A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
Coca
somdav95
pepsi

N1ggA
Szomorú, hogy ez a kérdés fel lett téve...

Spread De Love!

Dick Riddick
Teljesen mindegy. Általában csak karácsonykor iszom egy-két pohárral.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Tesco, Holiday ? :(

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tenkenorman
jah és csak lightot ihatok.

http://www.tenke.hu

Vadnokedli
Pepsi Twist Light Cukorral. XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

tenkenorman
Coca az igazi kóla. a pepsi inkább csak édes. de ritkán iszok. ha valahol eszek vendégségben, esetleg vasárnapi ebéd után vagy vedéglátóban jólesik egy egy pohhár kóla. szerintem ilyen mennyiségben nem árt nem használ. de van ismerõdöm akinek a táskájában mindi van egy üveggel

http://www.tenke.hu

Pepsi...

De igazából mind a kettõt megiszom...
Pepsi Twist
Pepsi.

<#banplz>

De abból is csak a twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

byzhouse
coca de mind2-t megiszom

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

coca de am tökmind1 :D megiszom mindkettõt
azért (nem fikázásképp) de egy olyan válasz is lehetett volna,hogy noname :)
Roger6
Nem. Ha sörözök, rohadtul nem érdekel a kóla, és utálom is. Aki meg cocát iszik, ezután is azt fog, és fordítva is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PesSim
Ez nem reklám?

pont nekem is ez a szempont nagyobb mennyiség fogyasztható el cocaból hasmnés nélkül de a pepsibõl egy fél liter is hashajtó volt legutoljára :D...

tigeroo
ja meg most hogy mondod a vaníliás coke is kibaszott finom volt!

volt ilyen kék pepsi is egy idõben, arra mondtuk hogy fagyálló :Ddd
Teljesen mindegy, csak ne cukormentes édesítõszeres legyen. Koktélokhoz Coca-Cola viszont.
Pepsinek volt a fahéjas pirosas színûje? Annál jobbat nem ittam, kár hogy limited edition volt :(

Egyébként tea és narancslé mindörökké!

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

tigeroo
amúgy igaza van...a pepsinek másabb az íze, a coca valahogy "kólásabb" és utána nemis fáj annyira tõle a hasam (mintha queen vagy valami habzó tescos kóla lenne)
igen jól érzed egy két éve jelentõsen rosszabb a pepsi.

GregSB
Én leszek az elsõ aki lelövi a poént: Kólát csak orrba <#idiota>

Egyébként meg Coca...

angelslie
Coca cola, de max évente 2-3szor iszok..
Fanta narancsot azt napi szinten

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

MR ME
nem iszom ilyen cukros szarokat, de ha választani kell akkor coca cola

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee
csak Coca, valahogy a Pepsinek szerintem mûanyag (édesítõ) íze van, pont, mint a light kólának.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hát kérdéses,azok a pár százalékos gyümölcslevek olyan cukrosak hogy a legtöbb übereli a kólát is,komolyan mintha izesített cukor szirup,ragad a fogam tõle XD

akkor te tudtad mi a jó :D...

igen szokásos idiótaságok kb a hüllõ emberek szintjén van a dolog realitása

Garrett27
nincs jobb a házi almalé, szõlõlé stbnél <#hehe> a kóla meg elmehet a <#action>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

tigeroo
amúgymeg: cherrycoke :D:D

gimiben napi fél liter tuti lement belõle
tigeroo
coca, mert az édesebb szerintem mint a pepsi...
Picar77
nem szeretem ^^

()() (^^)

Lacee86
Régebben a Pepsit favorizáltam, de ma már mind1. Szeretem a kólát, de elvétve iszom mert drága, és szörnyen egészségtelen szintetikus cukros lötty. Amennyibe kerül, inkább azon az áron "gyümölcslevet" veszek(még ha csak 12%-os is, még mindig egészségesebb mint a kóla).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Molnibalage
Ezek a városi legendák közé tartozó történetek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

QuippeR
a Pepsiben túl sok a szénsav, szóval a másikat jelöltem. de a Tesco gazdaságos is jó. :)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Magic Boy
Akkor te tudod, hogy milyen egészségkárosító a kóla.

Megtörtént eset, hogy egy tárgyaláson a Coca-Cola delegációjának kólát szolgáltak föl, de õk nem itták meg, pedig rengeteg újságíró volt jelen.

Egy pletyka szerint, pedig maga a Coca-Cola elnöke ismerte el, hogy azzal tisztít dolgokat (WC, mosdókagyló, stb...), mert arra jó, de meg nem inná semmi pénzért.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zsutyesz
egyértelmûen Coca (de általában rostos üdítõket iszom)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

tigerbácsi
ne is igyál :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Üres szavazás. Sört iszom.
clio1616v
megszokás kérdése... nincs mellékíze, ha hozzászoksz és a hashajtó hatásához is hozzá lehet szokni, fenil-alanin van az Orbit rágókban is...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Azt sem iszom <#crazya>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Viszont alapból az édesitõszereseknek borzalmas mellékíze van és egészségre is rosszabb hatással van.

régen nagyon szerettem ma már kevésbé.A gond az hogy túl cukros mind2 és ez hashajtó hatású nagyobb mennyiségben,néha jó max 2-3 hetente,de ennél többször tényleg nem egészséges.ha választani kell akkor már inkább a coca-cola,a pepsi cukrosabb.

clio1616v
a Coca-Cola Zeronak és lightnak és a Pepsi Maxnak és lightnak is megvan a sajátos íze... a cukros hagyományos coláknak meg fanyar íze van, ha hozzászoksz a cukormentesekhez

csak cukormentes italokat iszok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigerbácsi
11 éve nem iszom vezetékes ivóvizet :-P

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
Pepsi ez egyértelmû! nekem jobban ízlik. de ha nem kapok (mert itt pöstön is elõfordul hogy a boltban nincs akkor megiszom a cocát is.

chhaya
Coca-cola, ha muszáj.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

joshua
Nem szeretem a kólát, csak vadászba szoktam önteni.

Molnibalage
Nem utálom, csak egyszerûen nem iszom. Fater ott dolgozott (Coca) 5 évig. Ingyen járt havi x mennyiség. Már akkor sem fogyott el igazán. Mitóa a fater elment két kezemen talán meg lehet számolni, hogy hányszor ittam kólát, a fele annak is borral volt. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Utálom. Régen nagy kóla ivó voltam. 10 éve nem iszom és ha bele kortyolok nem is értem mit szerettem rajta.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

VRSDM
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eljen>

u dont have to listen anybody else but me

Bárcsak a verseket olyan könnyen jegyeztem volna meg, mint a dalszövegeket :D Bár ez inkább a hozzáállás kérdése, mint a memóriáé.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni