.
Nekem ebbõl az egészbõl két dolog lett teljesen világos:
Az egyik hogy nincsenek különálló pártok, csak politika van. Egy összefonódott katyvasz, sok-sok érdekszövetséggel és rengeteg propagandával.
A másik dolog az ha a politikában valamit keresztül akarnak püfölni, azt meg is teszik, hogy törvénytelen vagy etikátlan-e, teljesen mindegy.
Annak külön örülök hogy még több politikai tartalmú beszélgetést hallhatok, ennek az országnak nagy szüksége van ezekre a fejtágítókra. Legalább kevesebb altatóra lesz szüksége a patikáknak.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Akkor most egy összefoglaló, csak neked:
Az állatokat két dolog szerint kell szabályozni:
Az elsõ a selejtek kilövése, hogy nem fertõzzék meg a teljes állományt.
A második pedig az állatok számának szabályozása. Ha egy területen nem lennének vadászok, az állatok korlátlanul szaporodhatnának. Rengeteg róka lenne, amik megeszik az apróvadakat, így hát a rókák élelem híján a környezõ településekre törnek be, a baromfikat megenni, vagy pedig éhen pusztulnak. Az õzek, vaddisznók, szarvasok is elszaporodhatnak, tönkrevágva a helyi mezõgazdaságot, végül pedig szintén kipusztulnának. Ha párszáz éve nem ölték volna le az összes farkast, és medvét Magyarországon, akkor nem lenne szükség a vadászokra, mert a természet szabályozná magát.
Apróvadhajtásra söréttel kötelezõ menni, a hatékonyság miatt. Ha golyós fegyverrel vadásznánk, elég nehéz lenne lelõni például a fel-felreppenõ fácánokat. Általában itt találkozok macskákkal, és egyéb kóbor lényekkel.
Gondolj bele. Ha golyóssal lövök bele a macskába, és az például lábon találja, a macska az adrenalin hatására elszalad, ám, mivel a két hátsó lába szinte teljesen megsemmisül, ezért éhenhal. Melyik a jobb neki?
A kóbor állatok kiszorítják a vadakat a természetbõl, az apróvadakat felfalják, a kutyák kiirtják a rókákat, összeszednek minden fertõzést tõlük, ígyhát a betegségek is terjednének korlátlanul, kipusztítva a környék élõvilágát. Egyébként vadászni jó dolog. Ha van vadász ismerõsöd, kérd meg, hogy vigyen el egy hajtásra. Lõni bár nem lõhetsz, de a vadászösztön feltámad benned. Fogd fel biológiailag, ne pedig etikailag a vadászatot."
Részemrõl a vita lezárva. Amíg mélyen tisztelt Fekete István VUK címû könyvén kívül máshonnan nem informálódtatok a vadászatról, ezért elnézem nektek a tévedéseteket.
azonban mindez kis ésszel leszarható, de mikor ennyire nyíltan politikai adónak nyilvánítanak valamit, az már önmagában bicskanyitogató, fõleg mikor ezt a két legnépszerûbb és leghallgatottabb rádió helyén akarják.
olyan ez, mikor azt a piát akarják lenyomni a torkodon, amit egyáltalán nem akarsz megenni, de keverve valami üdítõvel meginnád akár most is. És persze, lesz zenei blokk, de hogy milyen, az majd elválik ha beindul ez a két rádió, de ahogy hallom, sok magyart akarnak nyomni, annak meg jó vége úgy sem lesz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Végre ennek a kettõnek is lõttek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Írjátok alá 😄
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Anyám hallgatta mindig a Danubiust, én meg nagy Rádió Plusz-os vagyok. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.