A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vízellátás: a sok szennyezõ anyagunkkal együtt kerül vissza a természetbe
Internet: itt terjed a legtöbb szemét!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Komlyan mondom, csak a fejemet fogom, hogy egy elvileg tudományos fórumot miket olvas az ember. <#szomoru1>#szomoru1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Miért lenne roszabb egy olyan növény ami picit gyorsabban nõ, esetleg jobban tûri az aszályt?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
értem én, hogy kell a kaja mert sokan vagyunk ezen a planétán, de milyen áron...sajnálom hogy ilyen korcs világban kell élnem (ahol 40éves koromra már úgy le lesz harcolva a szervezetem mint egy mostani 80éves parasztbácsinak)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az íz különbözõséget meg tesztelni kellene vad kijelentések elõtt. A változatosság eltûnik egy úgy fajta megjelenésével? Érdekes kijelentés.
Mi a fenének kell génkezelni pl. egy répát vagy karalábét??!!
Miért nem jó úgy ahogy az szûzen megterem a kis konyhakertben... ez a 21-ik század már kezd egy kicsit az agyamra menni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha csak tehetem elkerülöm, szeretném ha soha nem lenne hozzájuk közöm.
\"Heroes never die. They just reload.\"
(Nem értek a genetikához, kémiához sem.)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a rossz tulajdonságaimat meg szinte egytõl-egyik apámtól örököltem :D
Persze azért 1-2 elég szerencsés dolgot is kaptam az õ génállományából
Ne kerteljünk... Kertesház, bõségtál, és ki van nyalva a picsám is, jó hogy az ágytálat nem tolják alám... Még jó hogy egyformán szeretem mindkettõjüket. Mindenkivel megvan a privát egyéni "szféra"
Édesanyámmal, a lelkizõsebb, megbeszélõsebb...
Édesapámmal, a bulizósabb, felnõttesebb...
u dont have to listen anybody else but me
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
Szomorú ez, de nálam detto.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(Bonyolult ügy ez...)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Apámat utálom, nem is véletlenül.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Házi állat megvan oldva...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯