127612
-
Nekem tetszik a vuvuzela, magamnak is akarok egyet(már van is).
Ezért nem tudom mit kapok majd Gejóéktól^^ -
Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához.
akiket idegesít: a meccset nézzétek és ne vuvuzellára figyeljetek,hogy utána itt rinyáljatok sg-n,hogy jajj szűrjék már jajj de bénák nem bírják kiszűrni a hangját jajj de lenyomnám a torkán... de,ha ti is kijutottatok volna a stadionba akkor ti is orrba-szájba fújtátok volna.
Ám is nem hangos,mert kommentátor hangját simán lehet hallani,focit lehet nézni-minden meccsen megy a parti valami cuccal. -
Soha nem hallottam még a hangját, de igazából rohadtul nem is érdekel... -
Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához. -
Nem lassít, elég alacsony a prioritása. -
Nem, de felkeltette az érdeklődésemet. -
gabesz012 #73495 Nem, a jövőben sem fog változni a véleményem (de idáig nem is hallottam róla). Vhogy nem hiszem el, h ne lassítana, meg nekem ne spyware-kedjenek a gépemen. :) -
szőke nő vagyok:
- Ebből nem értettem egy szót sem. :]
-
Igen, részt vettem
már befejeztem, mivel mindig 100% volt a proci használat sokszor lassú volt miatta a gép -
de akkor te fizetsz nekem, sokat. -
ha te dolgozol rajta, akkor majd. -
fizessenek érte, akkor majd. -
Fbn Lx #73489 az űrkutatást leszarom, földönkívüli életet belátható időn belül nem találunk, a Föld jövőbeli klímája meg legyen meglepetés! -
most el is indítottam. Aqua@home nevű projekt megy. -
Igen, részt vettem / veszek a mozgalomban.
Most is megy 2 gépen a BOINC :D -
Flammius #73486 Évek óta minden gépen van. Fehérjék szerkezetszámítása megy rajtuk. -
DIESEL DOG #73485 A mindent az túlzás, senki sem tudhat mindent, mindenki holtáig tanul...
Én sem és gondolom Te sem úgy születtél hogy pl. atomfizikus vagy, vagy matematikus... ennyi... -
no meg mire lenne valami eredmény addigra elhullunk :D -
Nem. -
clio1616v #73482 Én kérek elnézést, hogy nem feltételeztem, hogy mindent tudsz. -
Jimmyke #73481 Nem, viszi az adatforgalmat azt meghúz minket a netkiszolgáló. -
Cat 02 #73480 Nekem rohadt sok szenny fut háttérben, lehet ha lelőném őket spórolnék 3(5) Ft-ot havonta ? :o -
mennyi bajotok van :D -
DIESEL DOG #73478 Elnézést ha nem volt egyértelmű a megfogalmazásom... :-) -
clio1616v #73477 ok, csak rácsodálkozósra sikerült a megfogalmazásod... -
DIESEL DOG #73476 Nem mondtál újat... fizika... tapadási, súrlódási erő.. -
clio1616v #73475 álló helyzetben nagyobb a tapadása a gumiknak... -
DIESEL DOG #73474 Ne hogy azt hidd... szvsz könnyű tekerni a kormányt... :-)
Álló helyzetben persze nehezebb, de nem jelent túl nagy fizikai megerőltetést... :D -
Akkor sokat kell enned, hogy megtud tekerni a kormányt. :D -
DIESEL DOG #73472 Ezt a pillantnyi alapjárat csökkenést való igaz, észrevettem már egy párszor és ahogy mondod az autó korrigálja, ám szervó az nincs. :D -
clio1616v #73471 köszönjük a részletes magyarázatot -
clio1616v #73470 senki nem mondta, hogy nem nagyon csekély... -
Sajnos nincs igazad. A világítás 2-3% is növelheti a fogyasztást, mivel a generátort a motor hajtja meg, mégpedig annyira amennyi áram szükséges. Egyszerűen le ellenőrizheted te is. Ha új autótok van, értsd nem 20 éves golf :D, beülsz jár a kocsi alapjáraton, bekapcsolod a lámpákat, s azt veszed észre, hogy egy pillanatra leesik a fordulatszám, amit a kocsi számítógépe utána rögtön korrigál. De ha a kormányt forgatod az is fogyasztással jár, ugyanis a szervóhoz szükséges energiát is a motor segítségével állítod elő. Külföldön pedzegették már, hogy nappal nem kellene használni a világítást lakott területen kívül sem, mert üzemanyag-megtakarítást jelentene. -
DIESEL DOG #73468 senki nem mondta hogy ahhoz nem kell energia, de nagyon csekély mennyiségű... -
clio1616v #73467 és a generátor meghajtásához szerinted nem kell energia?
gondolkozz logikusan! -
DIESEL DOG #73466 Az áramot az a nyamvadt generátor termeli az akksi tárolja, ergo köze nincs az üzemanyag fogyasztáshoz... -
clio1616v #73465 azt ne mond, ha az autómon fel van kapcsolva a helyzetjelző akkor nem fogyaszt több üzemenaygot mintha nem lenne :)
mert kb ezt mondtad... -
ba32107 #73464 Akkor érdemes futtatni, amikor alapból is megy a géped, például filmnézés közben, és nem nő a villanyszámla. -
Rundstedt17 #73463 Nem, a jövőben sem fog változni a véleményem. -
ba32107 #73462 Miért ne lenne? Kb 5 perc csatlakozni.