127612
  • Kata
    No, your argument is the invalid.
  • SötétBarom
    Én sem tartom fontosnak az alkoholt, mégis iszom - your argument is invalid
  • Kata
    az legalább nem szaporodik :)
  • Sir Quno Jedi
    Na és aki mondjuk a negyediket!??! :DD
  • Kata
    Aki meg azt válaszolta, hogy egyformán fontos, valószínűleg nem is szereti annyira a párját mint kéne. Nekik javaslom vegyék fontolóra a kapcsolat átgondolását, mert úgy nem lesz hosszú életű, erre nagyobb összegben mernék fogadni is.
  • tommygear
    barátok
  • Kata
    Abszolute a párom.

Hülyeség amit Narusco írt, mert a kérdés nem erre vonatkozott. Látogathatja az ember a barátait is párkapcsolat alatt is, de ha dönteni kell, akkor a párom fontosabb, övé az elsőbbség. Ettől még a baráti kapcsolatok fenntarthatók, ápolhatók.
  • Narusco
    Miért kéne rangsorolni? Egyformán fontosak számomra.

Sajnos van 1-2 ismerősöm aki párkapcsolata idején teljesen elszigetelte magát a barátjaitól, és nem olyanokra gonodlok akikkel 1-2x megivott 2 korsó sört, hanem rendes barátokra akiket tizenx éve ismert... nem is tudom mikor kaptam tőle telefont utoljára, mindig mi keressük, szánalmas, de tudom hogy ha ezek az emberek szakítanak, ugy fogják keresni a régi barátjaikat mint még soha. ez részben szánalmas is.... utálom az ilyet, én kb fél éve vagyok kapcsolatban, talán egy picit kevesebbet találkozom a haverokkal, barátokkal, de simán tudom azt mondan ihogy "bocs de holnap megyek sörözni, mert már régen találkoztam velük..." és simán oké.
  • wesker24
  • Ic3 m4n
    Nem, csak úgy páratlan vagy :|
  • ba32107
    Ott van az ötletes oldalon, az archívum gomb alatt, csak nem lehet benne keresni és hatékonyan lapozni (még)
  • Molnibalage
    A régi szavazások eredményeit miért nem lehet megnézni?
  • SötétBarom
    Az asszony :D. A legtöbb barátom szétszóródott. Geci messzire ráadásul. Aki nem, arra meg a fasz időbeosztásom miatt nem nagyon jut időm.

A párom szót meg el kéne felejteni a faszba mert felbasz de durván. :D A barátnőm/barátom szó GÁZ? Vagy miafasz?
  • Marci0115
    Természetesen a párom, vele fogom leélni az életem.

• fery02
    Ha bele kell élnem magam, akkor gondolom ha lenne párkapcsolatom, kezdetben biztos elég papucs lennék, csak később kezelném egyenlő mértékben a párkapcsolatot meg a barátokat.

De mivel nincsenek barátaim, meg párkapcsolatom sem, így nem igazán van ilyen gondom.

Tehát jelen esetben "egyik sem túlzottan fontos, magányos farkas vagyok ."
  • szjuca
    Miért kéne rangsorolni?

Fontos és szükséges mindkettő.
  • ba32107
    Van párkapcsolatom és valóban sok időmet elveszi
    Nálad viszont lehet hogy elég a "barátaiddal" találkozni 2 havonta, nálam nem
  • tigeroo
    a páciens a kapcsolattartás csődjét mutatja, a másik ember érzéseit a semmibe veszi

igen, erre céloztam én is... sztem ez a "téves" fogalomban is benne van, de úgylátszik te jobban ismered ezt...:) no offense
  • milk4
    Nálam így van a sorrend:

család>barátnő>barátok
  • Fbn Lx
    Szerintem sem adja őket összes, ezt inkább házasságkötésnek nevezik, szóval ebben egyetértünk
    Igen, az összeadás használható elvont fogalomként is, de például egy szaknyelvi kifejezés, mint az antiszociális személyiségzavar nem csavarható ide-oda, hogy teljesen mást jelentsen, ráadásul az összeadás lényegében a házassági szertartásra elvont fogalomként használva is megtart valamennyit eredeti jelentéséből (összeadunk egyet egy másikkal, és kapunk egy párt). Addig az antiszociális a visszahúzódó, zárkózott emberre semmiképp sem értelmezhető, lévén az antiszociális semmiféle ilyen tulajdonságot nem mutat, sőt, pont ennek ellenkezője. Szóval remélem érthető, hogy mekkora különbség van egy fogalom elvont használata és egy fogalom téves használata között.
  • stationx
    jajj ne okoskodj már. akkor az összeadás szót csak matematikai értelembe használjuk s a pap nem adja össze az ifjú párokat.
  • Fbn Lx
    csak mert ennek a kifejezésnek a félreértelmezése és rosszul használata az emberek 99.9999%a által engem eléggé idegesít
  • Fbn Lx
    Antiszociális személyiségzavar:

a páciens a kapcsolattartás csődjét mutatja, a másik ember érzéseit a semmibe veszi. Impulzív aktivitás, alacsony frusztrációs tolerancia jellemzi. Nincs bűntudata, képtelen tanulni a számára kudarcot jelentő tapasztalatokból. Én-központúsága, szívtelensége feltűnő, szélsőségesen kegyetlen, megalázó viselkedés jellemzi. Felszínes kapcsolatokban egyfajta bájt, charme-ot mutat, amivel megnyeri magának a környezetében élőket. Szexuális aktivitása nélkülözi a gyengéd érzéseket. Munkájában nincs tervszerűség, célratörés. Gyakori a törvényszegő magatartás az anyagi nyereségért. Szülőként sem képes megfelelően viselkedni, nem szervezi a család életét, nem gondoskodik az elemi életvitelről.
  • clio1616v
    majd ha lesz párkapcsolatod, annyira le fog kötni, hogy még arra se lesz időd amire muszáj lenne

2 havonta bőven elég egy szia mia fejlemény társalgás velük
  • tigeroo
    sok antiszoc :D

• Flammius
    Egyik sem fontos.
  • Fbn Lx
    ettyforma, de el tudok képzelni olyan helyzetet is amikor a barát fontosabb, meg olyat is, ahol a nő
    a kétféle kapcsolat milyenségétől függ
  • xxxpaulxxx
    Egyformán fontosak, de igazából az a jó, ha az ember párja egyben a "barátja" is és mi így vagyunk a barátnőmmel
    De persze ugyan úgy fontosak a haverok-barátok is, őket nem pótolja senki.
    Viszont igaz rám a magányos farkas dolog is... néha rámjön ez az időszak:D
  • bardocz
    Nameg ha választani kell, inkább a barátok szerintem. Az jóesetben örök, míg a szerelem nem.
  • ba32107
    Hülyeség. A párkapcsolat nem pótolja a barátokkal való időtöltést.
  • clio1616v
    addig kell a barátok közelsége amíg nincs kivel beszélgetned, ha van párod akkor nem fogsz unatkozni

ennyi
  • lord nihilus
    Természetesen a párom, vele fogom leélni az életem.

Érdekes hogy eddig nem így voltam (eddig gondoltam hogy a barátaim az elsők mindenek előtt), viszont amióta a közelebbi barátaimnak mindnek van kapcsolata igazság szerint nem igazán töltenek mással időt (sörözés stb szinte megszűnt).
    Vicces dolog hogy előtte direkt mondta az egyikük hogy többé nem fogja elhanyagolni a barátait ha megint lesz barátnője, hát végülis több hónapig beszélni se tudtam vele igazán.
    Persze én nem haragszom, sőt megértem, ha lesz egy értelmes lény akibe hosszú idő után szerelmes leszek, akkor valszeg a legtöbb időt vele szeretném majd eltölteni...
  • clio1616v
    ha a feledéged is ennyire bunkó ember akkor jól megértitek egymást :D

és ez így van rendjén
  • immovable
    Hát én már csak ilyen vagyok. Hiába nekem Al Bundy nem szitkom, hanem útikalauz. :D
  • Lacee86
    De cseszd meg, ez olyan, mint mikor vendégségben zabálsz vhol, és közben a háziasszonynak a város elit éttermének kajájáról áradozol. :D
  • immovable
    Ő nem mond ilyet. De hát én férfi vagyok basszameg. :D
  • szabii98
    Mindenki utál...
    A barátnő azt mondja ne barátkozz a fiúkkal, a fiúk meg hogy hagyd ott a csajod és gyere focizni.Szvsz tök 8 XD
  • Flammius
    Minden szemszín, sőt maga a szem is mutációs sorozatok eredménye, így a kék változat is természetesen mutáció által jött létre. De valóban ez a legfiatalabb színváltozat. Mai Afganisztán területén alakult ki pár tízezer éve (14.000 évet valószínűsítenek).
  • byzhouse
    a qva :D
  • Lacee86