127612
-
Híradót, Szappanopera(BK(L)), Ismeret terjesztő, Rendes filmeket -
Híradót.,Rendes filmeket.,Felnőtt műsorokat/filmeket.(este 11kor :D), -
ba32107 #73340 A_S: -
7 kópénak üzenem:
-
Ez a szorítsuk le, mert motoros hozzállás úgy faszság, ahogy van. Aki meg kávédarálóval jár (én is levágnám a kezét, aki sportdobot tesz rájuk), annak valszeg később benő a feje lágya és nagyobb motorra ül vagy autóval fog járni. Azt meg senki se mondja, hogy arányaiban kevesebb boyracer van a frissjogsisok közt, mint a 14éves robogós srácok közt. -
Azért tötymörög az út közepén, mert ha az út szélén menne, kb közvetve kinyírná magát (leszorítják, simán beállnak mellé), DE ha látja hogy előznéd és nem húzodik addig le, akkor tényleg faszkalap. -
a megfelelő sávban ment a megfelelő sebességgel. kicsit kínos hogy jóval lassabb az autósoknál de most mit csináljon? mellesleg lehet hogy szívesebben járna ő is inkább egy olyan egyterűvel mint ami beszólt neki. -
Fbn Lx #73335 a csudymudyba már
-
már megint!
viszonylag normális kérdés, idióta választási lehetőségekkel... -
Ja az én "nagy sebességemet" úgy értsétek, hogy egy 125-ös motor volt, egysávos poros út, szóval nem igazán mehettem többel 40-nél. -
Nagy sebességnél nagyon nehéz hirtelen odébbmenni 2 métert, próbáltam gyorsasági motort, és alig tudtam vele kanyarodni, míg terepmotorral vígan 10-15-el gyorsabban tudtam elfordulni ugyan ott.
Kocsiban meg annyi, hogy elfordítod a kormányt, és vissza, szerintem nem olyan veszélyes. Nameg ha elcsap, az talán nagyobb felületen ér, és ezért kevésbé sérülésveszélyes, na nem, mintha úgy vágynék, meg ígyis-úgyis elég egyszerű meghalni. -
A kikerülés a kisebb probléma (a kis méretből adódóan még lehet, hogy jobban ki tudnak manőverezni egy veszélyforrást), megállni viszont esélyük sincs ha para van. -
Am tényleg,
Motorokon van sebességhatár?Vagy ők száguldozhatnak 300al amíg te 90nel?
-
Nade nem mindegy azért, hogy 70-el megy, vagy 100-al. Szinte mind gyorshajtó. És motorral nem fognak tudni senkit kikerülni ilyen sebességnél, mert csak egyenesben tudják húzni neki. -
"Én pl nem láttam még gyorsaságist 50-el menni városban, max dugóban."
Autóst se nagyon látni :D -
Dean Winchester #73327 autózok de nem csinálok semmit.
nem huzom rá a korányt de nem is engedem el,vagyis nem nagyon volt ilyennel problémám :D a lényeg le***m őket
tehát üres szavazás -
Én pl nem láttam még gyorsaságist 50-el menni városban, max dugóban.
Ilyenkor csak annyira lépj rá a fékre, hogy a kocsit még ne fogja, de villanjon a lámpa, hátha taknyol egyet, átmegy rajta a nyergesvontató, és tanul belőle. -
Nem szeretem őket, de azért nem akadályozom.
Sőt, el is engedem, ha tudom. DE. A legtöbb akkora fasz, hogy az agyam eldobom. Városban megyek hatvannal, hülyegyerek meg húzza neki a robogót a kocsi seggétől 40 centire??? Ilyenkor mindig viszket a talpam a fékpedálon, úgy megnézném, ahogy befejel a gyökér a csomagtartóba.. Országúton szintén, csak ott gyorsaságival csinálják ugyan ezt.. Többségében amúgy a túra/enduro/chopper tulajok képesek közlekedni. A gyorsaságisok 99% idióta fasz. És nem kell a duma, hogy vannak normálisak is. -.- -
DIESEL DOG #73324 Aztán az ilyenekre ügyeljünk autóval...
-
Autózok, és ha lehet rárántom a kormányt.
-
DIESEL DOG #73322 +1
Mifelénk elég gyakori a kerékpáros gázolás... és az esetek túlnyomó részében nem az autós a hibás. Pl. k*rvára utálom azt amikor a részeg pityu bácsika, vagy kis miska, biciklin megy illetve, csak menne hazafele a kocsmából... szó szerint csak azért "kerekezik" át az út túloldalába hogy az ottani árokba is befeküdjön... :/ -
igen de én legalább tisztába vagyok azzal hogy mi az a jobbkézszabály meg tudom hogy kell közlekedni... biciklisek össze vissza mennek mint a birkák -
Keróztam régen rengeteget, és mentem a sor elejére. Zöldnél meg a visszapillantóval majdnem a kormányomat vittel el. Akkor sem voltam nyomulós, de szerettem haladni, mint most is, de 100x körültekintőbben mint most az emberek többsége. Sehol egy irányjelzés, hogy merre is menne.
Mára már más szemmel állok hozzá, és nem azért mert többet járok autóval. -
Nem zavarnak. -
De a városban a biciklis, hogy ne tartaná fel? -
a legtöbb ember nem szereti, ha megelőzik...csak tudnám miért..., kisebbségi komplexus? -
na ne már, hogy a francba ne tartana fel, főleg a biciklis? Ahhoz, hogy visszaelőzd, nem mindig van helyed, mögötte haladva meg épp a zöldhullámot bassza el a biciklis az egész sornak. robogóst pedig még nehezebb megelőzni, és azért a városban sem mondanám őket tempódiktálónak... -
Ők a legőrültebb száguldozók:
-
Miért zavar az, ha a biciklis meg motoros előre megy a lámpánál? Kurvára nem tartja fel a forgalmat. -
robogos-tolvaj -
mindenki úgy általánosít, mintha az összes motoros bunkó lenne, és állandóan ilyeneket művelne...
amiket itt említetek szerintem max 20%, és akkor sztem sokat mondtam -
Nem szeretem őket, de azért nem akadályozom.
Hát de bazz, ahogy közlekednek... -
Autózok, és zavar mikor a lámpánál próbál a jobb oldalt elmenni, szal inkább közelebb állok az útszéléhez. Nagyban leszarom ezt az engedjük előre a motorosokat, meg bicikliseket a VÁROSBAN. Városon kívül meg elengedem a nagy motorokat. -
autózok de le se húzódok meg rá se rántom a kormányt szal... -
Nem autózok, gyalogosan meg nem zavarnak sok vizet. -
Nem autózok.
Habár főút mellett lakom, és kicsit nagyon idegesítő amikor jóóó hangosan meghúzatja, és SEMMIT nem lehet hallani. De ezt autósok is csinálják, úgyhogy nem csak a motorosokra haragszom emiatt. -
lehet :( -
sztem a kocsi ment oldalirányba nagy sebességgel. -
attól még vártáka veséjét
jobbkéz mi? :D ja mintha a motoros nem 200al ment volna :D -
jobbkéz köcsög