A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
99. :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

honnan tudjam bazdmeg

Bulykin
Péter
szerintem elég gyakori^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

David2
Dávid...

26., mondjuk hagyományõrzõ, mert õsi zsidó név:)

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

OrioN the S
Úgy gondolom eléggé ritka.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Határozottan igen

CoolX
17. helyen vagyok :)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

angelslie
Nagyon ritka, de nem kötöm az orrotokra

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

BaliBoy
Határozottan igen, hagyományõrzõ név.

Balázs

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

NEOreg3
ez alapján a férfiak 0.18%-ának van ilyen keresztneve, szóval elég ritka

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[HUN]FaTaL
Ádám

Elég gyakorira nyomtam, de igazából fogalmam sincs. :D

http://goo.gl/gd6Zi5

joshua
Dániel

Lacee86
Azért Szécsi Pali már énekelt rólad. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dick Riddick
Ez velem is így történt, csak a mi utcánkban több ugyanilyen nevû gyerek is volt /kis csirkefogók/. <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
35-40. hely körül. Akkor jól lõttem be.

tigeroo
Ádám: 29.
Molnibalage
Balázs. Mittomén. A bátyám osztálytársát pontosan úgyanúgy hívták, mint egnem. Két sarokra lakott tõlem. Micsoda véletlen. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Határozottan ritka keresztnevem van. Karolina

acsati
Attila, 9. :D
tigerbácsi
nemtom zsolt vagyok

12 helyezés a tábla szerint szóval akkor gyakori :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

CoolX
Nem kimondottan gyakori, de nem is túl ritka.
Pedig félig magyar jelentésû :) (Csaba)

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Lacee86
Laci: No1 név Magyarországon! ;) Magam sem választhattam volna jobb nevet, örülök h ez lettem. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Doddy a düdõ
kastil
Zoltán

Ic3 m4n
Tamás ?!

miilann04
korosztályomban elég gyakori.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Butterbean47
Nem tudom hogy a Tamás milyen gyakori,de csak az osztályban 4 Tamás van:D

Death only needs to knock once.

Passz, ha lenne valami lista linkelve meg tudnám talán mondani. De így középsõ.

Elõttem levõ hozz szólás alapján viszont ritka.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Betolhatnál egy linket, én most csak ezt találtam hirtelen. Amúgy itt az enyém is bõven top 10-es :)

Doddy a düdõ
2009-es lista alapján top10-es

Dick Riddick

Calver
volt pár "akkor jó ötletnek tûnt" eset, de semmi igazán morbid.

"The trees move. Do you not see it?"

tigerbácsi
Igen, de annyira égõ, hogy leírni sem fogom

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Ability
Gondolom arra céloz, hogy az állandó elégedetlenkedõ, a dolgokat elhülyülõ, releváns véleményt nem foglaló embereket zárjuk ki. Hogy honnan, azt nem tudom én sem, de annyira nem is érdekel. :D
Én speciel nem értem :D

Dick Riddick
<#nevetes1>

ez biztos hogy nem igaz. emberi léptékkel ennyire balfasznak nem lehet lenni, mindemellett pont minden a lehetõ legrosszabbul jött ki.
ráadásul a csajnak két kulcsa volt a fürdõszobához? mert ugye beszólt, hogy unlocking the door... tehát akkor belülrõl is be lett zárva, õ meg kívülrõl kinyitotta... mindegy, sztem kamu
tigeroo
bakot lõttél kisapám<#idiota>

true story << tess ittvan:P

nemtom hogy igaz-e...de ha igen akkor fullos sztori
valld be, hogy ez a story rólad szól:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

hááát...ha a pasijaimnak is olyan heréi lettek volna,mint neki... :D:D

a faxt :D tudták ezek a tanárok h gumi nélkül nem csinálnák alapbol ge.i tanárok voltak híd el ez azért van mert amikor õk voltak fiatalok 1ik fiúnak se kellettek ! :D azt irigyek h ezek a lányok meg szépek voltak
Dick Riddick
Azért az éremnek két oldala van. Ha belegondolsz nem lehet egyszerû kis kreténekre felügyelni /már bocs/, úgy hogy három hónap múlva ne kezdjen el nõni a lányok pocakja. Vagy mondjuk egy jó kis nemibetegség-hullám...
Tiszta élvezet lehet a szülõknek és a fõnököknek elmagyarázni hogy mi a francot is csináltál ott.

OFF vége.

Dick Riddick
<#nyes><#nyes>
Ha én iszogattam volna ott tutti hogy letüdõzöm a narancslevemet. :D

kérdeztelek ?
Kicsikiraly
1ik, fax, faxxopo, qrva...

"megérett a világ a pusztulásra" vagy hogy szokták ezt mondani

DFTBA &#3232;_&#3232;

TÉLLeeg ááá én bicoval miket lenyomtam :D kis gyökerek voltunk azt ilyen kiülõs szórakozó hely elött vagánykodtunk tekertünk mint állat azt ugrattam vmi bukkanon és belerepültem full 1enesen 1 fába a szórakozó hely elött :D:D:D másik ugyan ilyen hely elött meg tekertünk tök forgalmas helyen tele volt emberekkel mi meg vagánykodtunk h leugrunk a járdárol ki és megyünk a fõúton azt olyan jol sikerült nekem leugrottam a járdárol 2 parkolo kocsi között akartam elmenni és mi volt köztük ? 1 kuka bazmeg :D ugy belecsattantam mint a huzat
Dick Riddick
Pár éve versenybiciklivel elkaptam egy kátyút, akkora volt hogy megállt benne az elsõ kerék. Én átfordultam, és a csuklóimmal/arcommal tompítottam.
Pont egy mentõállomás elõtt, szépen bebattyogtam, de ahogy azok rámnéztek... Le lehetett olvasni az arcukról: megint egy hülye kretén alkoholista, hétköznap részegen tör zúz /egyébként nem iszom/. <#nevetes1>

persze sok de nem ugrik be v is most csak ez jutott eszembe :D
volt olyan h sítáborba csajoknál voltunk spanommal én felvettem 1ik csaj melltartóját haveromon meg tanga volt ráhuzvva a gatyájára :D azt 1ik csaj qrva hangosan nevetett berontott 1ik faxxopo tanár nyakon kurta a csajt minket meg nézett h mi a fax :D azt kiküldtek a szobájukból .. ez általánosba volt még
azt hozzá kell tennem h ezek a tanárnõk azért voltak tuti ilyen ge.ik mert irigylik a csajokat h õk szépek :D késöbb olyan volt nem engedtek minket a csajok közelébe . éjjel 3ig pásztázták a folyósokat de 1ik csaj felszökött hozzám azt nálam volt éjjel kicsit :D(benyitott a tanár de nem vette észre a csajt mert magára huzta a takarót mögöttem és sötét volt :DD amikor meg ment vissza szobába meg látta a tanár majdnem megölt minket kb riadot fújt <#zavart2>nem tom mi a fax van az ilyen emberek agyával
Dick Riddick
Az ilyen találkozásokból lesznek az életre szóló emlékek. <#nevetes1> A retinád remélem nem sérült a látványtól. :)
/Egy régebbi csajom meg volt õrülve a golyókért, néha rá kellett szólnom, hiszen mégsem gyerekjáték... :D /