A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szerintem elég gyakori^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
26., mondjuk hagyományõrzõ, mert õsi zsidó név:)
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Balázs
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Heroes never die. They just reload.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
12 helyezés a tábla szerint szóval akkor gyakori :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Pedig félig magyar jelentésû :) (Csaba)
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Death only needs to knock once.
Elõttem levõ hozz szólás alapján viszont ritka.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"The trees move. Do you not see it?"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ráadásul a csajnak két kulcsa volt a fürdõszobához? mert ugye beszólt, hogy unlocking the door... tehát akkor belülrõl is be lett zárva, õ meg kívülrõl kinyitotta... mindegy, sztem kamu
true story << tess ittvan:P
nemtom hogy igaz-e...de ha igen akkor fullos sztori
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Tiszta élvezet lehet a szülõknek és a fõnököknek elmagyarázni hogy mi a francot is csináltál ott.
OFF vége.
Ha én iszogattam volna ott tutti hogy letüdõzöm a narancslevemet. :D
"megérett a világ a pusztulásra" vagy hogy szokták ezt mondani
DFTBA ಠ_ಠ
Pont egy mentõállomás elõtt, szépen bebattyogtam, de ahogy azok rámnéztek... Le lehetett olvasni az arcukról: megint egy hülye kretén alkoholista, hétköznap részegen tör zúz /egyébként nem iszom/. <#nevetes1>#nevetes1>
volt olyan h sítáborba csajoknál voltunk spanommal én felvettem 1ik csaj melltartóját haveromon meg tanga volt ráhuzvva a gatyájára :D azt 1ik csaj qrva hangosan nevetett berontott 1ik faxxopo tanár nyakon kurta a csajt minket meg nézett h mi a fax :D azt kiküldtek a szobájukból .. ez általánosba volt még
azt hozzá kell tennem h ezek a tanárnõk azért voltak tuti ilyen ge.ik mert irigylik a csajokat h õk szépek :D késöbb olyan volt nem engedtek minket a csajok közelébe . éjjel 3ig pásztázták a folyósokat de 1ik csaj felszökött hozzám azt nálam volt éjjel kicsit :D(benyitott a tanár de nem vette észre a csajt mert magára huzta a takarót mögöttem és sötét volt :DD amikor meg ment vissza szobába meg látta a tanár majdnem megölt minket kb riadot fújt <#zavart2>#zavart2>nem tom mi a fax van az ilyen emberek agyával
/Egy régebbi csajom meg volt õrülve a golyókért, néha rá kellett szólnom, hiszen mégsem gyerekjáték... :D /