A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PesSim
áramszolgáltatás: szegény madarak mindig onnan potyognak le
vízellátás: a sok szennyezõ anyagunkkal együtt kerül vissza a természetbe
Internet: itt terjed a legtöbb szemét!

stationx
Hogy jön ide a DNS? Az õ posztja nem említi. Õ tigeroonak válaszolt s az E betûs adalékanyagokra gondol szvsz, mivel így kezdi a mondatát, hogy Akkor már szót sem ejtek arról hogy .....

Komlyan mondom, csak a fejemet fogom, hogy egy elvileg tudományos fórumot miket olvas az ember, szövegértés nulla.
igen, az vagy<#smile>

faszság

Molnibalage
Megint olyat írsz le, amit én nem mondtam. Hol állítottam, hogy hülye vagy? Most mondjam azt, hogy ahhoz vagyok hozzászokva, hogy állandóan olyan írtok le, amit nem mondtam? <#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt én is tudom... de biztos én hülye vagyok... hozzászoktam már...
Molnibalage
Hogy jönnek ide a mérgek? A DNS mindig ugynabból a 4 alkotóelembõl épül fel.

Komlyan mondom, csak a fejemet fogom, hogy egy elvileg tudományos fórumot miket olvas az ember. <#szomoru1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezt sem értem. A legtöbb emberi vívmányból csak elõnyöd származik. Pl. áramszolgáltaás, vízellátás, Internet, stb. Ez mind rossz ugye?

Miért lenne roszabb egy olyan növény ami picit gyorsabban nõ, esetleg jobban tûri az aszályt?

QuippeR
lehet, de egyelõre térdig gázolunk a kajában, miközben a bolygó más területein meg éheznek. amennyi élelmiszert elpazarolunk a fejlettebb országokban, azzal még simán lehetne egy csomó szegény embert a fejlõdõ országokban etetni, csak ez senkinek sem érdeke. (persze az élelmiszerbõség miatt mi is szenvedünk. társadalmi szinten az elhízás, és annak káros egészségügyi következményei komoly problémát jelentenek.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hát elképzelhetõ ez a tényállás is. Ha a klíma változásból indulunk ki, akkor elõfordulhat hogy pl. kis hazánk éghajlata drasztikusan megváltozik. Ennek lehet következménye hogy az olyan növényeket amelyek eddig megtermettek, most már nem fognak és ekkor kell beavatkozni evvel a génkezeléssel. Az már más tészta hogy az ilyesféle növényeket hogyan fogjuk megemészteni illetve egészségesek lesznek-e... bár a tudomány manapság nagyon fejlett...
Akkor már szót sem ejtek arról hogy napotna mennyi mérget eszünk, iszunk meg... belegondolni is rossz...
immovable
Én nem értek hozzá, de a föld nem (fog) tud(ni) ennyi embert eltartani, mint amennyi van/lesz. Gondolom olyan növényeket fejlesztenek ki, amelyik pl. szárazságtûrõ, termékeny, rezisztens, gyorsan növõ s kevésbé zsigereli ki a termõ talajt.<#nemtudom> Kb. erre tudok gondolni. Aztán lehet tök mellé lövök, de ezt látom racionális célnak.
PesSim
Egy újabb emberi vívmány, tehát sok jó nem származik belõle :(

tigeroo
Egy újabb emberi vívmány, amirõl idõvel kiderül, hogy többet ártottunk mint amennyi hasznot húztunk belõle.

értem én, hogy kell a kaja mert sokan vagyunk ezen a planétán, de milyen áron...sajnálom hogy ilyen korcs világban kell élnem (ahol 40éves koromra már úgy le lesz harcolva a szervezetem mint egy mostani 80éves parasztbácsinak)
QuippeR
csak a magasabb profit a célja, és cserébe olyan módokon változtatjuk meg a földi élõvilágot, aminek a következményeirõl halványlila segédfogalmunk sincs.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Molnibalage
Ezt nem vágom. Célzottam megváltoztatsz x gént, de az alap növény nem használja ki a földet, de a génkezelt igen? A nemesítettel ez miért nem jön elõ?

Az íz különbözõséget meg tesztelni kellene vad kijelentések elõtt. A változatosság eltûnik egy úgy fajta megjelenésével? Érdekes kijelentés.

Egy újabb emberi vívmány, amirõl idõvel kiderül, hogy többet ártottunk mint amennyi hasznot húztunk belõle...

Mi a fenének kell génkezelni pl. egy répát vagy karalábét??!!
Miért nem jó úgy ahogy az szûzen megterem a kis konyhakertben... ez a 21-ik század már kezd egy kicsit az agyamra menni.
tugyiti
Jó lenne már 10kg-os epret szedni :(
Carlos
Üres szavazás: nem érdekel a téma.

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
Egy újabb emberi vívmány, amirõl idõvel kiderül, hogy többet ártottunk mint amennyi hasznot húztunk belõle.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

89
Be kéne fejezni...eltûnik a genetikai változatosság...kihullnak az õshonos fajok, a táptalajt teljesen kihasználják, ráadásul az ízük is szar xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Különc
Újabb emberi vívmány...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

immovable
Üres szavazás. Nem érdekel a téma.
Dick Riddick
Ha csak tehetem elkerülöm, szeretném ha soha nem lenne hozzájuk közöm.

\"Heroes never die. They just reload.\"

zsutyesz
üres szavazás - nem érdekel a téma.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Molnibalage
Nem értem, hogy a génkezelt mitõl lenne rosszabb, mikor az célzott valami. A növénynemesítés során közel nem célzottan meg a dolog és sokkal több gén változik valamennyire véletlenszerûen.

(Nem értek a genetikához, kémiához sem.)

NEOreg3
nincs véleményem a génkezelt növényekrõl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CoolX
Anyás

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

rá is hasonlítok igazán
a rossz tulajdonságaimat meg szinte egytõl-egyik apámtól örököltem :D
Persze azért 1-2 elég szerencsés dolgot is kaptam az õ génállományából
Anyás, egyértelmûen
Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

THE GAME?
VRSDM
Szerencsére teljes családban élek. Szerencsére tényleg idilli a környezet.
Ne kerteljünk... Kertesház, bõségtál, és ki van nyalva a picsám is, jó hogy az ágytálat nem tolják alám... Még jó hogy egyformán szeretem mindkettõjüket. Mindenkivel megvan a privát egyéni "szféra"

Édesanyámmal, a lelkizõsebb, megbeszélõsebb...
Édesapámmal, a bulizósabb, felnõttesebb...

u dont have to listen anybody else but me

Vadnokedli
hát nálam is.. én már porbáltam ellene tenni. próbáltam meg ölni fatert de bele gondoltam hogy anyának nehéz lenne el tartani a családot:S de majd mikor már nem kell eltartania minket ^^ segítek anyának :)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Cat13
engem pont h anya utál xD

\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

szabii98
xD

I met God. She's black

morcosqtya
:-(
Szomorú ez, de nálam detto.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hát arra , hogy a fiú majomhoz illetve a lány majomhoz kötõdsz inkább .

Különc
Anyás, mivel õ nem utál <#smile>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tommygear
muter
fery02
Érdekes, valamiért mostanában sokszor nem enged szavazni a rendszer, mert oylan kép fogad, mintha már szavaztam volna, de mindegyik csík kék színû.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Üres szavazás

(Bonyolult ügy ez...)

SötétBarom
Muter. Fater többnyire idegesít. Nem csoda mondjuk, vele együtt is kell dolgoznom. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Doomista
Ha a dzsungelben a majomkák neveltek fel, akkor milyen válaszra klikkeljek...?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

angelslie
Anyás.

Apámat utálom, nem is véletlenül.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

tigeroo
LOL .Ddd
Pepsi Twist
háziállat*

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Apás.

Házi állat megvan oldva...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

byzhouse
Azt ne akard tudni<#rolleyes><#kacsint>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Rockynhooo
milyen játékba?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"