A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heti 10-20 minimum megvan.
Néha becsúszik egy-két darab, de elég jól mûködik.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
azt leszámítva, hogy volt már pár levél, amit viszont spamnak tekintett, de nem volt az
Igen, hatékony. A céges levelezésen GFI van, magánra meg gmail. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Igen, szinte soha sem látom közvetlenül ezeket a leveleket.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De c2 mail meg azt szûrte ki amit nem kellett volna (pcx, ipon hírlevél)
és mindent beengedett.
http://www.tenke.hu
CitroMail-rõl ne is beszéljünk, mindenki aki használja tudja hogy milyen...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Spread De Love!
a gmail spamszûrûje meg túl hatékonyan is mûködik, néha olyan levelet is spamként kezel, ami valójában nem is az
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Néha becsúszik egy-két darab, de elég jól mûködik...
eleinte jöttek spamek, de miután megtanulta a szûrõ( a spameket megjelöltem), mostanában nem is emléxem h jött volna
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs SPAM szûrõm
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hatékony.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Is-is, elég sokat kiszûr, de elég sokat át is enged.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Gmail.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És ellentmondva kicsit magammal, aki nem álmodozik, nincsenek "elérhetetlen", távoli céljai, annak szegényes az élete. Nem kell mindet elérni, de ettõl még motiválhatnak.
.: mobilize.hu :.
elégedett ember bármi történjen is elégedett marad
két elégedett ember pedig párkapcsolatban is elégedett azzal ami van... így boldogok maradnak a kapcsolatban is
élményeiket megosztják egymással... közösen, nagyon azonos érzéseket élnek át együtt és egymás boldogságától boldogok :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Mondjuk persze ha "öljük meg" felkiáltással nekimegy az ártatlan polgárnak, nyilván nem állnék ki mellette, gondolom nem ilyen drasztikus dolgokról van szó.
csakhogy énis hangzatos mottóval éljek :D
akkor elemezzük: Számomra még fontos hitem gyakorlása. A családért és barátnõmért bármikor kiállnék. A hazáért is, ha a védelmérõl lenne szó.
karrier, meg egyebek: nincs szükségem kacsalábon forgó palotára, szeretnék egy tisztes, átlagos polgári életet egy szeretõ nagycsaláddal és nyugodt élettel..."egyebet nem tudok mondani...kérem kapcsolják ki"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Ezek kozul egyik sem.
Ezek kozul egyik sem.
Tartós párkapcsolat
Minél mélyebb, õszinte baráti kapcsolatok ápolása
Egyéni céljaim megvalósítása
Ezek közül egyik sem
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"