A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ám anyámat is szerizem <3 <#puszi>#puszi>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
mindenki más szerint apás, úgyhogy arra nyomtam. :D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sajnos már csak az egyikhez tudok
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Igyekezz többet törõdni azzal, ami még a világ szépségeibõl csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"
miközöd van hozzá nemértem
Spread De Love!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
aztán jövõ héten még a zh pörgések a vizsgaidõszak elõtt
.: mobilize.hu :.
mellesleg ahogy ismerem a rendszert inkább a bmf-re esetleg corvinusra jellemzõ a zh maraton, nekünk eddig meglehetõsen rendszerezett volt a zh-k kiosztása, heti max 3-at írtam eddig, és ez is csak néhányszor fordult elõ.
Pszt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
.: mobilize.hu :.
Pszt.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Sajnos... :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
itthon tanulgatok, meg msnezek stb, szóval nagyrészt négy fal közt vagyok, kivéve nyáron/tavasszal, akkor motorozok :D
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)